Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkf
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
nincs, mert hogy Manticore-ral nyomulok

-
domesz
aktív tag
Aki még nem látta volna:
-
mikromanus
veterán
válasz
granini
üzenetére
MIndig is mazsola maradsz

BArbi önerőből hozza kb ezt a buff mennyiséget. elmebeteg itemekkel +100k alap simán hozható. Én olyan 250k unbuffedes lehetek. Belépésnél 357k-val indít. A 350-450k-s toposok veszett durvák lehetnének... csak nem tudnak addig életbenmaradni amíg minden felbuffolódik. Vagy az ellen nem tud addig életbenmaradni míg összejön a tömegbónusz és a képmentés.
Mondjuk ahogy nézem a "bajnok" diabloprogressen meg tudná csinálni. Ő a "mindenki hamar meghal" miatt bukna kis buffot. Bár a max fury móka tán még összejöhet. 515k unbuffed DPS? Hinnyeno!
-
granini
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nekem az a nagy tervem, hogy a mostani kis DH-mat fullra dps-re konfiguralom (osszes passzivot, sharpshooterrel az elen..) aztan megkerek egy bigbadvudut, egy guidingmonkot meg mondjuk egy wizardbubit hogy buffoljon fel, mikozben felveszek egy frenzy shrine-t. Es printscreen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megsaccolni se tudom kb ez mit hozna ki papiron.. de egyszer a poen kedveeret lehet osszehozom..
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
kb. 2 másodperces öröm és bódottság

-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Meg lehet überelni ezt: maxos rubinok, str-es inna gatya, 6 chc-s bracers... Lehet osszejon 1,9 vagy akar 2 misi is

-
Lézerparaszt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Most már mehetsz trade channelre és hirdetheted az 1,8m dps barbárodat úgy, mint ahogy szokták

-
Zan
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére

-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
ha kihívást keresek, akkor leülök apámmal sakkozni...
-
mikromanus
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Annyi idő alatt nem túltápolt wizzel spectral blade-del is kinyirom az ellent mp7-en. Az nem igazán a kihívás mód.

-
Lézerparaszt
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Az lehet, mp8-ra csak kirándulni mentem le

Most hiányzik a jó öreg DH cuccos, megnézhetném mennyi a különbség. -
killerjohn
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
lehet hogy én játszom túl alacsony MP-n (7), de a bombardment mire leérne, addigra a pierce-es skillel 2x megölöm a mobokat

-
Lézerparaszt
őstag
Bombardment szerény tapasztalatommal Mantival a legjobb, és a megfelelő gearben és skillekkel kb sose fogy el a hatred, és a discipline -t is toppon tartja ha van mibe critelni. Próbáltam Calamity-vel, amivel kicsi volt a dmg-em, és hipp hopp el is fogyott a hatred. Cserébe gyors volt, de minek. Én nem vagyok az a gyors muki aki kapkodja az egeret ide-oda, 300 billentyű+egér leütéssel percenként mint a videókban, miközben megállok Mantival és csinálom ugyanazt csak jobban. Manti vs Cala + Rapid Fire: Bombardment... ez pontosan a duracell nyuszis reklámra hasonlít, a Manti javára. Persze mindenki úgy játszik ahogy akar

-
Rebourne
aktív tag
válasz
olymind1
üzenetére
Számomra nem volt új infó tartalma. A kiszivárogtatott beta datamine threadjében diablofans-en már két hónappal ezelőtt felsorolták ezeket a dolgokat (itt is kitárgyaltuk), de hivatalos megerősítés még nincs mindenre. Nyilván a beta buildben olyan dolgok is lehetnek, amik nem kerülnek bele a végső változatba.
-
Kobe
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
bola shottal pillanatok alatt fel lehet tölteni, és utána emgint végig lehet locsolni bombardmenttel
-
morvaigaben
tag
Túl profi munka.
Diablofansról: (lehet benne valami)
"The video was uploaded by Blizzard but they forgot to enable privacy on that video (a friend of mine downloaded the video before they enable Privacy on it and then he re-uploaded the video)"
-
tPedro_
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Attól még tényleg volt benne újdonság.
Vagy az illető otthon kalapálta össze az ui-t? -
olymind1
senior tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Blizzard idáig képeket adott csak ki a transmogról és az enchantról, vajon ő honnan szedhette a mozgásban lévő videókat?

-
olymind1
senior tag
Az új menüre, Bounty térképre és rendszerre, Nephalem Obeliskre, Ethereal Prisonra, Clan és Group rendszerre, Mystic enchantra és transmogra, paragon2.0-ra, fekete lovakra/unikornisokra nem emlékszem korábbi videókból, persze tévedhetek.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Jah bazz, akkor sorry, I've been trolled

Még 26 óra Blizzcon megnyitóig, nyilván addig nem adnak ki semmit.
-
olymind1
senior tag
-
Elims
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
A magus-t?? :-) egyértelmű!
Sok éjszakánk ráment."Ha 20-30 órát elvannak vele, akkor az már "jó játék" kategória (?)."
Nem tudnám pontosan megmondani,de sok 100 órám benne van a diablo-ban (is,meg a ff sorozatokban,meg a stb.)
És ezek mellett rengeteget partyztam/buliztam meg satöbbi. De ez már tényleg nagyon elkanyarodott a témától.Köszi a segítséget! :-)
Benevezek rá. -
mikromanus
veterán
Calamity: 1,76-1,78 AS/sec
kétmancsos xbow: 1,1
A channeling költsége 1,6 szoros lesz alapból is. Csak szólok. Persze ha nem így lenne, akkor szóljatok! A magam Nagy Sárga Szörnyetegével kb addig bírja a bombázást a karakter míg véget nem ér az internet. Sosenemfogyel, csökkenni is alig csökken. -
kkf
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
hát, az enyém akciósan ilyen 800M körül volt, az még elviselhető. egyébként Calamityvel már jól megy bombardment +IAS nélkül is, csak egy olyan Calamity, ami pariban van vele, az kb. 1,5x annyiba kerül
majd ha megint sok pénzem lesz, akkor kipróbálok egy 3x nat 2x inna (öv, naci) + calamity + DML speckót
-
mikromanus
veterán
Ez elég felemás állítás azért. Lehet névleg szép és jó, de ha nem fizikai sebzéses a fegyver, akkor a % elemental damage itemek nem adnak olyan sokat. Pedig azon sok DPS-t lehet szerezni. Ami meg olyan húdejóroll lenne manticore-on az nem elérhető számomra, így teljesen érdektelen hogy millió rollból egy jobb a mostani nemrossz rare koporsószög belövőmnél. Mondjuk ez se kiemelkedő... Dexesben azért jobb lenne. Mindenesetre ez már bőven elégséges kategória mindenhova szerintem.
-
kkf
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
jogos a felvetés, de elég ritkán fogy el a hatred, még így SOJ nélkül is, de ha mégis, és már health globe sincs a közelben, akkor 2-3 sec alatt feltöltöm a grenades skillel,
sajnos nem igazán láttam még olyan rare x-bow-t, ami legalább 10%-ra megközelített volna egy felső-közép házas 2 socketes Manticore-t. -
mikromanus
veterán
-
kkf
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
hát igen, bombardment-hez valóban kell az IAS, ezért van nekem belőle +72%

de elhiheted, hogy akkor sem haladsz gyorsabban, ha folyamatosan rotálnod kell azt a szerencsétlen DH-t.
one-shot módban persze abszolút elképzelhető, hogy a másik 2 rúnával gyorsabban haladsz. -
mikromanus
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Nem baj az. Úgyis szarra gyűlik a légy... izé.. .ez nem szerencsés hasonlat. A karaktered felé szaladnak a monsterek. Rákúszol a nyakukra, aztán mehet az armageddon. Garantált siker. Nagyon szépen letisztogatja a terepet. Magas MP-n már számít egy kis tűzerő.
-
killerjohn
addikt
az lehet de mire az a szar kilő meg leesik, úgy bealszom mint az acid rain wd-vel... arról nem is beszélve hogy Fast elite-eket sok sikert eltalálni vele. Engem nagyon belassít MP7-en a bombardment. Nagyjából minden trash meghal 1 mp alatt, az elite-ek meg 4-5 (max 10) mp alatt - mindkét "gyenge" rúnával. Miközben a bombardmentnél már az 2 mp hogy leessen, aztán vagy talál, vagy nem...
-
Thrawn
félisten
De utálom DH-ként A4-et és a Mallet Lordokat

-
granini
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Viszont ez.. ebben a formában.. igaz..

-
kkf
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
bombardment egyértelműen, mert:
1. a legtöbb helyen az ellenfél nem kézen fogva egymás mögött halad. különösképp az elitek nem
2. csipkebokorvessző
3. nagyobb survivability az 1. pont miatt
4. az esetek zömében gyorsabban is fogsz haladnikivétel, ha a buildedet rakétákra skilleled, fire support + sentry + a hozzájuk való passzív
-
mikromanus
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Bombardment és Kill' em all!

Miért foglalkozol gyenge rúnákkal? Lassan olyan leszel mint én. Nem a gyors ölés a cél, hanem az érdekes és szórakoztató játékmenet?
-
killerjohn
addikt
Rapid Fire: High Velocity nagyon (!) bejövős a pierce miatt, Fire Support viszont simán 400K-kat critel autotargetben amikor körbevesznek a mobok. Szerintetek?
-
hovika81
tag
Sziasztok, segítség kellene milyen gemet (Ruby vagy Emerald) érdemes rakni a fegyverbe ha alapból van rajta CD gondolok itt a DH-nál a Calamity-re? Azt látom, hogy a Ruby nagyobb dps-t ad, de többet is sebez?
-
kkf
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
nekem az a tippem, hogy fél, hogy dikéjben kicsi a rakásban alulmarad, és egy csomó xp-t bukik, mire visszakeveredik a csapatba

-
kkf
aktív tag
HIRDETMÉNY: minden újonnan talált cuccom, ami 5 millánál kevesebbet ér - de azért a használható kategória (többnyire best in slot tárgyak gyenge verziói) - automatikusan elajándékozom. akit érdekelnek ilyenek, nyomjanak egy privi üzenetet akár itt, akár játékban. eddig general chat-en szabadultam meg tőlük, de magyaroknak szívesebben odaadnám.
softcore természetesen
-
granini
őstag
Konkret skalat en nem lattam, csak azt a par screenshotot amit szerintem te is lathattal.. Nem lehet tudni.. pl a damaga against elite nagy kerdes hogy meddig skalaz fel.. Ha ugy mint most az emerald akkor azert az durva lesz.. +100% dam vs elite.. aztan ahogy korabban mar latolgattuk lehet hogy az bizony kelleni is fog a kiegben..

-
granini
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Nekem upgrade flippem volt most ketto is az elmult hetekben. A WH ovemet es a Vile Wardomat is tudtam ugy cserelni jobbra ,hogy a regit majdnem az uj araban adtam el, es igy megerte.. penz ugye nem lett belole, de ha megnezem hogy mennyi goldba kerult az a plusz life es plusz dps akkor azt mondom ezen a szinten ez meg rendben is van.
Elotte 2 honapig naponta neztem hogy adott slotra (gyuru, kesztyu, ov, vallas, helm, 1Hkard..) tudok-e upgradelni, es konkretan milliardokert sem volt olyan item ami hozott volna. Valodi upgrade (ami tenyleg egyeb veszteseg / kompromisszum nelkul hoz +2-3000 dos-t) az csak RMAH-ban van es olyan 65-70 euroert per item. Notenx.
-
kkf
aktív tag
valami táblázat van már arról, hogy a kiegben a diamond gem-ek milyen mértékben növelik az egyes paramétereket?
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Nekem néha akad 100-500k goldos eladásom. Már amikor van türelmem bepakolni az AH-ba. A régi milliárdos kategóriás amulettemre kerestem váltóitemet. Nyáron lehetett 1-2 milliárd, most már hasonlót lehet szerezni 15-35 milla körül. Ez nagyon gáz... Az MP 10 már csak egy kakaóscsigányi távolságra van az újaknak (szinte).

1 milla gold olyan 6-7 Ft körül szerezhető be. Drága ez... -
Gorneck
legenda
válasz
killerjohn
üzenetére
Én már 2 hete nem adtam el semmit sehol...nahh nem mintha akarnék...mondjuk előtte ismét bejött pár 100M...szal nem panaszkodom...költeni uccse költök nagyon semmire...
Elégedett vok a karijaimmal...bár, lehet összerakok egy barbár csajszit...lowcost gearrrel... -
mikromanus
veterán
Ha az adatlap százalék védelmei érdekelnek, akkro szerintem abban a dodge nincs benne, csak azok az állandó védelmek, amiket megkap minden kaszt (tehát a 30% dam csökkentés sincs benne amit a monk és a barbár kap).
A kalkulációnál régebben azt hiszem 60-as szintű ellenfelekkel számol. MP szint beállítás esetén minden monster 63-as szintű, így picit kevesebb a védelem valójában (már ha nem módosították ezt már erre).
A védelmek így működnek:
- barbár és monk 30% dam csökkentés: minden sebzésre érvényesül.
- armor védelme: minden támadástipusnál érvényesül
- resist: csak az adott tipusú támadás ellen véd (All resist mind a négy elemi és a fizikális támadásra is, az egyedi resistek csak arra az egy elemre, vagy a fizikai támadásra. Nem számool külön all resistet és egyedi resistet. Az all resist hozzáadódik resist számításnál az adott tipusú egyedi resisthez. Nem szorzatként számol)
- dodge: csak melee és ranged támadásokra hat. Elemi támadásoknál is csak az ilyen jellegűekre. Véd a fire chain, az elektromos kisülések és a jégkockák ellen. Valójában nem százalékos védelem ez. VAgy semmit se sebződsz, vagy benyeled egészben (azaz a többi resist érvényesül).
- block/pajzs védelme: ha betalál egy támadás, akkor az adott block% alapján számolódik, hogy véd-e a pajzs. Ha véd, akkor a pajzs védőértéke csökkenti a bekapott sebzést. A teljes védelmen átjutott sebzést szedi le és nem előtte számol.
A védelmek számításánál a támadástipusra érvényesülő különféle védelmek szorzata lesz a valós védelem/sebzéscsökkentés. Valahogy így:
bekapott sebzés = teljes sebzés*(1- monk/barbár bónusz)(1-resist sebzéscsökkentés)(1-armor sebzéscsökkentés)(1-egyéb sebzéscsökkentés)
Az egyéb alatt számít bele a melee, a ranged és az elite dam reduction. Ha skillből van sebzéscsökkentés, akkro az is hasonló logika alapján számolódik. A teljes védelem % meg ilyesmi lehet: (1-sebzéscsökkentők szorzata)*100 már ha %-ban akarod megkapni. A sebzéscsökkentők meg a fenti szorzat csak a sebzést nem számolod bele, mert nem pontot, hanem százalékot/arányt akarod nlzni. -
killerjohn
addikt
RC9 online, ismét teljes frissítés kell üres mappába, runs és stat_tracker mappát át lehet menteni az aktuális verzió mellől. Remélhetőleg ez az utolsó verzió aminek teljes frissítés kell...
-
Kobe
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
plusz armor, plusz dex. Csak kérdés, hogy számol vele a játék, kalkulál egy százalékos damage reduction értéket az armor, dex, resistek alapján, és minden helyzetben azt használja a bekapott sebzés csökkentésére, vagy külön kezeli őket és adott szituációban a megfelelőt veszi alapul ? Pl arcane os elitnél az arcane rest, stb
-
Kobe
veterán
az allres és a százalékos damage reduction között milyen viszony van ? gondolom a res bele van kalkulálva a dam reductionbe, csak kérdés pl hogy egy mondknál olyan cucc, amivel resistet veszt az ember, de dpst nyer, és még a damage reduction is nő tőle, az vajon megéri e?
-
DonMedve
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Esnek jó cuccok,de azért nem dobál agyon a játék.De nem kell AH-ba mennem, mert tudom előbb- utóbb esik valami frankó.Itt is potyog a brimstone avval nincs gond, meg a sárgák a vendornak, de van esélyem a jobbra. Mint írtam 1,5 évig toltam a PC-s verziót, napi min. 3-4 órát többre ritkán volt idő, de 1db Ice Climbersen kívül nem kaptam értelmeset a játéktól a többi minden AH-ból van, számomra ez nem hozta amit vártam. Nekem tetszik, senkit nem akarok meggyőzni, lehet casual vagyok ezért, de ennél nagyobb gondom sose legyen az életbe.

-
mikromanus
veterán
válasz
DonMedve
üzenetére
Casual friendly offline system?

Nincs online régió hozzá (?) és az itemek könnyen jönnek és irreálisan túltápoltak. Ez épp szép és jó, de hamar ellaposodik emiatt a játék. Bár egész más a konzol, így lehet, hogy mindez szükséges volt. Meg mások a konzolos játékosok elvárásai. Ha 20-30 órát elvannak vele, akkor az már "jó játék" kategória (?). Persze tuti van akit nagyon beszippant és sok-sok hétig fog vele hentelni...
Mármint a D3 konzolos verzióra gondoltam...
-
viking_arc
tag
Nem hiányzik valahonnan egy cibálós monk? A publik ma reggel különösen kretén egy hely.
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
hiába magyarázod már nem vagy TRUE, buktad

-
Elims
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Sajnálhatod.
Ismeri itt vki a Túlélők Földje játékot?
-
mikromanus
veterán
Ha már run postolgatás... Megnéztem kb mit bír a barbi komolyabb DPS-en. Nem rossz. Most, hogy ezt is megsasoltam vissza is pakolom az Ogre lányra a cuccot, hogy gyűljön a ZixPé.

Diablo 3 Act 2 Oazis run - High DPS Skorn -barbarian - MP10A chc-s mempo nem is kellett. Hammerra így is megvolt full buffon a 100% chc.

-
mikromanus
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nekem az kimaradt. A Diablo a D2 LoD-dal kezdődött nekem. Az is multiban. A diablo 1 és a D2 ellső 1-2 évében stratégiai játék froonton mozogtam inkább (Civilization és HoMM 1-3, Alpha Centauri, Imperium Galactica, Starcraft). Amíg nem volt netem addig nem volt hentelés felé elaljasulás

-
Elims
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Éés?A gran turismo-nál is 16év telt el és még most is ugyanaz a feeling.
"kevésbé sötét és darkos, kevésbé működik magatalálósan, több a lehetőség, de másrészről a játékos behatároltabb."
Ez a tömör lényeg.
Köszönöm! :-)Gyuri: ki tudja.. :-) Szerintem is evidens,de nem akartam kiírni. ;-)
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Persze, nem is kötetedésből írtam
Jöhetne már tényleg mondjuk a patch vagy bármi, mert kicsit számomra is ellaposodott a játék, na mind1 is, legalább lesz időm tanulni, meg a Skyrim Legendary kiadásra 
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Remélem lesz itt vki olyan,aki ismeri ennek a játéknak az első részét,úgy,hogy nagyon rá volt kattanva.
Ha van itt olyan és ps1-en is játszott vele kérem írjon egy kis vmit..milyen ez??Hangulatban megközelíti az 1-et? Grafikát nem említem,mert nem egy kategória.
Ps3-on venném meg,ha azt írjátok,hogy jó és megéri. -
Gothmog
senior tag
Tudom, hogy szubjektív, de nem olyan rossz az. Én anno minden karakterből fejlesztettem párhuzamosan egyet-egyet (totál maga találósan, abszolút AH nélkül), és elsőre nekem sem feküdt igazán. Monk volt a kedvenc, toronymagasan. Azzal le is gyűrtem Infernót (még mindig magatalálósan), majd ezt a karaktert fel is vezetgettem para100-ig. Ekkor már volt Ah-ban loot eladogatás és vétel, valamint para 90 fölött - alkalmi unaloműzés gyanánt a runok mellé - némi minimális flippelgetés is (na nem nagy vonalakban, csak nagyon alkalmi módon)
Azután október eleje táján elgondolkodtam, hogy csinálni kellene még egy karaktert a szerzetes után. A barbárt nem éreztem elég izgalmasnak, a DH nekem egyáltalán nem tetszett/feküdt (persze ez szubjektív), a WD meg nagy divat lett a sáskafelhő köpködéssel és a denevérekkel, így azt mondtam magamban, egye fene, indítsunk egy varázslót! Archon mellett döntöttem. Megvettem (megelőlegeztem) neki a meglévő aranykeretből a cuccokat level 60 utánra (az eladott lootokból, valamint a monkom totál leszereléséből lett kicsivel több, mint 1b aranyam; ezt rá is költöttem a varázslóra), majd elkezdtem a játékot. Szépen végigmentem normal-nightmare-hell nehézségen, nem húzattam a karit, semmi hasonló bűvészedés, így 33 óra alatt lett meg a level 60. És ez alatt én meg is kedveltem. Szerintem jópofa. Archon formában szétradírozni mindent lézerrel pedig nagy móka
És nem is olyan agyatlan dolog, mint elsőre tűnhet, mert egyrészt figyelni/taktikázni kell, hogy tartani tudd magad archonban, plusz ebben a formában, bár durván tudsz sebezni, de ugyanakkor eléggé kötött is vagy. És a közelharcos karakter után bizony szokni kell, hogy hiába a hasonló HP, armor és még jobb reziszt, kevésbé bírja a pofonokat. Az a 30%-kal gyengébb damage reziszt nem csak reklámszöveg a játék részéről.
Act1-et farmolgatom vele. Most para 61-es (közel 100 órám van benne)Viszont Sárpac-nak igaza van. Én kényelmesen MPL7-en, kicsit odafigyelősebben MPL8-on megyek vele. MPL9-10 környékére nem elég a sebzésem, könnyen kiesek az archon formából, mert a ritkák és elitek legyűrése relatíve sokáig tartana. 460k a buffed sebzésem, bár zárójelesen jegyzem meg, hogy én a Magic Weaponhöz az életszívós rúnát használom, nem az extra sebzőset. Utóbbival 476k lenne most az unbuffed, viszont a fegyverből jövő 2.8% LSt kevésnek érzem. A rezisztesek még a 2.8%+1.5% LS-sel is szívják a HP-mat rendesen...
Igaz, nekem az egész cuccom van kicsivel 1b fölött. Tudok is még min fejlesztgetni, csak gyűjteni kell az aranyat, illetve kraftolgatni, hátha kijön valami szerencsés konstelláció.Szóval a lényeg, kezdetben nekem sem volt szimpatikus a wizard (a beképzelt pojáca szövegelése meg pláne nem), de egyáltalán nem rossz. Szerintem szórakoztató karakter (legalábbis az archon; a fagyis billentyűcsapkodástól engem is kiráz a hideg pl. De ez tényleg szubjektív). Tetszik, még ha érezhetően drága is a karakter. A szerzetesem anno egy kb. 6-700 millás gearben röhögve farmolta MPL10-et. Kb. olyan sebességgel, mint ahogy most ez a közel dupla értékű gearben szaladgáló 460k dps-es varázslóm farmolja MPL7-et.

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Ha már 2 WD-nek is bent van a BBV, akkor az egyik mehetne a Ghost Trance runával is pl

-
mikromanus
veterán
-
Kobe
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
no flame, de ettől függetlenül én a legelcseszettebb karakternek tartom, és soha nem megyek a közelébe se kb
minden karaktert sikerült szerintem a nevéhez illően egyedivé tenni, a wizz viszont csak egy csilivili eyecandyre sikeredett, nem túl egyedi skillek sorozatával. Lehet tud aprítani, de nekem az a csicsás stroboszkópos effektezés amit adtak neki, annyira nem jött be...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)