- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
RockHaRD #38420 üzenetére
Nem túl versenyképes a kolléga. Beírod, hogy 100 a tome ára, aztán beírsz a gyengébb kavicsra 3 darabot és máris az arcodba ugrik minden. A gyártás költség mindig 10000-rel osztható, a kavics árat pedig nem számolja bele. Legalábbis nekem így tűnik.
Segítségként:
Star - radian star közt: 3 star kavics, 12 tome, 100k gold -
warcat
veterán
válasz
RockHaRD #38411 üzenetére
Nem találtam igazán jó módszert rá,csak a tárgyvadászatot,amit eddig is csináltam,alulárazott keresett cucc,amivel tartani lehet a 2,2-3 euró /millió goldot.Néha becsúszok kettő alá.
Lassúcska a dolog már,de annyi az előnye,hogy craftolás közben visszatölti az aranyat (ott is elég sok bidelős hosszú lejáratú cuccal dolgozok,lehetőség szerint úgy,hogy este 8-12 között járjon le)
-
mikromanus
veterán
válasz
RockHaRD #38150 üzenetére
Két lehetőség
- Bemész az Ah-ba és kirakod némi pénzmagért (ez most akkor nem megy?)
- elcraftolod: ebben az esetben a megfelelő tárrgyra katt a kovácsnál, aztán uccuneki craftolás ezerrel! Az alapanyagszükséglet ki van írva a tárgy kiválasztásakor. Ha valami piros, akkro (cseppet sem meglepő módon) nem craftolható amíg nem szerzel be a hiányzó anyagból eleget.Neked a legjobb ha elhasználod 4 statos kesztyű craftra.
-
-conrad-
addikt
válasz
RockHaRD #37760 üzenetére
"de ha vki beírja, h őt kibanolták pl tegnap, akkor csak volt valami tegnap"
Ja értem, akkor csak kötekedsz, és ezen inkább átsiklottál: "elvétve bannolnak".Itt is minden nap van valaki akinek letiltották az accountját mert nem tudja mit csinál, most ha valaki így jár és felmegy a fórumra trollkodni az nem banhuillám.
6 éve játszom blizz játékokkal kb. és azóta így megy. Majd lesz a köv kieg/nagyobb patch előtt megint egy nagy 200k-s banhullám, addig meg híznak a botterek.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
RockHaRD #36455 üzenetére
akkor válts buildet, semmivel sem lesz rosszabb esélyed a jó loot-ra, ha ghom megölésénél buildet váltasz, amikor a storyban haladsz.
1.0.3b most jött ki amerikai szerveren (laptopomra nem tudom miért azt rakta fel, amikor bejelentkezve töltöttem le a klienst
)
patchnotes, de semmi változás nincs, csak pár fix -
LucifeI2
őstag
válasz
RockHaRD #32190 üzenetére
Érdekes a logikád neked is. Baromságnak tartod, hogy MF legyen a main geareden, de az teljesen normális, hogy harc közben meg ládanyitás előtt felvegyél egy MF geart. Szerintem ez egy idegesítő dolog és én örülök, hogy kivették. Remélem megoldják, hogy csata közben se lehessen geart váltani csak fegyvert, és akkor teljesen jó lenne.
-
WayneGace
őstag
válasz
RockHaRD #32187 üzenetére
A medált, amit ide felrakott mf nélkül is jó medál, az még plusz. De szerintem se ér annyit, mint amennyit itt egyesek vizionálnak. Bár sose lehet tudni, egy unatkozó német, francia, holland, stb. mikor unja meg, hogy nem talál normális cuccot. Azt halkan megjegyzem, hogy kicsit rosszabb már 10-30 euro között is van.
-
LucifeI2
őstag
válasz
RockHaRD #32187 üzenetére
Szerintem meg nem. Én inkább öltözök olyan MF gearbe ami normáls statokat is ad, mert én biztos nem fogok minden pack előtt átöltözni. A ládákra meg már nem hat az MF, úgy hogy öltözhetsz nyugodtan. Az átöltőzősdit elite packek előtt is meg fogják csinálni, úgy hogy egy jó MF gear sokat fog érni, ez az amulet meg elég jó.
-
Jazz
veterán
-
LucifeI2
őstag
válasz
RockHaRD #29418 üzenetére
Elég nevetséges, hogy kb. személyes sértésnek veszed, ha rosszat mondanak egy tárgyról ami neked esett. Bármelyik DH megmondja neked, hogy nem egy kimagaslóan jó quiver, mit kell ezen kiakadni, attól még lehet elviszik. Az AH teli van szeméttel, ne arra alapozz, hogy mások mennyiért rakják be, mert az emberek nagy része még mindig nincs tisztában azzal, hogy melyik classnak melyik item a jó.
-
DopeBob
addikt
válasz
RockHaRD #28425 üzenetére
Miért kell ennyire durva gear?
Majd este nyomok egy screenshotot, de én alig koltottem 200k-t mióta lvl60 vagyok és tegnap tartottam ActII Magdah-nál, le is ment elsőre.
A HP-m viszonylag sok, 30k, de +Life%-os kö van a sapiban és még két cuccom is ilyen azt hiszem. DPS 13-14k, resistek max 200.
Az egyik gyűrűm pl még mindíg lvl20as
Jó sokat kell rohangálni, de azért lehet haladni szépen.
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
RockHaRD #28425 üzenetére
wd-m van de csak a fegyverem 3 milka + meg melle a a mojo 1 milka.azert egy ertelmes act 3 gearhez wd/wiz-nek olyan 8-10milla szerintem kell,ha normalisan akarsz haladni.meg akkor nem is beszeltunk az attack speed + crit hit chances kezesrol ami magaban kb 2 milla ha van rajta kello mennyisegu int.tehat ez a 1.5 milla gear inf act 3 ra nevetseges...
szerk : cyberbeni : lehetseges hogy forintra gondolt
-
Ren Hoek
veterán
válasz
RockHaRD #28352 üzenetére
Viszont ha elértéktelenedik az arany, az a Blizznek mindegy végülis. 100 milliót veszel 100 euróért, vagy 10-et 10 eu-ért. Nekik ez mindegy. Viszont tönkremegy a játék gazdasága.
Eddig megérte nekik hagyni a botolókat, most viszont rá fognak állni meglátod.Hiszen egy botternek a legfőbb prioritása innentől az, hogy kivegye a zs-t a játékból, mivel több milliókat fektethettek be eddig. Egy normál játékosnak nem éri meg PayPal-ról kivenni a pénzt a 15%-os transfer adó miatt, hanem inkább Balance-on tárolja, ott nincs ilyen és visszaforgatja a játékba a pénzt, így folyamatosan pörög a pénz a Blizznek. Szóval eddig megtűrt ellenség volt a botter, most viszont elsőszámú célpont lesz. Ahogy a nagytakarítás is mutatja.
(#28356) Bird: Szerintem lesz megoldás ne aggódj. Csalók mindig is lesznek, de most már rá fognak állni rendesen.
-
Neró
őstag
válasz
RockHaRD #28201 üzenetére
Nem, az még odébb van. Most az 1.0.2c patch jön. Ezeket javítja.
Illetve az RMAh már megy a US szerveren.
-
sith7
félisten
válasz
RockHaRD #27936 üzenetére
A dps szerintem is elég, én is a resistre gyanakodom, ... de majd meglátjuk
Más
Volt egy sárga amulettem, 4-5 tulajdonsággal, és 1 hete próbáltam eladni, , először 80k, majd 60k, a végén már 30k, és senkinek nem kellett, tegnap megint feltettem, de nem 30k - t írtam be, hanem 1 nullával többet, 300k - t ....
Nem hazudok, 1 óra múlva benéztem az AH - ba, és látom, hogy eladtam.
Olcsón nem kellett, de 10x - es áron meg igen ?
-
DjDanee87
addikt
válasz
RockHaRD #27936 üzenetére
monk/barbár nem tud túl nagy DPSt összehozni. Vagyis ha összehoz az vagy milliárdokba kerül vagy 1 ütés lesz a dögöknek
Én most 13k DPSű barbárral szerencsétlenkedek Act3ban. 1-2 elit packot meg tudok ölni de a többséget ott kell hagynom sajnos mert 2 sec alatt összecsuknak.
-
-conrad-
addikt
válasz
RockHaRD #26939 üzenetére
Nekem a recept 4 killbol 2x kiesett, ami viszont sok farmolassal jar az a liquid rainbow meg a gemstone, azt siman a foldon hagytam hogy feher loot, visszafele town portal elott vettem fel, hgy van hely a bagban ugyogy eladom a feheret is... Faluban tunt fel, hogy acc bound. Ha csak meg akarja nezni valaki akkor jobb haverral lemenni, ha farmra kell akkor viszont arra szamitson hogy a craft 150k+200k+500k+1m, mert annyi az inferno staff upgrade, raadasul inf dio kill kell hozza. Hell ponylevelen kb. Inf act1-nel rosszabb loot esik.
-
-
persil
nagyúr
válasz
RockHaRD #26454 üzenetére
Nekem 17ezerrel is szétolvad mindenki.
Az más kérdés, hogy act 2-ben, ha úgy rakja össze az elitek spec képességeit, akkor nincs időm ütni...Amúgy, amit igazán megváltoztathatna a blizz, az a küldetésekért és event-ekét járó jutalom.
Vérgáz, hogy 9x meghalsz, mire megölsz valami izom nehéz elitet, vagy boss-t és kapsz 800 aranyat...Ha mondjuk lenne rajta egy 10es szorzó, akkor még mindig nem túl sok, meg nem borítaná fel az egyensúlyt, de az ember mégis azt érezné, hogy kapott valamit.
Most meg, ha szerencsém van, akkor pár százezer egy fegyver az AH-ban, ami éppen csak jobb lenne a mostaniaknál és kapok 800 aranyat egy event-ért... -
mephi666
nagyúr
válasz
RockHaRD #25544 üzenetére
nyomj akkor egy másik karaktert egy ideig
előbb-utóbb mindből szeretnék egy inferno-st és egyelőre egy monk (hell dia kill kell még neki) és a dh van ott... először wiz-t indítottam, de nyűglődtem vele és jött a monk, de abban sem éreztem azt, hogy az enyém lenne... ez a dh viszont nagyon bejön
ha nagyon megakadok vele/megunom, akkor viszem tovább valamelyik kicsit... (barbi+wd 15-20körül pihen, sorci 30 fölött néhánnyal)
jó lenne mindet 60-on gearelgetni/próbálgatni... és azzal akarok mindig játszani, amelyikkel kedvem van: majdcsak nem nerfelik egyszerre mindet, szerintem találni fogok folyamatosan olyat, amivel élvezem a játékot, haladok, jönnek a cuccok
(ja meg keresztbe-hosszába potyognak az itemek, dropból öltöztethetek nagyrészt és nem kell irtózatos pénzeket költenem)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
RockHaRD #25416 üzenetére
Én is azt hittem, de szinte folyamatos a knockback/stun/slow, ezért működik a dolog.Mondjuk én csak hellen próbáltam, és a force armor helyett, energy trapot használtam.Hiszen hellen nem kapok akkora dmgt.Persze ha gáz van, akkor ki lehet cserélni egy skillt diamond skinre.
-
killerjohn
addikt
válasz
RockHaRD #24150 üzenetére
ez elég gyengus
napi 4-5 inferno butcher run 5-ös valorral kb 150K gold plusz a cuccok, amiből napi 3-400K bejön. és nekem még alig van időm rá... ja és hármas partyban írtó nagy feeling (barb, monk tank meg a wizardom)
Kashim: benne van a fegyón megjelenített dps-ben. ezért csalóka pl wizardnak választani, mert a "nagy" skilleket (blizz, oób, stb) többségében nem a dps érdekli hanem a base dmg, és a weapon speed aa castolást gyorsítja...
-
mikromanus
veterán
válasz
RockHaRD #23504 üzenetére
Van ilyen, csak a többi tervvel és craft alapanyaggal (meg drágakővel) együtt ennek a kereskedése is fel van jelenleg függesztve. Ez van, így értékállóbb
Én vállvérthez találtam ilyet. Majd még egyet. Ha gondolod akkor cserélhetünk. A vérteset (armor) nem tudom, de a vállvértesnek (Shoulder) nem volt nagy ára. Valami párszor 10k talán. A legendary és setes jobbak 100k felett voltak.
-
Djroberto
tag
válasz
RockHaRD #21814 üzenetére
Kövekkel tisztában vagyok.
Kis follower akármire gondolok ami úgy néz ki mint egy dupla dobókocka.
Ezeket magamnál kell hogy tartsam?? Vagy el is adhatom? Ha eldobom akkor nem változik a követőm pl + 10 vitality szintje. Ergo nekem az jön le hogy nem kell hogy nálam legyen. Van vagy 5db-om
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- sziku69: Szólánc.
- Nem nyílnak a Foldok?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest