Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
reelc
üzenetére
Nekem ez most nagyon meghozta a kedvem, kb nem is érdekelt mi a patch többi része.
'persze azért elolvastam'Én most raktam újra játékot mert átköltöztettem összes játék launchert egy új NVMe/M.2 SSD-re.
Február 25 PTR kezdést viszont valszeg kihagyom mert aznap lesz Outriders demó is amire várok.
-
reelc
veterán
-
wjbhbdux
veterán
válasz
sith7
üzenetére
Nem, csak a reforged a legújabb wc3 patch, még ha visszalépés is több tekintetben a régi verzióhoz képest, de nincs mit tenni a Blizzard kiszarta és most a Blizzconon úgy tettek mintha nem létezne. Ha nem vetted meg akkor régi grafikával megy.
-
sith7
félisten
Bocs, hogy itt kérdezek, de a W3 topic nem pörög
Volt valami ingyen osztás ?
Nekem megvolt a W3 eredeti + Frozen Throne, most nézem a neten a battle.net fiókomat, és ott figyel rajta a W3 Reforged ... én ezt 100 % , hogy nem vettem meg .. hogy került ez oda ?Akinek megvolt az eredeti, az megkapta a reforged verziót ?
Már tölti is lefele ...
-
shotika
őstag
Mekkora az esély, hogy pár mp-es különbséggel essen primal ancient?
Az előbb barbárral riftezgettem, és tényleg szinte 1-2 mp telt el a két cucc pttyanása között között
(nyilván béna amulett és zweihander...
) -
Ellia
addikt
30 Years of Blizzard (Cartoon)
Igaz nem csak Diablo de szerintem elfér

-
_ocsisajt
őstag
Amúgy igazán átmehetnénk a d2 topikba, nem?
-
Daelion
őstag
válasz
tiborv
üzenetére
CHC-t 2x próbáltam, egyik sem volt túl sikeres nekifutás.
Egyik karit Nightmare M'F'aggot lairbe vágta le egy fire bugos bogár ami a nyálka falon keresztül 1 hitelt amikor felrobbant.
Az után valahogy inkább hanyagoltam HC-t D2-be.Ezt én is így gondolom, hogy azok akik D3 meg korabeli játékokon nevelkedtek lehet hideg zuhany lesz nekik a droprate meg az a mennyiségű farm Hellen. 'és ugye az se mind 1 hol farmol az ember'
Na nekem elég volt a D2 téma itt, majd lesz valami PTR fejlemény D3-ban akkor visszanézek.

-
Ellia
addikt
Picikét elszálltnak érzem az 1080p-t, 4K-hoz mi fog kelleni? Megjelenési dátum nincs.
Minimum gépigény 720p-s felbontás esetében:
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 660 vagy AMD Radeon HD 7850
Tárhely: 30 GB
Ajánlott gépigény 1080p-s felbontás esetében:
OS: Windows 10CPU: Intel Core i5-9600K vagy AMD Ryzen 5 2600
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 1060 vagy AMD Radeon RX 5500 XT
Tárhely: 30 GB -
reelc
veterán
válasz
tiborv
üzenetére
Nekem is ez jár a fejemben, hogy pl. az a drop rendszer eléggé gyilkos lesz.
Igen, felnőttek akik akkor tolták keményen, valószínűleg jelentős részüknek a régi idő töredéke áll rendelkezésre.
Emellett elriaszthatja azokat is, akik mondjuk az elmúlt 10 év játékait ismerik.Mindezeket is figyelembe véve úgy gondolom sikeres lesz.
Egyrészt a nosztalgia. Még ha nem is az endgame lesz a cél, azért csábító lehet sokaknak, hogy itt a régi kedvenc (és csinálhatja ugyanazt, mint 20 éve).
Másrészt nyilván sokan várják a D4-et, és szerintem lesz egy réteg ami azért veszi meg, hogy könnyebb legyen kivárni.
Üdítő váltás lehet azoknak is, akik sok éve tolják a D3-at, PoE-t, stb.
+ a konzolosok is kapják.
Régi motorosok: talán az egyik legnagyobb előnye lesz a legnagyobb hátránya is: tudod mit veszel, mert ismered. Csinálhatod ugyanazt, mint anno, ugyanaz fog működni.
Talán a modderek tudnak majd kezdeni vele valamit, PlugY, meg a népszerűbb modok kompatilissé tétele - cserébe lemondás a Bnetről. -
tiborv
aktív tag
válasz
Peppo
üzenetére
Én épp ezért tartok a játéktól hogy az igények annyit változtak a 20 év alatt hogy muszáj lesz belenyúlni az alap játékba ha azt akarják hogy népszerű legyen. Akik anno játszottak vele azért már jócskán felnőttek nem egy akkora halmaz hogy csak miattuk nosztalgiafaktornak kiadják ( szerintem). Akárhogy nézzük mai fejjel rohadt monoton az endgame, ma már nem elég annyi hogy 1 perces csrunokat tolj vagy 2-3 perces baalt 0-24.
(Én amúgy imádtam a chct benne pedig ott csak a sorc tudott teleportalni
) -
Daelion
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nincs igazán sok jelentősége a max szintnek amúgy.
Lvl 90 környékén már be lehet fejezni kb mindegyik karit/buildet. 'skillek/statokra gondolok, gear az más téma'
Nekem is asszem lvl 97 'hammer pala' volt a legnagyobb karim B neten, többi meg valahogy 90-95 közt általában.Ez a minden fokozat átvitele régen D3-ban is így volt, mennyire jó is volt átmenni Normal/Nightmare/Hell/Infernon minden karival.

@ Peppo
De ahhoz, hogy valaki fel tudjon húzni nekik át kell menni rendesen is a játékon minden trükközés nélkül + kell azért gear egy rendes boost karira.
Vagy ha első nap akarsz játszani és nem várod ezt meg.Később persze mehet mindenféle boost.
Át'bugolni' magad Hellre lvl 1-es karival aztán valaki boostol Hell CS runba amíg nincs meg lvl 60 aztán mehet Baal run xp leech.
De gondolom ezeket ismeri aki régen játszott b neten eleget.
-
Peppo
őstag
válasz
tiborv
üzenetére
Ha abba belenyúlnak, akkor kb. senki nem fog vele játszani. Azt mondták, a drop marad, vagyis szánalmasan szar lesz. Ráadásul ott bármelyik karakternek eshet a cucc, nem számít, te mivel vagy. Szólóban játszva egy örökkévalóság lenne egy normális karaktert összehozni, nem beszélve arról, hogy azért a szinteket is húzni kell, arra meg nem mindegyik karakter egyformán alkalmas. Kell, hogy engedjék a húzást. Különben mindenki csak teleportos sorceresst fog indítani.

-
reelc
veterán
válasz
tiborv
üzenetére
Én erre már nem emlékszem.
Nagyon régen játszogattam.
Szólóban, talán 2 karim volt valamivel 50 fölött.
Az egyiket félrefejlesztettem, akkor még nem volt pont visszavonás, utána le is raktam a játékot.
Pár évente előveszem, pár napig bohóckodom az Act 1-ben új karival és ennyi.Arra emlékszem, más elmondásából, hogy 2-3 szerencsétlent +1-2 helyet kellett mindig farmolni. Szerintem ez is elvette a kedvem, ez nagyon monoton.
Láttam videót teleportosról, szemmel se bírom követni.
-
Peppo
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Persze ha normális módon akarod végigtolni hell végéig, akkor azért jóval tovább tart. Ráadásul ez karakterenként is változó, mert van, amelyik sokkal jobban függ a talált cuccoktól, mások meg jobban elvannak szemétbe öltözve is.
A másik probléma, hogy D2-ben sokkal többet számít, ha partiban mész. Akár húz valaki, akár azonos szintűek a társaid, egyszerűen sokkal gyorsabb partiban.
-
Peppo
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
"az ossz act utan mar meg van???"
A közelében sem leszel, mire megvan a 3x5 act. És az utolsó 10 szint meg már nagyon-nagyon lassan megy. Nekem soha nem is volt 99-es karakterem D2-ben, pedig nem keveset játszottam vele.
Egyébként egy-egy karakterrel végigvinni nem nagy ügy, főleg, ha van segítség. Simán megvan egy délután alatt, ha húznak. (Mármint a 7 karit felhúzni hell act5 végéig. Kb. fél óra karakterenként, de talán annyi sem.) De felvinni egy karaktert 90 fölé, na az már tovább tart.
-
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Hogy eljuss az endgame-ig, ami d2ben a max szintű itemeket és farm helyeket jelenti 3x kell végigvinni az 5 actot, normal->nightmare->hell.
Daelion: jaja
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Az alapjáték 4 act.
A LoD kieg 1 act.
A felújított változat mindkettőt tartalmazni fogja.
Szóval az actok számát tekintve annyi.
Játékidőben nem tudom.
Ha azt nézzük, hogy 3 nehézségi szint, és nagyon sok idő max lvl-re vinni egy karit, akkor a D2 hosszabb ilyen alapon. Azt nem tudom, mi az item max lvl szint. -
MegalodonS
őstag
Egy kerdes, a D2 Res ugyan olyan hosszu, mind a D3 Ros???
-
reelc
veterán
Elvileg sem a skilleken, sem a dropon.
ALL THE DIABLO 2 RESURRECTED DETAILS – PANEL RECAP - ez a tegnapi.
Ha videóban jobb: BlizzConline 2021 - Diablo II: Resurrected Deep Dive
Persze több site lehozta, ez csak egy.Diablo 2: Resurrected won't affect Diablo 2 classic, unlike Warcraft 3: Reforged
BlizzConline 2021 - Diablo Q&A -
Daelion
őstag
Amikor még játszottam aktívan a játékot haverokkal mi is azt csináltuk minden ladder 'season' kezdéskor.
Sima Blizzard Sorc kezdésnek mert az még kuka gearben is vitte az alap farm helyeket Hellen amíg nem lett valami jobb.
'Andy+Mefi+Tunnel/Crypt/Mausoleum meg pár kisebb run,Pitbe azért voltak cold immunok' -
Edge
veterán
Ha a skilleken nem változtattak, akkor a logikus lépes induló karinak d2ben a sorci, mert az tud teleportálni enigma nélkül is.
-
SQX_Barto
addikt
D4-et Rouge-gal kezdem.
(D2 - amazon, D3 - DH, szoval semmi meglepo nincs ebben
) -
reelc
veterán
válasz
JohnyMilan
üzenetére
Inkább az alapváltozat lenne ezzel a kondícióval.
Ha megvan már, akkor az új olcsóbb. -
Elemental
addikt
válasz
JohnyMilan
üzenetére
Ja, igaz, az csak 50 lett volna.
-
Daelion
őstag
válasz
Elemental
üzenetére
Alap játék tényleg jó úgy ahogy van de az a töménytelen farmolás 0 droprate-el nekem így mai fejjel már emészthetetlen.
Ettől függetlenül persze örülök, hogy megcsinálják mert ennyit érdemelt a játék.
Offline modokkal lehet jobban is érdekel a téma most, hogy mondod.
Úgy már jobban el tudom fogadni az árát is.
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Azért írtam, hogy minőségileg halott szerintem.
Az elmúlt majdnem 5 évben semmi kiemelkedő. Pedig voltak próbálkozások. -
Elemental
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Hozzá volt adva a d2 a bnet profilomhoz. 40 eut fizettem.
-
TeeBee73
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
"Nem az a baj, hogy hany evesek,hanem az ,hogy nincs jobb a kategoriaban
"Kaleta is ezt mondta...
-
MegalodonS
őstag
Bluddshed - 2 NEW WINGS Diablo,2 new pets, transmogs & more! Terror Unleashed, Hatreds Grasp, Video
Jojjetek es vegyetek. kici esz occo

Nem az a baj, hogy hany evesek,hanem az ,hogy nincs jobb a kategoriaban
-
reelc
veterán
Nem is kell hinni nekik.

De továbbra is azt mondom, hogy a Vicarious Visions kritkák/vélemények alapján (mert én nem játszottam) jó minőségű remastereket csinált.Igen, az elmúlt években követett el hibákat a Blizz... nyilván kellett nekik pár pofon, szerintem még nekik se néz el mindent az Activision.
Ahogy mondtam, nem rendelek elő semmit, bevárom majd a kritikákat, ha jó lesz, lehet meggondolok egy vásárlást... rosszabb esetben majd ha lesz rá valami akció.
Azt gondolom, hogy minőségileg elég halott ez a műfaj.
Ugye amikor arról van szó, hogy mi a jobb: D3 vagy PoE idén 9 és 8 éves(!) játékokról beszélünk, és a Grim Dawn is a jövőhéten 5 éves.
Talán a Last Epoch jó lesz, ha idén kijön. Talán.
A többi meg... -
TBT
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Én hiszek neked, csak a Blizzardnak nem.
-
Daelion
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ez egész átlagosnak nevezhető.
Egy Age of Empires 2-3 remaster/definitive edition is ennyit foglal.
-
MegalodonS
őstag
-
Daelion
őstag
válasz
reelc
üzenetére
Droprate meg minden maradt akkor kb eddig is tartott nálam az érdeklődés, csak egy szép máz és semmi több.
'tudom ezt jelenti a remaster/remake legtöbb esetben de azért reménykedni lehetett'Majd tesztek után egy akcióban jó lesz akkor.
Igen sok az a 50-60 $/euró.
Persze ez szubjektív de innen faluról semmi rendes melóval pláne a mostani helyzetben nem ez a prioritás, hogy játékokra szórjak ész nélkül 15-20 ezer forintokat.
Évente 1-2 teljes áras játékot engedek meg magamnak, többi csak leárazás keretében. -
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Felszerelésbe (fegyver, ruha) rakott köveket, hogyan tudom kivenni?
Valamint sok kicsiből, hogyan tudok egy nagyobbat csinálni?Előre is köszönöm!
-
TBT
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy majd akkor veszem meg, amikor már megjelent és tényleg jól sikerült. A Warcraft 3 Reforged után mindenféle bizalmam elveszett bennük.
-
reelc
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
De ezt mások csinálják. Itt leírtam.
#113227 rumkola: Nekem durva ár, hadd döntsem már el a dolgot.

Most mondhatnád, hogy eljött az AAA játékonkénti 80 EUR korszak, hát az a helyzet, hogy ha 60-at se adtam ki soha semmiért, 80-at se fogok.
Amúgy 40 a sima változat. Jó kritikák esetén meggondolom.
Amúgy tetszett amit láttam. De a drop ugyanolyan hulladék lesz, nem nyúltak hozzá.
Kevés játék érdekel, emellett singleben, szóval nem sürgős egyből megvennem semmit. Lesznek akciók, bundle esetleg.
Emellett az új csodák úgyse futnának a gépemen.
-
Edge
veterán
Ez rohadt jól néz ki:
[link]
Mintha egy teljesen más game lenne amúgy egy csomó mob újnak tűnik meg helyszín is, nem csak reskin-nek. -
reelc
veterán
válasz
Daelion
üzenetére
Sign up for Technical Alpha access here.
2021 decembere van írva megjelenésnek, de ez ugye nem jelent semmit.
Főleg a Blizznél.
-
Daelion
őstag
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Tök jó, hogy mégis remake lesz.
Durva ára lesz szerintem. Bár ha jó lesz, talán teszek mégis egy próbát majd vele.Igen, mindig kell egy íjász kari.

-
reelc
veterán
Rogue az új Diablo IV class.
Bejelentették a Diablo 2: Resurrectedet!
-
JohnyMilan
tag
Leet Hungary magyar stream a Blizzconlineról:
https://www.youtube.com/watch?v=7rDdmpmH9bI&feature=emb_logo -
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Ismét kedvet kaptam a D3-hoz, így indítottam egy új karaktert. Viszont a régi karakterem paragon pontjai megmaradtak, utána olvastam ez így normális is.
Arra van lehetőség, hogy a paragon pontokat is nullázzam?
-
schwartz
addikt
Nincs bola (meg semmi pierce) a buildben. S22 4player top rank zdh.
-
schwartz
addikt
Udv
Azt szeretnem kerdezni mi ertelme van a Burizanak zdh buildben. Meglatasom szerint semmi pierce nincs... Van van valami bug? Nezegettem a leaderboardot s egy ideje azt latom, hogy be lett rakva cube power-be. Vagy az entangling shot ugy 6-ot kot ossze? -
reelc
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Igaz.
A napokban volt (elvileg) szivárgás a BlizzCont illetően, ott remastert írtak.
Hamarosan kiderül mi is lesz, ha minden igaz.
#113207 Elemental: Nem vitának szántam a dolgot.
Még magammal se.
-
reelc
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Senki nem mondta, hogy új játékot csinálnak.
A szivárgás alapján remaster. Mint a Starcraft.
A remake már nagyobb meló lenne, amit te írtál.
Nem biztos, hogy jönne konzolra. Kell hozzá külön szerver a konzolosoknak akkor. Plusz pénz lenne az is nekik fenntartani.
Holott az a lényeg, hogy ne öljenek bele sok melót a haszon miatt. Egy eladás után már nem hozza a pénzt ez a játék. -
-
reelc
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ahogy írtam, elvileg remaster lesz, nem remake, ezért kizártnak tartom a 60 EURt.
StarCraft® Remastered 15 EUR volt 2017-ben.
Warcraft® III: Reforged 30 EUR volt 2020-ban.
Ennek alapján 25-30 EURra tippelném a ki tudja létező-e és mikori megjelenésű pletykált játékot.
Nemsokára kiderül a létezése. 
Amúgy is, márt 80 EUR az új standard ár egyeseknél az új megjelenéseket illetően. El is fog terjedni, egyik kiadó sem akar majd kevesebb hasznot. -
Vistaboy
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Én már a Diablo első részével is több száz órát játszottam, a másodikkal pedig még többet. Engem speciel érdekelne a Remaster, viszont sok múlik azon is, mennyi lesz benne az újítás. Mert ha csak nagyobb felbontást és pár élesebb textúrát tesznek bele és ezt akarják 60 euróért adni, akkor kell a fenének, de például egy DLC árában (10-15 EUR) már lehet, hogy be fogom vállalni újra.

-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Azért lesz a ráncfelvarrás, hogy barátságosabb legyen a mai szemnek. Meg hozzon nekik sok pénzt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mivel remasterről szólnak a hírek, nem remakeről, nem várhatóak nagyon durva változások az eredetihez képest.Sokan:
Akiknek még mindig a Diablo 2 van-volt-lesz a Játék. Vagy nosztalgiából.
Akiknek még mindig a Blizz az egyetlen, és unják a D3-at, és messze van a D4 nekik.
Akik elcsábulnak a vélhetően nem túl borsos árától (mert remaster) és a kritikáktól. Értsd ide azt is, hogy biztosan jópár streamer fogja tolni, akik eddig is otthon voltak a Diabloban.
Akik nem ismerték, de érdekli őket, van-e élt a Diablo 3-on túl.
Stb.Nem hiszem, hogy hatalmas kasszarobbantásra számítanak, de meglesz a közönsége, hidd el. A remaster kisebb energia nekik, mint a remake. Kevesebb munka, kész lesz hamarabb, mintha teljesen átdolgoznák. Emiatt az ára sem lehet túl borsos. Nyereséges lesz.
Lásd nem beszélek hülyeséget: a GoGon sale alkalmával még mindig keresett a Diablo+Hellfire. Darabszámot nem lehet tudni természetesen, de most a 14-ik, a népszerűségét tekintve, és ez a hétfőn végetért sale miatt van.
Igaz ebben a bizniszben a GoG is benne volt. Amikor kijött sokan kifogásolták, miért nincs mellette a Hellfire? Nos, megoldották, aki korábban megvette a D-t, az megkapta ingyen, és azóta már csak így lehet megvenni, egyben.Elnézést a sok OFFért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'persze azért elolvastam'

na aztan szep idotoltes lesz???Mennyi ido, a max lvl elerese, az ossz act utan mar meg van??? 

'tudom ezt jelenti a remaster/remake legtöbb esetben de azért reménykedni lehetett'