- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
HellGreg #114579 üzenetére
Azért, mert a classonként nemrégen behozott 1 új sethez nem készítettek set dungeont. Csak az original setekhez van, amik léteztek akkor, amikor bekerültek a set dungeonok a játékba. Ezek pedig itt vannak: https://maxroll.gg/resources/set-dungeons#demon-hunter
-
MegalodonS
őstag
válasz
HellGreg #114534 üzenetére
Diablo 3 Rank 1, '' HC '' Demon Hunter GR141 (P2275 , 21k Dex ,10 milla dmg)
Szerintem ebbol tanulhatsz
-
grimm2015
senior tag
válasz
HellGreg #114506 üzenetére
Ha sokat halsz ezzel próbáld meg.
https://maxroll.gg/guides/god-ha-demon-hunter-guideÉn a 125 letoltam még az elusivval coe helyett. Az a baj, hogy én is érzem azt, hogy amatőr vagyok, és nem tudom fent tartani a sebzést. ( diablo shield pylonnal )
Nálam is a mechanikából hiányzik valami. -
grimm2015
senior tag
válasz
HellGreg #114502 üzenetére
Akkor neked valami itemed hiányzik, vagy mást használsz 120alatt kb meg sem lehet halni.
A fortress meg nem a védelemre kell, hanem, hogy fent tudd tartani a squirts stackjét illetve, hogy ne veszítsd el mindig. Az ügyesebb játékosok a Srafeval mennek, de 120 fölött már baromi nehéz megtartani a squirts bónuszát. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
HellGreg #114372 üzenetére
en igen.
ahogy nezem buildeket pl maxroll.ggn, kizarolag a 6p GoD megy. a 6p GoD elonye, hogy befer az +150% dam ov es a +100% dam gatya es a CoE is, pushnal pedig ahol alapbol 8-10+perces riftekrol van szo altalaban az ember ugyis megall neha huzni az ellenfeleket tehat nem bukik damot azon, hogy nincs eleg hatred. ez nem attol fugg van e ellenfel a palyan. push buildnel nem szempont, hogy max harom folyoso backtracket bir ki a kari.
cost reduction gearen annyira nem kell, viszont minimum a vertre erdemes ratolni egy hatred regent hacsak nem az utolso utani GRt probalod epp kihuzni.
speedre (low GR / T16 / bounty):
- 5p GoD
- 2p crimson
- focus+restraint, kockaba RORG
- vertre en meg szoktam rakni igy is hatred regent, ugy gyakorlatilag nem fogy el a hatred.egy 4000+os burizaval p800 korul 70es gemekkel elfogadhato cuccban stabilan 1:30-2:10 koruli gr90 idoket tud a speed, a 2:10 ertheto modon barlangos palya alacsony mobsuruseggel. 105ig probaltam, ott atlag palya az elejen egy power pylonnal kb 2:30at jelentett.
a 6p varians nagyon 2:30 ala nem tud menni GRtol fuggetlenul.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
HellGreg #113692 üzenetére
Sziasztok. Biztos vótmá, de ha az új szezon témáját beültették már a non-szezon játékba, akkor mi lesz az értelme az egész szezonnak? Vagy van ott valami plusz esetleg?
A szezon temajat sose ultetik at nonszezonba. Kevered a Path Of Exile-lal
Ahogy mar irtak, a 0-rol indulas meg nemi jutalom, ami ertelme van a szezonnak (na meg hogy az elejen millioan jatszak, mig a nonseasonban az utolso lekapcsolja a villanyt szezonkezdeskor). -
-
Daelion
őstag
válasz
HellGreg #111953 üzenetére
Ez sajnos minden RNG alapú játékban így van szinte, legalábbis amikkel én játszottam ~10-15 év alatt.
Volt egy Koreai MMO amit ~7 évig játszottam és kb több RNG volt benne mint D3-ba.
Ott nekem is sikerült egy Enchantot 15x egymás után failolni pedig minden próba 50-60% közt volt. 'tök alap Enchant volt, normális esetben 1-3 próba után felmegy'Végén már szinte csak röhögni tudtam rajta mert az már a szánalmas kategória volt, haverok is már csak annyit tudtak mondani hogy WTF.
Nem volt egyedi eset, és pláne akkor volt irritáló amikor semmi sem sikerült így ~1 hónap raideles/farmolás utáni félre rakott alapanyag/goldból.
Persze haver/guild társ meg lazán összerakott mindent max ilyen 1-2 fail után, akkor már kicsit néha nehezemre esett 'örülni' a szerencséjének.
Ez a téma amúgy időről időre fel szokott bukkanni D3 US fórumon is, akik szerint nem jó a játék % kijelzése de eddig mindig megmagyarázták/számolták a helyi 'matekosok' hogy pedig de mert nagyobb mennyiségű próba után kijönnek az értékek. 'és ugye a negatív tapasztalat/élmény jobban meg is marad az emberben'
Nekem is sokszor van hogy, szívat rendesen D3 RNG de utána meg 1 próba után bead fullos Primalt Reforge-val meg ilyenek amin azért néztem rendesen. 'több fegyvert is kiszedtem 1 próba után így'
Flavor of Time is nagyon nehezen szokott értelmes lenni erre S20-ba lett Saderen egy Fire+CHC+CHD+Socket+Secondary resist. 'pont fire runás Blessed Shield build volt szal tökéletes'
Nem volt Ancient de azt már nem is vártam. -
mephi666
nagyúr
válasz
HellGreg #111944 üzenetére
ezt mondtam múltkor
amikor gr99-en elkezdem a húzást 90-ről 100-ra (természetesen powered rift-tel halál nélkül, amikor 5 esélyem van), akkor 1-2 szokott bejönni ebből körönként... volt amikor 7(!) gr-t kellett lenyomni, hogy összejöjjön a 10 szint... amikor talán 80-90%-ról indul először az esély és 99-es szinten is még 60% van rá, hogy megdobja... vicc... mondhatnám, hogy "nagy számok törvénye szerint nagyobb mintából biztos kiadja", de akkor minket konkrétan sz*pat és ehhez másoknak 10/8 és 10/10-eket kell dobálnia (ami engem nem boldogít... én még ilyet nem láttam saját tapasztalatból)
-
DjDanee87
addikt
válasz
HellGreg #111809 üzenetére
Pontról pontra lemásolva és követve egy buildet a megadott szintre érdemes. Stricken akkor kell ha pushrol van szó (és már úgy begyakoroltad) hogy hülyeség be nem halsz. Mert akkor eljön az a nehézség ahol a Guardian túl sokáig tart. Na onnantól kell a stricken és a guidekat is úgy írják meg, hogy ilyen legmagasabb szinteken 140 környékén mi a legjobb. Kisebb GRben még nincs kihasználva a stricken és nem éri meg.
-
mephi666
nagyúr
válasz
HellGreg #111809 üzenetére
nekem gr100 megy most normális tempóban halál nélkül... nézegettem a top solo dh-t és elkezdtem átforgatni a cuccaimat hungering dam, area dam, cdr, cold dam-ra... leadtam csomó statot meg fegyverről %dam-ot így, de érezhetően pörgősebb lett
nem tudom miért, de nálam van egy beidegződés, hogy "primary stat+vit minden áron", közben meg a mellékelt ábra is mutatja, hogy nem ezen múlik minden (statot augmentből előbb-utóbb visszagyűjtöm úgyis) ...így használom
(jobb ékszerek kellenének meg augment mindenre sorban...)
-
Daelion
őstag
válasz
HellGreg #110149 üzenetére
Egyet értek azzal,hogy ez személyes dolog/preferencia.
Engem már csak a season érdekel a játékban és NS-be semmit se csinálok max tesztelgetek/baromkodok ezt azt 2 season közt ha olyanom van.
Ns paragon nekem most lett nem rég 1600+ mert amióta létezik season én csak ott játszom tehát lassan jön.
Meg ugye most átköltöztem HC-ba ami meg külön van persze.Én is csak egyedül/soloban játszom max boostolni+segíteni szoktam másoknak.
2-3 hetet szoktam aktívabban játszani seasonbe amíg nem ítélem meg késznek a karakteremet/buildemet aztán megnézem meddig megy GR-be és utána leteszem játékot köv seasonig.
Ez általában ~100 óra játékidő szokott lenni/season.Lenne időm jóval többet is játszani de nekem D3 csak ilyen mellék játék és inkább offline single player játékokat játszom manapság.
Lon/Lod Spirit barrage buildbe én csak Challenge Riftbe futottam bele de egész poén volt tehát valamennyire érdekelne a dolog csak az a gond,hogy nem olyan rég játszottam WD-t 'LoD Carnevil' és nem akarok megint WD-t játszani ha lehet de azért nem zárom ki.
Hydra buildnél én is lightning-ra gondoltam de majd megvárom mi lesz a végleges set PTR után.
-
reelc
veterán
válasz
HellGreg #110149 üzenetére
Ez személyes vélemény, de nem érdemes hajkurászni a Paragont. Főleg, ha kevés időd van.
Ha mégis azt akarod, amíg szezonozol megvan az illúziója, hogy gyűlik és jó lesz.
Ráadásul némelyik szezonbónusszal majdnem lehet hozni azt a szintet amit mondjuk P1500 körül lehozol NS-ben, csak szezonban kevesebből.
Többet "hoz a konyhára", magasabb GR-t mész ha patch növeli a szetbónuszt, vagy beerősítenek 1-1 tárgyat, mintha nem erősítenének, és a P1420-ad helyett P2000-ed lenne.Paragon gyűjtés annak a jó, aki még mindig komolyan tolja a játékot, és csapatban. Speed XP GR-ekkel is.
Most januárban értem el a P2000-et.
Tavaly januárban P1714-en voltam.
Rengeteg szint úgy jött, hogy 3-3,5 perc körül nyomtam rengeteg GR-t, húztam a kis gemeket. NSben.
Elsősorban szólóban játszogatok. Néha hónapokig fent sincs a gépen.
Egy ideig jó szórakozás, utána már nem, akkor szünet. -
Rison77
senior tag
válasz
HellGreg #107619 üzenetére
Általában a rewardok miatt, portré, pet stb. Most már erre se nagyon volt kreativitásuk
Nem lesz éppenséggel kuka, csak 2 gyűrűt kell cserélni. Bár eddig számomra ez a legrosszabb bónusz.. Addig már nem tart a lelkesedés, hogy kifarmoljak mindenből ancient-et. Nyilván segít a t16 is, de hát az rng az továbbra is rng.
-
DjDanee87
addikt
válasz
HellGreg #107619 üzenetére
Mindenképpen teljesen új karaktert kell indítani, erről szól a szezon hogy 0ról indul mindenki.
Igazából többféle okból játsszák az emberek. Valaki a szezon leaderboard miatt, esetleg a szezonban megszerezhető rewardok miatt, más a RoRg, vagy most a LoN szezon buff és hasonló érdekességek kipróbálásáért. Kis változatosságot visznek a játékba, és csak szezonban működik. De szerintem a többség már rongyosra játszotta (mint én is), és a 0-ról kezdés fun. Legalábbis 3-4 havonta, nem játszok már a játékkal csak 1, max 2 hetet a szezon kezdés után.
-
Bobbysolo
tag
válasz
HellGreg #106691 üzenetére
Hello,
Ennyi paragonnal annak a DH-nak egyedül is kellene vernie a 108-at.
Én tegnap csináltam meg elsőre a 107-et evvel.
Amit haverodnak cserélni kéne:
- a tegez az biztos kuka, nincs CHC, AS is kevés, nincs +impale dmg
- öv
- compass rose (movement speedes nem lehet jó)
TP is lehetne jobb persze. Ja és ne 60-as köveket augmentáljon ilyen builddel. -
kökény
aktív tag
válasz
HellGreg #106695 üzenetére
Ami védelmet ad az ilyenkor nem kell, hiszen a supp monk ezt ellátja.Nem kell Elusive gyűrű sem, aktív/passzív skilleket variljátok át.WH öv kell, fa of knives sem kell, helyette Marked for death, passzívnál single out, steady aim.Legok: trapped, gogok,stricken. Tényleg vesetek egy pillantást az icy oldalára jól leírja
-
kökény
aktív tag
válasz
HellGreg #106693 üzenetére
Ezek alapján állítsa össze a DH-ját: https://www.icy-veins.com/d3/shadow-impale-demon-hunter-group-progression-variation
Ha van supp monk, akkor mehet minden a dmg-re, kövek is +dex, skillben is van módosulás, nem sorolom fel, ott van a linkben, azzal jelentősen javulhat, lényeg ne a single-es cuccokkal rohangáljon, hanem kifejezetten a csoportban használatossal. -
KubanitoS
veterán
válasz
HellGreg #106691 üzenetére
Az Impale DH az egyik legerősebb single player GR karakter. Én azt mondom lehet próbálkozni mással is természetesen, de csodát nem szabad várni. Feltehetőleg pár GR nehézség különbség lehet, de utána megint falba fogtok ütközni. Szerintem simán a paragon a meghatározó tényező, illetve minnél magasabban toljátok, annál jobban számít, hogy mennyire tökéletesek a cuccaitok. Gondolok itt Ancient / Primal ancient tárgyakra a megfelelő rollokkal és legalább 100-as szintű kövekkel begemezve. Ha most új karit kezdtek és nem lesz meg a megfelelő cucc, akkor eddig sem fogtok jutni, mint most.
Az Oculus ring az egyik legjobb support ring, bár igaz, hogy Impale DH esetében inkább az elitek mellett kell lenni, mintsem folyamatosan a kört keresni.
A sok okoskodás után a kérdésdre válaszolva: amit én tudnék javasolni más karaktert, az inkább valami tömegpusztító lenne és ezáltal változatosabb lenne a single target impale DH-nál. Ilyen lehet például egy Hammerdin, vagy egy WoL monk. Ezekkel simán be lehet ugrani a megjelenő sárga karikába aztán megy majd az aprítás.
-
Peppo
őstag
válasz
HellGreg #105018 üzenetére
Kicsit tényleg nehéz a 4 darabbal megcsinálni, bár azért nem lehetetlen. Ha mégsem megy, akkor érdemes ilyenkor kicsit még farmolni, hátha kiesik valami, ami pluszt ad. Igazából, ha a Yang vagy a Dead Man bármelyikét megtalálod, már sima ügy, de akár egy Dawn a kockában ill. egy CoE gyűrű is adhat annyit, hogy meglegyen. Ill. hasznos lehet még egy Cindercoat, egy Elusive Ring, ill. egy jobb Stone of Jordan. Ezek mind olyan cuccok, melyek hamar ki szoktak esni. (Ok, a CoE gyűrű mondjuk nekem ebben a seasonben nagyon nem akart.
) És akad még pár cucc, amelyek szintén beilleszthetők a buildbe a korai szakaszban. Ezért is szeretem a DH-t, rengetegféle módon össze lehet tákolni egy használható multis buildet. Aztán persze később azért az ember átáll a legjobbra, de addig is vannak lehetőségek.
Yangot érdemes Zolinál megpróbálni sárga íjból felfejleszteni. Nekem ezzel eddig mindig mázlim volt, hamar beadta. Dead Man-t meg Kadalától. Én nem is nagyon pörgetek nála mást, szinte csak tegezt.
-
reelc
veterán
válasz
HellGreg #105005 üzenetére
Persze nem vagyunk egyformák, ha érdemi segítség kell (és úgy érzed nem rontja a játékélményed a sok kapott cucc és Paragon) : mrsnikt#2491 vagyok, nem tudom meddig leszek.
Most 70-es GReket megyek/T13 kulcsbeszerzés folyik.Engem talán 2x húztak komolyabban, a többi szezonban inkább arra törekedtem, hogy magamnak tudjak intézni mindent
talán többek között ezért is ragadtam le a DH-nál.
-
dante3
addikt
válasz
HellGreg #105005 üzenetére
Szia! Én is így voltam, az a része kicsit nehéz, addig publikoztam, mások után loholva, mire kiesett a maradék 2 cucc, később jött levélben! Ha gondolod, most ráérek, szívesen segítek, tolunk pár kört magasabb szinten, hátha kidobja! Közben keywardenek is meglesznek! Vegyél fel barátlistára
-
Gyeptégla
csendes tag
válasz
HellGreg #104626 üzenetére
A blizzard szerint a játékosok csupán egységsugarú ászkarákok egy zöldmoszat értelmi szintjén és a játékmenetet is e szerint lőtték be. Az olyan absztrakt dolgok, mint a rúnaszavak, vagy az, hogy a képességek egymást boostolják egyszerűen felfoghatatlanok lennének.
Mondjuk lehet igazuk van elvégre ezúttal a konzolosok voltak a célpiac. XD
-
reelc
veterán
válasz
HellGreg #104483 üzenetére
A D3-ban alkalmazkodtak a konzolosokhoz is, elvégre a PC-sek mellett 2 féle konzolos tábort is kielégítettek, ráadásul 2 generációban is. Az eladások őket igazolták, a cégnek ez volt az útja.
Alkalmazkodni kell a munka után fotelbe lerogyó konzolon és tv-n játszom 1-2 órát casual réteghez is.
Mielőtt valaki felháborodna, nem bántásból írtam így, persze nem minden konzolos ilyen. Van munkatársam, akinek a rokona pont így csinálja. Szereti a D3-at mást nem is nagyon játszik, és egy kicsit kikapcsolódni akar, nem szívni mint az őrült, hogy nincs semmi drop (mint pl. a D2-ben). Ez szerintem természetes, más játékos réteg, más igényekkel. De sokan vannak. Változtak a szokások, komoly tényezők lettek a konzolok is, az elmúlt 10+ évben.Amikor kijön a Diablo - ha van eszük, még ebben a konzol generációban megtörténik - és ha kijön az új gen, akkor majd arra is upgradelik. Ez rendben van.
Szerintem inkább az a kérdés, hogy folytatják-e a szerintük nagyszerű Diablo 3 utat (pl. szinte végtelen Paragon rendszer, stb. - korábban nyilatkozták, hogy ez nekik jó, nem tervezik leváltani, nincs is ötletük), vagy maradtak még innovatívabb emberek a csapatban, akik az eddigiektől eltérőbb módon közelítik meg a játékot? Legalábbis a Diablokhoz képest.
Illetve a Diablora rátudnak-e húzni olyan üzleti modellt, ami folyamatosan hoz nekik pénzt, vagyis érdekeltek lesznek benne, hogy pl. 3 év után is tisztességesen frissítsék - persze nem pay2win rendszerre gondolok, aki nem fizet valamit, ne legyen ténylegesen hátrányban.A Diablo 2 feelingre más játékok vannak.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
HellGreg #104462 üzenetére
bounty: UE, esetleg natalya strafe build de azt eleg nehez felgearelni annyira, hogy gyorsabb legyen az UEnel. utobbi mukodik sage settel kombinalva is
GR: quick riftre UE, kb 2:00-2:30 az also hatara
push: shadow / UE / N6M4 / M6 multishot. gyakorlatilag 1-2 gr kulonbsegek vannak koztuk es para szinttol is fugg, de legfokepp geartol.
-
reelc
veterán
válasz
Ahogy Vistaboy mondta.
Ez is jó bountyra, vagy majd a Bossos Conquestre legközelebb.
Shadows Impale eliteről elitere kell Vaultozni, rá lehet érezni idővel.
[2.6.1] Fastest Multishot T13 400%+ Movespeed T13-ra speed. Igen hamar leírtja a teljes képernyőt. Nagyon gyors a mozgása is.
[2.6.1] Multishot Solo GR100+ GR-re. Persze az a 100 függ a cuccoktól, Paragontól, szerencsétől, stb. GR89-en állok, 13 percen belül. Fele-fele arányban normál és ancient cuccokkal. Nem sokat foglalkoztam vele, tudna fentebb is menni.
Vannak még más buildek, hibridek, stb. de szerintem ez a 3 elég kezdetnek.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Bountyra mindenképp UE, azzal nagyon gyorsan lehet haladni (Ha van elég DMG, a Danetta settel még gyorsabb). GR-re is jó, hacsak nem magas szintet akarsz elérni, arra szerintem jobb a Shadow, nekem eddig azzal sikerült legtovább eljutnom. De változó, kinek mi jön be. Próbáld ki. Meg hát, ahány GR, annyi fajta, kifoghatsz könnyebbet és nehezebbet is...
-
reelc
veterán
válasz
HellGreg #104444 üzenetére
Na, örülök.
A gyors GRnek az lenne a lényege (amellett hogy nem rossz BS és XP annyi idő alatt), hogy fixen sok leget fog neked dobni rövid idő alatt. Így gyorsabban eljut oda a gép, hogy ideje van Primalt dobnia. A ritka alkalmak sűrűbbek lesznek.Visszatérve a P2000-re... vannak akik nagyon hatékonyan játszottak. Pl. orrba szájba speed GR100. Például a patkányozás vagy mi a bánat. 3 nekro+ 1 barb ha jól rémlik. Iszonyat hamar lemegy így még egy akkora GR is.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
HellGreg #104441 üzenetére
Ha sokat GRezel eleg hamar el lehet erni p2000-et...
Nonseasonban persze, szezonban mar azert eleg sok orat bele kell tolni, hogy 2000 legyel.
En vagyok majdnem 3500 es eleg sok szunetem volt benne, meg eleg keson kezdtem el komolyabban GRezni.
Dolgozom, meg massal is jatszom, filmeket/sorozatokat nezek mellette,Szezonban a Guardian 25-26 ora korul volt, persze mindig volt ismeros, aki boostolt, igy gyorsan a vegere er az ember. (utana en mindig torlom is a karit es megyek vissza nonseasonba)
-
reelc
veterán
válasz
HellGreg #104441 üzenetére
P2000-re milyen ember? Lehet élete mellette.
Lehet szórakoztatja még a játék, vagy egyéni cél az elérése. Esetleg nincs más játéka. Vagy függő. Vagy ezek valamilyen kombinációja.Az a rossz amikor már úgy ül le az ember rendszeresen, hogy nem is szórakoztatja. Csak bosszús. Na akkor kell abbahagyni sürgősen egy időre.
Ez a játék nagyon... baráti. Mondjuk 40 óra alatt végig tolod a Journeyt, ha az a célod, és kész. Utána majd 3 hónap pihi. Más játékokhoz képest könnyen össze lehet szedni a cuccokat (valamilyen minőségben), és a gambling is olcsóbb (Kadala), mint máshol. Szetbónusz + legtulajdonságok elég nagy szintig elegek, komoly minőségbeli csere nélkül is. Csak legyen meg a megfelelő cucc.Vannak játékok amik a D2 hagyományaihoz hasonlatosak, és az nem a D3.
-
reelc
veterán
válasz
HellGreg #104433 üzenetére
Nekem P790-en GR88-on áll a karim. Fele-fele arányban van rajta ancient és normál cucc (mindkét buildemen).
Nem húzott senki, és vígan GR90+ fölött lennék, ha még érdekelne. Néha csapok 1-2 kört a DH-val, de ettől függetlenül már befejeztem a szezont, a játékot egy időre.
Már rég nem idegesít, olyannal játszom ami jobban jutalmazza a játékost a beleölt idő miatt, jobban esnek a cuccok, igaz ott sokkal több is van.
Primal:
Marauder Visage: Cluster van rajta, így CHC-t tudok rá forgatni. A szezon legjobb fogása.
Shadow Mask: se CHC, se Impale - az NS-es ancimon van mindkét stat szóval ez kuka lesz.
Kridershot: majd talán valamikor lesz egy patch, amitől érdemes lesz használni. Vagy nem. Vagy átalakul a legje, és mehet úgyis a kukába.
Szóval 3-ból 2 használhatatlan.Ha T17 is lenne, akkor is unalmas lenne, a játék nem változik semmit.
Annyit tudok mondani neked, hogy állj rá ipari mennyiségben olyan GR-re, amit kb. 3,5 perc alatt letudsz tolni. Olyan szinten felpörgeti a dropodat, hogy fog esni a Primal, ugyanannyi játékidő alatt több, mint eddig. Az XP is tűrhető lesz, na meg a sok BS. Itt tanácsolták korábban, nekem bevált.
-
reelc
veterán
válasz
HellGreg #104429 üzenetére
Valami kis izgalom kell a játékba.
Nem kap meg mindent pár kör után az ember.Most az a gyűrű a baj, utána az, hogy a cuccok rossz stattal esnek, meg nem anci, majd az, hogy olyan Primal esik ami semmire se jó.
Ennyit a D3 drop-evolúciójáról. Persze lehet szerencséd is.
-
chopin42
őstag
válasz
HellGreg #104412 üzenetére
Crusaderrel én templart használok, utolsó skill a resource regen, gyűrűk unity+oculus, nyakában ess of johan. Az enchantressnél is ez a set.
Egyébként a unity helyett, ha nem használod mindenképp wyrdward+thunderfury legyen a followereken. Mindegy melyiken, illetve enchantressnél lehet még sultan+nagelring. Lényeg: az oculus FIX. Annál nincs jobb. -
SQX_Barto
addikt
válasz
HellGreg #104415 üzenetére
Ha csak egy gyuru fer be a Unity miatt, akkor mindenkepp Oculus. (85%-kozeli legyen a gyuru, ha lehetseges)
Amulettnek ketfelet szoktak hasznalni, vagy Ess Of Johan-t az osszehuzas miatt, vagy ha az valamiert nem szimpatikus, akkor Overwhelming Desire (Ez csak bounty ladabol eshet Act 3 ladabol, vagy ugye Act 4-esbol, de ott random barmi eshet)#Cadal + #mpierre: Az az ov remlik, hogy kivetel
-
Franklin
addikt
válasz
HellGreg #104412 üzenetére
Oculus plusz sebzése nagyon jól tud jönni, mellé Wyrdward a stun miatt vagy Nagelring a Fallenek miatt, plusz egyike azon cuccoknak, amin még van Magic Find.
Amulett pedig Ess of Johan, a pull és slow miatt.
Ja és Enci nagyon szereti blindolgatni az ellent a Sultan of Blinding Sand 2H karddal
-
SQX_Barto
addikt
válasz
HellGreg #104405 üzenetére
Ha van masodlagos tulajdonsagkent barmilyen Resist (Fire, Cold Arcane, akarmi), akkor nem tudsz ra tekerni All resistet (ez minden itemre igaz)
Karakterem Itt a nadragon pont nem lehet All Resist.
-
kraken
tag
válasz
HellGreg #103758 üzenetére
Köszönöm a segítséget.. Régóta van gépem de még is ilyenkor elég laikusnak érzem magam..Az utolsó dolgot azt értem ,most raktam újra a wint,minden driver friss, valami beállítás dolog lehet a ludas és az azóta van amióta 64 bites lett,azelött szépen ment..Még megpróbálom 32 bit re állítani.. A hangkari hangját már lebutittam. A többit remélem megtalálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest