Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Eleinte nem akart esni az új kulcs, de aztán tegnap elkezdte dobálni. Még csak nem is kellett hozzá magas GR. Kis köveket húztunk GR60-on, és kettőnknek 1-2 óra alatt kiesett 8 darab.
Nekem amúgy tetszik ez az új "rift", csak annyi vele a bajom, hogy season theme-nek kicsit kevés. Viszont simán maradhatna a játékban a következő seasonökben is, mert sokkal jobb így az augmentálás, mint a régi módszerrel.Nekem amúgy a kedvencem a 4 slotos kocka volt, ill. a Royal gyűrű automatikus használata. De pl. a legutóbbi különleges kavicsok is jók voltak. Más kérdés, hogy ettől még a Dia már nekem is csak annyiról szól, hogy kihúzom a Guardiant, aztán annyi.
-
grimm2015
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SQX_Barto
üzenetére
koszi a huzasert

jaja, nekem meglett mind az ot conquest 25 oran belul, es pentek eleg keson indultam

mondjuk azt neztem, hogy Years of Waron top20ban voltam.
grimm2015: p680 korul fejeztem be a szezont, addig 6-7 petrified scream esett. igaz p600 korul mar megvolt a GR100 clearem, kb p350 korul mar osszeallt a Marauderem es onnantol T16/GR75+ ment.
egyebkent 125os kovem volt p600 korul, szoval tenyleg nagyon hamar osszeraktam egy versenykepes karit.
altnak meg volt egy fullos water speed inna monkom, T16on az gyorsabb (joval), mint a Marauder es egyszerubb jatekstilusra a GoDnal.
--
mondjuk ebben a szezonban a legnehezebb az augment gem volt kb, mint rajottem volt kb osszesen 8 pgemre valom az otfele szinbol ugy, hogy broken crownoztam es eleg sok T16 kort is mentem.
-
_ocsisajt
őstag
Nézem Wudit nyomja toss barbival... Tudom ízlések, de a gyomrom kifordul ettől a buildtől!
-
SQX_Barto
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Szerintem adjal neki eselyt nyugodtan, en nem akartom most nagyon szezonozni, szoval alapban ugy alltam hozza. Ez a szezon megjobban motivalja a csapat jatekot, mert ha 4 ember jatszik egyutt, akkor valakinek valoszinuleg mindig esik kulcs es akkor lehet tolni a szezontemat eleg surun. Havernak, aki streamel, mar van egy csomo augmentje, nem rossz ez a szezon tema, csak engem nem fogott meg (meg nem is akartam sok idot beleolni).
-
chopin42
addikt
Latom, itt egyesek kimaxolták ezt a szezont. Én szombaton kb 1 órát játszottam kisebb megszakításokkal, lvl 30ig. Eléggé le vagyok maradva. Marauder dh a cél, de lehet hagyom a francba, ha ennyire semmilyen...
-
grimm2015
senior tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Csak mire kapnál addigra letolod az egész szezont, majd megunod.
Az előző szezonba már rég minden 125 re volt augmentálva, és megvoltak a jó bónuszos kövek. Szerintem baromi nagy zsákutca xpre építeni a szezont.
1+4 pancit kaptam, és 0 kulcsot. Para 700ig csak videóben láttam az eventet. -
SQX_Barto
addikt
válasz
shotika
üzenetére
Van szezon tema, de kb lo#'#' se er. Greater Riftben kaphatsz egy kulcsot, amivel nyithatsz egy Echoing Nightmare esemenyt. Egy kis palyan van 4 pylon (power, conduit, channelling, speed) es jonnek a szornyek, amig vagy meg nem halsz, vagy a amig nem lesz tul sok elo a palyan (egy csik mutatja). A vegen kapsz egy csomo xp-t, nemi lootot, meg egy kavicsot, amit augmentalasra lehet hasznalni. A szintet, amit teljesitettel, olyan magas a kavics szintje, de maximum 125 lehet, 150-es szinten kapod a legtobb xp-t, utana mar nem erdekes, ha tobbet teljesitesz.
-
grimm2015
senior tag
5-6-700 paráig a legtöbb játékos 1db Petrified Scream SEM kapott.
-
reelc
veterán
válasz
soo277
üzenetére
Elkezdtem, toltam egy ideig (kicsivel lvl70 fölött vagyok, szólóban), de már nincs sok kedvem hozzá.
Aztán megnéztem, mert nem emlékeztem: Act IV-ig toltam csak az előző szezont.
Jó eséllyel ezt se viszem el a Guardianig, és a következő szezont már el sem kezdem.Jó játékot mindenkinek!
-
-
grimm2015
senior tag
Ezt a Petrified Scream mikor adja? Mert 600 para felett még egyet sem láttam, pedig tolom a speed GR-t.
-
prokxy
veterán
Mikor indul kishazánkban az S26 PS-en?
-
törölt tag
válasz
lafaty80
üzenetére
A Diablo® Prime Evil Collection a Diablo 2 Resurrected miatt kapott X/S logót, a harmadik rész csak "grátisz" hozzá (hívjuk bundle-nek).
A Diablo III: Eternal Collection csak One X-hez kapott javítást, és tegnap óta már Series X-en is 4K-ban játszható. Bugos volt elvileg, mert a One X-en is 4K volt, de valamiért Series X-en csak 1080p volt a tegnapi napig.
Series S-en elvileg már 1080p-ben megy a Diablo 3, de ne kérdezd, hogy előtte milyen felbontáson ment. Alapvetően Series S-en csak One verziók futnak (S/X javítás híján),talán ez lehet egy extrém kivétel.
Szerk.: elvileg 1080p-ben ment azon is. -
lafaty80
addikt
Sziasztok,
Először is bocsi az esetleg hülye kérdésért, de nézegettem a ms store-t, és van 2 diablo pack.
diablo 3 eternal collection (ez csak Xbox One X Enhanced) és van a The Diablo Prime Evil Collection (ez már tartalmaz series támogatást, viszont leírásban úgy szerepel hogy a eternal collection tartalmazza).
Kicsit összezavarodtam, tehát ha eternal-t venném meg, akkor nincs series támogatás?
Van/lehet érdemi különbség (fps 60/120), grafika pl. ? (Most egy series s-en menne)PC már elégrég megvan, csak most gyerek nyúz, hogy jó lenne xbox-ra is, mer tazzal játszik

Köszi
-
törölt tag
Xbox Series tulajok nyomkodják a játékok frissítése gombot, mert nekem most szedett le 1,1GB-ot, és patch után szemre 4K-nak tűnik. Reggel néztem a hírek miatt, és akkor még pixeles volt.
-
reelc
veterán
Van akinek pár nap.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
S26-ra keresek party-t PS5 platformon.
Nem kell bemutatni a játékot, kb. 2000 óra benne van PC-n.
DH ftw.
Aki gondolja, vegyen fel, aláírásban a PS nick.

-
need
addikt
Sziasztok
Kis kedved kaptam a Diohoz pár eve játszottam vagy 3 szezont. Nem régen megvettem Xboxra nosztalgiázni. Az hamar észre vettem hogy a Blizz törölte a Pc-s karaktereket mindet. Ekkora nagy helyszűke van szervereken??
Ahogy olvastam most ért véget nemrég szezon azt lehet tudni mikor indul a következő?? -
_ocsisajt
őstag
mi az a szezon?
-
grimm2015
senior tag
Eljött az a szezon, ahol a DHnak is végre van S tier buildja...
Nem akarom elhinni... -
zsotesz81
senior tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Wizardodon van egy teljes set-nek a bonusa ami nem kevés damage bonus-t ad, monkodnak meg szimplán rossz cuccai vannak.
Nézegess itt buildeket: [maxroll] -
Valkűr
addikt
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Alapbol a wizzardnak magasabb a paragon szintje, valamint nem latni az extra DMG ami a paragon alatti menuben van
-
soo277
őstag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Probálj meg itt segitéget találni ,amig valaki fel nem karol
[Help] -
rumkola
nagyúr
válasz
Oryctolagus
üzenetére
A látható damage az csak a fegyvered és a tulajdonságaid szorzatának a száma (leegyszerűsítve).
Erre rájön még a viselt cuccok/itemek illetve a SET bonusa ami a Wizard-odnál óriási, a monkod viszont olyan, mintha meztelenül rohangálna. 6-os SET mindenképpen kell.
-
Oryctolagus
tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Monk
https://eu.diablo3.blizzard.com/en-us/profile/Dijus-2249/hero/153270671
Wizard
https://eu.diablo3.blizzard.com/en-us/profile/Petrond-2550/hero/153270361 -
rumkola
nagyúr
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Hát erre karakter link nélkül senki nem fog válaszolni.
-
Oryctolagus
tag
sziasztok!
Vajon miért van az hogy a Monkom aminek van 800k damage-e sokkal lassabban öl, nem bírja a torment 6-ot?
A wizardom meg torment 10-en 540k dmg-el elboldogul. -
SQX_Barto
addikt
Aprilis 10-en vege a szezonnak. (most lusta vagyok linkelni de hivatalos a datum)
-
SQX_Barto
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Nem vittek tulzaba a kreativitast az biztos... Ez egy cursed bountynak a kiterjesztese csak.
Egyetlen ertelme ennek a jatekmodnak, hogy gyorsan osszedobni egy olyan karaktert/csapatot, akik tudjak nyomatni a 150-es Echoing Nightmare-t es gyujtogetni a 150-es augmenteket. Engem a Magic Find kivetele jobban idegesit. Meg szepen bugos a legendary gem is, mert megkapod az osszes gemet a vedortol, de utana esnek a GR-ben, mintha nem lenne egy sem (sot az elejen olyan bugos volt, hogy meg a gearbe is bele lehetett tenni es Leaderboard tele volt 8-9 gemes karakterekkel
) -
chopin42
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
A sok "übermegapoverful" cucc után szerintem elég...lusta és érdektelen az új szezon, kivéve, ha az xp farmolás a cél egy 2 óra alatt összedobott játékmóddal. Ez minden, amit sikerült felmutatni? Legalább a jutalmak lennének kicsit jobbak mint a sima rift, a 125 ös augment cucc nem nagy kaland, ha a mezei játékos megáll 110-120 körül gr ben.
Esne bounty mat vagy valami.
Másik: lehet, hogy én vagyok nyomi, de agyon utálom a szintezést, erre kiveszik az extra goldot és az xp buffot a ptr-en. Hát kapják be, ki se próbálom. -
SQX_Barto
addikt
-
Peppo
őstag
Season meddig tart még, lehet tudni? Lassan el kellene kezdenem a guardiant csinálni.

-
_ocsisajt
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Na köszi! Nem tudom miért nem követtem eddig Wudit, pedig csípolom.

Volt egy ilyen seLYtésem, hogy a bages gem, hisz low level gemek vannak benne (kivéve a dreams ugye)
Viszont azzal már nem értek annyira egyet, hogy Wudi szerint "nem olyan póverfulok"
(1.5X-nél mondja) erre mondhatná az a(z) user aki letolta GR150-et HC-n necroval, hogy akkor fogd meg a söröm.
-
Daelion
őstag
válasz
Gawamatsu
üzenetére
Mint ahogy reelc is írta nem is akar az lenni mert kb a kamera nézeten kívül semmi közük sincs egymáshoz.
Én is játszok már vele február 8 óta, nekem nagyon bejön csak töménytelen infó meg tanulnivaló van benne de hát igen ez egy teljes körű MMO amit kb 2+ évnyi tartalommal kaptunk meg nyitáskor tehát van tennivaló bőven.Hála isten már megszoktam ezeket a 'dizájn elemeket' más játékokból és engem nem zavar pedig Sorci a mainem ami elég nagy effekt őrületet okoz a képernyőn.
Többi játékos skill effektjeit meg kikapcsoltam azt annyi, csak a parti buffok kijelzését hagytam meg és így simán vállalható szerintem.
Néha D3-ban is alig látni mi a fene történik bizonyos buildekkel és akkor PoE-t ne is említsem ez miatt.
On:
Ezekre a GR változtatásokra kíváncsi leszek még ha nem is nagyon tervezek most játszani a játékkal.
PTR-t lehet azért megnézem gyorsba majd. -
SQX_Barto
addikt
-
reelc
veterán
A Diablol alkotója elkezdett foglalkozni a Lost Arkkal is.
Az Announcementnek kb. az első percét és az utolsó 10 másodpercét nézzétek, én is beletekergettem.
De persze végig lehet nézni nyugodtan.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anulu79
addikt
Köszi az infókat!
Akkor nem tudom, hogy mi ez a sok lehúzás az appnál. Bár az mondjuk kimaradt, hogy androidon használnám.
-
Gawamatsu
senior tag
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Használja valaki a mobilos authenticatort? Elég sok rosszat olvastam róla és így még nem merem beüzemelni.
-
Voy15
tag
válasz
ColdMan
üzenetére
Igazándiból amúgy idővel mindegyiket simán húzhatod 3-ra, annyi hellforge esik majd.
A dregs of lies nekem a pet damage miatt kell, a prime evilok közül meg a hatred illik a leginkább a stílusomhoz, a másik kettő főleg a cooldownokra van kihegyezve, az meg nekem nem kell. -
Sziasztok!
Frozen orb + hydra wizard részére, melyik soul shardot próbáljam fejleszteni? Melyik lenne az ideális?
Köszi! -
tsiszi
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Thx!
Simán, de sokszor az van, hogy túl nagy a mobok hitboxa, vagy akár az elité, és gyakorlatilag nem fér oda a kispajtás. Ez a bajom a pet buildekkel, gyakorlatilag semmilyen ráhatás nincs, hogy mit művelnek. Láttam valamelyik nap earth ally viselkedést YouTubeon, az kemény volt, érdemes megnézni.

-
tsiszi
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Ja, elég gyakran, ráadásul. Biztos van magyarázat rá, de egy rémálom ez a build. Ma már a gyerek is felébredt rám, ahogy káromkodtam miatta.
Playstationön játszom, lehetetlen kb irányítani, minden fűszálban elakad, de meglett a 150 az előbb végre.Mennyivel jobb volt a tempest rush verzió az előző seasonban, tiszta chill ehhez képest.

-
proci985
MODERÁTOR
fire Inna monknal van olyan, hogy neha a mystic allyk elfelejtenek dolgokat csinalni?
konkretan GR130on latszik (ahol meg en is meg tudom karcolni az RGt), hogy egy kor semmi, ket kor semmi (shenlong feltoltve, CoE fire agon belove, mindharom skill CDn), harmadik koron viszont akkorat robban, hogt kb 1hiteli a maradekot. stricken ugye segit, de nem ennyit (?).
-
_ocsisajt
őstag
Csak ennél a f0snál használok cuccokat*. Ezt produkálja a függőség/kiégés kombináció!

*Amivel sokat nyomok még, az az FM (foodball menedzser), abban meg "etikus" cheat szintjén használom a külső progikat. Az (szerintem és sokak szerint is) elbaltázott hülyeségeket editálom, de nem vagyok reloader, ha kikaptam, akkor kikaptam, ha kiestem a kupából, akkor kiestem (94-ik percben szívattak ki legutóbb, csak meredtem magam elé, de nem volt reload, akkor sem). Kész.
-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Legjobb amikor már annyira reflexbol nyomkodod a reroll gombot, hogy beadja amit keresel
és simán tovább pörgeted és utána egyből leesik hogy ne bazzeg.

Ezért sem szokásom már semmit min-maxolni és elég az átlagos roll, jó az úgy most nem azon fog múlni a GR runom úgy sem.
Paragon szint hiányomat a perfekt rollok sem fogják ellensúlyozni.Tudom senkit se érdekel de én mindent 100% manuálban csinálok ,még num luck trükköt se használtam soha a játékban pedig day 1 óta van meg a játék és tudok róla.
D2-ben voltak nem túl tiszta időszakaim és nem szeretnék még 1x ilyet csinálni, vagy játszok tisztán egy játékot vagy sehogy. Nálam már single player játékokban sem oké a trükközés/exploit/bug használat sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nehéz lessz visszacsábitaniuk