- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gothmog #58456 üzenetére
random, de ezt mar leirtuk sokszor
egyebkent nekem is van negy andarielem, egy physical a DHra (masodik item volt kadalatol amikor elfelejtettem rift utan karit valtani vissza wizardra
), ket lgt es egy arcane. a main wizardom fire. de volt ket broken crown, leoric, ket sami (mondjuk egyik fullosabb nem is nagyon lehetne), a frozen hydras, 2-3 storm crow... viszont firebird, tal, dark mage es fire andariel meg nem esett.
-
törölt tag
válasz
Gothmog #43902 üzenetére
akkor még egy ideig megtartom mindkettőt, aztán tesztelem csapatban.
(#43901) ReFleXx
hc-ban csak egy para 50-es barbárom van.(#43903) mikromanus
barbárként sem szerettem a harangos monkot, de próbáltam solo-ban. a hp töltés hasonlít a hammeres barbárra (amíg spammeled, addig életben maradsz), de a spirit igénye kicsit durvább. -
törölt tag
válasz
Gothmog #43899 üzenetére
tegnap este bideltem a dupla resistes sapkát, de akkor megy vissza ah-ba.
minél olcsóbban próbálok hatékony karaktert építeni, és mp10-en már használható. support-ként tekintek rá (összerántás + 48% sebzés a csapatnak), így annyira nem érdekelt a dps.
köszönöm az infót neked és Drizzt kollégának is -
vvega30
senior tag
válasz
Gothmog #43422 üzenetére
úgy lehet befürödni, hogy nem azt kapod amit kérsz, vagy nem működik amit kapsz, vagy nem úgy működik ahogyan azt az oldalukon feltüntetik. mivel vidéki vagyok nem fogok elmenni a nemzet fővárosába ilyenek miatt, csak emailt írogatok és postázok. 2 esetben nem válaszoltak az emailre és még az elküldött csomagra sem érkezett reakció. a 3. esetben se reagáltak irányomba semmit, de ott legalább annyit megtettek, hogy feltüntették a helyes információt ami a termékhez tartozik, miután felhívtam a figyelmüket rá.
és mivel aprópénzes dolgokról volt szó (összesen talán 12k huf), így nem fogok veszekedni meg anyázni velük, simán csak egy fostalicska bandának tartom őket és ezt híresztelem is. remélem ennyi elég lesz, így is sok az offból...
a 4. vásárlás a D3 volt de az nem az ő saruk..és igen más helyen vásárolt termékekkel még soha semmilyen gondom nem volt nekem sem, de ezek emlékezetesek maradtak.
-
Muton
addikt
válasz
Gothmog #43040 üzenetére
meg színesíti a játékot a szerver oldali lag,, szóval ha túl jól haladnál, akkor megoldják, hogy ess, kelj.
amúgy béta kulcsért hátha segít alapon regeltem 3 játékot a bneten
(a warcraft2bnetEdition kódját nem fogadta el), ami érdekes módon tudott azonosítani. szóval nem értem, hogy miért csak a játék azonosító szerverei haltak meg? a shop szerverei érdekes módon sose... meg miért nem lehet akkor valahogy átirányítani a működőkre az autentikációt...
ja, hogy pénzt költeni (új játék vásárlása) mindig tudjon a kedves user, nehogy legyen már akadálya. a játék, hát az meg nem fontos, szüneteltethető. amúgy is magas volt a szerverpark villanyszámlája... -
Gothmog
senior tag
válasz
Gothmog #42763 üzenetére
Fantasztikus... Amikor be tudtam (volna) lépni háromnegyed négy körül, akkor le kellett lécelnem egyéb teendők miatt. Most értem haza, mondom, elindítom gyorsan a játékot, legalább az AH-n megnézem a futó dolgaimat, erre megint nem lehet belépni (látom, többen is írták már).
Vidám Vasárnap Blizzard módra!
-
mpierre
veterán
válasz
Gothmog #42017 üzenetére
Ilyenen ne akadj fenn. A játék "fizikája" csodákra képes.
Több ilyen apróság is akad. Pl Elfutsz a trash csonti mellett mire bekapsz egy kis sebzést. Pedig az meg se mozdult, nem animáltak rá semmit. Csak áll és néz. Majd mint egy jó robotnak leesik neki a tantusz, hogy: Gyáááá, itten elhúzott vki. Uzsgyi utána!!!
Vagy a csonti átsétál a jégesőn, nem lassul le, de a folt túlsó oldalán rájön, hogy meg kéne fagynia, vagy minimum lassulnia. Na gyorsba eljátssza mindkettőt. -
granini
őstag
válasz
Gothmog #41607 üzenetére
Erre mondtam korabban hogy ahanyan vagyunk annyifele keppen ertelmezzuk mi a jo jatek szamunkra, es mindenkinek mas es mas tetszik benne. Teljesen irrealis elvaras reszunkrol az hogy a Blizz olyan tartalmat es olyan rendszert alkosson ami mindenkinek jo.
En is relative keson kezdtem el AHzni.. goldom nem volt igy 6 honapig az volt a kihivas hogy halal nelkul ussem le mp5-on a Wardent aki majd ugyse dob kulcsot
Aztan az lett a kihivas hogy a nehezen osszerakott portalal mp5 felett menjunk uberezni es leve jussunk ki - meg lehetoleg HF ring alkatresszel.. nagyon elveztuk
Aztan tettem be zsetont es flippeltem es AHztam mindkettobol.. es most meg azt elvezem hogy pl gond nelkul le tudunk venni mp10 uberre 2 gyengebb karaktert hogy segitsunk eletuk elso (es talan egyetlen) HF ringjenek megszerzeseben. Es most ezt elvezem.
Es azt is elvezem hogy Sarpac behiv Act1 decaybe es tok jol ossze tudom rantani nekik a mobokat es nem hasalok el szinte sehol. Es ezt minden este boldogan megteszem.
De azert varom a kieget. Csak nincs kedvem marciusig keseregni, inkabb orulok annak ami van. Fanatikus D2 jatekoskent 10 hosszu evet vartam erre a jatekra. 10-et!! Masfel eve van kint. Hat kovezzetek meg de en meg mindig imadom es nem unom..
Most az a kihivas hogy hogyan ne fordulj el a kedvenc jatekodtol a kov 6 honapban
-
mikromanus
veterán
válasz
Gothmog #41516 üzenetére
Eleinte szépen irtogattam eleinte, de néha meg-megszaladt a kezem. Meg elég hamar fel lehetett szívni a karaktert egy megfelelő regenig (2 passzív és egy regenes fejessel már jól haladt foylmatosan. Főként a templar skill feloldás után. 3 passzív, meg az összes regen skillel meg a harangra is majd' mindig jutott). Act 2-3-ban utána már rá is szoktam a spuri questelésre. Persze ügyelve arra, hogy a nagyobb tömegeket lelapítsa azért egy-egy harang. Nightmare-hell lépésnél kellett gályáznom külön 2,5 szintet. Nem akartam még egyszer ebbe a hibába esni.
22 óra 3 teljes végigjátszás azért nem rossz úgy hogy minden questet véggnyomtam és semmi wp-t nem kértem méstól.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gothmog #41503 üzenetére
MP1-en nyomultam. Csak hogy jó legyen a drop. Sokáig működött is. Lényegében a 0 védelem és 0 töltés mellett még hellen is simán ment a magatalálós. A monk egy igazi gyilkos. Vagy inkább nyuszi. A questek közt átszalad mindenkin. A TR nagyon hasznos. lvl 60 alatt meg simán lehet váltogatni a skilleket bossfighthoz.
Ment volna végig magatalálósan is, csak inkább az infernot és a teljesíthető nehézséget akarom tesztelni. Azrért a dropok "legjobbjait" elrakom a ládába. Majd azzal is tesztelem eg yidő után ha lesz kedvem.edit: csak felszedett itemekből és goldból összejön jó egymilla gold inferno elejére. Abból ha AH-zik az ügyfél, akkor már lazán elvan Act 1-en. Lehet máshol is +nem csak MP1-en. Ez még tesztelés alatt van. Mondjuk 1-2 szint belefér, mert veszett gyors. AH teljes kizárásával lehet kicsit lassabb, de igazából a harang build azzal is simán stabil volt a felhúzás közben. Keveset kellett pofozkodni, hogy legyen spirit + majdnem végig lehetett szaladni a TR-rel.
-
Gorneck
legenda
válasz
Gothmog #41142 üzenetére
Még mindig nem értelek...ha 0-ás karival akarsz játszani, akkor nem teszel rá semmiféle pontot és ennyi...automatikus helyett úgy osztod a pontokat és arra a karira amelyikre akarod. Ha te nulláról indulsz vagyis nem akarsz előnyt adni a karidnak, akkor egyszerűen nem adsz...
Ha meg van olyan kari amivel már farmolnál illetve tipegnél tovább 70ig azt felturbozód...Arról nem beszélve, hogy így egy gyengébb karidból is csinálhatsz erősebbet...majd ha megunod áttolod a pontokat az archonról a wd-re...
Sztem még mindig nincs ezzel baj...de valszeg a hiba bennem, hogy nem értem milyen nulláról akarsz vmit indítani mikor 0-ról fog indulni...
-
-
mikromanus
veterán
válasz
Gothmog #40483 üzenetére
A leírás nem egyértelmű. Szerintem vagy az lesz, hogy az épp a drop idejében csapatban levő emberekkel oszthatod meg (közös run), vagy a drop idejében a friends listádon, vagy clánodban levő emberekkel. Így ha esik egy jó item, azt nem tudod eladni, csak haveroknak. Az meg milyen lenne már?
Az előzőhöz meg: nem az a gondom vele, hogy esetleg nem lesz érdemben trade, bár az se biztos, hogy jó. Inkább az, hogy marad az irány, ami a magic és rare itemeket kb kinyírja a játékból. (VAgy csak account boundként lehet versenyképes). Az offhand szintrehozása/feltámasztása azért esélyes lehet még. Talán elvétve látunk pajzsokat. Rare mojo, tegez és source feltámasztásra viszont elég gyér az esély...
-
granini
őstag
válasz
Gothmog #40479 üzenetére
Jol hangzik, de a bibi ott van, hogy fekete kereskedelem jelentos resze most is ugy bonyolodik, hogy felmesz egy 'webshopba' ahol ki vannak teve az eladasra kinalt cuccok. Ott kinezed ki az eladot, felveszed friend listre, es secure trade. Igy aztan vajmi keveset szamit hogy mik a feltetelek amig van PvP direct trade.
Majd meglatjuk mi lesz vegul. Szerintem is tisztabb megoldas lenne vagy nem nyulni ehhez, vagy teljesen kivenni a trade-t a jatekbol. Az szamomra eleg velemenyes megoldas hogy a vacak cuccokat majd lehet adni venni, mikozben az igazan jo cuccok, ahol ennek ertelme is lenne meg majd mind account bound lesz. Most vagy barmit lehessen cserelgetni vagy semmit.
Masreszt viszont az enchantolas, misticeles, socketeles (mittudomen mi lesz meg) - tehat minden olyan uj feature, amit majd arra tudsz hasznalni hogy az alatalad talalt targyat sajat magadnak feljavitsd, ertelemszeru hogy azonnal account bound lesz. Nyilvan el akarjak kerulni hogy valaki pusztan eladasi szandekkal alljon neki ezeknek. - mint ahogyan ma is sokan vannak akik ezer szamra craftoljak pl a Conquest sword-okat, es a legjobb darabok szepen mennek a 2 AH-ba.. (lasd en ket kardom..)
-
sto1911
veterán
válasz
Gothmog #38089 üzenetére
"Maximum annyi megjegyzés tehető, mintegy tanulság gyanánt is, hogy rendszerint valóbban ésszerűbb megoldás olyan biddel indítani, amit ha csak megad valaki, és további érdeklődő hiányában nem stróflódik magasabbra az összeg, akkor sem kell végletesen keserű szájízzel tudomásul vennie az adás-vétel megtörténtét." - ezt mondom en is, felesleges 2k-rol inditani, de nyugodtan irja korbe mindenki
De nyugodtan hanyjatok le (akinek nem inge)...
"hibazott" - igen, mert nem annyival inditott, ahogy te is leirod.
@Pompi: jateban sose lattam nem sarga plant
Mondjuk a botbol sose lesz jo gondolom... :S
-
Jazz
veterán
válasz
Gothmog #33233 üzenetére
5 perce van lecsekkolni bármit mielőtt kikerül AH-ba. Ha ennyi idő nem elég....volt hogy egyszer elírtam egy nullát, de magamat szidtam.
(#33237) P00By: Mert te csinálod rosszul. Elvihetted volna, de nem adtál érte eleget. Ő többet adott. Nem az időn múlik. Fogadok hogy a minimális következő bid-et raktad rá.
Most nem tök mindegy, hogy ha te veszed meg, és miután kinőtted, akkor adod el hasznonnal, vagy a csávó most? -
abéla
senior tag
válasz
Gothmog #25906 üzenetére
Hehe, én is most futok a megtalálós barbimmal (hell közepe, itt már azért halál is van
), mondjuk tény, az vezetett erre, hogy wizarddal találtam egy csomó vicces áron is eladhatalan barb-cuccot, nna mondom ez égi jel, menjen egy kis izmozás...de teljesen élvezem
radi8tor1: én nem szavaztam, lesz*rom... leszámoltam az elveimmel
...de legalábbis azzal, hogy olyan emberektől várjak el -a környezetemben megszokott- viselkedésmintákat, akikkel, valószínűleg a játék birtoklásán kívűl, egyéb közös nevezőm nemigen akad
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gothmog #24809 üzenetére
Lila kővel 37k hp, meg ~440 resist azért nem túl magas. Elég sokat dobna a valós dps-en, ha pl combination strike beférne a passzívok közé. Meg megfelelő ehp-vel serenity sem kell, és be lehet rakni foresightot vagy blazing fistset helyette, amivel mégjobb a combination strike.
-
persil
nagyúr
válasz
Gothmog #23553 üzenetére
Alapjáraton én is jobb szeretem a játékok saját hangjait/zenéjét(főleg, ha az jó..
), de diablo-nál egyre több kiegészítésre van szükségem, hogy a monitor előtt tartson
Mostanában facebook chat-elek és zenét hallgatok, ki tudja később mi leszIn the halls waiting nagyon jó! Jóó kis zenék ezek(mondjuk ezt az omnium gatherum-ot nem ismerem).
Gorni
De a program szar kódolásából, meg a mindenféle egyéb hibákból adódó fps drop az más kérdés, az nem lag, annak a laghoz semmi köze. Nekem is kerreg a vinyó betöltés után fél, 1 percig, de utána semmi gond.
Lag meg nincs, 50-60msec stabilan mindig. 2 vagy 3 alkalom volt, amikor 2000-re ugrott fel percekre, de ebből az egyik a digi miatt volt, tehát én oldalamon. -
Vismajor01
addikt
válasz
Gothmog #16049 üzenetére
Mindegy, mert a lényege a hozzászólásomnak akkor is csak annyi volt, hogy a patch után a refdam nem lesz akadály többé(vagy nem akkora) a wizzemnek, aminek picit lowra sikerült az EHPja :/
Addig jatszom a barbommal, mp7en is gond nélkül gyakok vele, csak a dmg kevés az effektív haladáshoz. -
LLKobe
veterán
válasz
Gothmog #15980 üzenetére
Na bakker, rászántam magam, vettem a WH övet. Kaptam tisztán 10900 DPS-t, buktam 0,9 protectiont, nagyrészt armoron. Kicseréltem a passzív skillt amit mondtál, így most több az armorom mint előtte volt, (régebben is használtam ezt) igaz buktam a 20% cooldown reductiont.
Így most 131600 az unbuffed DPS-em, buffolva majd' 150k. Remélem megnyerem a licitet arra a vértre, és akkor az allresem is 69x lesz, és a DPS-em is 130k marad kereken.
-
Edge
veterán
válasz
Gothmog #15972 üzenetére
igen, érdekes... hovatovább engem az új craftok nem izgattak fel, egy chc-s tal amunál nincs jobb egy archon wizardnak(most épp arra gyűjtök), mivel a %dam rajta az is sokat számít. De akár mondhatnám a tal armort annál jobbat nem lehet craftolni ott meg az as az ami nem kerülhet rá a rare cuccra.
-
LLKobe
veterán
válasz
Gothmog #15967 üzenetére
Nézegettem most a WH öveket. Az a baj hogy iszonyat protectiont buknék minddel, már azokkal amik emberi áron vannak. Kapnék ~10k sebzést, de a legjobbal is buknék 0,8 protectiont, mert ugye a mostani övben sok az armor meg az allres. Védelemből nem szeretnék bukni már, inkább arra mennék rá hogy még kapjak is.
Bidelek most egy vértre, amivel buknék úgy 35 dexet, és emiatt ~1300 damage-et, viszont adna 1000 életet, és ami fontosabb 0,3 protectiont, lévén hogy van benne 70 feletti allres, ami a mostani vértemben egyáltalán nincs. Szeretném a resistjeimet újra 700 fölé tornázni, még ha egy kis damage-be kerül is.
-
LLKobe
veterán
válasz
Gothmog #15854 üzenetére
Na ezt a medált sikerült megcsípnem 25 millába, szerintem jól jártam vele. Még mindig van 47 millám, nézelődök...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gothmog #15919 üzenetére
Hát a TQ - Immortal Throne keresztbe lenyeli a D2-t majd kiköpi
Nagyon fasza kis game..nekem is volt benne vagy 6 karim..
Ejj..megjött a kedvem egy Hunting/Rouge-hoz...de lehet Earth/Spirit lesz belőle...csak ahhoz nehézkes a 100% közeli recharge, de ha megvan akkor ajjajj..
Megyek telepítekuserxy Jól hangzik..napi 200ilyen meccset szeretnék legalább
-
LLKobe
veterán
válasz
Gothmog #15869 üzenetére
Na találtam egy egész jó duplakrites amulettet 25 milláért, meg is vettem. Buktam vele ezer életet, az nem olyan vészes, meg 80 dexet (3000 felett volt amúgy is), viszont adott 8400 damage-et.
Így már 120500 a DPS-em, buffolva 138k.
Ha frissül az adatlapom, belinkelem neked. Köszönöm a segítséget! -
LLKobe
veterán
válasz
Gothmog #15854 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, az elmúlt egy órában amuletteket kerestem.
És nem találtam értelmeset, legalábbis a rendelkezésemre álló 52 milláért nem. A legjobb amit találtam az 10% chc, 9x% chd, AS, ez dobna valamivel több mint 10k sebzést, de buknék 4500 életet, de ami fájóbb ~0,9 protectiont...Nézegettem a Witching Hour-öket, azt is kapnék már, az bő 13k sebzést dobna, de 1.1% protection minusz mellett...
Nemigazán tudom hogyan lépjek tovább, már azt sem tudom mit cseréljek...
-
Gorneck
legenda
válasz
Gothmog #15839 üzenetére
Egyedül teljesen jól használható gyors runokhoz...csapatban magas mpl-en használható...harang és összehúzás is. Bár én egyszer se használtam ott még egyiket se...inkább az exp plamet szoktam vinni. Talán most kipróbálom majd.
Szal én jobb örültem volna, ha nem dmg buffot kap ez a két skill, hanem a spirit igényét csökkentik, hogy minden körülmény közt használható legyen.
A többi buff meg kb vicc kategória. Aminek igazán örülök class szempontból az az sw bug javítása...oszt pont.
-
LLKobe
veterán
válasz
Gothmog #15700 üzenetére
Sikerült lecserélnem a vértem. Ezt megvettem 6 milláért, az előzőt ami rosszabb volt, meg elvitték 11-be.
Így nyertem vit-et elég szépen. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Gothmog #15768 üzenetére
Amiket felsoroltál itemeket, normális Inna gatya 10+ milla, The Witching Hour 15 millánál kezdődik (a legalapabb! dex+all res már 30-45 milla), Nati gyűrű pedig 20milla+ ami ad is valamit attack speeden meg 40 dexterityn kívül. Egyik sem olcsó mulatság, ahogy mondtad rohadt jó itemek, ezért valami horriblis áron rakják ki őket AH-ra.
Holott 80 dex/50 allres Lacunit beszerzek fél millából.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Gothmog #15765 üzenetére
Az a helyzet, hogy a manticore kihangsúlyozhatatlanul lassú. Eszméletlenül, iszonyatosan.
Ezért kell minél több ias. Ráadásul most egy strong arm van rajta, amit kétszer körbe fut egy lacuni az ms+ias párossal. Vannak überjó rare bracerek, ha megvana 24 ms, ezt elismerem, és ha van elég ias, valóban nem kell a lacuni.
De én amikor a barbomat építettem, jó ideig filoztam, hogy inna gatya+rare rbacers vagy lacuni+rare pants, és gondolom látszik, hogy hogy döntöttem. -
Gothmog
senior tag
válasz
Gothmog #15375 üzenetére
No, gondoltam, kipróbálom én is az übereket, mert volt három portálom. Így 60-as PL fölött már talán illene legalább egyszer látni őket
Eddig nem ismertem őket, és nem is spoilereztem róluk, így - egy-egy néven kívül - nem tudtam, hogykik lesznek és mire lesznek képesek.
Egyedül vágtam nekik, MPL5-ön, mert így, gondoltam, nekem is van esélyem talán, és esetleg még komponens is fog esni. (Annyit spoilereztem azért előzetesen, hogy hol tudom megnyitni a portált, mert magamtól nem jöttem rá.)Úgyhogy álljon itt egy kis kéretlen élménybeszámoló
Megnyitottam egy portált. Elsőre Skeleton King és Maghda fogadott.
Elkezdtem ütni őket mint a bolond, majd kb. két másodpercre rá full hp-ról hirtelen halott voltam. Mint kiderült, a Magdi anyus által idézett rajok itt keményebbek. Na, ezek tényleg über dögök, gondoltam, de sebaj, visszamentem. Második próbálkozásnál SK már éppen elhullott, de annyira rá koncentráltam, hogy Maghda két rajjal is megtalált egyszerre. Kampec. Mindegy, megpróbálom harmadszorra is. Ekkor már jobban ügyeskedtem. Ki is feküdt mindkettő. Viszont semmi sem esett.Sebaj, kipróbálom a következő portált. Rakanoth és Ghom. Hmm. Rövidre fogva, itt egyszer haltam meg, de másodjára már, egy-egy szívbaj közeli momentumot átélve, de elhullott mindkét dög. Ám itt sem dobtak komponenst.
Hát, nézzük már meg akkor a harmadik portált. Azt tudtam, hogy Siegebraker lesz itt, mert azt olvastam már itt fórumon, hogy ő az egyik über, és reflectes, meg hogy el kell csalni, mert az überpajtásával együtt (akire nem emlékeztem, hogy ki lesz) halálosak, de erősen. Gondoltam, nézzük azért meg, legfeljebb a negyedik-ötödik halál után hagyom őket a fenébe. Kiderült, hogy az idegesítő Kula Zoli a másik betyár, nem győztem kicammogni a rohadt lassítós gömbjeiből és szaladgálni utána, mert állandóan elteleportált. Közben az emeletes dög persze végig a nyomomban volt. Mindegy, a lényeg az, hogy behalás nélkül letudtam őket, de ezt a párost éreztem a legidegesítőbbnek, és ők sem dobtak semmilyen komponenst.
Mindegy, legalább az übereket kipróbáltam. MPL5-6 környékén egyedül is elboldogulok velük a jelek szerint, ha még szenvednék néhány kört, akkor lehet, rutinszerűen tudnám leverni őket, azonban k*rvára nincs kedvem kulcsokat farmolni és ezeket a majmokat gyilkolni egy szaros gyűrűért, amit valószínűleg nem is hordanék, úgyhogy nekem ennyi volt az überezés
-
Gothmog
senior tag
válasz
Gothmog #14601 üzenetére
Szerkesztési időből sajnos kifutottam, így külön hsz-be megy...
Most néztem, hogy az elején kicsit talán félreérthetően fogalmaztam, úgyhogy mielőtt valaki mást gondolna rólam (mondjuk, hogy én is botoztam - nem, én soha nem éltem ilyesmi eszközökkel semmilyen játékban), csak írom, hogy azért nem szóltam bele eddig, mert hátha fahrii is az egyszer megtévelyedő kategória és nem akartam én is neki esni. (Pedig alapból ki nem állhatom a csalókat!! A "megélhetési" warezolók mellett ez a másik legalja kategória) Ám a későbbi hozzászólásaiból mást szűrtem le.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Gothmog #14483 üzenetére
Így van.Ezért nem vettem még olyan amulettet (90+ chd, 8+ chc, dex...) mert a minimum 700 loh kell az amulettembe.Minap volt egy amulet, ami adott volna 17k sebzést...de loh nem volt benne, így nem vettem meg, mert nincs értelme loh nélkül.
A DHm amulettje is adna +10Kt, de loh nélkül felejtős.
Miért írsz offba?Mondanivalód témába vág. -
Kicsimix
őstag
válasz
Gothmog #12621 üzenetére
Am a top dps-es karikat azėrt emlìtettem mert ha magas vagy mėgmagasabb dps-t akarsz akkor vėgül a fury-nál kötsz ki. Amúgy lehet találsz ah-ban ilyet amit ìrtàl ólcsón, csak az as nem 1.40 lesz rajta ennyi pėnzėrt szerintem. De ėrtem amit ìrsz ės ha lenne egy jobb rare 100m kategóriában ėn is cserėlnėk. : ) Csak hát fear nėlkül ilyen statokkal már nem 100m az a '20m'
Több száz..
-
persil
nagyúr
válasz
Gothmog #12608 üzenetére
Ez a leggyakoribb magyar hiba egyébként. Korábban agyérgörcsöt kaptam, ha megláttam egy ilyet, de annyira sokan ismerik és használják rosszul a két kifejezést, hogy már nem szólok érte.
K_mester
Nincs rá trükk. Ha egyszerre sikerül 3-4 tárgyat relatíve olcsón azonos res-el találnod, akkor tapadj rá azokra. Nagyobb különbség nincs az árban köztük. -
Kicsimix
őstag
válasz
Gothmog #12543 üzenetére
Nem nagyon ėrtek egyet.. Egy jó fury önmagában is megállja a helyėt. 1050 felett chd ,socket és jó main stattal nem igazán gyakoriak a jó rarek. Egy ilyen fury tiszta fizikai sebzėssel befoghatatlan a legtöbb fegyvernek.. Ėn is sokáig kerestem fegyvert ės 100m körül nem volt egyetlen jobb alternatìva sem.... De ha a top dps-es karikat nėzed ott is a legtöbben fury lóg.. No mindegy.. Egy int-es wiz.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Gothmog #12418 üzenetére
Mindent pontosan kiszámol, nem hiába reklámozom.
Eddig engem nem vert át
Másik fegyveredet akarod lecserélni?Ok.A régi Furym (90% chd kaviccsal) csak 10k sebzést adna.100% chc kaviccsal meg 12Kt...Tudod, ez a Fury már csak egy ilyen szar fegyverASed 2.03 lenne.
Az új Furym 18.7K plusz sebzést adna.Fújj, ne vegyél tömegcikket.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Gothmog #12394 üzenetére
Azt csak tájékoztatásnak írtam oda.Sokan nem tudják még mi az az unbuffed sebzés.
Semmi nem viszek.Ugyan is közvetlen sebzést adó passzív skillje nincs a Monknak.
Sajnos igazából sok jó passzív skillje sincs.Van kettő kötelező, harmadiknak meg variálhatsz mpl szintnek megfelelően.Közben kiszámoltam neked.A régi Furym adna neked kb 9400 sebzést.a mace helyére tettem be.Igaz a loht elvesztenéd, azt pótolni kellene valahol.
Amúgy a régi Furym eladó(hacsak közben el nem vitték AHban)
-
szallasi007
őstag
válasz
Gothmog #12399 üzenetére
Szia,
az lenne a kérdésem hogy ez a life on hit-es dolog mennyire jön be? Milyen mp szinten tolod fixen? (reflect damos elitek a mérvadóak számomra)
Most Skornozok, azon ls van viszont bitang lassú a történet (mp6-on ha kómás vagyok akkor borulok néha soloba és partiba egyaránt, de nem vészes). váltani akarok két egykezesre, de ugye az ls-es cuccok chdvel + socekettel megfizethetetlenek számomra, talán a life on hites-ek már elérhetőbb áron vannak.(?)
karim:Józsika
Más téma: miért van az, hogyha egyedül játszok akkor f0ssa a legendeket meg a szetteket (mind brim kategória), viszont ha partizok akkor gyakorlatilag nem esik jóformán semmi?
-
Nordic
Közösségépítő
-
persil
nagyúr
válasz
Gothmog #12383 üzenetére
Úgy, hogy beírnak(eleve bot) valami random marhaságot és valakinek biztosan megegyezik a btag-jével.
Sosem(értsd: soha, tehát soha) nem játszom és nem is játszottam public-ban(amúgy sincs ehhez semmi köze), mégis vannak mindig friend request-ek ilyen idiótáktól. Bejelölöm spam-nek és kész, 2 kattintás, kibírom
-
Gothmog
senior tag
válasz
Gothmog #11453 üzenetére
Ma két zöld brimstone-t is találtam (gyakorlatilag semmit sem érő szet cuccok). Mindig felvillanyozódom, amikor meglátom a földön heverő zöld betűket, azután a beazonosítás után rendre jön a feketeleves. (Az eddigi legértékesebb zöld cuccom egy alsó-középkategóriás Immortal King kesztyű)
Bár nem panaszkodhatok, nekem legalább esnek zöld cuccok, ami legalább arra a négy másodpercre, míg beazonosítom, feldobják a hangulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest