- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
mar_tin
tag
válasz
flash- #50026 üzenetére
Attól függ, hogy mennyi a jelenlegi CHC. Ha magas, akkor a CHD növelés több DPS -t eredményez. Nálam például a te értékeiddel (40% CHC most), a CHD növeléssel 65k DPS -ről majdnem 70 -re menne. Az 1.5% CHC növeléssel csak 67K -ra.
@Coyot: Cinders rúnát nerfelni fogják a következő patch -ben tudtommal.
-
Helmoras
őstag
válasz
flash- #49502 üzenetére
a sajátoddal igen, a paypalhez mivel nincs kártya azzal nem.
Szóval eladsz valamit rmah-ban átutalódik a levonások után a paypal számládra, ezt innen levásárolhatod különböző oldalakon an eten vagy steamen originen stb, ha erre a pénzre szükséged van díjmentesen a megfelelő bankártyára kiutalhatod 5 munkanap körül oda szokott érni, ezt követően a kártyádon a pénz amivel belátásod szerint rendelkezel. (akár a tescoban
-
Kicsimix
őstag
válasz
flash- #48008 üzenetére
Gondolom mert az ss leginkább akkor jó amikor teljesen feltöltődik... Amint ellövöd csak az alap chc-t kapod...Ha tömegbe kerülsz nincs is ideje feltöltődni (ergo nem sok haszna van). Tehát többet járkálsz úgy ,hogy nincs feltöltődve minthogy fel lenne. Ezért ha már elég sok chc-d van akkor helyettesítheti valamennyire, vagy esetleg más hasznos dolgot be lehet rakni helyette...
Mondom ezt úgy ,hogy a dh-m al elég keveset játszok... Nem mellesleg sok dh gyenge is emiatt miután ellövi... Ezért fontosabb ,hogy ss nélkül legyen jó a dam... De ez már más kérdés...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
flash- #47268 üzenetére
hát én nézegettem, szerintem nem feltétlenül éri meg ilyen AH kapacitás mellett. Brimstone-t is kell hozzá venni, meg csomó alapanyagot, meg sokba kerül... ilyen több 10 milliós tőkénél megérheti. de azt még el is kell nyomni, ami 10 acc-al nem könnyű ilyen AH helyzet mellett. Nemtudom...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
flash- #46953 üzenetére
először is ha ilyet kérdezel, akkor illene egy battletaget is mondani
másodszor meg beírod a battletaget számmal együtt a keresőbe, és utána már csak a névre keresve is megtalálod magad
[link]@sith7: még nem. egy év múlva már benne lesz a $9.99-es pakkban bármelyik siteon
-
Cyberbeni
addikt
válasz
flash- #46011 üzenetére
szvsz fölösleges mindkettő, shadow power gloom rúnával elég élettöltést ad, és még a sebzést is csökkenti
de ha mindenképp akarsz valamit, akkor lifestealkellene egy dead man's legacy tegez +max disciplinnel, de az összes, ami fent van AH-ban, az szar és drága (10,10,14% attack speed a 10-20%-ból)
-
mcsabee
senior tag
válasz
flash- #45764 üzenetére
Szerintem a barbár ilyen, ha nem kifejezetten tank vagy dps karit akarsz. Kell rá vitality, strength, all resistance, plusz loh mondjuk, esetleg block a shielden, ilyesmi. A DH az a fajta kari, amire teszel fél tonna crit hit chance-et, másik fél tonna crit hit dmg-t, és örülsz, ha egy hitből nem ölnek meg.
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz
flash- #45669 üzenetére
ez attól is függ, hogy most mennyi a dex-ed illetve a crit chanced
az új set-ben azért vannak elég durva darabok:
mondjuk egy ilyen csizma dexvit bónusszal (vagy +100 vagy +150 lehet mindkettőből)
plusz egy ilyen gyűrű crit chance, crit dmg, és allres (70 a max) vagy dexvit rollal (133 vagy 89 max) - mondjuk ez a gyűrű eddig sem volt rossz, de 30M-nél kezdődött, amennyit azért nem nagyon ért szerintem. (csak esetleg a set bónuszok miatt) -
proci985
MODERÁTOR
válasz
flash- #45669 üzenetére
változó, függ crit damtól is. 7% elég sok tud lenni 350+os crittel.
más: nézem krippet, unique cuccok durvák.
megint más: szerintem a sisakos ruby működik mindenre, 27%est tesztelek egy lowlevel karin, eszméletlen gyorsan szintel. aztán megy holnap a nagy karimra, miután beszereztem egy 4crit 88dex socket sisakot 5000 goldért. visszalépés ugyan, node ennyiért nem lehetett otthagyni
.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
flash- #45659 üzenetére
egyszeri bónusz, természetesen.
@Ren Hoek: "Elnézést, mégsem pontos....." Szal, jah.
A "szint különbség nerf" annyit tesz, h kevesebb XP jár a nálad kisebb szintű mobok igényes leabálásánál. A szorzót ne tudom, de asszthiszem pozitívra nem tud killlyönni.
(szóval azért NEM kapsz tübb XPet, h ha nálad keményebbet ütsz le.)
-
persil
nagyúr
válasz
flash- #42976 üzenetére
Infernón ki kell csapkodnod a megfelelő tervet hozzá, csak úgy, mint a kovácshoz is.(mondjuk ékszerésznél nem "plan" van, hanem "design")
Csak figyelj oda, mert a kovács tervekkel ellentétben az ékszerész dizájnjai kék színűek, szóval nehogy azt hidd, hogy valami crap és ott hagyd.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
flash- #42080 üzenetére
a life meg resist pont tökéletes arra, hogy act1-et kalál nélkül simán átvidd. de a dps az elég gyengus.
@Mr.Csizmás: 320 reist mellé tökéletesen elég a 18k life. A lényeg az, hogy Butcher láncvetését kibírja, mert arra elég gyorsan kell reagálni, hogy ne kapjon el (nem a kampóra gondolok, azt könnyű kikerülni) -
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
flash- #40955 üzenetére
Nekem is volt ismerősöm, aki szerint felesleges, aztán rohant is egyért ami után "feltörték" az accját...
És 8 jegyű passw-je volt, kis-nagy betűvel, számokkal. Elég volt, hogy a csak netezésre használt laptopjára felkerült valami, és belépett onnan az armoryra (legalábbis valószínűleg ez történt, pontosan nem tudni persze).
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
flash- #40955 üzenetére
Azoknak is kell, akik pl. internet kávézókban játszanak. Itt elég népszerű, mert egész olcsón lehet bérletet venni és nagyon erős gépeken, óriási monitoron játszol mondjuk a haverokkal.
Viszont volt olyan "játék barlang", amelyik keylogger-t futtatott a gépeken és megszereztek egy halom logint, amit gondolom eladtak a kínai farmeroknak.
Ilyenkor jól jön ha minden belépéskor kéri a kódot.
-
mikromanus
veterán
válasz
flash- #40962 üzenetére
A ma talált fegyver egy huszast tuti ér
Előfordul...(#40961) proci985
d4nl megcsinálta mégis. Elég elvetemült egy felszerelés lehet(#40950) d4nl
Act 4 monster lvl -jéről van infóm. Az alapján számolva ha másodpercenként egy valós értéken 91000 sebzésű ütést bekapsz, akkor a sebzéstöbblet annyi lesz amit már a regen nem pótol a több armor ellenében. Onnan a 10k armor jobban megéri. (lvl 65 - act 4 monsternél a 91k sebzés a mostani skillezéssel 11948 sebzést okoz. Ha 10k az armor akkor 10199-et). Mondjuk a fene se tudja mekkorák az ellenfelek sebzései, de az elitek nagy sallert tudnak adni, Ekkorákat azért csak nem... Persze az is lehet, hogy valamit elszámoltam. Megyek is inkább szunyálni -
danilla
őstag
-
danilla
őstag
válasz
flash- #40090 üzenetére
Farmolni csak a goblint farmoltam mf gear-be (ami nem túl ütőképes, de a goblinhoz pont elég volt, 16k dps)
Amúgy 43k dps, 500 allres, 40k hp. Ezzel így jól haladtam egyedül is Act2-be.
Act3-ra ez lett 46k dps, 600 allres, 40k hp, egyedül, a Heart of Sin küldetésnél, nah meg a Ghom-nál semmi esélyem nincs. -
-
F-ECT$
titán
válasz
flash- #39581 üzenetére
DH-nak nem sok kell, elvileg 1 ütést kell kibírnia, mert az sok esetben elkerülhetetlen, utána meg kite-olni kell. Hellen még szinte amúgy sem kell res, inkább csak hp és jó sok dmg. Infernon meg úgyis le kell cserélned mindent.
Matyó83: olyan cuccokat keress, amin van all res és az általad kiválasztott res is. 200 körül még csak act 1 fog menni, ott farmolgass.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
flash- #38842 üzenetére
Szerintem nincs elég nagy dps-ed... Én csak az invus mobokat kerültem, mégis eljutottam lvl60 infernoig. Addig hozzám se tudtak érni. Jó hell a4-ben, már kurvasűrűn haltam, mert gyorsan akartam meglépni az 58-60 szintet, és mentem a tömegbe, de hát az inkább a saját hülyeségem volt.
-
Nordic
Közösségépítő
-
mikromanus
veterán
válasz
flash- #38108 üzenetére
Nem lehet, de beállíthatod, hogy nem tudjanak becsatlakozni a friends listádból se, csak ha küldesz meghívót. Alapból nálam ezen volt, mert van 1-2 "haver" akinek az az első, hogy köszönés nélkül belép, nyugdíjazza a követőmet, felezi a valoros mf-et és duplázza az elitek életét. Persze akkro jön amikor körbevesz két csapat elit fire chain, arcane, jail kombóval és és híznak a hógolyók is a terepen.
edit: megelőztetek. EMúgy a fenti haver belépés után esetleg írt fél sort és a csata közepén elment bevásárolni, vagy megnézni egy filmet (Legalábbis percekre nem mozdult). Néha 1 db fallennel intéztettem el kicsinyes bosszúból
(#38111) Ghoosty
Mortar szerintem tűz. A desc-es piros alápakolósat is arra tippelem, de az lehet valami egyéb, mert erősen sebez bármilyen resistem is van magasan... -
Ghoosty
őstag
válasz
flash- #38108 üzenetére
Ilyenről konkrétan nem tudok, de lehet úgy is multizni, hogy behívogatod a megfelelő társakat. Mivel max 4 fős egy party, ez nem lehet megerőltető.
Ahh, 20 sec-en belül 3 válasz
Más:
Milyen sebzése van a mortarnak? Fizikai, vagy tűz? (céges tűzfal nem enged fel játék oldalakra)
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest