Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombolyag
csendes tag
válasz
malystryx
üzenetére
A heradrik staff craftolását felejdsd el. Nagyon nehezen dobja a játék a hozzá való materiálokat. Hamarabb bejutsz a WhmShrinébe ha public bountit tolsz valami fürge buildel. Water-Monkal vagy a DH turmixgéppel.
De azt is elárulom hogyha Staffal nyitod oda a portált kevesebb benne a loot. -
Daelion
őstag
válasz
malystryx
üzenetére
Régi D2 az 25 FPS-el megy fixen ha jól tudom és az alapján működik a játékmechanika is, ezért is megy Resurrected hátterében az eredeti játék mert onnan számol.
Maga a Resurrected megjelenítő motorja képes magas FPS-re és ettől alapvetően folyamatosabb a játék megjelenítés/érzet.
Ez pláne szembeötlő amikor elkezdesz váltani a 2 verzió közt, pár óra Resurrected után már szinte fájdalmas a régi darabosság.Breakpoint az maga a skill animáció sebességét/castolását gyorsítja fel tehát ettől függetlenül most is kéne hogy működjön/létezzen magas FPS mellett is mert 2 külön dologról van szó.
Pl ott volt 200 FCR-es Light Sorcom amit poénból csináltam régen, az volt a max breakpoint asszem.
Na ott már szinte nem is látni az egymás utáni Lightning skillt csak 1 folyamatos castot és a teleport meg már szinte irányíthatatlan volt még 25 FPS-el is.
De Hammer Palán is feltűnő kevés FCR-el alig szenvedi ki a hammereket miközben 75-125 el már majdnem folyamatosan csinálja őket.
-
Vistaboy
veterán
válasz
malystryx
üzenetére
Ez a random lefagyás játék kreálásakor nálam visszatérő probléma. Azóta annyit sikerült kitapasztalnom, hogy a Diablo III háklis az ESET Internet Security tűzfalára, ha addig kikapcsolom, míg elindítom, nagy eséllyel nem fagy le. Szintén ez a helyzet a qBittorrent klienssel, bár ritkábban fordul elő, de néha ez is megakasztotta nálam.
Ugyanezek a tünetek, bejön a pálya, és ott csontra fagy, csak a kijelentkezés vagy a Reset segít rajta...
-
mephi666
nagyúr
válasz
malystryx
üzenetére
random nekem is szokott hasonlót produkálni:
- belépéskor szürke háttér és valami "d3d error" -> ok után továbblép és semmi gond (van hogy napokig nem látom, máskor meg minden indításra ez jön)
- start game után a faluba lépve kiakad (ami után bezárni nem lehet a játékot, mert a task manager se nyílik meg láthatóan: start menü -> restart működik) ...ilyet van, hogy 1 hónapig nem csinál, majd elkezdi és minden restart után ez van -> megoldás: indítsd el a játékot, de NE nyomj a start game-re... lépj ki, majd indítsd el újra és innentől kezdve nem fagy ki játék indítása után
próbáltam pár dolgot: vga driver frissítés, d3-ra scan&repair, de nem talált ez sem hibát
-
malystryx
senior tag
-
Bird
addikt
válasz
malystryx
üzenetére
Másik alternatíva a diablofans.com.
Én úgy szoktam, hogy season előtt két nappal minden buildet átnézek, kinyomtatok. Vakon soha nem állnék neki egy új sezlonynak....
-
Bird
addikt
válasz
malystryx
üzenetére
Témaösszefoglaló?!

Itt megtalálod amit keresel:
d3 pocketguide
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tanuljunk angolul!
- Medence topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- eBay
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kb 5/2 aránnyal adta be a cof-t és minden másodikra volt ott a mob... indítottam vagy 200x game-et, mire meglett... Izu legalább viszonylag gyorsan dobta