Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyi8
tag
Lenne még egy kérdés Gem of Ease fegyóba /103/ ölésenként ad 5650xp-t. Megéri berakni a fegyóba zöld kavics helyett, vagy ennek csak 70 alatti szinten van értelme?
Ha nem éri meg akkor augment lesz belőle. -
zotyi8
tag
Ha a követőre rakok kapitány szettet, a érvényesül a bónusz? Illetve Pox gatya fog mérgezni követön, vagy csak azok működnek követőn amire zárójelben oda van írva: (Emanates).
-
Janusz001
őstag
WD mundu mikortól kezd el igazán működni? Ezt a buildet próbálom felépíteni : [link] , captain helyett aughild van, mert nem esett még a recept, valamint hiányzik a barber(helyette sacred van),a ring of emptiness és a buildbe való etheralból is csak egy lvl44 -es van, persze ezzel is jobban aprít, mint bármelyik 70 es legenddel.
Ezzel a felállással egyelőre még a t16 is kínszenvedés 650 para szinttel. -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
reelc
üzenetére
A Master pörén kb egyedül szórakoztató a scaling meg még mindig nem az igazi ahogy észrevettem randomokhoz becsatlakozva.
Értelemszerűen lvl1-essel kezdeném pörén stashből nem felöltözködve.
Ha magát a sztorit is egyedül kéne tolni akkor kb meg is halt volna a full coop elképzelés azzal a napi 2-3 órával amink van közösen játszani. Nem nyerő ötlet, hogy emiatt egy hétig egyedül nyomja elég hamar lenne a dologból akkor esetében valami single játék ismét.Tehát ha én indítok karaktert akkor bejöhet a Torment 1 világomba? Neki elszámolja a végigjátszást ha így nyomjuk le a játékot?
-
Dreamie
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Fog esni, csak ki kell várni.😁 Egyszerűbben, csinálsz egy lvl1-es huntert, csinálsz pár sárga 70-es bowot vele és upgradeled legendariva. Mondjuk szerintem, nem akarok beleszolni, de az enchantress a legjobb follower.
-
savior
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Kraftolsz egyet?
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Visszakanyarodva, egy ijjat hogy tudok kivenni a segitönek ha barbár vagyok?

-
reelc
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem lenne jobb, ha legalább a sztorit egyedül vinné végig?
Kb. egy délután. Vagy kettő.
Jó eséllyel úgyse látja többet.
Az Adventure mód az igazi úgy is.Coopban a Torment szint is csak akkor jelentene valamit, ha lvl1-es karival kezdenéd te is.
Minden cucc nélkül szerintem egy Master kihívást jelenthet. Nehézségi szintek.
Egy felszerelt lvl70-esnek viszont nem lenne kihívás. -
Micsurin
nagyúr
Ha haverom megveszi és coopban végig tolnánk a játékot együtt akkor sem fog tudni Torment nehézséget berakni amíg nincs meg az Act4 vége ugye?
Ha én csinálok egy új karaktert és behívom akkor opció egy Torment 1-2?
Expert coopban nagyon kevés lesz, még egyedül játszva is kevéske elsőre...
Főleg mert jó pár száz órát süllyesztett már arpg-be. (PoE, Drakensang etc) -
HellGreg
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Azt, csak a képessége irreleváns, most is valami multishottal kapcsolatos dolog, már vagy a 8-adik ami teljesen off. Persze az ismerősöm elsőre talált egy dawn-képességűt, akit én húztam fel

Egy fortress ballista képességű vagy akár dawn, mindegy, igen sokat segítene, az biztos. A cuccokon a statok is teljesen rakás szarok, de nem dob semmit, csak maraudert, abból már össze tudtam volna rakni vagy 10 komplett szettet
Mondjuk ahhoz képest a 110 se rossz, és menne ez még föntebb is, csak majd este lesz időm megnézni, mi a max amit megcsinál így. -
reelc
veterán
Most nézem, az UE DH (ez van nekem jelenleg összerakva) GR83-118 között van az LB-n.
Ethereal fegyverrel, augment nélkül. -
HellGreg
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Én most 110-est csináltam 6 perc alatt, ott már azért eltart egy darabig a sárgák és kékek megölése, és én is elég döglékeny vagyok. Én Ess of Johannt használok a cube-ban, CoE helyett. A 90-es GR-hez meg raktam olyan cuccokat, amik csökkentik a costot, de nem bukok annyit a sebzésen, hogy lassabban menjen, így 6-os szettel megy az is, fix 3 percen belül, ami nekem elég is. A gond inkább a meghalással van, ha kicsit is nem figyelek oda. Igen, ha tovább tart megölni az ellenfeleket, akkor a hatred se fogy el, a gond az alacsonyabb szinteken van, ahol nincs ideje töltődni.
Tegnap húztam egy ismerőst torment 6-on, na az gyaloglás volt 90%-ban
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
HellGreg
üzenetére
en igen.
ahogy nezem buildeket pl maxroll.ggn, kizarolag a 6p GoD megy. a 6p GoD elonye, hogy befer az +150% dam ov es a +100% dam gatya es a CoE is, pushnal pedig ahol alapbol 8-10+perces riftekrol van szo altalaban az ember ugyis megall neha huzni az ellenfeleket tehat nem bukik damot azon, hogy nincs eleg hatred. ez nem attol fugg van e ellenfel a palyan. push buildnel nem szempont, hogy max harom folyoso backtracket bir ki a kari.
cost reduction gearen annyira nem kell, viszont minimum a vertre erdemes ratolni egy hatred regent hacsak nem az utolso utani GRt probalod epp kihuzni.
speedre (low GR / T16 / bounty):
- 5p GoD
- 2p crimson
- focus+restraint, kockaba RORG
- vertre en meg szoktam rakni igy is hatred regent, ugy gyakorlatilag nem fogy el a hatred.egy 4000+os burizaval p800 korul 70es gemekkel elfogadhato cuccban stabilan 1:30-2:10 koruli gr90 idoket tud a speed, a 2:10 ertheto modon barlangos palya alacsony mobsuruseggel. 105ig probaltam, ott atlag palya az elejen egy power pylonnal kb 2:30at jelentett.
a 6p varians nagyon 2:30 ala nem tud menni GRtol fuggetlenul.
-
Csokishurka
őstag
Tolja meg valaki leapquake barbarral rajtam kívül? Iszonyat fun a playstyle. Amíg nem gyűlik össze a frenzy set addig ezzel tolom a gr-éket. Gr100 kb 5 perc alatt lemegy meg kis szintű gemekkel es par ancientel.
-
savior
őstag
Followernek milyen tárgyakat érdemes adni? A split damage gyűrű pl működik?
-
HellGreg
őstag
Valaki játszik GoD DH-val esetleg? Az a gondom, hogy állandóan elfogy a hatredem, ha akár egy pillanatrea is elfogynak az ellenfelek a pályán. A hatred regenaration-öm 4-es, a cost reduction 10%. Hogy lehet ezt orvosolni?
A crimson szett működik a followeren esetleg? -
mephi666
nagyúr
ha lehet jelentkezni a szezon legblfszabb húzására, akkor beszállok a következővel: összeraktam kiskariknak egy ilyen szintező gyűrűt, hogy majd ezzel jól mennek 70ig és utána a gem továbbra is használható lesz... wd-vel pikkpakk lazán meg is lett a 70, variáltam a cuccokat kutyás-gargos-félkezes-sörözős buildhez, majd próbálgattam... csodálkoztam hogy set nélkül gr45 nem a legjobban ment és t10-en is gyakran fekszik a kari... enforcer gemet felszinteztem, tettem egy serpent-et balkézbe taffért, de így se volt tökéletes... (main dh-val farmoltam a gr key-eket neki meg db-t kotlázáshoz... mentem pár kört így a dh-val, majd később esett le, hogy "mintha nem esett volna gr végén lvl0 lod gem" ...és tényleg: ott pihent a leo gyűrűben a stash-ben... nem csoda, hogy a wd nem az elvárások szerint működött
) -
HellGreg
őstag
válasz
savior
üzenetére
Attól függ, mivel vagy. Ha pl. crusader, akkor igen, de ha DH, akkor dexterityt kell augmentálni. Attól is függ, hanyadik szintű gemjeid vannak. Ha 100-as, és mindened anci, akkor az már jelent valamit, de így egyenként augmentálni kisebb gemekkel nem sokat dob szerintem.
Én mindig megvárom amíg van 10db 100-as gemem, és egyszerre augmentálok, az már úgy nem olyan rossz
-
savior
őstag
Ha kockával str-t adok az anci cuccaimhoz, akkor az sokat dob a dps-en?
Ez az augmentation? -
HellGreg
őstag
válasz
savior
üzenetére
Azt hittem hogy egyszerre csak 3 lehet nálam. De amúgy azt figyeltem meg (lehet hogy véletlen egybeesés csak, hogy amikor volt nálam 3 alacsony szintű, ilyen 15-30-as level szarok voltak, akkor nem találtam utána jó darabig semmit, aztán bezúzattam őket, egyből esett 2 is. Persze lehet csak véletlen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
DjDanee87
üzenetére
ugye az volt a trukk, hogy en onnantrol strafe es rain of vengeance majd GoD builddel mentem, es ezek mindegyikenel csak a mainhand damja szamit, offhand nem.
monknal nem vagom, hogy melyik skilleknel szamit csak a mainhand, de ha jok a rolljaid ugy megeri. DHnal a Dawn + Ambush minden versenykepes buildhez kell vagy minimum befer kb, szoval egyszerubb volt azzal felepiteni a "korai szezon" buildet.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Ha találtam Buriza-do kyanon íjat etherealban, de a képessége nem jó a dreadlands buildhez, akkor van esélyem másikat találni, vagy el kell dobnom, hogy dobjon másikat?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
Level 70-es etherial azt hiszem, automatan ancient, primal nem lehet.
-
Gawamatsu
senior tag
Valamit az első nap óta mókolhattak az etherbasz dropján, mert a kezdő karival kiesett mind a három, majd egy kisbarbárral is (direkt azok begyűjtésére mentem), de azóta semmivel sem esett egy darab sem.
Kalkulációk alapján ugye lvl12 és lvl30 közt a legnagyobb az esélye a dropnak (ha a 7*3-ra megy az ember). -
Pöttön
őstag
válasz
savior
üzenetére
Pont erre jó, szerzel 2db-ot a kívánt itemből.
A jobb statokkal rendelkezőt berakod a rosszabbat meg újra kovácsolod addig amíg jobb statokkal fog rendelkezni mint ami a karinál van. Aztán csere, majd ezt addig csinálod amíg esik egy tökéletes statokkal rendelkező panci...
Jó sok alapanyag kell hozzá, de szerintem így lehet egyedül értelmes pancit farmolni. Egy pár tökéletes panci-t sikerült már farmolnom ezzel a módszerrel. -
savior
őstag
A reforge legendary mit csinál?
Mi a legjobb módja az anci / primal anci szerzésnek?
Farmolással, Kadalával nem nagyon jön. Esetleg a kockában valami receptel vagy egyéb trükk? -
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Igazán nincs mit.
Na, akkor megtört a jég.
-
tsiszi
csendes tag
Na, megvan az első primal, gladiator gauntlets.
P350 monk, egy darab ethereal sem esett eddig, és az inna setből sem jött semmi. Fasza season start. 
@savior: az utolsó recept a kockában. Húzol egy gemet magas szintre, majd beletöröd valamelyik ancient cuccodba. Kell hozzá még némi ruby/topaz/emerald, main stattól függően.
Sok paragon = sok Greater Rift, lehetőleg 2-3 perc alatt. Más medzsik nincs. Közben húzol legalább egy csomó gemet is az augmentáláshoz. ;) -
savior
őstag
Ancient alig esik, nagyrészt nem a buildomhoz valók. Primal ancit meg csak 2t találtam és egyik se jó nekem.
Az augmentálás az micsoda?
Paragonra mi a legjobb módszer?
90es gr-eket megyek 5 perc alatt és 100 a rekordom. -
grimm2015
senior tag

De kár, hogy 77% a damage
. (De még mindig ez a legjobb)
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Persze, korábbi szezonban.
Meg Primal Puzzle Ring is volt, még akkor, amikor nem volt külön Ancient Vault.
-
malystryx
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Természetesen, nekem puzzle ring van ilyenben.
-
tsiszi
csendes tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nem, legyártod a barbárral, berakod az inventoryba, átlépsz a DH-ba, bepakolod magadhoz a cuccokat, odamész Mystichez, és ott tudod/kell átforgatni a main statot.
-
mephi666
nagyúr
próbálta már valaki, hogy bogárral megmókolt cuccokból összerakni egy szettet pl encsilányra?
tenni a kezébe valami jó 2h-t meg annyi intet pakolni rá, hogy a fülén jöjjön ki... ha már ennyi karaktert kell szintezni eth cuccok miatt, hátha besegít a follower solo tápolásban 
-
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ha csak statok akarsz rollolni Dex-re akkor elég egy lvl 1 DH is.
Én is ezt csináltam előző easonbe amikor DH-t játszottam de Intes dolgok kellettek Enchantress-re.
tsiszi gyorsabb volt, amit mondott.
-
tsiszi
csendes tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Kifarmolod/legyártod a barbárral, level 1 DH-val átforgatod a str-et dex-re.
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Scoundrelhez hogy tudok itemeket gyártani ha Barbár vagyok? Ugye nem kell huznom egy dht?
-
grimm2015
senior tag
Gr 90 speedeen (1:30-2:00) nekem már többször is esett 2 ( 3 még nem
), már van egy rakat használhatatlan. -
WayneGace
őstag
Nekem lv70-ig egy sen esett. Utána igen, eddig 8 db, viszont 0 ramaladni's gift.
-
savior
őstag
End game-re tudna valaki tanácsot adni?
Waste barbár vagyok és először buildet követtem hozzá.
Namost 2 gondom is adódott: folyamatos mana hiányban szenvedtem, gr 60 felett 1 ütéssel levertek.
Átalakítottam a buildet, így a bul khatos fegyverből van manám, meg amit csak lehetett védelmi dolgot beaktiváltam.
Így meglett a gr 75 solo, de nagyon kevés a sebzésem.
Próbáltam csapatban gr100at, de meg se karcolom az ellenfeleket. Pedig leírások alapján ez az egyik legerősebb build.Még annyit hogy a videóban amit néztem róla ott ilyen tiz-szaz B meg T sebzések voltak, nekem meg kb 500m.
ez a karakterem: https://eu.diablo3.com/en-us/profile/savior-1515/hero/147071939
-
savior
őstag
Nekem p200 körül esett az első eth fegyver. most 550nél járok és találtam 4et barbárnak meg 1et másik kasztnak.
Sajnos endgameben vagy mana gondom van, vagy a sebzésem kicsi, vagy a védelmem nem elég. Választhatok...
Csapatban a sebzést áldozom be, hogy legalább ne haljak úton útfélen. -
grimm2015
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
DH-val nekem már az első szinteken esett.

-
Daelion
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Hát most Mirror images Firebirdet viszek és ahhoz lett meg a Explosive blast off handes Oculus, Deathwish meg ment cube-ba. 'már csak egy Rama kéne, hogy ki tudjam socketelni'
Így azért már gyorsabban megy azt esnek is ETH fegyverek, az a jó ha nem is kell és lebontom adja a materialt elég jól. 'még GR keyeket is tud adni'
Már a WD egyik ETH dolga is kiesett Wizen.
Szintezést én annyira nem utálom ha van valami használható legendary poweres dolgom amivel lehet haladni.
Most nagyon lazán ment mert Fragment of destiny-t kaptam rare upgrade-ből azt lvl 21 után Hydrák megettek mindent lvl 70-ig.LvL 70 után meg áldom a LoD gemet, egyik kedvenc dolgom amióta berakták játékba.
Estek dolgok Frozen Orbhoz és összedobtam inkább azt LoD-al mint sem hozzá nyúljak az ingyenes Vyr szethez.
'nem szeretem'
Orbal meg összeraktam 1 napon belül a Firebirdet. -
SQX_Barto
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
"én pont ezt a részét szeretem a D3nak, mikor még építjük a karaktert nulláról. Elején amikor 'nem létező' összetákolt builddel kell menni, mert olyan legendaryk estek és abból kell kihozni a legjobbat. Na nekem az jön be a leginkább a játékban, és most ezt a részét kicsit megfűszerezi ez a szezon."
En pont az ellentete vagyok
Amig nincs meg a kello 6-os setbonus, meg a full build, addig nekem szenvedes a jatek. Most este haverok mar felhuztak, meg GReztek velem, es Inna monk majdnem kesz volt mar elso ejszaka, eleg jol alakult. Csak a kek fegyvernek a masodlagosaval nincs szerencsem... -
shotika
őstag
válasz
DjDanee87
üzenetére
Pont rávilágítottál arra, ami már régóta hiányzik nekem a játékból, vagyis a fejlődés, a szintlépés, build próbálgatás. Persze jó pár éve még megvolt, de azóta kb csak endgame-re gyúrnak.
Ezekkel az etheral fegyokkal, ha a fejlődést nem is újítja be, de a karakterépítést azért megfűszerezi. -
DjDanee87
addikt
válasz
Pöttön
üzenetére
Csak szezonban megszerezhető, viszont minden más itemmel ellentétben ezek nem kerülnek át nonseasonbe. Kifejezetten csak erra az egy szezonra szólnak. Minden class kapott 3 különböző ethereal fegyvert, mind nagyon durvák. Csak kevés buildhez nem jó egyik sem (pl thorns sader)
Nekem pont az tetszik az egészben, hogy a rajta lévő extra passzív és legendary képesség miatt lehet elvisz más build felé a kinézett helyett - legalábbis az adott karakter építésének az elején/közepén. Aztán mikor már órákat farmolva megvan a kiszemelt ethereal fegyver egy jó legendary powerrel, nem olyan izgalmas a dolog. Vagy legalábbis nekem nem, én pont ezt a részét szeretem a D3nak, mikor még építjük a karaktert nulláról. Elején amikor 'nem létező' összetákolt builddel kell menni, mert olyan legendaryk estek és abból kell kihozni a legjobbat. Na nekem az jön be a leginkább a játékban, és most ezt a részét kicsit megfűszerezi ez a szezon.
Eth transmog pedig: Ha megszerzed egyszer az összes különböző ethereal fegyvert, classonként van 3, akkor megkapod hogy a mysticnél tudod majd később is transmogolni a kinézetüket, mikor az itemek már nem lesznek elérhetőek.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Jó régen játszottam már ezzel a játékkal, egy pár dologról lecsúsztam.
Mi ez az ETH transmog?
Ez csak kinézeten változtat, vagy táposabb is lesz tőle a kari?
És ez csak szezonba szerezhető meg? -
hokuszla
senior tag
Ha kiesett a wiz-nek a 3 eth fegyver, több már nem eshet neki? Eddig 3, a kasztnak megfelelő, de használhatatlan, majd negyedikre egy crus-nak való eddig.
-
Daelion
őstag
válasz
DjDanee87
üzenetére
Én lemondtam az ETH transmog témáról, csúnyák/gagyik szerintem és ennyit nem ér.
'talán 1-2 van amire azt mondom, hogy elmegy a kinézete'Most ezzel az 1 karival amivel játszom kb P200+ környékére lett meg mind a 3 ETH fegyver.
Solo szintezés közben 1 sem esett pedig csak Riftekben vittem 70-ig, most esett mindegyik 70 után. 'szerencsére egyik pont úgy ahogy a buildembe is kell majd.
'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

P350 monk, egy darab ethereal sem esett eddig, és az inna setből sem jött semmi. Fasza season start. 
. (De még mindig ez a legjobb)
(6 perc 23sec).

viszont nagyon soka ua az a hasznalhatatlan leg esik.Eleg jo a szezon