- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz
Csokishurka #114494 üzenetére
-
Dreamie
őstag
válasz
Csokishurka #114386 üzenetére
Fog esni, csak ki kell várni.😁 Egyszerűbben, csinálsz egy lvl1-es huntert, csinálsz pár sárga 70-es bowot vele és upgradeled legendariva. Mondjuk szerintem, nem akarok beleszolni, de az enchantress a legjobb follower.
-
savior
őstag
válasz
Csokishurka #114386 üzenetére
Kraftolsz egyet?
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #114338 üzenetére
Visszakanyarodva, egy ijjat hogy tudok kivenni a segitönek ha barbár vagyok?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Csokishurka #114353 üzenetére
Level 70-es etherial azt hiszem, automatan ancient, primal nem lehet.
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #114340 üzenetére
Persze, korábbi szezonban.
Meg Primal Puzzle Ring is volt, még akkor, amikor nem volt külön Ancient Vault. -
malystryx
senior tag
válasz
Csokishurka #114340 üzenetére
Természetesen, nekem puzzle ring van ilyenben.
-
tsiszi
csendes tag
válasz
Csokishurka #114332 üzenetére
Nem, legyártod a barbárral, berakod az inventoryba, átlépsz a DH-ba, bepakolod magadhoz a cuccokat, odamész Mystichez, és ott tudod/kell átforgatni a main statot.
-
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #114327 üzenetére
Ha csak statok akarsz rollolni Dex-re akkor elég egy lvl 1 DH is.
Én is ezt csináltam előző easonbe amikor DH-t játszottam de Intes dolgok kellettek Enchantress-re.tsiszi gyorsabb volt, amit mondott.
-
tsiszi
csendes tag
válasz
Csokishurka #114327 üzenetére
Kifarmolod/legyártod a barbárral, level 1 DH-val átforgatod a str-et dex-re.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Csokishurka #112108 üzenetére
Amikor halaszod a jo riftet, mert a karaktered/csapat mar az ereje hataran van es csak jo rifttel megy le/megy le gyorsan az adott szint.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka #112102 üzenetére
Az fix! Hát eléggé fishing lehet az egész zusammen
De nagy perospont az elkövetőnek... Mindég is áhítoztam olyan buildre ami ilyen meme jellegű. Dat paragon, kb nem sokkal vagyok lemaradva -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Csokishurka #112066 üzenetére
en a goddal tennek meg egy probat inkabb, de te tudod.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Csokishurka #112064 üzenetére
annak szamit, de hidd el, a god legalabb +15 GRel erosebb hasonlo gearben. fishing nelkul.
tetejeben marauder / natalya variansok elegge haklisak rift layoutra es nem igazan mozgekonyak.
-
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #112060 üzenetére
N6M4-et akartam írni de mondom csak megtalálod úgy is.
'utána vettem észre'
Játékstílusa amúgy nekem is tetszik annak a buildnek, ha nem cél annyira magas GR akkor el lehet játszogatni vele.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #112042 üzenetére
-
MegalodonS
őstag
válasz
Csokishurka #112022 üzenetére
-
soo277
őstag
válasz
Csokishurka #112033 üzenetére
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Ez a fegyver kell a support DH-hoz (ha esetleg akarnal partiban jatszani)
En anno betortem, mert nem akartam support DH-t -
faragojof
őstag
válasz
Nem mondjuk. Mert sz@pat.
Ami kell, hogy vigasztaljon az az, hogy nem vagy egyedül! -
soo277
őstag
válasz
Csokishurka #112015 üzenetére
Meg még akkor armort ad rá
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #112018 üzenetére
Így nem is lesz másfél tabnyi haszontalan primalod.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
LoN rapid firehez ez tokeletes.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Hasonlo repult nalam a kovacsnak
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #112004 üzenetére
Az átforgatás alatt arra gondolt, hogy a Mysticnél változtass meg egy tulajdonságot.
Minden tárgy esetében van egy fontossági sorrend a statokat illetően.
A reforge nem éri meg és csak úgy érdemes, ha van belőle mégegy, és azt reforgeolod, nem azt ami rajtad van. Mert könnyen lehet, hogy rosszabb lesz az új eredmény a korábbinál.Ja, és egy megfelelő statos (az van rajta ami kell és jók az értékei) normál cucc sokszor többet ér, mint egy nem megfelelő ancient vagy primal.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nezd meg amit linkeltem karit, egy kezben primal fegyver, masikban meg normal
. ugy, hogy dawnbol eddig 50bol ez volt a legjobb ugy, hogy 4 ancit is betortem. meg volt meg egy hasonlo ADvel csak azzal nem jott ki a breakpoint.
bracerbol is tul vagyok negy betort ancin. amuletbol olyan 20 ess es 50 flavor of timebol volt ez eddig a legjobb.
ja ez ebben a formaban 119et letolta es meg boven nincs a hataran.
eszedbe ne jusson mindent reforgeolni, az draga. reforge csak arra, ami a legnehezebben esik ki. ez a flavor of time / ess (a tied kb instant kuka), a Dawn (63-64 alatt kb minden kuka), esetleg az ov, aztan utana mehet megprobalni AD / CHC / CHD / soc / (res / LoK) ancient F/Rt szerezni, amihez megint sok sikert. vert sima bloodshard.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Sokkal többet számít az, hogy a megfelelő statok legyenek egy adott itemen, mint az hogy ancient vagy primal legyen. Igen az ancienten több stat lehet, de mire mész +90 dex-el ha közben life/sec van az adott kesztyűn 10% crit helyett (csak egy általános példa).
A mysticnél pörgetés nagyon olcsó, ha nem is maxra pörgetni az adott itemet de legalább a megfelelő statot átforgatni mindig érdemes. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Csokishurka #112002 üzenetére
[link] probald ki ezt a varianst, esetleg a fortress ballistaval valla helyett.
plusz lassan at kene forgatnod, ha nem nagyon friss a kari. kb nulla area damage, tippre nincs meg a 33.3%mas CDR breakpointod, nincs cold% damod. area damage minel tobb, annal jobb jellemzoen ilyen 170-180 korul megcelozhato.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Csokishurka #111995 üzenetére
mid hianyzik?
godbol van egy raklap varians. kell az offhand, kell egy dawn, kell 5 piece (+rorg) vagy 6 piece GoD, minden mas cserelheto.
konkretan a top push variansbol is van vagy legalabb negyfele. oke, azok kizarolag GR fishingre vannak, de legalabb egy 120at kis modositasokkal (stricken a taeguk + simplicity melle) birniuk kell.
pl:
- flavor of time melle az ess of johan sokkal de sokkal jobb, ha a map density eleve nem nagyon magas
- drifting shadowbol a rocket storm jobb strickent proccolni, de pushnal jellemzoen a guardiant a seasonal buffal intezik el emiatt bane of trapped
- fortress ballista altalanos esetben sokkal stabilabb a vallanal, de picit kevesebbet sebez tomegben. megtanulni a mechanikat jobb a fortressannyi a trukk, hogy kb reverse impalekent kell jatszani onnantol, hogy az ellenfelek nem halnak meg attol, hogy rajuk nezel. avagy minel nagyobb tomegben kb mindent irtasz, kiveve a kek / sarga szornyeket, azokat vagy megprobalod a tomegbol-tomegbe athuzni, vagy ha 25% hp alatt vannak esetleg elintezni, de egyebkent skip. waller, electrocute (vagy barmilyen sokelemental), shielding jellemzoen skip hacsak a tomegben nem tudod lenukeolni a HPjuk.
-
Franklin
addikt
válasz
Csokishurka #111996 üzenetére
Hát igen, senki nem profiként kezdte
Van pár ilyen trükk a játékban, pl. ha városból akarsz waypointra teleportálni, akkor nem muszáj odamenni a városi waypointhoz, simán megnyitod a térképet és ráböksz oda, ahová menni szeretnél.
Public bountykban szoktam látni, hogy nagyon sokan nem ismerik ezt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111996 üzenetére
...a shift már diablo1-ben is működött
pl közelharci karakterrel megálltál, ütöttél egy irányba és vártad, hogy beleszaladjon a dög a pofonba
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Csokishurka #111992 üzenetére
Ne 1hitelj.
Ha kifogy a hatred tul sok a damod. Az a baj, hogy jelenleg jobb geares shadow 85-90 alatt már nem működik.
Generator GoD messze a legjobb DH build jelenleg. UEnel speedre is gyorsabb, impalehez csak RGnel jobb, rapid fire meg nem tud speedet. Ja és legalább 10 gr előnye van hasonló körülmények között.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Csokishurka #111992 üzenetére
Alacsony GRre nem ideális, mert úgy kapsz hatredet asszem a tegez miatt, hogyha már impale-elt dögöt újra megdobsz. Tehát az kell hogy ne one shotold őket és nem lesz gond.
-
Gyick
őstag
válasz
Csokishurka #111989 üzenetére
Érdekes,ott nem tudok bele menni a profilomba mert hogy túl régóta vagyok inaktív.
This account has been inactive for an extended period of time, and cannot be displayed. To be displayed again, the inactive account must first log in to Diablo III.
Ha jól emlékszem még a Season 16-al játszottam utoljára.
Irok a supportnak hogy ilyenkor mi van...Azért köszi. -
TeeBee73
veterán
válasz
Csokishurka #111974 üzenetére
Nálunk perpill. áram sincs. Még jó, hogy a lapos akksiról megy, a telóról meg tudom osztani a netet, és ahhoz is van még egy 8A-es powerbank feltöltve, vész esetére.
(Ha azok is lemerülnek, előveszek Egy Moorcock, Cadwell vagy Weis&Hickman regényt. Van gyertyám, pálinkám és borom. Unatkozni nem fogok.)
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111983 üzenetére
Nem PoE.
Nem tudtuk, mert szerintem nem így van. Legalábbis ismertebb ex-Blizzard Northos nincs közte.
Az, hogy a 3 ex-Blizzard Northos meg volt hívva a PoE eseményre az nem jelenti azt, hogy fejleszti a játékot.
Van aki a Torchlightos csapatba ment, van aki a Hellgate: Londonnal bukott. Stb.
A PoE Új-Zélandban élő csapat munkája. A Blizzard North USA csapat volt.
Amúgy Rhykkernek van egy jó kis videója, igaz 2006-os, érdekes lenne egy update.
Huge Talent Leaves Blizzard - What happened to every game studio formed by ex-Blizzard employees?A Grim Dawnra gondoltam.
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111981 üzenetére
Ahogy írtam másik játékban.
Ott player lvl100 a plafon.
Akkoriban eléggé kimerített a dolog, egy ideig nem is játszottam utána. -
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111979 üzenetére
Nekem nem jött be a HC.
Nagyon amatőr szinten próbáltam.Más játékban sem, de ott legalább nincs DC.
A 3-ik karim érte el a lvl100-at. -
hokuszla
senior tag
válasz
Csokishurka #111976 üzenetére
A hc megy, ideje kipróbálnod.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111974 üzenetére
engem reggel 6 előtt ledobott és vissza sem engedett: az bosszantott, hogy gr99-ben lerakta a guardiant és dc... várhatott volna még pár másodpercet (azóta nem néztem)
-
HellGreg
őstag
válasz
Csokishurka #111964 üzenetére
Nekem amúgy nem igazán működik ez a 3 percen belüli GR darálás primal szempontjából, soha nem adott még ilyen kör után, pedig sokat letoltam. Tegnapelőtt viszont egy 118-as után, ahol kb 2 perc maradt, adott kettőt, és közvetlen utána Kadala is egyet, egy használható is volt, a másik kettő kuka.
Ami értelmes primalom van, azt vagy upgrade adta (a Shadow DH kését pl, mert ott összesen 2-féle van, így nagyobb eséllyel ad jót, mintha lenne 15-féle), vagy sima szörny dobta bounty közben. -
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111964 üzenetére
Ne is törődj vele.
Elég bosszantó amikor végül bead egy teljesen haszontalan primalt.
Nekem úgy rémlik, talán minden 10-ik primal használható. Legalábbis nálam.
Legyen célod a minél jobb ancient, az menni fog. -
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111935 üzenetére
A Palm build alatt gondolom az Uliana szetesre gondolsz.
Szerettem. Amikor berobbantotta a képernyő nagyrészét.Igen, akik egyedül játszanak így szokták a kövi karit ahogy írtad.
Felhúzzák lvl70-re, majd egy már kiépült karival BS-t gyűjtenek (meg persze más matikat is), és az új karira verik el.A DH-nak jó az új szetje, majd kiderül lesz-e erre is nerf a köv. patchben.
Ezt leszámítva a Shadow talán a következő erősebb azzal nem egyszerű játszani, és intenzívebb játékkal az ember a kezét is megérezheti utána.
Kicsit gyengébb az UE DH (multishotos), cserébe nagyon jó T16 farmoló, GR100 fölött is megy, és hát kényelmesebb, mint a Shadow.
Persze minden attól függ, neked mi áll kézre. Mert lehet xy a legjobb, ha neked nem tetszik, vagy fárasztó vele játszani.
Amúgy szoktak ilyen tier listeket csinálni szezononként, mi erősödött, vagy gyengült az előző szezonhoz képest.(#111936) _ocsisajt:
(#111937) soo277: Nem szeretem amúgy a Vaultozást, és mindig összegyűlik egy halom gyűrű. Főleg sima. Nem csak dropként, melléktermékként is, amikor sárgából upgradelgetek.
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111928 üzenetére
Lesz benne sok goblin.
Ott jól jön a gold, gemek, materialok, leg is szokott esni általában.
Illetve első alkalommal a goldos leg gem, a Boon of Hoarder.
Ha kevés gemed van, érdemes a Broken Crownt pl. a kockában felvenni.
Aztán majd átkonvertálod a gemet olyan szinűre, amilyen kell.
Ennek a durvább változata ancient Puzzle ringgel nyílik, jóval több goblinnal.
Ha tudod T16-on érdemes nyitni, és egy kiépített multishotos DH nagyon jó erre a célra, de persze bármi ami tudja farmolni a T16-ot.
Amíg be nem mész a bosshoz, vissza tudsz teleportálni a városba, és így akár több fuvarral össze tudsz szedni mindent. Ha bementél hozzá és kinyírtad, 60mp múlva zárul a Vault. Ekkor már csak a boss terembe tudsz visszateleportálni. -
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111928 üzenetére
Vault. Csak simán önmagában be a kockába és treansmute.
Ha anci ráadásul akkor boldog karácsonyt!
-
soo277
őstag
válasz
Csokishurka #111916 üzenetére
szerintem nem,
ugyis adja randon ,azt el kell használni
-
tsiszi
csendes tag
válasz
Csokishurka #111914 üzenetére
Menj a kockához, lesz három kérdőjel, használd el, és nyit egy portált a bocikhoz.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111902 üzenetére
mármint ramaladnira gondolsz? az elég random esik... múltkor panaszkodtam, hogy nem akar kiesni az 1. (p700 körül esett tán?) ...azóta már van vagy 20 felesleges úgy, hogy volt rift guardian, ami 2-t dobott
ha szintező fegyvert akarsz kockázni és beletenni a bogarat, inkább craftolj magadnak valami fegyvert jó sebzéssel, statokkal... majd erre forgass socketet és mehet bele a kő és pöröghetnek a szintek...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111897 üzenetére
én itt még viszonylag az elején "kiszinteztem" magam, amikor nem volt adventure mód, torment és sorban minden nehézségen végig kellett menni
minden osztály női+férfi változatát elvittem a végéig (necro+crusader sem volt még ekkor)
...azóta örülök, hogy van adventure mód, nagyobb a szabadság és néhány cuccal brutálisan meg lehet pörgetni a szintezést
...néha a season 1. karakterét is unalmas 70ig vinni
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111876 üzenetére
Újabb lvl1-es karihoz:
Lvl70-es karival kovácsoltatnék egy sárga 70-es fegyvert, majd a kockában upgrade.
Forgatnék rá lyukat és abba mehet egy 25-ös Gem of Ease.
1 Hellfire amuletet készítenék. Ez eleve lvl1-es.
1 Hellfire ringet is, ez ad elég sok XP-t.Egy Leoric's Crownt legyen nálad, és tennék bele egy maxos piros gemet. Hamar eljutsz a szintjére, felveszed. Gyorsan megy.
Esetleg ha van egy Leoric's Signet. Ezt se fontos levinni lvl1-re, mert 2-3 perc alatt lvl15 leszel és ezt felveheted. XP-t ad. -
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111880 üzenetére
kb: húzd, ameddig bírod és a legjobb cuccokkal kezdve kend rá az augmentet sorban
én szerintem azt a szisztémát követem, hogy első körben legyen minden cuccom már 100-asra augmentelve, utána ami most 100-as alatti, azt átkenem 100 fölöttire (tesztelem majd, mennyi a vége a karakternek)
ui: most épp gyűrű/amu nem akar esni cold/chc/chd/sock és area/chc/chd/sock összeállítással
pedig ezekből nem is lenne fontos az anci/primal, mert normal is ugyanazokat az értékeket felveheti (alapstat meg ezekre nem megy, azt augmentből adok rá)
-
DjDanee87
addikt
válasz
Csokishurka #111876 üzenetére
De tudtad volna hasznalni lvl1en, mert a gém of ease lvl25 tulajdonsága hogy a tárgy amibe teszed lvl1es lesz, csak bele kellett volna tenni a fegyversocketbe. Ezen kívül van a Cube recept hogy bármilyen item + lvl 25 gém of ease = lvl1es lesz az item. Ezt hasznaltad te.
Legendary Gemek ugy esnek, hogyha hiányzik egy a karaktered és stashedből is, akkor esik. Tehát a köv GR ki fogja dobni. Ha másodikat is szeretnél, akkor atrakhatod épp nem használt karakter inventoryjába, és letolsz egy GRt, vagy ledobod a földre a városban amíg mész egy GRt, akkor is esik egy új.A max szintjük változó. Nem mindnek van, amelyiknek van, arra rá van írva hogy max 50 vagy 100.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Csokishurka #111874 üzenetére
Igen le lehet venni szintkovetelmenyt bármilyen itemrol csak bedaralod a kockában egy 25 os gemmel. Fegyvernel mondjuk fölös, mert abba beletehető lett volna, ha socketes.
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111865 üzenetére
Ha félre is tesszük az új szetet... az UE szetes DH egy nagyon jó farmolós kari, és a GR100 környéke sem nehéz vele. Persze normális cuccokkal.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111865 üzenetére
próbáld ki tesztnek a heti challange-et: nem egy ajánlott build, mégis kb 2.5perc alatt leküldtem reggel
az ajánlott gr/t16 buildek ennél sokkal jobbak, de szerintem így is meg fog győzni
-
DjDanee87
addikt
válasz
Csokishurka #111852 üzenetére
Az elmúlt 3 szezonban hoztak be új seteket, minden class 1 újat kapott. Nem valószínű hogy jöjjön több, igazából már ez is meglepő volt egy ilyen idős játékról lévén szó. (előtte sokáig alig volt változtatás benne). Amúgy faragni szoktak damage %-okat legendarykon balance és a meta felrázása miatt, illetve néha adni új képességet legendary itemhez, aminek nem volt eddig.
-
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #111835 üzenetére
Már tudom meddig mehetek és mikor, HC-t is már szinte ugyan úgy játszom mint SC-t.
Mármint nyugisan/lazára véve max akkor figyelek jobban amikor fejlesztem karit 1-70 közt meg amikor a max GR szintet viszem vele amit elbír. 'itt azért néha volt pár frász hozós szitu'Ritkán szoktam halni de én ezt szinte minden játékban kerülöm ha 1 mód van rá, még akkor is ha nem HC vagy semmit sem vesztenék
Max GR pushra is csak akkor viszem a karit amikor már késznek titulálom, 12-13 Ancient és azokon Augment.
Addig meg mennek a GR 90-100 speed runok gemelés/farmolás miatt.Mostani Seasonbe addig a pár napig amíg játszottam 1x haltam meg így 3 Season 0 halál után.
Persze azért mert segíteni akartam valakinek válaszolni pár kérdésre 'játékon belül' pont egy speed GR runba voltam oda való gear-el.
Nem vettem észre 1 maradék mobot a sarokba és miközben beszéltem a taggal megvágtak.Ebből ugyan 1 nap után lábra álltam 'volt másodlagos gear elmentve stashben' de aztán léptem a fenébe a Season theme miatt de köv Seasonbe jövök vissza HC-t játszani megint. 'persze ha nem alkotnak megint egy ilyen fost themet..'
Reflexek azok még nálam is jó állapotban vannak, háziorvosom is megjegyezte hogy milyen jók a reflexeim.
Vérnyomást akart mérni és valamit leborított az asztaláról én meg kapásból elkaptam mert pont ott ültem az asztal mellett.'mondjuk én még csak 31 vagyok'
Viszont a multitasking képességem az szinte 0.
Ha valaki megzavar abban amit csinálok akkor jó eséllyel el is cseszek valamit.
Ezért szoktam minden esetbe pause-t nyomni játékra ha valaki beszél velem közben mert annak jó vége nem lesz.
Volt olyan, hogy vágtam ketté egy zsömlét így reggel azt beszeltek hozzám a konyhában én meg simán nem vettem észre hogy már át fogom vágni a zsömlét és bele vágtam a tenyerembe. -
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka #111835 üzenetére
Nem szoktam meghalni, legutóbb már 'sten tudja mikor halt meg a karim önhibám által. Ilyen esetben túlvállalásból*** adódik a rippp.
Tudni kell hol a határa a dolognak. Ebben a szezonban a két ripem diszkonnekt volt.
Ad egy kis adrenalint, én eléggé élvezem. Simával már nem tudnék játszani. Risk taker vagyok.Igaz már a negyedik ikszben vagyok, de jól jön az, hogy még mindég jó a reflexem, soxor az ment meg.
Ez nem arcoskodás, ez tény. Néha a mindennapokban a való életben is visszaköszön, az ilyen random kezemből kieső tárgyak 99% utánakapás (cserébe ügyetlenebb vagyok az átlagnál
), erre néztek már kikerekedett szemekkel
, illetve gyerekkoromban jöttek tesztelni az iskolában a tanulók reflexeit, belefértem abba a kettőbe a sok-sok osztályból akiket utána vívásra vittek edzeni. Csak meguntam, nekem eleve a sportág nem tetszett. Kézilabdázni akartam mindég is.
Mindég rám erőltettek olyan dolgokat amiket nem szerettem.
***Amilyen dinka vagyok, néha befigyel egy felveszek telefont nem pauzálok kombóval. Mivel képtelen vagyok nyugodtan beszélgetni (X km sétálás a lakásban
), ezért mire visszaérek a gép elé, látom a szomorú feliratot. MONDOM WUT
Hát van ilyen is
-
DjDanee87
addikt
válasz
Csokishurka #111837 üzenetére
Nincs patch szezon közben. Inkább csak rájön Rhykker hogy valami erősebb, mint arra számított szezon előtt, vagy tényleg felbukkan egy már meglévő build újabb variációja, ami esetleg erősebb.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Csokishurka #111821 üzenetére
A fegyveren lévő sebzés nem számít, a kiválasztott skill (annak is a rúnája) határozza meg milyen elemental amivel sebzel.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111821 üzenetére
ha jól látom ez volt a cél? a stone gauntlets eléggé belassít az armorért cserébe, a fanson írt vállas pedig sebzést+armort is ad... fegyverből is másik párost ajánl, az is jobb lehet
-
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #111785 üzenetére
Seismic buildet játszottam így próba szinten a régi NS barbáromon:
GR 100 nem volt gond vele, asszem 110 környékéig vittem de ott már kezdett elfogyni a statja mivel csak ilyen rádobált gear volt.
'semmi augment, nincs is Ancient fegyvere meg semmi érdemleges'
Ennek van pár variánsa, egész poén build szerintem. 'WW Rend után nekem még ez a build jött be Barbáron'
Frenzyt nem játszottam annyira de amennyire nézegettem másokat játszani vele azért nem olyan gyenge inkább csak nehézkes a túlélni magasabb GR-t.
Rhyker meg nem rak bele minden buildet a listáiba mert túl sok van, nem kell annyira komolyan venni.
Szerintem a Seismic benne van top 3-4 Barbár buildbe csak nem játszanak vele annyian mert a többség WW Rendet játszik vagy esetleg Frenzy. -
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #111760 üzenetére
Ez van a WW Rendhez meg alapvető mechanikai/gear leírások:
[link]Season után általában be szoktam őket zúzni max azt hagyom meg ami talán jó valamire, inkább csak season közben gyűjtöm kíváncsiság miatt hogy hány darab esik.
Nekem eddig az volt a rekord amikor 1 GR 90 runba esett 2 darab Primal de persze kuka szint volt mind 2.
Sokszor van, hogy napokig nem esik semmi aztán meg egymás után.
Illetve nekem fegyverekkel volt több nagy szerencsém is amikor Cubeba toltam reforget, nem 1 Primalt szedtem már ki 1 próba után.'aztán meg sima Ancientet nem akarja beadni 10-15 reforge után.. tipikus D3 RNG'
P679-en tettem le ezt a seasont, addig esett 3 darab amiben a garantált 70-es is benne van.
Doombringer meg 1 szutyok Monk fegyver és egy Blind faith helm tehát nem volt jó kezdés. -
Szancsó
aktív tag
válasz
Csokishurka #111744 üzenetére
Nagyobbat ütnek: ha megfekszel akkor úgy maradsz
(Meghal a karakter és elveszik minden nála/rajta lévő cuccod is.) -
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #111752 üzenetére
Felülírják egymást.
Manual Rend az 2 dologra van alapvetően.Vagy amikor tényleg max szintre viszi ember a karit GR-be és összeszedi a tömeget és akkor kell belenyomni a manual Rendet párszor a tömegbe mert úgy erősebb. 'pláne ha van AREA dmg'
Illetve a manual Rend képes procolni a Zodiac Ring cooldown reduction képességét így extrába.Nincs training dummy D3-ba, hozzáértő emberek sok-sok tesztelés meg matekolás után írták le ezeket.
US fórumon van egy nagyon részletes WW Barbár guide, valami több oldalas.'én is onnan tudom csak ezeket a részleteket'
-
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #111742 üzenetére
Area dmg csak a kézileg 'castolt' Rendre hat, amit az Ambo's Pride csinál arra nem.
Ha nem tervezel ilyen GR 120 vagy fölé menni én nem nagyon foglalkoznék vele, nekem 121 lement S19-be ezzel a karival:
[link]Manual/kézi Rendet meg nem használtam mert lusta vagyok.
Rend maga meg nem critel de a Crit chance+Crit DMG-vel skálázódik fel a sebzése.
Att speed is igazából elhanyagolható pláne ha Bul Kathos fegyverekkel mész.Na igen Primal az egy külön állatfaj.
S20 ba 2 karin összesen esett vagy ~25 Primal mire befejeztem mind 2 karit és tudtam használni 3-at ha jól emlékszem. 'el szoktam őket rakni külön tabon és megszámolom amikor befejezem a Seasont'Persze volt, hogy nagyon szerencsém volt velük de utóbbi 1-2 Seasonbe nem.
-
Franklin
addikt
válasz
Csokishurka #111744 üzenetére
Ha meghalsz, akkor nem éledsz újra, vége a karakternek, kezdhetsz másikat.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Csokishurka #111739 üzenetére
Attack speed szerintem nem kell egyaltalan, viszont Area Damage kell.
Szerintem keress jatszotarsakat, farmold ki a hianyzo Waste darabokat es ezt a hibrid akarmit felejtsd el
Ha gondolod felvehetsz engem is, szivesen megyek veled par Greater Riftet es javul majd a cuccod -
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #111738 üzenetére
Nah alakul ez mint pupos gyerek a pres alatt
[link]
Jo kis kombinacio ez a berserker 100% uptime ha az a hatos set bonus nem lenne meg is hagynam.
Az atk speed novel valamit whirlwinden meg renden? Gyorsabban tickel a verzes vagy folosleges a whirlrend biuldhez? -
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #111707 üzenetére
Fehér 'Diamond' az All resistet ad Chest+Pants ba, helmbe meg Cooldown reduction.
Itt inkább a CDR a lényeg, resource cost csak bizonyos buildekhez kell.Shard meg igen tud adni Anicentet/Primalt de Primalt elsőnek 'unlockolni' kell egy solo GR 70 runnal. 'addig még esély sincs rá, hogy essen'
Ha meglesz egy 6 darabos set build onnantól fel fognak gyorsulni a dolgok.
-
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #111703 üzenetére
Sajnos nincs sok ténylegesen jó keverék set build, mármint amiben megvan a 6-os rész.
Crimson setes '2 darab' mixre van legtöbbet használva talán mert abból van belt és így könnyebben belefér egy full set buildbe a 2 darab.
Ezt a setet a kovácsnál lehet legyártani. -
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111703 üzenetére
ja, simán
amíg félig voltam meg a szettekkel, kombináltam így is a jobbakból... csak hát a 6os bónusz az, ami megadja az igazi erejét... kotlánál sok shardot el szoktam verni: valamiért a vállas az, amiből általában gyorsan megvan a hiányzó darab... elkezdem azt vásárolni, majd állok át cipőre, gatyára, egyebekre... sima riftet nyomom orrvérzésig, elvétve egy gr és várom az újabb darabokat... shard meg +1 forrás (ha meg dupla esik, ott a kocka) ...ha már megy t6-t10 a jelenlegi cuccokkal, pillanatok alatt összejön a maradék
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111697 üzenetére
az a gyűrű arra jó, hogy csökkenti minimum 2-re a szetbónuszhoz szükséges tárgyak számát... pl a crimson szetnél 3db kellene a teljes bónuszhoz, de ha rajtad van a gyűrű, így elég 2 tárgy is
viszont pl a restraint+focus gyűrűpárosnál nem tudod ezt használni (kiváltani az egyik gyűrűt royal-ra), mert az 2db-ból áll alapból
azért jó ezt használni, mert így pl 6részes szetnél 5db tárgy elég és a 6. helyére berakhatsz valami más legendet a speckója miatt
vagy épp jobban variálhatsz, ha a 6részes nagy szett és 3 részes crimson darabszámát csökkented 5+2-re (9 helyett 7 van rajtad a szettekből és teljes bónuszt kapsz mindkettőből: egyébként be sem férne mindkettő)
pl nálam is így van összerakva: láthatod, hogy zöld mindkét szetnél a teljesre járó bónusz
-
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111692 üzenetére
Captain Crimson setből csináltass 2 valamit a kovácsnál! Ring of the royal grandeur gyűrűt pedig szerezd meg minél előbb, ACT1 bounty cache adja. Addig nyomjál ACT1 bountyt amíg ki nem esik (ki-be lépkedj a játékból).
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111690 üzenetére
ja és nem tudom volt-e már róla szó: ha a kiszemelt setből bármelyik részből dupla esik, nehogy kidobd
kockával át lehet forgatni a szet többi darabjára véletlenszerűen (annyi kikötéssel, hogy az új cucc nem lehet ancient)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111687 üzenetére
a1-4-ig van minden act-ben egy keywarden: kulcs jelzi a térképen, hogy melyik waypoint-hoz közel, adott területen meg lila nyíl mutatja a helyét... levered és adnak mind különböző kulcsot, new tristramban meg cain régi házának ajtaját bevered és onnan nyithatsz 1-1 portalt, ahol über bossok várnak párban (kivéve diát, mert ő egyedül van, viszont hívja adott pontokon a haverjait) ...ők dobálják a materialt a hellfire amulethez, aminek annyi speckója van, hogy 4 helyett 3 primary statot ad +1 skillt (amiből így 5 lehet)
-
DjDanee87
addikt
válasz
Csokishurka #111681 üzenetére
Ha még ennyire gyengén állsz setekkel:
Van egy legendary gem (neve: LEGACY OF DREAMS), ha azt betennéd és lecserélnél egy Immortal King setet másra (hogy ne legyen aktív set bonusod), akkor abból elég jó sebzést tudnál rögtönözni magadnak. Annak a gemnek a lényege hogy csak akkor működik amikor nincs aktív setbonusod és minden egyes legendary megnöveli a sebzésed és a túlélésed. Persze lvl 1-es gem nem olyan erős, de már az is sokat dobna szerintem a mostani állapotodhoz képest, amíg nem találsz értelmes setbonust. Értelmes alatt azt értem, hogy olyan setbonust ami sebzést is növel.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111681 üzenetére
kockával lehet sokmindent csinálni, amit külön oldalakon ír... ezeken kívül (amiről tudok) 2 cuccot magában bele lehet dobni és törni: puzzle ring -> vault-hoz nyit kaput (ancient ring ancient vaulthoz, ami elég betyár: tömve goblinnal... garantáltan térdig fogsz állni a legendben, ha végigmégy rajta t16-on... érdemes tartalékolni ezeket a gyűrűket későbbre) bovine bardiche pedig egy 2kezes bárd -> bocipályához nyit kaput (ebből nincs ancient változat)
enyém most így fest ...szegény még elég csóró: hiányzik csomó ancient cucc meg egy ramaladni is... (t16/gr75 a kényelmes neki: azt szeretem, ha 5-6perc alatt lazán, halál nélkül lepörög a rift... nincsenek nagy vágyaim, hogy pl gr120 fölé menjek)
(pár cuccon lehetne most is kicsit pörgetni a statokat, de simára nem akarok többet áldozni... gyűjtöm inkább a legendet mindent slotba)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111678 üzenetére
ja, kovácsolsz pár 70-es rare darabot és felkockázod barnára
allskill/cooldown/can't die a 3 speckó... ha mákod van elsőre kidobja
#111679: igen, más amikor alacsony gr-en szólózom szépen apránként a szinteket és hetekig tart felmenni 300-400-ig, mint amikor magasan nyitok és 1 nap alatt 600 szint összejön... úgy érzem néha, hogy az egyes cuccoknak "napja" van
pl egyik nap esik majd 3-4 gift is pár kör alatt, hét többi napján meg semmi... vagy várom az ancient yang-ot, napokig semmi és holnap esik majd abból is 2 egymás után...
ja és persze van pár cucc, ami adott osztálynak jól hullik: pl ne dh-val akarjon az ember bocipályához bárdot farmolni (dh-val hetek alatt 1 sem esett, barbival meg pár nap alatt esett kb 15db)
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111678 üzenetére
Ebben a játékban nagyon egyszerű cuccolni a karit.
Ha megvannak valamilyen stattal a megfelelő cuccok, eladja a szetbónusz és a leg elég sokáig.
A húzós az, hogy megfelelő statos cuccok legyenek minél jobb értékekkel (ancient esetleg primal).Az is becsapós lehet ha valaki beírja mekkora Paragonon esett ki neki valami, mert:
Más idő ha csapatban játszik, más ha egyedül. Számít az is mi volt a kezdő szet. Illetve a játékstílus is, hogy mondjuk mennyire erőlteti a magasabb GR-eket ahogy meglettek a cuccok. Vagy milyen szetet használ farmolásra. Stb. -
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #111677 üzenetére
Arra az upgrade rare itemre gondoltal? Most olvastam utana mennyi mindent tud ez a kanai kocka
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111673 üzenetére
pedig azt a relicet a legkönnyebb kikockázni
3 speckó közül csak jót dob már néhány próbán belül
én most ramaladni-val szívok, mert plvl600ig 1db nem esett... t16 riftben hullik a legend becsülettel meg gr végén is dob mindig egy halommal, de gift még 1 sem volt... (előző seasonben ismerőst felrántottam 1-2 óra alatt 70re és gr-ben plvl-t is szinteztünk neki... bocipályát is próbáltuk, ancient vaultot is... ezalatt esett 2-3, amit adtam neki... nekem itt már volt a ládában vagy 20db... egyértelmű, hogy potyogott ész nélkül a felesleges is)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111667 üzenetére
én a templart szeretem: can't die relic, thunderfury fegyó, wyrdward+justice gyűrű, ass of johanna amu, freeze of deflection pajzs, magas blokk mindenre és szépen magára ránt mindenkit, "mint cs*csös rozi pincér a fizető vendéget"
-
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #111664 üzenetére
Persze, soloban hasznosak tudnak lenni. 'HC-ban életmentő tud lenni'
Pl ha karaktereden vagy Kanai's cubeba van Unity ring és a segítőre is rárakod akkor kapsz 50%- os damage reductiont.
Csak ne felejtsd el a segítő relicet amitől nem tud meghalni:
[link] -
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111664 üzenetére
Én inkább kötelezőnek mondanám a Followert.
Guide. -
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #111663 üzenetére
Már értem az zavart meg hogy a WW és Reend is ki van rakva. De csak azért hogy a rendnek legyen beállítva rúna és az működjön WW alatt is.
Amúgy segítőket szoktatok használni? Vagy érdemes? -
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111658 üzenetére
Csak a feladat a lényeg, minél gyorsabban legyen meg, aztám "M" és teleport a következő helyszínére. Bounty-ban sűrűn jönnek a goblinok is...
-
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111657 üzenetére
A nehézséget nézzed/állítsd folyamatopsan, ahogy simán mész, egyből told feljebb. Torment 1-től esnek a zöüld cuccok.
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111658 üzenetére
A feladatokat érdemes teljesíteni, azért van + jutalom a városban.
Bountyt spéci nyersanyagért megyünk, és vannak olyan cuccok, amik csak a jutalom ládából eshetnek.
Majd a riftben esik jobban cucc. -
Daelion
őstag
válasz
Csokishurka #111648 üzenetére
Akármikor resetelheted a paragon pontokat illetve max szintje sincs 'jó most halandónak nincs' tehát nyugodtan rakosgathatod.
Paragon 800-ra minden tabot ki lehet maxolni és utána szoktak általában ~ mindent az első tabon/main statra rakni.
-
Peppo
őstag
válasz
Csokishurka #111646 üzenetére
Innentől a paragon szintjeid fognak emelkedni ugyanúgy, ahogy eddig a rendes szinted emelkedett. Erről is hasonlóan értesíteni fog a program, és lehetőséged lesz elosztogatni a paragon pontokat.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Csokishurka #111625 üzenetére
Végig kell nézni minden itemet, hogy megertsd. Lut socks cipőt használ (kanai kockában), ami azt csinálja hogy 3szor egymás után tud leapelni (nem kerül furyba). A might of Earth set miatt minden leap ugrással automatikusan csinál egy earthquake és avalanchot a karaktered foldreérkezéskor. Ennek ráadásul megnövelt sebzese van a setbonus miatt. A fury spender arra van csak hogy a 3 ugrás után elköltsd egy ütéssel, mert a fury költés csökkenti a leap cooldownjat.
Tehát a gameplay abból áll hogy ugrasz 3at egymás után, majd elköltöd a generált furyt, és mehet újra a 3 ugrás. De nézz meg róla youtube videót ha nem világos. A sebzést a leap által keletkező avalance és earthquake csinalja
-
mephi666
nagyúr
válasz
Csokishurka #111625 üzenetére
ránézésre ez meg van kombózva rendesen: earthen might 30 fury-t generál, ha avalanche/earthquake elsül... blade of tribes is ezeket lövi, ha nyomod a war cry/shout párost
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111623 üzenetére
Pedig van benne 3 generate skill. Ha az egeret ráviszed, kiírja.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #111622 üzenetére
Adott ez a build:
[link]
De egy csomonal ezt latom, nincs fury generalo spell berakva akkor mibol jon nekik fury???
Elvetve latok egy ket frenzyt de legtobbszor csak fury hasznalo spellt es tenyleg nem ertem hogy akkor most mi van. Az biztos hogy en nem tudok valamit csak mit. -
Franklin
addikt
válasz
Csokishurka #111613 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha eléred a 61-es szintet, akkor azonnal teleport vissza a városba és gyártass a kováccsal egy (karakteredhez illő) kétkezes fegyvert, ugyanis óriási az ugrás a 60 és a 61. szintű fegyverek között.
-
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111618 üzenetére
Azért írtam fentebb, hogy legyen egy komplett karid, a szezon felénél jöhet akár a következő.
Azt neked kell érezned, mi jön be. -
reelc
veterán
válasz
Csokishurka #111613 üzenetére
A lvl1-70 szintezés elég hosszú, pláne ha nem tudja az ember hogyan kell.
Neked eddig 1 karid van, a sztoriban szintezted.Szerintem butaság lenne új karit kezdened úgy, hogy még a mostanival sem csináltál semmit (Adventure mód), nem ismered a játékot.
Nyilván megvan az oka annak, hogy azt választottad amit.Ami a kérdésedet illeti természetesen bármilyen karival el lehet érni a lvl70-et egyedül. De nem lesz gyors kezdőként. A neten rengeteg útmutató van. Pl.
Az nem rémlik, hogy szezonos a karid? Mert ha nem, akkor érdemes egy olyat csinálnod, és akkor szóba jöhet az, amit fentebb javasolt MegalodonS, hogy az 1-70 szintezésben tud bárki segíteni, mondjuk 15 perc alatt is meglehet az, ami órákig tartana. Utána otthagy, és folytathatod ahogy akarod.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111610 üzenetére
igen
de minden karater ilyen, csak a set-el érnek valamit -
rumkola
nagyúr
válasz
Csokishurka #111604 üzenetére
Ebben is benne van, Demon Hunter buildeket nézd! Shadow...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honda topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest