- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Aktív témák
-
shouryuken
senior tag
válasz
hackeeeee #48893 üzenetére
Elvileg így lenne logikus, aztán, hogy pontosan a blizzard policyje mi erre, azt nem tudom sajnos. Amit nézhet az esetleg a modem ipje, de inkább az ISP ip range, mert dinamikus ip-nél modemreset után nem biztos, hogy ugyanzt kapod vissza, az meg nem lenne logikus, hogy egy modemreset után lockolják az accountot.
-
Sonja
nagyúr
válasz
hackeeeee #48505 üzenetére
Na, az a "néha-néha van valami apró lag" bizony a macro lagolás, ami SDD-n és Pendrive-on elmúlik. A készítők is beismerték, hogy HDD-n nem is próbálták ki soha(!) a játékot. Persze az elején lévő nagy töltögetés is teljesen megszünt SSD-ről futtatva.
15eHUF-ot megért ez a kis Samu 830-as.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
hackeeeee #46339 üzenetére
Hát pach előtt nekem halt rendesen. Azért nem használom a kutyákkal mert az már 2 slot. Annyi felesleges slot meg nincs. Egyedül meg a kis ugráló vackok kikerülik. A 4 kutya meg elég nagy területet lefed. Nem tudják kikerülni őket.
Persze a kutyikat supportálom rendesen. Gömböket szedni kell. Ha meg tré van megyek a tömegbe spirit-soul-horri kombóval. A macikkal meg gyilkolok.flash-: stílus függő. Int meg, mana reg (max mana) legyen rajta gazdagon. Ha van rajta socket vagy crit az se utolsó. Persze lehet rajta vita is. De ha ezeket össze kombinálod, elég drága cuccot kapsz. Én jobb szeretem a kinéfét-daggert mert az gyors alapból. Ha van rajta még némi as akkor hibátlan a cucc. A legfontosabb viszont a dmg. 900 fölött nézelődj (vagy picit alatta ha minden más stat über).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
hackeeeee #44183 üzenetére
jaja, highlandsra is igaz.
desolate/oasis egyébként szerintem rosszabb, mint az act vége, de DHval a kígyók és a brawlerek a legundorítóbb ellenségek közé tartoznak.
SLYM: oasisig még relatíve el lehet zergelni megfelelő cucc nélkül, de utánna már nehéz lesz. a2 sokkal keményebb a1nél... ha nem tudsz relatíve egyszerűen haladni a1ben, akkor a2 esélytelen.
-
Diablo18
senior tag
válasz
hackeeeee #43397 üzenetére
én TEscos v most megy a facen gáSPAR
mém
cuccba vagyok
de a skilleket belőve nagyon faszántosan töltődik a furyén Sirandrish-kolléga tegnapi screenjéről loptam le a skilleket
kicsit modosítottam a leap helyére mást tettem bea rúnákat pedig úgy lőttem be hogy életet töltsenek
meg a furyt szépen lehet haladni még nagyon rossz cuccokba is -
catroot
veterán
válasz
hackeeeee #43052 üzenetére
Biztos vak vagyok, de amit linkeltek, azon hol van cím?
Mert, amit én találtam ott, az a fórum, ticket (ehhez be kellene jelentkeznem) és a telefon.
Tegnap én is betudtam lépni a változtatás után. Az a durva, hogy megváltoztatni sem tudtam, úgy, hogy a mail címemet beírtam a teljes nevemmel.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hackeeeee #43045 üzenetére
A lényeg h a chc és a chd-n nem változtatnak.Legalább is egyelőre nincs szó róla.
Kicsit könnyítenek a játékon.Nem is baj, mert az AHban elszálltak az árak.Legalább nem kell "über" gear act3 felétől, Diabloig.
A kétkezes fegyverekbe életet lehelnek.Na erre kíváncsi vagyok. -
mikromanus
veterán
válasz
hackeeeee #42587 üzenetére
- Legendry és set itemre név szerinti keresésnél a DPS és Armor szerinti rendezés nem működik.
- Ár szerint csökkenő rendezésnél a bidesek vannak elől rendezés nélkül (Mivel mindegyik buyoutja "azonos".
Ha más esetnél is kusza a rendezés vagy nem jó, akkor lehet most érdemes drágán kirakni a cuccokat mert jön az AH halál vag ybefagyós időszak -
Sirandrish
legenda
válasz
hackeeeee #41608 üzenetére
Hát mint már mondottam próbálj meg egy olyan fegyvert keresni amiben van lv req reduced..
Értelemszerűen a 3 legördülő listából ez legyen az egyik amit kiválasztasz...
A többi részét igazából rád bíznám..de gondolom mondjuk egy kis INT nem jönne rosszul..
Viszont ha találsz (és tuti van AH-ba) olyan wepet amin van mondjuk 10-12 ebből az LV req-ből akkor nyugodtan sz*d le a statokat..minél több DPS-e legyen hogy tudjál haladni..Ékszereket meg ruhákat én Inferno előtt nem vennék..a fegyver elég kell hogy legyen, főleg ha mondjuk 40ws szinten fel tudsz venni egy 50eset
Ha esetleg 1-1 boss nem menne le vagy akármi akkor se költs szerintem hanem kérj meg valakit innen a forumról (pl engem is akár) és letoljuk/letolják neked!
Vallom hogy Inferno előtt nem is kell és nem is éri meg ruhákra meg ékszerekre költeni.
mikromanus Engem tegnap, sith7-et szintén tegnap (vagy az már tegnap előtt volt?)
oltottál le kegyetlenül...Konkrétan az eddig vérrel verejtékkel megszerzett gearemet le"hell kompatibilisezted" sithet meg csuklóból "budget monk"-nak nevezted..
Szóval maradjunk annyiba hogy akármennyire is fáj ez neked szembesítéskor, igenis lenézel sokakat!Vagy pl ezt minek neveznéd..a legutóbbi gyöngyszemed:
"Nekem valahogy nem az jut eszembe a barbárról, hogy ha meglátja az ellent akkor elszalad és lobog utána a wc papír amit vértnek nevez"
Erről ennyit!
No offense... -
persil
nagyúr
válasz
hackeeeee #40129 üzenetére
Játszottam a bétával, szívesen megadom az account-ot és kipróbálhatod.
Lehet, hogy videók alapján azt mondod nem rossz, de hidd el, amint belépsz azt fogod mondani, hogy jézus ez kurva gáz. Szar a graf, szar az animáció(az nagyon botrány) rém gáz az irányítás, veszedelmesen gagyi a skill rendszer.
Ráadásul a hivatalos oldalon árulják a béta kulcsokat, nem is kevés pénzért:SÖsszehasonlítani is bűn lenne a diablóval.(bármelyik részével... )
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #38184 üzenetére
The code you entered cannot be claimed. Please check the code and try again. Alternatively, you can enter this code for a different region by changing the leading part of the www.battle.net URL (ex. "eu.battle.net") in your web browser, or for a different Battle.net account. - eu.battle.net-ről vagyok belépve.
Csak nem megy ez olyan zökkenőmentesen... Próbáltam kötőjellel, és kötőjel nélkül is.
#38186) userxy: Ezt már sikerült megoldani.
-
userxy
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hackeeeee #38170 üzenetére
Yep.
Battle.net oldalon loginnél, amikor nem tudsz belépni lesz egy link, hogy cannot login, aztán: I lost my authenticator and I want to remove it from my account.Ott tudod felvenni a kapcsolatot a supporttal.
Ha nincs semmilyen játék hozzá kapcsolva még az acc-hoz, akkor miért nem csinálsz egy újat kapásból? Nincs veszteni valód.
Válaszolnak hamar, de a procedúra pár napot vesz igénybe asszem. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hackeeeee #38164 üzenetére
Újra is tetted? Újratelepítés után restore-oltad és megadtad az eredeti authentikátor által mutatott biztonsági kódot?
Ha nem, akkor ez lesz a baj. Sajna elQrtad.Ha van mobile alerts aktiválva az accountodon, akkor könnyen eltávolítható az authentikátor.
Ha nincsen mobile alerts, akkor nyitni kell egy support ticketet. -
mephi666
nagyúr
válasz
hackeeeee #16338 üzenetére
na, mégse néztem be: alig sikerült lekövetni, hogy akkor melyik kommentre hivatkozott, amit előbb írtam...
...kicsit fáradt vagyok... szabi kellett volna+dia3
ma lesz időm "bőven" játszani... ha act2-ből nincs sok, act3-4 is talán beleférhet... kíváncsi vagyok, hogy szólóban mennyire fog menni... örülnék, ha inferno-n nem vérezne el a karakter, mert látott videóból azért hell-en is küzdöttek már az actboss-okkal csapatban is rendesen (ahogy észrevettem exponenciálisan növekedik a sebzésem... pár szinttel ezelőtt még 40körül volt, most 22-re 150 lett... 60-ra felcuccolva mi lesz itt?)
-
mephi666
nagyúr
válasz
hackeeeee #16332 üzenetére
ez lehet a teljes játék kódja is akár, amit megpróbálhatnak eladni
mert a starter csomag lényegében ugyanaz, mint az ingyenes nyílt béta, csak már foltozva... ilyenért meg pénzt kérni elég lol... mintha egy játékdemóért akarnák lehúzni az embert
#16248:-ra akartam válaszolni, nem tudom hogy a francba ment így mellé
szép kis fegyó: én act2-ben vagyok a wizardommal lvl22-n... egyre gyakoribb a rare és szerencsére hasznosak is esnek hellyel-közzel... a többi meg megy a ládába a többi karakteremnek lowlevel-re... jó lesz a haladáshoz
Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest