- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz
kovsol #17507 üzenetére
Szeretem ha sokan vagyunk, az az igazi co-op móka. Én is foleg vitára megyek rá meg strengthre barbárral (16k hp meg 1600dmg így 50-es szint elején).
Végul egy wizarddal vittuk végig ketten az Act 3-at nightmare-en. Most Act 4 elején hozzánk szegodott egy DH is. Kozben megosztottuk a cuccokat, ha valakinek olyan esett ami a másiknak kellett azt felajánlottuk.
-
-conrad-
addikt
válasz
kovsol #16916 üzenetére
Az én karakterem monk, így tudom mennyi a dps.
~00dps-em van, most nem tudom linkelni, hasonlóan 22-29-es gearben vagyok.A wizardnak 3 dolog miatt ilyen sok a dps-e:
- glass cannon +15% damage
- magic weapon +10% damage
- familiar + sparkflint rúna +12% damageA monknak is lesz ilyen, 32 körül, a heal rak damage buffot, plusz lesz egy spirit generáló skill ami critre stackelődő attack speed buffot ad.
Amúgy tök egyszerű, beírtam a keresőbe, hogy 22-29-es tárgyakat keresek, fő stat + vitality max. buyout 8000g, és kivettük a jó tárgyakat.
-
sith7
félisten
válasz
kovsol #16862 üzenetére
Az komoly !!!
Nem tudom hogy csináljátok, én is benézek minden bokor alá, meg ahol sok monszta van, ha legyaktam, akkor kilépek - vissza, és újra nekik megyek, de nekem eddig 6 db sárga esett összesen
D1Rect
Tegnap vacsora közben néztem egy pro SC2 - es gyerek stream - jét, ahol 4 - en voltak coop - ban, 54 - es volt, Hell - en, és egy sárga pókot, 4. nekifutásra tudtak csak lenyomni, közben folyamatosan hullottak elSzóval vagy te csinálsz valamit nagyon jól, vagy ők nem
-
mephi666
nagyúr
válasz
kovsol #16889 üzenetére
úgy voltam vele act2-3-ban, hogy viszem megállás nélkül (minimum) hell végéig a wizardot, de ha ilyen törékeny, akkor inkább indítok mást is és próbálgatom... (előbb-utóbb úgyis el akarok vinni inferno-ig mindenkit) monk béta alapján bejön nekem is, esélyes hogy az lesz a következő... (de a barbi+dh is tetszett nagyon... a wd-vel a p*csölgetés nem tetszett: aktívan ott akarok lenni a harcban, nem mindenféle tücsköt-bogarat-kutyát-macskát szabadítani az ellenre)
ui: lehet, hogy csak az a bajom, hogy d2-ben megszoktam nagyon a frozen orb+chain lightning-ra kiépített sorcit, ami static field-del is meg volt támogatva és mentem vele hellen is, mint a meszes... bossoknál: néhány csettintés a sf-el, aztán orb és másodpercek alatt dőltek... (konkrétan d2 sorci lvl1->lvl90 között nem haltam szerintem annyiszor, mint itt normal-on a wizard-dal... hála főleg az instant kill-eknek)
-
scu
tag
válasz
kovsol #16209 üzenetére
Hali,
BF3 is ment, SC2 is ment mindig rendesen, WoW is, pont d3 alatt halt meg. Abban igazad van, hogy barmelyik mas gamenel meghalhatott volna. En csak azert gondoltam ezt, mert egyik baratom is gond nelkul jatszott az osszes fentebb emlitett game-el, es neki meg most melegedesi problemai vannak, 4830, 90 fok kornyeken, fekete kepernyo, csikozasok. Heten fog uj vga-t venni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kovsol #15983 üzenetére
If you are experiencing errors, please visit the Technical Support Forum or the Bug Report Forum for additional information.
-
Madn!ght
addikt
válasz
kovsol #14737 üzenetére
Bocs, de a fórumot tényleg nem követtem (államvizsgára tanulok), viszont olyan e-mailt NEM küldtek, hogy nem tudják tartani az árakat.
Olyat viszont kaptam, hogy 10990 ft lesz az ára, másoknak egy adott naptól kezdődően nem tudják garantálni. Ennyi. Nincs semmilyen burok, egyszerű átverés és kész. (kicsit tovább menve "csalás", ami már büntetőjogi kategória)
-
maross
nagyúr
válasz
kovsol #14706 üzenetére
Nem az a gond, hogy nem kuldtek emailben, hanem hogy majdnem a legvegeig mondtak hogy persze, megkapod 10-11-ert. Utana elindult lefele az euro, es irjak hogy bocs, ok megprobaltak, de nem tudtak tartani. Most ez mi, ha nem a pofadba hazudas? Na de telleg, ne beszeljunk tobbet a temarol, mindenki levonta belole amit le akart, es kesz.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
kovsol #14375 üzenetére
2 nap szabit kértem a hétre direkt a launch miatt, holnapra meg szerdára, erre annyi pihenőm meg ledolgozottam volt, h főnök anyum egész hétre kiírt, ne mondom nem bánom, + megvan már a játék, szal be is szabna, ha most elmennék aludni
,
radi8tor1 : igaz, nálam is több, csak elnéztem, bár nem sokkal
Maradt az SSD-n vagy 20 giga hely a Win mellett
-
freelanced
addikt
válasz
kovsol #12914 üzenetére
Erről az a véleményem, hogy ha legalább egy rendes tokot kapnánk magyarul szerintem senkinek nem lenne semmi gond de mint tudjuk (SC2) a magyar mindig egy lebutított verzió és egyetértek nem lenne rossz viszont nálam már ott leirják magukat amikor nem csinálnak egy játékhoz magyar nyelvet mikor semmi munka lenne nekik.... de bezzeg más népeknek csinálnak csak nekünk nem :S nem jó ez így
-
headhunter86
senior tag
válasz
kovsol #12838 üzenetére
Igen. Azok kapnak akik kaptak kulcsot. Persze ha te külön accra tetted a betat akkor szívás.
#Cactus: Viszont ezt én sem tartom fairnek. Kapjanak azok akik küldtek reportot a blizznek, buggal, javító javaslattal kapcsolatban. Azt mondom az már fair. De csak azért mert kapott egy kulcsot és játszott... Na mind1.
-
Ilsyde
őstag
válasz
kovsol #12282 üzenetére
@Scholes9 nem tudom hogy megveszem-e, drágának végulis nem drága de attól félek hogy eleinte nem fogom használni (mert inkább játszom, ha meg kell info akkor egy kattintásnyira van a D3 wiki), utána meg azért fogok félni tole mert félreinformál
De bírom az ilyesmit, a WoW-hoz is van egy - hasznavehetetlen - atlaszom például.A Book of Cain viszont ajánlott, csak kicsit borsos áron van. Elég hamar ki lehet olvasni de utána az is jól mutat a polcon/asztalon.
-
angelside77
tag
válasz
kovsol #11919 üzenetére
Kösz a válaszokat.
Okos telóm még nincs, a Main Stream előtt vettem egy zenelejátszó Nokiát egyelőre kiszolgál rendesen.
Net az lesz, azzal nem lesz gond. Egyébként ha valahol elakadnék, akkor vennék igénybe segítséget, nem vagyok elzárkózva a multitól, de egyedül jobban szeretném játszani. (Egy Free MMORPG-t nyúztam évekig, és eljutottam egy olyan szintre, ahol csak csapatban lehet dolgozni. Elég nehéz összehozni egy értelmes csapatot, így azzal fel is hagytam.) Ezt el szeretném kerülni a Diablo-ban.
Ennek a kártyának meg szimpi a fogyasztása, nem lenne muszáj a maximum részletesség, és egy i5 2400 proci lenne mellette.
-
válasz
kovsol #10992 üzenetére
Nem sőt egyre jobban tetszik Random dungeon ok pedig elég változatosak még most is meglepődöm néha.
Barbár tetszik nagyon iszonyat jó vele ráugrálni 5 csonitira meg 1 groteszkre +3-4 denevérre és szétzúzni őketPedig azt hittem DH lesz a favorit. Monk annyira nem adja bár az is élvezetes tud lenni. Wich Doctor meg számomra csalódás azonkívül gyenge is a béta alapján szerintem.
Wizard ot még nem próbáltam az még hátra van. -
Wolverine
félisten
válasz
kovsol #10863 üzenetére
Én pl. akkor vettem a gépem, amikor még az egész melóm megvolt, és nem csak a fele
Épp ezért most sakkozom, hogy meg tudom-e venni a CE-t, vagy inkább adjam oda egy havernak. De rossz esetben 2-3 hónap múlva a gép is megy az apróra, ha arra lesz szükség.
#10865: lehet, hogy nem változtattak volna árat, de a Blizzard az orrukra koppintott. Nem tudhatjuk.
-
warcat
veterán
válasz
kovsol #10247 üzenetére
"Are the graphics amped down for the beta?"
We're not particularly interested in pushing graphical limits with Blizzard games. Our intent is always to provide a timeless stylized aesthetic, while allowing for a broad range of machines to view the game with similar results. The art style for Diablo III is specifically intended to appear as a moving painting, which in general avoids very crisp textures or hard lines.
More importantly though we specifically separate background from foreground by using by using a visually unobtrusive canvas and sharper and more saturated enemies and spell effects in the foreground to elevate the gameplay. We actually specifically call it the 'canvas' because the foreground and midground elements and action are painted on top. With the screen full of enemies, spell effects, minions, and players you don't want a busy background, because it actually detracts from the ability to quickly and easily make important skilled choices during combat. Being able to quickly and effortlessly read what's going on is more important than almost everything else, because if you can't do that then the depth of a combat system is being thwarted by the visual bells and whistles.
It's more important for us to serve the gameplay as well as design a timeless game. "Realism" in games is really only as real as the next version of DirectX or video card product cycle. By approaching with a stylized and painterly approach, we intend for Diablo III to be playable and visually appealing for as long as possible.
Egyébként lesz jelentős optimalizáció a retail kliensben,bétával nem foglalkoztak.
-
JSaN
addikt
En miota 3 eve hasznalom a bnetet, a P2P-t mindig kikapcsolom. Nekem azzal csak rontja valahogy a letoltest, ha kikapcsolom akkor mindig normalisan jon. Lehet hogy elemletben jo dolog. Bar lehet hogy a tanyasi netem feltoltese vagaj hanyat mindig.
Bazzzs kosz meg van, csoda hogy nem szurta ki a szemem.
-
MegalodonS
őstag
Ertem,koszi!Azt el is felejtettem megkerdezni,hogy Te is tobbet inditasz parhuzamaosan vagy eggyel maxolsz,de valaszoltal
En a DH es WD karaktereket fogom elsonek huzni,meg ha szukseges,akkor barit,mert kb 3 ismerosom is WD karival kezd
nagyon bejovos,sok embernel a WD de keveset olvasok hogy valaki DH kezdene.Ugy veszem eszre amikor az emberek kiprobaljak a monkot akkor eldobnak mindent
A wowban nekem lock volt az elso,majd a hunti es a paladin lett lvl 85,sok instaba szivbajt hoztam az emberekre amikor egy helyett 2-3 kupacot huztam magamra,erdekes,hogy az utan mindenki jott meg 2-3 runra
Mondjuk ismerni kell a karaktert!!
-
MegalodonS
őstag
Nekem is meg van minden game,tobb ev wow es nekem sem kuldtek,mar nem is kell mert van
!!!!
Nem tudom mi a jo a monkban,de elarulhatnad,tenyleg erdekelne a velemenyed,de barkinek a velemenye erdekelne?? A bari utan a legkonyebb karakter,kb zero kihivassal.Ugyan az mint a wowban a paladin,nem is questelsz,hanem farmolod a mobokat,minnel tobb jon,annal konyebb
Nekem peldaul annyira nem jott be a monk,hogy azt kb ki is hagyom
(#9216) Blizz
Akkor latom jartal ott ahol nekem nem sikerult
Szerintem mindenkinek volt mar meleg pillanata HC huzas kozben
-
MegalodonS
őstag
Erdekes hogy a blizz milyen kis csalogatot irt a min es a max konfighoz,csak azt nem irta, hogy milyen felbontasra gondolta azt amit irt.Azert a vilagban mar nem 15'' monitoron jatszanak az emberek 1280*1200 felbontasban.
Kijelentheto a Diablo III.egy gepzabalo szonrnyeteg lessz,legalabb is aki full HDben akarja tolni
-
-
MegalodonS
őstag
-
pomk
őstag
VGA Driver legújabb. Külön progival monitorozzam? Tudnál ajánlani valamit?
Egyébként Skeleton King előtt van a terem, amiben megjelenik és van 4db nagy oszlop. Itt jönnek a csontik 1000el. Itt minden esetben, függetlenül bármilyen beállítástól vagy attól, hogy hányan vagyunk, laggol...sőőőt...volt olyan is, hogy megállt az egész ~3-5 mp.-re és a követlező kép az volt, hogy üres a terem.Vagyis tele hullával.
-
Bazzzs
senior tag
Az az akadás a béta kliens hibája, írták is a hivatalos fórumon, hogy az fps drop jelenségről tudnak (töltési hiba), de a teljes játékig ez már nem lesz javítva. A megjelenéskor viszont már nem lesz észlelhető és optimalizáltabb is lesz valamivel a játék... legalábbis az ígéretek szerint.
-
MegalodonS
őstag
Akkor miert nem lehet szurni hogy ilyen mar van valassz masikat? Viszont lehet nekik van igazuk.BTW nekem nem tetszik de a blizzt ezt ugy sem erdekli
(#8749) Hanok
Remelem nem lessz igy es ne is fesd a Diablot a falra,mert akkor a WD kis babujan a te fejecsked lessz raragasztva
Nem hiszem hogy gond lessz,de akkor digitalisan veszem majd meg
-
Ilsyde
őstag
Azert eleg kellemetlen minden egyes belepeskor bizgeralni a mobilt. Kint van a parancsikon de arra is ra kell bokni es varni mire ad szamsort.
En mar csak ilyen vagyok, nem azzal toltom a napom nagy reszet hogy az 500 fontos ipadet masszirozom meg facebookozom/uzeneteket kuldok a mobilon mind a 200 "baratomnak".Jelenleg nem zavar mert ugysem lepek be Blizz jatekba de ha kijon a D3 akkor valoszinuleg vennem kell egy authenticatort. Megvarom a megjelenest, akkorra varhato a D3-as verzio.
-
Ilsyde
őstag
Ezek miatt kerdeztem, mert nem tudom pontosan mit kernek be adatkent:
- unlock your BNet account using your phone
- access your account even if you lose your authenticator
Persze valoszinuleg rendesen atgondoltak az appot es nem lehet vele visszaelni.Csak egy telefonom van (egyszerre csak egy embert szoktam hivni
) nem tudom attenni sehova. De mar ez is bosszant mert mindig be kell kapcsolni a kijelzot, huzigalni rajta az ujjamat hogy unlockoljam aztan frissiteni az authenticatort hogy adjon egy uj kodot.
Az lenne a legjobb ha vennek en is egy olyan kis sticket. Csak zavar hogy az android app ingyenes, az meg penzbe kerulne. De kenyelmesebb megoldas lenne.
-
Ilsyde
őstag
Az igaz, sajat celra jok lesznek a craftoltak is. De villogni nem lehet vele ugyhogy nem lesz rajuk akkora piac
Kivancsi vagyok hogy mas oldalak mennyire fognak alatenni a hivatalos AH-nak. Lehet azt kell majd hogy bevasarolsz valami kinai oldalon aztan AH-n jopenzert eladod a cumot. Bar lehet hogy maguk a farmerek megteszik majd ezt helyettunk...
-
Ilsyde
őstag
Craftolt cuccokkal az lesz a baj hogy nem lehet oket konnyen eladni. A legtobb ember aki felmegy AH-ra majd specifikus cuccokat keres, valoszinuleg nev szerint (legendary, set stb.). Nem hinnem hogy sok ember fog vegignyalazni pl. tobb ezer kardot hogy olyan craftolt fenyat talaljon ami megfelel neki. Inkabb beirja hogy The Grandfather aztan kesz.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen egeret válasszak?
- XPEnology
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Bluetooth hangszórók
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest