- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
RockHaRD #19590 üzenetére
DPS szerint rendezhetsz fegyvernél és a tulajdonságnál kereshetsz damos suffix/profixre (+dam, str, elemi sebzés, Attack speed legyen az adott tárgyon pl)
A buyoutnál csak akkor lehet növekvő sorrendben a kisebbektől keresni, ha adtál meg max rtéket amire szűkítettél. Egyébként a legolcsóbbak a N/A-k a rendszer szerint. Abból meg lesz több mint amit megtart (46 vagy 48 oldalt lapozhatsz azt hiszem) -
proci985
MODERÁTOR
válasz
RockHaRD #18677 üzenetére
na akkor képzeld el milyen volt a citadelben 500as dpssel....
. arról nem is beszélve, hogy pár monster 1hitelt.
legendary nekem már esett kettő, bár mindkettő normalon. lehet el kell kezdenem AHzni, mert ez így eszembe juttatja a legszörnyűbb diablo2es időket (kissé elfejlesztett zealpala magatalálósan hell act5ben, megfelelő fegyver nélkül).
ígyvanferi: ja, wizardot hívom sorcnak. ebből is látszik, hogy diablo2vel játszottam többet, és nem az elsővel
-
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
RockHaRD #11606 üzenetére
Gondolom alapból a sigil-ek nagy része le lesz zárva, de amit most megcsinálsz, azt hozzácsatolja a profilodhoz, és azokat szabadon tudod majd használni, Elvileg május 18-ig lehet majd, aztán bezár a bazár a hivatalos fórumok szerint.
Kérdés:
Amúgy egy karakterhez csak egyet lehet csinálni, vagy többet is?(#11608) G^zC^mp€r: Az kaszt függő, de azért van választék rendesen színekből, logókból, zászló formákból/mintákból. Bár gyanús, hogy lesz pár egyforma.
-
Wolverine
félisten
válasz
RockHaRD #11432 üzenetére
A leírás szerint a 18 éven felüliek, illetve azok a 18 éven aluliak, akiknek a szülei erre engedélyt adnak a Parental Controlsban, kereskedhetnek az RMAH-ban.
-
warcat
veterán
válasz
RockHaRD #11055 üzenetére
Nekem van vagy 130 darab fallen tooth-om,nem biztos, hogy jól lőtték be a dropratet - persze lehet hogy csak túl sok kéket gyártottam és a teljes játéknál másképp lesz.
Ami zavaró,hogy a 28 as cuccokból is csak 1 subtle essence esik, cfraftoláshoz valószínű marad a bétában kinézett act 1 helyszínek,ha nem változtatnak ezen. -
-conrad-
addikt
válasz
RockHaRD #10908 üzenetére
Nekem nagy dilemmát okoz, hogy fontos statokat halmozzak magamra, vagy pedig magic findet. Mármint a beta-ban a lvl1-es karakterre is azt pakoltam fel, ráadásul pl. monk-ra intellectes + magic findest mert csak olyat találtam, mégsem volt semmi problémám vele.
Ti hogy vagytok ezzel? Stathelyesen fogjátok gearelni a karaktereket, vagy mehet rá tonnányi MF, "úgyis leütök mindent meztelenül is" felszólítással?Combatban lehet felszerelést váltani?
Arra gondolok, hogy a skeleton kinget lerugdalom dexterity-s gearben 1-2%-os HP-ra, majd gyors inventory kinyitás, feljobbklikkelem magamra a MF geart, és kivégzem abban.
Mondjuk elég erőltetett a dolog. -
omikron23
senior tag
válasz
RockHaRD #10819 üzenetére
...akkor ezek szerint nem értetted, hogy mit írtam. Én nem szívesen vásárolnék többször olyan helyen, ahol utólag módosítgatnak a feltételeken, végösszegen...
MegalodonS Ugyanannyira szól a játékról, mint a TE utóbbi 2-3 hsz-od...
...úgyhogy akár be is fejezhetnéd... -
Wolverine
félisten
válasz
RockHaRD #10515 üzenetére
A béta alapján azt mondom, hogy ezt megismerheted majd a játékon belül is.
#10518: de nem a Blizzardnál. Náluk nagyon ritka a szivárgás, és nem mostanában volt az utolsó...
#10523: ez miért lep meg? A domain a Blizzardé, akik átirányították azt a hivatalos honlapra. A fansite a diablofans.com címen található meg.
-
válasz
RockHaRD #10425 üzenetére
Nocsak-nocsak, feltekerték kicsit a mobok Chuck Norris skilljét?
Helyes, legalább nem lesz már az eleje se sétagalopp!Délután így is azon filóztam, hogy ha a bétában, ami elvileg az Act1-nek csak egy bizonyos része, és különösebb szenvedés nélkül - értsd, nem kell 20 Skeleton run- fel lehet húzni lvl13-ra, és lvl 60 a cap, amire még van 2 nehézségi fok, akkor vagy a későbbi szinteknek lesz iszonyat magas az XP követelménye -azzal együtt persze, hogy skálázódik-, vagy ne adja az ég, nem lesz mégse olyan hosszú a játék.. netán túlontúl is casual lesz..
tyűű, de szép körmondat lett
-
Ps Vita
őstag
válasz
RockHaRD #8737 üzenetére
Mostmár rájöttem,hogy tényleg kellett volna az Off-ot használni,
de (ha nem is hiszed el) most regisztráltam elöször és még eléggé újonc vagyok(ahogy a rangom is mutatja) de ettöl független nem hsz. gyüjtésnek akartam megosztani a történetet,hanem csak,azért mert én nagyot röhögtem rajta és gondoltam más is hadd röhögjön és ha megnézzed az adataim nem vagyok egy nagy hsz. gyüjtő...
A történet meg nem kamu és majd megláttod,hogy nem egy ilyen esett lesz amikor kijön a 3. -
MegalodonS
őstag
válasz
RockHaRD #8733 üzenetére
En megveedem magamat,de masokat is!!
Nem gondolod,hogy itt emberek gyujtenek-megosztanak infokat,te meg arra sem veszed a faradsagot hogy elolvass valamit.Miert nem mesz el lvl 20-ig a wow is ingyenes es megtanulnad a jobb es bal klikk mire is jo!Nezz meg 1-2 videot a dio3 betarol es mar maskeppen latod a dolgokat!!Olvass utana a karakternek,de azert mert valaki ir egy tortenetet az meg nem biztos hogy kamuzik.
Kerdezz meg egy honap mulva,par emberket itt,hany oran at toltak a dio3-at egyhuzamba es ra fogsz jonni,hogy nem kamu amit leirt
Nekem miert nem szolsz be,hogy azt gyujtok de engem nem erdekel a rangod,meg hogy hany hozzaszolasod van
En reggeben regisztraltam mint te,eeees kit erdekel?Te is olyan ember lehetsz,ha mar a masiknak lassan egy forintal tobb van az mar lop!
-
rt06
veterán
válasz
RockHaRD #8737 üzenetére
negy (sot, ha erre is reagalsz, mar ot) hozzaszolason keresztul vered a segged a foldhoz, amiert mas meg mert osztani egy diablos emleket (raadasul szemermetlen modon egy diablos topic-ban), majd volt pofaja alattomos modon megvedeni magat, mikor vadasodni kezdtel
ki is gyujt hozzaszolast?szerintem az energiadat inkabb a manual es/vagy a forum olvasgatasaba old
-
MegalodonS
őstag
válasz
RockHaRD #8727 üzenetére
Latszik hogy fikazni tudsz,de hogy elolvasnad a topic elejen milyen linkek vannak,vagy hova mutatnak,az mar neked sem megy mi?Kapcsold be a betaba a tutot es segit neked hogyan tanuld meg az alapokat.Nezd meg a wizzhez milyen szinthez,milyen skillek tartoznak.
Tejecskedet is melegitsem meg
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest