- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
temes69 #24248 üzenetére
tessék, kapsz nightmare-t
én amúgy nem vagyok ideges
szerintem 8körül jó lesz már a szerver (talán) ilyenkor ki kellene találni valami játékot, hogy mindenki tippeljen 1 időpontot a server restartra és a legközelebb tippelő kapna az összes többitől mondjuk 1000-1000g-t
-
X Factor
addikt
válasz
temes69 #17034 üzenetére
Optionsbe, engedélyezd az advanced tooltipst, és akkor látod majd h. melyik skill hány +dmg %.
mephi666 Igen, ezt én észrevettem, meg az atck spd% is, nagyon durva +10% rengeteget dobhat, főleg h. ha több item is ad.
Ptech Érdemes, ha elhasználta az ember, megy vissza AH-ba.
-
Andie
őstag
válasz
temes69 #15906 üzenetére
Pont ezt irtam énis kicsit lentebb, hogy nincs olyan szép, tiszta, csillivilli grafikája, mint pl a Titan's questnek. Minden olyan sötét, szürkés, kontraszttalan, homályos. Persze néhol látom, hogy köd úszik a képen, de ahol nem, ottis. És mindenhol sötét van, aka Doom3
A többiek erre azt válaszolták, hogy lesznek nappali, világos, kontrasztos pályák később. Hát már nagyon várom, mer igy, ami most van, épp lehetne egy átszkinnelt diablo2 is, nemsok különbséget látok
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest