Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Kobe #40104 üzenetére

    Tudom, hogy szubjektív, de nem olyan rossz az. Én anno minden karakterből fejlesztettem párhuzamosan egyet-egyet (totál maga találósan, abszolút AH nélkül), és elsőre nekem sem feküdt igazán. Monk volt a kedvenc, toronymagasan. Azzal le is gyűrtem Infernót (még mindig magatalálósan), majd ezt a karaktert fel is vezetgettem para100-ig. Ekkor már volt Ah-ban loot eladogatás és vétel, valamint para 90 fölött - alkalmi unaloműzés gyanánt a runok mellé - némi minimális flippelgetés is (na nem nagy vonalakban, csak nagyon alkalmi módon)

    Azután október eleje táján elgondolkodtam, hogy csinálni kellene még egy karaktert a szerzetes után. A barbárt nem éreztem elég izgalmasnak, a DH nekem egyáltalán nem tetszett/feküdt (persze ez szubjektív), a WD meg nagy divat lett a sáskafelhő köpködéssel és a denevérekkel, így azt mondtam magamban, egye fene, indítsunk egy varázslót! Archon mellett döntöttem. Megvettem (megelőlegeztem) neki a meglévő aranykeretből a cuccokat level 60 utánra (az eladott lootokból, valamint a monkom totál leszereléséből lett kicsivel több, mint 1b aranyam; ezt rá is költöttem a varázslóra), majd elkezdtem a játékot. Szépen végigmentem normal-nightmare-hell nehézségen, nem húzattam a karit, semmi hasonló bűvészedés, így 33 óra alatt lett meg a level 60. És ez alatt én meg is kedveltem. Szerintem jópofa. Archon formában szétradírozni mindent lézerrel pedig nagy móka :) És nem is olyan agyatlan dolog, mint elsőre tűnhet, mert egyrészt figyelni/taktikázni kell, hogy tartani tudd magad archonban, plusz ebben a formában, bár durván tudsz sebezni, de ugyanakkor eléggé kötött is vagy. És a közelharcos karakter után bizony szokni kell, hogy hiába a hasonló HP, armor és még jobb reziszt, kevésbé bírja a pofonokat. Az a 30%-kal gyengébb damage reziszt nem csak reklámszöveg a játék részéről.
    Act1-et farmolgatom vele. Most para 61-es (közel 100 órám van benne)

    Viszont Sárpac-nak igaza van. Én kényelmesen MPL7-en, kicsit odafigyelősebben MPL8-on megyek vele. MPL9-10 környékére nem elég a sebzésem, könnyen kiesek az archon formából, mert a ritkák és elitek legyűrése relatíve sokáig tartana. 460k a buffed sebzésem, bár zárójelesen jegyzem meg, hogy én a Magic Weaponhöz az életszívós rúnát használom, nem az extra sebzőset. Utóbbival 476k lenne most az unbuffed, viszont a fegyverből jövő 2.8% LSt kevésnek érzem. A rezisztesek még a 2.8%+1.5% LS-sel is szívják a HP-mat rendesen...
    Igaz, nekem az egész cuccom van kicsivel 1b fölött. Tudok is még min fejlesztgetni, csak gyűjteni kell az aranyat, illetve kraftolgatni, hátha kijön valami szerencsés konstelláció.

    Szóval a lényeg, kezdetben nekem sem volt szimpatikus a wizard (a beképzelt pojáca szövegelése meg pláne nem), de egyáltalán nem rossz. Szerintem szórakoztató karakter (legalábbis az archon; a fagyis billentyűcsapkodástól engem is kiráz a hideg pl. De ez tényleg szubjektív). Tetszik, még ha érezhetően drága is a karakter. A szerzetesem anno egy kb. 6-700 millás gearben röhögve farmolta MPL10-et. Kb. olyan sebességgel, mint ahogy most ez a közel dupla értékű gearben szaladgáló 460k dps-es varázslóm farmolja MPL7-et. :DDD

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák