Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Ez nem jelent gondot mert mire eljutok arra a ponthoz az oltárban, hogy kell a következő cache már jön is a köv heti Challenge rift.
'ez max akkor szopás ha nagyon szar challenge riftet kapunk arra a hétre..'
Nem játszok annyira sokat, hogy ez gondot jelentsen de ha mégis elérem előtte akkor elkezdek előre dolgozni a Staffon vagy valami következő ponton az Altarban azt akkor egyből unlockolom amint megvan kedden a cache.
Nekem többet ér a kényelmesebb kezdés.Ezen amúgy nincs egyetértés Wudi meg Raxx között sem mert Raxx szerint is az átlag casual pláne solo játékosok 90%-nak jobb kinyitni a cachet mert úgy sem érnek el odáig az altarban mire kéne a cache szal nincs miért tartogatni.
-
Daelion
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
De ki szoktam mert csak SSF-ben játszom és ott azért sokat tud segíteni vagyis hát nekem kényelmesebb úgy a season kezdés.
Régen meg azért toltam le mindig a Challenge Riftet még season közben is mert én még split bountyt sem csináltam de mostanság ez már ugye lényegtelen mert annyira gyors minden még soloban is. 'max akkor nem toltam le ha annyira rossz volt, hogy tovább tartott volna megcsinálni mint egy full szet bountyt 1 speed buildel soloban'Most amúgy nem játszom jelenlegi seasonbe mert ezt a themet már játszottam amikor elsőnek volt.

-
Daelion
őstag
válasz
faragojof
üzenetére
EU-nak amúgy is szeret Blizzard mindenféle förmedvény buildes Challenge Rifteket adni NA-hoz képest, soha nem fogom elfelejteni amikor berakták Wudijo Lon Fok DH buildjét amit kb jó ha pár ember tudott játszani.

Lehetne még sorolni, hogy mik voltak az évek alatt hát volt olyan amit inkább hagytam a fenébe.
'Régebben még Raxx is említette, hogy EU valahogy nagyon nem szimpatikus BLizznek ilyen téren mert ő is megfigyelte ezt a jelenséget' -
Daelion
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Csak maga a nagyobb szám 'zöld' nem jelent semmit ha pl egy Legendaryn ott van a + x% skill szorzó miközben a másikon semmi sincs ahhoz a skillhez amit használsz.
Alapvetően egy Primal Ancient random Legendary szarabb a konkrét buildedhez mint egy sima nem Ancient amin rajta van a skill szorzó.Ez meg build függő, hogy milyen Szetek/Legendaryk kellenek amik ezeket tudják lásd amit Barto linkelt pl Maxroll ott ezek le vannak írva/berakva buildhez.

-
Daelion
őstag
Grat!

Nekem 140-en Hamelin volt csak elcsesztem a runt és nem volt Pylon szal nélküle vittem le de szerencsére a Trang Oul verzió olyan tankos volt, hogy konkrétan face tankoltam Hamelint vele amíg lecsaptam.
Papíron benne lett volna a 150 a kariba de a fene akart annyit fishelni mert ha valamit utálok D3-ban akkor az az.. 'ja meg a Paragon farmolást
' -
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Jah Nova az elég komoly csak egy bizonyos szinten már elég macera a RG-t leszedni vele mert kb muszáj a Pylon+Nemesis spawn hozzá.
Nekem 140-ig volt türelmem elvinni S28-ban 'szokásos HC' a Trang Oul-os verziót, maga a Rift könnyen lement de nekem nem volt kedvem tovább fishelni a RG-k miatt.
Én ezt a mostani seasont kihagyom, csábított egy karira de most inkább nem akarok időt elvenni a Forbidden West-től mert így is nagyon sokáig fog tartani mire befejezem.
'meg amúgy is játszottam már ezt a season themet amikor régebben volt' -
Daelion
őstag
válasz
boeing
üzenetére
Nekem ~1500 volt max Seasonbe de én nem is játszom csak soloban+HC és paragon farmot is gyűlölöm.

Amint megvan a full vagy majdnem full augment gear ~értelmes statokkal megyek is GR pushra annyi paragonnal ami addig összejött aztán megy a kari amíg reálisan tud.
'utána meg teszem le a játékot' -
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Grat! 'több paragonod van mint nekem NS-be összesítve
'
Én pont egyik nap léptem be és néztem, hogy még 2+ hónap után is rank 55 vagyok GR 138-run al SSFHC Crusader LB-n de ott nem is játszanak sokan.
'LoD LB-n Rank 9 volt akkor, general crusader LB-n meg 20 amikor megcsináltam' -
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ugyanezt csináltam én is mostani seasonbe, bár én eleve LoD Blessed Shield Sadert játszottam és ott volt valamennyi flexibilitása a buildnek.
FoH meg ment speed farmra nekem.Megjegyzem én már D4-ben is csak szintezésre használtam maxrollos buildet és utána máshonnan kerestem mert nekem ami ott volt az nem jött be.
-
Daelion
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Nálam is kb ezt jelenti a D3 end game amikor visszajövök Season-be játszani.
Eldöntöm milyen karit/build-et van kedvem játszani aztán elviszem amíg reálisan tudom SSFHC-ban. 'ilyen 100 kulcsos GR fishing nálam nem játszik
'
Paragon farmolni utálok szal nem is szoktam, mindig annyi Paragonnal megyek neki a GR pushank amennyi magától összejött a kari összerakása közben.
'full vagy majdnem full augment gear használható rollokkal az már késznek számít nálam'Ezt így szépen leosztom kb 2-3 hét casual játszásra aztán le is teszem a játékot amíg nincs kedvem új seasonbe játszani.
De amúgy igen, ebben semmi újdonság sincs D2 óta mert ott is kb azért farmolt az ember hogy aztán farmoljon tovább csak max könnyebben/gyorsabban.
'opcionálisan el lehetett bohóckodni PvP-vel vagy lehetett überezni de azt kb annyi' -
Daelion
őstag
válasz
BitRider
üzenetére
Én is évek óta csak egyedül játszom szinte mindent, most már van is Solo Self Found játékmod D3-van amit használok is azóta.
'HC-ban'Szerintem ebben semmi szomorú sincs, nekem meg pont hogy a multizásból lett elegem pláne a tipikus randomokból.
Max 1-2 régi haverral vagyok hajlandó játszani amikor nem SSF-be játszom esetleg segítek nagy néha valakinek de kb annyi is.Nekem már nincs türelmem/idegzetem ezekhez a dolgokhoz és inkább a saját tempómban szeretek játszani.
D2-t én is aktívan játszottam régen sulis koromban meg utána is egy ideig kb 7 évig összesen és akkor ment a trade/pvp karik meg úgy minden de erre nekem már nincs igényem.Illetve nekem már szórakoztatóbb saját magam összerakni a karikat/buildeket és elérni a céljaim az adott játékban.
-
Daelion
őstag
válasz
BitRider
üzenetére
1 partiba kell lenni és akkor az ott esett itemeket lehet átadni egymásnak x ideig. 'asszem igen ez még 2 óra de én már évek óta nem játszottam partiban és én is ennyire emlékszem'
Amit soloban találtál azt viszont sehogy sem lehet az csak a tied/saját karik közt tudod átadni.
-
Daelion
őstag
Én sztem most fejeztem be a seasont, vagyis elértem amit akartam/terveztem így ~P1050-re.

Altar,season journey kész illetve GR push is elég volt mert innentől már nagyon fishelős lenne meg paragont kéne farmolni azt én meg utálok:
Nem is igazán terveztem eddig vinni de azért csak elment de nagyon Rift függő és itt már túlságosan is a Fire Ring 'Sliver of Terror helm gem'- re van alapozva.
Helm meg az Amulet nem volt Ancient szal 2 Augment hiányzott, tipikus LoD Blessed Shield build annyi, hogy én lovat használok Condemn-Vacuum helyett mert én nem szeretek buildeket amibe nincs mobility skill.
'ez most jelenleg SSFHC LoD LB-n rank 9-re volt elég, 10-et azért meg akartam csinálni'Nah most meg lehet megyek azt beugrok D4-et játszani egy kicsit ha mar ott is most kezdődik az új Season.

-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Tegnap este fejeztem be az egész Altart.
Primal rendesen megakasztott a potikhoz mert nem akartak esni.
'1+ perces speed GR 90-ek meg speed Vision portalokat farmoltam pedig'Közben nagyrészt összedobtam a LoD Blessed Shield 'cpt america' buildet is GR pushra, kb 1 hét aztán mehet a végleges push már ha nem döglök meg addig.
'több éve játszottam utoljára a buildet, hát durván erősebb most' -
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Már kész lenne az egész Altar kivéve a 3-ik potit de persze valami mindig megakaszt.
2-ik napom megy rá csak a Ancient Hellfire amura meg a Puzzle ringre mert istenért sem adja be. 'FS is elfogyott már a ring miatt mert most meg az kéne'
Staff már megvan, GR 110 solo is megvan a shard mennyiség miatt.Amúgy ezért is használtam el az első Cachet kezdéshez mert úgy is hátráltat valami más és nem tudtam volna a hétvégén befejezni se így se úgy.

-
Daelion
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Jah ezek a goblin vision-ok elég durvák.
Eddig 2 volt nekem P600+ ig, T16-on volt most ma:
Szerencsére itt ki is esett a Ramalandi ami kell Altarhoz.
Azért ha valaki ezt mondta volna nekem még vanilla D3 időkben, hogy egyszer ilyen lesz a drop meg a sebesség a játékban hát lehet kiröhögöm.
'volt szerencsém azokhoz az időkhoz amikor jó ha 1-2 legendary esett több óra ACT 3 farm közben és kb ment is a kukába mert olyan volt' -
Daelion
őstag
Én is csak mostanra raktam össze Crusaderen az auto cast FoH farm buildet kb P460-ra.
Altar-nal meg Ramalandi kéne de még nem esett 1 sem, bőven lesz keddi challenge rift reset/cache mire oda jutok.
'szombaton nem játszottam kb semmit' -
Daelion
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Ha nem játszol annyit, hogy keddig elérd a cache feláldozást az Altarba akkor célszerűbb kinyitni.
Én is kinyitottam előzőleg is meg most is, semmit sem hátráltat SSFHC casual szinten és inkább szeretek egy lazább kezdést ha elhasználom.
De ha el is éred addig akkor meg lehet közben dolgozni a Staff of Herdingen meg a többi dolgon, hogy előre meglegyen.
'Raxx is ezt ajánlotta casual játékosoknak aki nem siet vagy akar első hétvégén leaderboardozni' -
Daelion
őstag
Azaz, nekem 7+ milla volt mikor befejeztem a karit/seasont. 'GR 140 hamelint szinte face tankoltam vele HC-ban, elég vicces volt mert amíg támadsz vele nagyon gyorsan vissza is tölti a HP-t
'De ja a single target egy bizonyos szint után elég nagy probléma vele és Pylon+nemesis nélkül szinte esélytelen. 'nekem is papíron 150 benne lenne a karimba de annyit kellett volna GR fishelni, hogy hagytam a fenébe és megelégedtem a 140-el'
-
Daelion
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hát jelenleg kb a Trang Oul Blood Nova, én is azt játszottam második karimmal a mostani seasonbe. 'de köviben is erős lesz ugyan úgy ahogy néztem tegnap PTR-en'
Van több build variáns is Blood Novával de én ezt raktam össze, HC/soloban is bőven jó volt nem nagyon akart meghalni.
-
Daelion
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ugyan én nem ismerem a switches verziót de amúgy igen itt is úgy van.
Season vége után non seasonbe kerül a kari meg minden ami rajta+stashben volt. 'ezt egy mailben tudod kivenni és asszem 30 napod van rá, PC-n legalábbis így van' -
Daelion
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Évek óta saját elhatározásból SSF-ben 'HC' játszottam és most kapja meg a játék amikor már nem játszom.
'top 50-100-ban így is benne voltam általában mert a paragonom vissza fogott'
Hát nemtom lehet visszamegyek 1 seasonre mert jelenleg D4 gondjait inkább kivárom amíg megoldják. -
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Én meg pont azt néztem így a végére, hogy Primal-ra legjobb Season ami eddig volt és nekem mégis sikerült befejeznem 2 karival is a buildem/GR pusht úgy hogy kb semmi Primal sem volt rajtam amit nem kraftoltam max 1-2 darab.
Nekem nem volt vele szerencsém, estek Primalok meg Kadala is adott párat de szinte semmi olyan ami jó lett volna karimra/ahhoz a buildhez amit játszottam.
-
Daelion
őstag
Köszi!
Kicsit azért karcsúnak érzem ezt de 140 vagy felette volt a cél igazából.Az mondjuk azért komoly, hogy mennyire tank egy build ez.
Simán magára húz több elitet meg mindent és alig kell ezt az kerülgetni egy kicsit. 'máshogy nem is lehet ezzel a buildel progresst csinálni mondjuk
' -
Daelion
őstag
Na asszem én is befejeztem D3-as pályafutásom.
Összeraktam Trang Nova Necrot HC-ban de megmondom őszintén nekem ez már nagyon fishelős mikro managelős kategória push szinten szal eddig volt türelmem vinni:
Egy Wudijo vagy türelmesebb ember biztos kihozna belőle 150-et mert benne van a karimban elvileg de az nem én leszek.
'legyen jó map, normális mob density és manipuláld a Pylon/RG spawnokat mert nélküle nem megy le az RG.
Ebben a runban is elbasztam a Pylon témát és csak azért ment le mert Hamelint kaptam amin procol rendesen az Area dmg'Most már D4-et várom és addig még szeretnék 1-2 single player játékot befejezni szal nem fektetek több időt ebbe. 'DH+Necrot raktam össze S28-ban, még 1 karit már inkább nem'
Hát mind 1 nem panaszkodok, ~11 évig eljátszogattam azért a játékkal.
-
Daelion
őstag
válasz
Pedro78
üzenetére
Nem mondanám ritka jelenségnek, nálam is hasonló a helyzet.
DH-t valahogy para 1200 felett fejeztem be soloban 'full Altart hamar összeraktam' és csak a Guardian bracer meg a Dawn volt Primal de ugye ezeket kraftoltam.
GoD buildhez amit használtam konkrétan semmi sem esett Primal.
'volt darab amiből még Ancientet is alig akart adni a játék'Hamarosan fejezek be egy Trang Nova Necrot ott sem jobb a helyzet kb ugyan ez de legalább az Ancientet hamarabb összeraktam rajta.
Igazából én már nem is nagyon foglalkozok Primal-al, hogy esik vagy nem csak legyen legalább a buildemhez megfelelő statos Ancient azt jó az és rakom is rá az Augmentet.
-
Daelion
őstag
Előző seasonbe beletoltam pár órát nem akarok megint.

Trang Nova Nekroval is elvileg egész sima csak ott RG-vel kell alkotni mert nincs single target szal kell pylon+nemesis és stackelni elötte Strickent de ezt majd megoldom csak bírja ki addig. 'illetve HC-ban ez a Nekro build biztonságosabbnak érződik' -
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Ja már alakulóban van kb összeraktam rá az alap geart meg minden már önfenntartó.

Csak neki is majd össze kell rakni Ancienteket+augment meg egyebek ami azért el fog tartani az én szerencsémmel de ez nem sietős.
Azért köszi.
Ja 134-en majdnem felfordultam, Dream Riftet kaptam és kicsit moho lettem miatta és dupla procoltam szal utána vége a karinak de mentem tovább simán .
-
Daelion
őstag
Nah befejeztem a GoD DH-t solo HC-ban, hát sajnos nem ment sokat de ennyi jött ki.
Utálok fishelni meg paragon farmolni szal ez a vége:
Amuletet leszámítva minden full 125-ös Augment-es értelmes rollos gear.Pont ugyan az amit S 27-ben értem el Meteor Wiz-el, bezzeg ha most játszanám azt.

Na mind1 elkezdtem összerakni egy Novan Nekrot csak, hogy én is játsszak valami OP témát szal majd talán ott többet tudok felmutatni ha kész lesz.
-
Daelion
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Én ezt úgy szoktam pont ez miatt, hogy addig nézegetem a bounty runokat amíg nem adja be bossnak Queen Araneat és act 5-ben Urzael vagy Adria.
Mert ugye ha bounty akkor mutatja, hogy merre kell menni.
Így eddig kb mindig meglett első próbára egy átlagosabb speed farm build-el amit amúgy is szoktam használni minden karin. -
Daelion
őstag
válasz
lafaty80
üzenetére
Elég ritka az a map layout amin be tudja adni a megfelelő helyet a chestel és van, hogy akkor is egy másik eventet rak oda és lehet tovább keresni.

Egyik seasonbe volt, hogy 2-3 órán át lépkedtem ki-be és kerestem mire beadta.
Maga csak a bountyt keresni sem gyorsabb mert az is ritka.Most s28-ban én ki is hagyom a fenébe mert vannak könnyebb conquestek.
2 perces Rift meg 3 legendary gem 65-re magától megvan előbb utóbb ha játszik az ember.
Boss mode nehezebbnek hangzik mint amilyen valójában csak kis ismeret kell hozzá, soloban már több karin is megcsináltam régebbi seasonben csak egy gyors build kell hozzá és mostani season amúgy is gyors az Altar miatt.
Szerk: Közben már mephi leírta de igen kb az amit mond.
-
-
Daelion
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Erős a Meteor Wiz de azon felül a season theme/altar ami nagyon megdobja.
Én pont S27-ben Tal Wizardoztam 'Cold Meteor' és 1200 körüli Paragonnal elég jó gearbe 'majdnem mindenen 125-ös aug' pont levitte GR 135-öt de az már fishelős volt szal nem volt laza menet.De az tény, hogy valszeg fog nerfet kapni mert ezt már Wudi/Raxx is megmondta asszem. 'mondjuk akkor már úgy is D4-et fogok játszani szal felőlem azt nerfelnek amit akarnak
'Ezt, hogy mi alapján nerfelnek meg passz néha tényleg fura hogy hagynak 1-1 buildet/karit több seasonben is egyeduralkodónak lenni miközben más kari ami meg pont a leggyengébb és nem kap semmit. 'mint jelenleg a Crusader'
-
Daelion
őstag
válasz
JohnyMilan
üzenetére
-
Daelion
őstag
válasz
JohnyMilan
üzenetére
Én ezt évek óta csinálom itt, bepanaszolsz és utána valahogy mindig jobb szokott lenni.
Viszonylag hamar meglett a 100% altar meg a dupla Primal persze utána kb semmit nem kaptam.
Tegnap adott Kadala Primal boots-t és mind a 2 ment lebontásra azonnal mert annyit is ért/nem én buildembe való volt és nekem meg non ancient rohad karimon.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Hát ugyan elég gyorsan átdarálom magam most GoD-al meg Altar buffokkal solo full szet bountyn azért még így sem rajongok értük.

Kedden rányomtam challenge rift cache+mentem 2 szet bountyt és rátoltam mindet amun/ring-re de olyan jók lettek hogy maradtam annál ami eddig is volt.2 nap leforgása alatt lenyomtam 60 speed GR-t ilyen 1-2 perces runokat és lett 1 dolog az egészből amit el tudtam rakni karimra. 'nekem ez már sok run annyi idő alatt nem vagyok én streamer aki egész nap farmol/játszik'
105-110-et farmolok most mert alatta sem gyorsabb azt akkor már kapjak kicsit több expet.
+ persze mentem a sima T16 Rifteket is keyek miatt meg pár puzzle ring runt is.Hát mind 1 megszoktam már, hogy nagyon hullámokban van csak szerencsém itt előző Seasonben is ezt csinálta Wizardom aztán hirtelen 1 nap alatt befejeztem.
'most meg nagyon szerencsés season kezdésem volt minden egyből meglett szal inkább kussolnom kéne
'Legalább közben gyűlnek az Echoing keyek az meg úgy is fog kelleni majd Necronak is.

-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Grat, mondtam én hogy be fogod fejezni azt a 150-et.

Illetve sajnos úgy néz ki, hogy igazam lett azzal kapcsolatban hogy a season hátralévő részére el leszek 'átkozva' azért mert 2-ik killre kiesett a Gemstone Chiltaraból..
'1+óra volt egész staff összerakása'DH-m kb úgy megmakacsolta magát mint egy szamár és semmit sem hajlandó keríteni
alapvetően előző hétvége óta alig tudok érdemi fejlődést felmutatni pedig Kadala-ba is öntöm a shardot de még a dupla legendary % sem segít altarból.
Még mindig nincs Ancient gloves/chest/boots/focus meg squirts de arra már nem is alapozok inkább csak a többi legyen meg Augmentelve valami oké statokkal.Persze gamepasson is most kellett kitalálni, hogy levesznek egy játékot 1 hét múlva amit pont játszok csak S28 miatt félre tettem szal most válthatok vissza mert be kell fejeznem azt addigra.
'mind1 D3 season nem megy sehova D4-ig..' -
Daelion
őstag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Persze mindegyikkel meg lehet csinálni Altart meg seasont is csak a többihez GR szinten van lemaradva úgymond.
Azért mondtam ha nem érdekel a jelenlegi meta akkor akármi mehet mert igazából tényleges gyenge kari nincs csak max Wizard/Necrohoz képest.
Mundu amúgy kapott egy utolsó pillanat buffot Manitou 'spirit barrage' miatt de szerencsétlen Sader nem kapott semmit..
-
Daelion
őstag
Jah meteor wiz nagyon kapja most a buffot ebben a seasonben így mellékesen.
Pont S27-ben Tal meteoroztam és ott majdnem full 125-ös Augmentbe P1200 környékén ment 135-öt úgy hogy már fishelnem kellett valamennyire.Most ugyan abban a gearben akár 145-150 potenciál is benne lenne full Altar mellett.
Én meg most játszok helyette GoD DH-t ami jó ha majd elmegy 135 fölé aztán majd Trang Nova Necro, hogy azért én is játszak valami jelenleg OP témát.
-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Hát még nem haltam ebben a seasonben de tény, hogy átlagnál lagosabb HC-ban is.
Most előző hétvégén este voltak olyan lagok amivel már kockázatos volt játszani.Tegnap mentem majdnem 30 speed run GR-t farmolás végett akkor rendben volt.
Majd megpróbálom úgy, hogy lehetőleg nem a legjobban lagos időszakra időzítem a GR pusht miután kész a karim.
'max elnapolom..' -
Daelion
őstag
válasz
zsotesz81
üzenetére
Hát ja most mondanám, hogy tapasztalat és idő után úgy is tudja az ember mi kell és mi nem addig meg utána kell nézni mi az amit használ a kiszemelt build.
Nekem is most még kell 6 Ancient a GoD buildembe DH-n a többi már fix igazából ami rajta van szal ami nem oda kell azonnal megy lebontásra.
Általában el szoktam rakni mindegyik class szetből 1 teljes szetet illetve build amit játszok abból egy másodlagost ha esetleg idő előtt felfordul a karim
. 'HC-n kívül erre nincs szükség mondjuk'Extra RoRg az amúgy is jól jön mert a follower-en is működik, enyémen is most rajta van 2 darab Cain szet+Rorg és úgy jobban dobálja a GR keyeket.

Gondolom már mind1 de ha esetleg még kell a lista, hogy miket fog kérni az Altar:
https://maxroll.gg/d3/resources/altar-of-rites-seal-unlocking-guide -
-
Daelion
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Ahogy Barto is mondja, mindent ki lehet meg igazából ki is kell de az ilyen első 14-15 pont elég egyszerű. 'challenge rift cache-ig'
De igazából a Staff of Herding csak a macera többi kb magától megvan idővel sima játszás közben. 'Ancient Puzzle ring/Ancient Hellfire Amu/4 full szet amiből be kell váltani a papírt' -
Daelion
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem inkább kuss van akkor mert 2-ik Chiltara kill után megvolt a gem.
Egész staff volt 1+ óra soloban.Ancient Puzzle Ring meg esett 2 is mire Altar igényelte.
Ma dobta első dupla Primalt a játék mert amióta unlockoltam egész Altart nem esett. 'persze mind 2 salvage material de jól nézett ki a földön
' -
Daelion
őstag
válasz
Vikus
üzenetére
Hát igen az szerintem könyvelhető, hogy lesznek gondok a nyitáskor D4-el is.
Utóbbi években akármilyen kicsit is nagyobb új netes játékot próbáltam alig lehetett játszani napokig. 'Lost Arkot inkább nem is mondanám ott mi volt vagy 2 hétig..
de még egy Tower of Fantasy-ban is komoly sorok voltak eleinte'D3 nekem úgy ahogy játszható volt ~fél nappal nyitás után mert addigra hozta ki a futár de most valahogy rosszabbra számítok de remélem tévedek.
'most meg szerencsére HC-ban kevésbé van ez a gond és tudok játszani de hát ez nem kifogás/mentség vagy opció mindenkinek' -
-
Daelion
őstag
Na én is befejeztem ma az altart, közben csináltam magamnak egy Primal Dawn-t primal alapanyagból ami azért jól jött.
Hát így altar buffokkal elég laza 125-ös augokat kiszedni Echoból még HC-ban is simán megy GoD DH-val minimális kockázattal.
'Persze egy DC vagy nagyobb Lag megvágna persze..'
Azért nem gyenge ez a season az biztos, sztem GoD DH után bepróbálok egy Nova Necrot csak hogy játsszak valami meta OP témát is.
'utoljára Bone Speart játszottam amikor újdonság volt a szet' -
Daelion
őstag
válasz
soo277
üzenetére
Nekem már 2 darab Primal Enchantress Focus esett úgy, hogy még nincs is kirakva Altarba a dupla Primal.
'GR 70-es volt az meg egy másik tegnap mint random drop'De legalább most van valami haszna még a haszontalan Primal-nak is mert le lehet bontani külön materialra.
Bone spear kezdő set teljesen vállalható Necron pláne mert most buffolták majdnem teljesen vissza a régi állapotára.
'van nála erősebb de ez sem gyenge build' -
Daelion
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Szerencsére már nem kell Set dungeont menni csak oda kell vinni 4 full szetet Leoric's Manor-ba a Thome of Set Dungeons-hoz. 'csak olyan szettel működik aminek van set dungeonja is illetve RoRg-al is jo 5 darabbal'
-
Daelion
őstag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Nekem pont jól jött ki, hogy felhasználtam meg poén volt az a fejlődés.
Keddre leszek kényelmesen kész annyira a karival, hogy rendesen be tudjam fejezni az Altart. 'még kell mennem 1 full szet bountyt holnap meg fejlesztek gemeket egy kicsit aztán jó lesz'Ma nekem esett 3 Primal amíg speed runoltam GR 100-at gemezés végett, hát most nem lett dupla egyenlőre de majd keddtől. '2 ment lebontásra 1 megmaradt nekem és így csináltam magamnak egy Primal Dawn-ot legalább'
Még régebben volt, hogy esett egyszerre 2 Primal RG-ből hát néztem is rendesen.
-
-
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
Ez azért érdekes mert nekem HC-ban kb semmi que nincs, ma is reggel óta játszottam és simán lépkedek ki be játékból simán.
Season kezdés után voltak pár másodperces que-k meg ilyen 200 ms-es lag/rubberband DH-val de tegnap este óta már semmi baj.Azt mondjuk nem tudom, hogy HC az külön szerverről fut-e vagy nem de SC haverjaimat sem láttam panaszkodni ők is játszanak ahogy látom.
-
Daelion
őstag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Jah én is csodálkoztam, hogy ennyi idő alatt meglett.
Gibbering gemstone konkrétan 2-ik Chiltara killből kiesett, tovább tartott mire beadta Caverns of Frostot kb.
Shinbone elsőre ott volt a helyén de az amúgy is közel van.
Staff plan az volt vagy 10 run, Liquid Rainbow meg a Gomba amit nehezebben akart és azok lettek meg utoljára.És igen Echoing runba ugyan úgy kifingik a HC kari és elveszted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én úgy szoktam 'Raxx videója alapján'm, hogy az átlagnál több Toughness-el megyek be és kb Tier 123-124-nél kimegyek a map szélére és addig kerülgetek minden szart amíg direktbe nem lesz fail a run mert addigra pont meglesz a Tier 125-127 és kapom a 125-ős Augot.
Általában nincs semmi gond mert úgy megyek be, hogy pár olyan meteort kibírjak ha mégis benézem és eltalál.
Inkább attól szoktam tartani ha esetleg kapok egy nagyobb Lag-ot vagy kifagy 5-10 secre a játék mert akkor szinte garantált, hogy annyi volt a karinak.
'szerencsére elég stabil netem van de azért mégis benne van az ember fejében ez..'Ha ezt tudom akkor nem S27-ben játszok Tal Meteort ami akkor kb semmit sem profitált season témából hanem most, de így már nincs kedvem megint.

Akkor elvittem kb Para 1200-ig majdnem teljesen 125-ös Augmentekbe 'volt pár non ancient de jó rollos gear rajtam' GR 135-ig a cold meteoros variánst. 'az akkor elég volt ,hogy beleférjen top 100-ba és utána hagytam is abba a seasont mert én nem farmolok Paragon szinteket'Viszont egy Nova Necrot lehet kipróbálok majd még most ha lesz kedvem, azt még soha nem játszottam egyik variánst sem és elég durva az is ahogy nézem. 'RG kill kicsit macera de azt még elnézem neki'
-
Daelion
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Rama az engem is szívatott már egyik seasonbe de most egész hamar esett.
P750+ vagyok most azt 3 esett meg 4 Key Echoing-hoz. 'Petrified'
Általában ha már megy GR 90 'loot cap szint' vagy feletti runok mennek ~2+/- perces átlagba akkor egész jól össze lehet ezeket szedni.Meg most aztán pláne nem panaszkodhatom mert gondoltam elkezdtem Staff of Herding-et hátha esik valami aztán alig több mint 1 óra alatt összeraktam az egészet.
'GoD-al'
Utoljára még Infernos időkben raktam össze, érdekes hogy pont az lett meg leghamarabb ami elvileg a legszívatósabb Raxx szerint. 'Gibbering gemstone'Mára elég is volt a játékból.
-
Daelion
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Maga a 1-70 nekem 1 óra 16 perc volt DH-val úgy, hogy nem ideális leggyorsabb helyen fejlődtem hanem saját preferenciám szerint.
Utána viszont nagyon felgyorsultak a dolgok, meg kivételesen volt valamiféle szerencsém loot-al.Nem terveztem ennyire haladni de így ~7 óra játék után elértem a 15-ös pontot Altarba szal ja már cache kell.
'cache nélkül mondjuk nem haladtam volna ilyen gyorsan mert nekem sokat dobott a szerencsés off hand upgrade-vel'
Igazából nem is baj, hogy megfog egy kicsit mert most valamennyire karin kéne fejleszteni mert Ecohing of Nightmares-t biztonságosabban/felkészültebben akarom majd csinálni. 'HC ugye..'
Ancient puzzle ring is esett már ami majd fog kelleni szal most elkezdem gyűjtögetni ami kell a többi ponthoz és majd talán kedden befejezem a többi pontot. 'Staff of Herding-et is össze kell raknom addig' -
Daelion
őstag
18:20 körül kezdtem játszani akkor be tudtam lépni de ilyen 200 ms körüli 'lagok' voltak kb mintha PTR-en játszottam volna. 'HC-ban ez azért kellemes volt..'
Karin most lett meg a Haedrig gift full szet, 2 és fél óra volt DH-val soloban úgy, hogy Nekro lvl 1-19 meg amit ott csináltam az kb 20 perc volt. 'Bounty közben fejlődtem nem Temple of firstborn, nem rajongok azért bounty meg úgy is kell Haedrig gift miatt'
Sikerült upgradelni kezdésnek egy Ninth Cirri-t azt azzal jó volt fejlődni.
'most meg kell GoD-ba szal jól jött' -
Daelion
őstag
válasz
dante3
üzenetére
Most, hogy megnéztem Wudi első videóját a buildről meg beleolvastam a kommentekbe és hát ja van morgás rendesen.
Azért poén lenne ha megint változtatnának rajta péntekig.
'tudom nem valószínű'Mondjuk én sem tudom mit kéne nekik csinálni, nem akar ez sehogy sem jó lenni mert panaszkodnak így is meg úgy is a szet miatt.
A DMG amúgy nem néz ki rossznak csak hát ja ez a játékmenet elég meh.
Szerintem én maradok GoD meg UE-nél mert Maraudert pár season-el régebben már kivégeztem és nincs kedvem hozzá megint.
DH után meg játszok Monkot de már fontolóra vettem egy 3-ik karit is ha nem égek ki addigra.
-
Daelion
őstag
válasz
soo277
üzenetére
Igen, most volt PTR-en átdolgozás csak aztán a live szerverre megint átdolgozták.

Alapvetően egy Trap rakosgatós/nem túl mozgékony szetet csináltak belőle de elég macerás a kezelése ahogy eddig néztem. 'elvileg holnap rak fel róla videót Wudi is aki meg ugye eléggé ért DH-hoz szal kíváncsi leszek mit alkot' -
Daelion
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Én is pont most néztem végig Raxx videóját róla mert én lusta voltam magamtól NS-be próbálgatni/összerakni buildet.
Hát nem nyerte el a tetszésemet mondjuk úgy.
Az igazából nem baj, hogy elvették szetről a spin2win-t mert abból már volt elég de ez meg aztán a másik véglet ezzel a játékmenettel.
-
Daelion
őstag
válasz
dante3
üzenetére
Jah az nekem is úgy szokott lenni, hogy összedobom 70-re első nap este meg max elkezdem megcsinálni/esetleg meg is csinálom a Haedrig's gift-es dolgokat aztán húzok is aludni.
'meló szerencsére hétvégén nekem nincs de én szeretek este aludni inkább'De lehet most így többet is tudok majd haladni első nap ha le tudok vagy ~2 órát faragni fejlődésből az átlaghoz képest. 'csak lehetőleg nem kéne megint friss lvl 70-es karival meghalni mint ahogy S27-ben sikerült
' -
Daelion
őstag
válasz
dante3
üzenetére
Viszont live szerveren nincs PTR exp buff.
Raxx ment cache/buff nélkül live szerveren pont 1 óra alatt nekroval de ugye az nekro aminek OP fejlődésre a corpse explosion.
Én tartom magam ehhez a +/- 1 óra témához live szerveren sztem nekem lesz az kicsit több is mert ugye még el kell rohanni 2 diamond-ert is valami bounty bosshoz ami vagy kiesik elsőre vagy nem. 'én szerencsémmel biztos nem'
Normál esetben úgy átlagba 3 óra nekem első lvl 70-es kari seasonbe mert lazára veszem tehát ez még így is sokkal gyorsabb lesz.

-
Daelion
őstag
válasz
dante3
üzenetére
Erre mondjuk még hozzá adódik a 1-19 Nekro de 1 óra körül átlagosabb playernek is meglehet azért. 'én is ezt a módszert fogom használni majd'
Mondjuk nekem még mindig az a döntő tényező, hogy nem játszok annyit egész hétvégén hogy kéne a cache keddig szal semmi értelme sincs elraknom/nem felhasználni a gyorsabb fejlődés meg már csak extra kényelmi faktor.
-
Daelion
őstag
válasz
dante3
üzenetére
Az a GoD DH kezdés szép lesz.

Átdolgozott Natalya-ra meg kíváncsi leszek mert PTR-es verzió nekem annyira nem jött be mert csak egy +1-ik Strafe build volt abból meg már volt elég.Potion Pylon nerf meg várható volt, ez a +% DMG buff Altarba reálisabb.
Set dungeon random drop papírt sem kell farmolni szerencsére, elég lesz összedobni 4 szetet azt odamenni set dungeon bejárathoz és elrakni a papírt amit ad. -
Daelion
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Próbáltam PTR-en tudom, hogy megy de én még mindig inkább elhasználom mert amúgy sem lenne maxos az altar keddig mint ahogy a nagy többség átlag playereknek sem.

Ezt mindenki magának dönti el meg tudja, hogy játszik.Nekem mindig több óra az első lvl 70 és most az 1x szeretném tényleg gyorsan összedobni így utolsó seasonba amit játszok D4 előtt.
'van hátam mögött már vagy 25 season meg kialakult rendszerem..' -
Daelion
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Ez attól függ mennyit játszol első hétvégén.
Raxx pont az ellenkezőjét ajánlja, hogy játékosok 99%-nak célszerűbb kinyitni mert sokkal gyorsabban lehet úgy fejlődni pláne soloban. 'van fent ezekről videó a YT csatornáján ahol elmagyarázza/bemutatja ezeket'Illetve ha rendesen osztod szét a pontokat altarban akkor legtöbb jó dolgot aktiválni lehet cache nélkül is a többit meg keddi cache-ig előre kifarmolod hogy kéznél legyen. 'Staff of Herdig meg a Set dungeonos papír leginkább'
Én biztos elhasználom cachet pénteken, nem játszok annyit SSFHC-ban hogy akármit is számítson mert se így se úgy nem maxolnám altart péntek délutántól keddi cache-ig és inkább fejlődök kényelmesebben.
'lvl 70-es rare gearben kb lvl 20-tól úgy meg nem kicsit gyors' -
Daelion
őstag
válasz
soo277
üzenetére
Azt a verziót amiben 2 Shadow set darab van melee fegyverrel sztem biztos el fogják kaszálni valahogy mert nem szabadna így működnie.
Sima rendes verzió amúgy nem rossz csak annyi bajom van vele, hogy maga a gameplay az megint egy GoD Strafe DH alapvetően az meg már kezd kicsit unalmas lenni és nem nagyon érezni hogy új buildet játszik az ember egy újra tervezett settel. 'ezt amúgy már elég sokan megjegyezték mint negatívum és Wudi is most rakott fel videót Nat setről'
-
Daelion
őstag
válasz
soo277
üzenetére
Streamer luck.
'nekem van, hogy 10-15+ reforge után sincs Ancient vagy olyan rollos hogy vállalhatatlan kb'Én is tegnap este néztem meg, hát nem 100-as az biztos.
Azt bírtam amikor a végén sikerül neki a GR 150 azt odaszól neki a barátnője, hogy na most már összeházasodhatunk azt Wudi meg csak annyit mond hogy OK.
Pontos idő nincs de estefele már lehetséges sztem, általában magyar helyi idő szerint akkor mennek ezek ha csak nem jön közbe nekik valami.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Valami melee fegyveres rohangálós/tankos build rémlik Spike Trap-al de én soha nem használtam, kevés skillek egyike a játékban amit még próba szinten sem piszkáltam.
'pedig D2-ben Trap Sin az egyik kedvencem de ez soha nem érződött annak nekem'DH-t kb Inferno act 2-ben félre raktam mert Inferno nerf előtt egyszerűen nem bírtam átjutni rajta és inkább csináltam egy Monkot ami aztán a main karim lett jó sokáig.
DH-t csak jóval később RoS után kezdtem újra játszani amikor már volt használható casual buildje.
Legutóbb Marauder Sentry/cluster arrowoztam előtte meg GoD szal most valami más lesz de én nyitott vagyok a Trap-ra ha tényleg működik a Natalya rework. -
Daelion
őstag
válasz
ColdMan
üzenetére
Már vagy 2x terveztem én is összerakni csak 1x félbe maradt a második meg már pont kezdett volna egész jó állapotban lenni amikor sikeresen elfeküdtem a karival.
'saját figyelmetlenség miatt'Majd még meglátom mit alkotnak PTR-en/után mert régen szerettem a generator monkot csak már jó ideje elég nyamvadt volt azt most kapott egy kis buffot.
Bell monkot meg igazából csak speed runokra használtam mert annyira nem a kedvencem hiába volt a legerősebb build. -
Daelion
őstag
válasz
boeing
üzenetére
Én csak SSFHC 'solo self found'-ot játszom évek óta szal engem ezek szerencsére nem érintenek hogy mi hova kell.

Monkot majd még meglátom milyen build de a Poj az tetszik csak eddig nem vittem el rendes szintre a buildet vagy kifingott a kari addigra
. 'augmentek,stb' -
Daelion
őstag
válasz
dante3
üzenetére
Kíváncsi leszek erre a Spike Trap-ra átdolgozott Natalya buildre.
Vannak már elméletek rá hogy ha úgy működik ahogy gondolják jelenleg akkor ütős lesz de ha nem akkor meg akár trash tier is lehet.
Multi-ra Wudi ~9 tier buffot tippelt ha így marad.
Szerintem én most kivételesen 2 karit is fogok játszani ha már befejező season számomra nagy valószínűséggel. 'D4 első napos téma lesz nekem'
DH meg Monk, azzal a 2 karival kezdtem D3-at első napon és azokkal is fogom befejezni pont jól jön ki.
-
-
Daelion
őstag
Persze, hogy lesz már egy ideje hivatalos mert beszámoltak róla az augusztusi írásukban .

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23816415/diablo-iv-quarterly-update-august-2022We agree one of the most fun ways to play Diablo is through Seasons, so we're making the first one available soon after launch and building a dedicated team to bring you up to four Seasons a year.
-
Daelion
őstag
válasz
boeing
üzenetére
Én úgy tudom, hogy D3-al már egy jó ideje egy kisebb külön csapat foglalkozik Blizzen belül tehát őket nem zavarja be D4 elvileg. 'már ha nem rakják át őket oda'
Gondolom lesznek továbbra is ilyen-olyan season themek azért.Arra leszek kíváncsi, hogy mennyi játékos fog maradni D3-ban D4 után pláne amikor már ott is beindul a Season téma.
-
Daelion
őstag
válasz
boeing
üzenetére
S1 volt a leghosszabb eddig 159 nappal de ha S27-et februárban zárják le akkor már átlépi azt.
https://d3resource.com/seasons/De igen ez jó Season volt, ugyan csak 1 karit játszottam de volt azért pár jó/érdekes build az biztos.
Én is már D2 óta csak Ladderezek/Season-t játszok és D4-ben sem fogom máshogy csinálni.
Ugyan kezdésnek nem lesz Season de akkor úgy is csak sztorit játszom meg ismerkedés lesz a játékkal aztán majd első Seasonbe mehet rendesen.
-
Daelion
őstag
Elvileg január végére várható S28 PTR.
https://us.forums.blizzard.com/en/d3/t/d3-season-update/56046Ezzel kb a leghosszabb Season volt a mostani 27-es.

28 meg ugye már D4 előtti azt már találgatnak hátha valami D4 hype season lesz mint ahogy D2 resurrected előtt is az Ethereal season theme volt.Ugyan már sok kedvem nincs de azért lehet majd benézek S28-ba 1 karival még így utoljára D4 előtt.

-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Sokat ha nem a legtöbbet szinte, nem véletlen top push build jelenleg.
Ahogy nézem most S27-be ilyen 2-3 perces speed runokat tolnak GR 150-en soloba míg S26-ba 9 perc környéke volt a rank 1 hasonló paragon szinten.
HC-ban nem is volt GR 150 LoD WoL run S26-ban most meg azért ott is vannak bőven.Sztem átlag casual szinten 10-15 tier közt biztos van a különbség csak a season theme miatt ezzel a buildel.
-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Én is mindig a boon of hoarder megoldást választom, úgy is kell rakás GR-t menni a hoarder gem meg lvl 50-en maxol szal elég gyors fel lehet húzni.
Aztán meg sima speed build valamennyi gold find %-al megküldve és egy kicsit is jobb T16 Riftbe magától megvan kb.
Avarice Ring ajánlott a buildbe azt felszed jó messziről minden goldot. -
Daelion
őstag
válasz
soo277
üzenetére
Igen, nekem is hiányzott már egy jó kis Talos Wizard ami ér is valamit.

Kipróbáltam a Firebird Magic Missile spamelős buildet is az is egész poén, simán maradhatna valahogy a játékban.Még az Ulianat kéne rendbe rakniuk és akkor lehet azzal is játszanék megint.
'régi kedvenc Monk buildem'Amúgy nem volt teljesen fullosan összerakva a Wizem, Amu/kesztyű meg Karini nem lett Ancient szal annyi Augmentet buktam.
Kb 26k+ Int volt összesen mert Tal+Guardian keverékkel mentem alacsony paragon miatt. -
Daelion
őstag
válasz
faragojof
üzenetére
Úgy valahogy, nálam ez már rendszer hogy teljesen józanul nincs GR push.

@reelc, soo277
Köszi!
Így kb fél+ év kihagyás után egész jó volt most játszani kicsit még ha bénáztam is season elején.
Valahogy megoldhatnák, hogy ez a Season theme benne maradjon a játékban vagy valami mert ez most elég jó lett. 'Van pár build ami csak most működik ebbe a seasonbe és kár lenne értük' -
Daelion
őstag
Hát kb ennyit csavartam ki ebből a seasonből szokásos SSFHC-ba.
2 karim halt meg mire összeraktam ezt amivel tudtam GR pusht tolni meg befejeztem Guardiant.
Alacsony paragon kb ennyit tudott, 135-ért megküzdöttem rendesen.. Volt pár meredek szitu amikor azt hittem, hogy na itt a vége..
'még szerencse, hogy volt kéznél jó kis házi bor
' -
Daelion
őstag
Igen az az egyik megoldás, de ugye azt HC-ban nem teheted meg.
Tier 124-125 szinten simám kimegyek a map szélére és addig futok minden elől amíg overwhelmed lesz a run és befejezi magától. Nem tart sokáig és addigra kb Tier 127 környékén fejeződik be szal megkapom a lvl 125 whispering gemet.
-
Daelion
őstag
Na ránéztem erre az Echo of Nightmare témára HC-ba mert már 8 keyem is van hozzá.
Rax videója alapján tényleg laza volt, simán meglett a 125-ös gem minden gond nélkül.
Azért biztosra mentem, Firebird buildemet alakítottam át hozzá meg rávágtam rakás toughness dolgot + 3 cheat death ugye de 1 proc sem volt csak kerülgetni kell dolgokat arra meg ott van szinte CD nélküli teleport. 'Illetve Moratoriom gemet is ráraktam karira hátha mégis betalál pár meteor
'Asszem majd ezzel így fel Augmentelem a Tal szetemet amiből már jól gyűlnek az Ancientek.
-
Daelion
őstag
Én most a Firebird Magic Missile build el szórakozok, simán jó ez is persze GR pushra gyengébb mint egy Tal meteor de azért simán vállalható.
Nem hiszem, hogy ténylegesen be fogom fejezni ezt a seasont meg mindenre Augmentet rakni ahogy szoktam de azért elszórakozok ezekkel a buildekkel.
'igazából csak D3 hiányt pótolom azt ha elég léptem is megint'
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
'ez max akkor szopás ha nagyon szar challenge riftet kapunk arra a hétre..'

'Régebben még Raxx is említette, hogy EU valahogy nagyon nem szimpatikus BLizznek ilyen téren mert ő is megfigyelte ezt a jelenséget'
'

'1+ perces speed GR 90-ek meg speed Vision portalokat farmoltam pedig'

'
'mind1 D3 season nem megy sehova D4-ig..'