- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Minden ultrán, csak ezt a két dolgot kapcsoltam ki (CHS, AO), illetve a vsyncet.
Ahogy látom a bentymárk nem ad valós képet a játékbeli teljesítményről.
Játék közben jó 15-20%-al magasabb a framerate-em, mint a benchmarkban, konfigom lejjebb.
Nagyon zsúfolt helyszíneken esik csak be 50 alá, de egyébként 60+ a jellemző szinte mindenhol 1080p-ben.
Tehát annyira nem vészes a helyzet, bár a gépigénynek így sincs köze a látványhoz, ami nagyon felemás.
Vannak iszonyatosan részletes textúrák, és vannak nagyon borostásak, elmosottak is. Valahogy nem egységes az egész.
Ilyen papírfejű semmibe néző low-poly karakterből is van sok, míg a fontosabb karakterek sokszor annyi polygonból állnak, sokkal részletesebbek.
Gyorsan átszaladtam a Dubajos pályán csak hogy meg tudjam nézni a várost.
Van egy ilyen "ahol a papok táncolnak" beütése az egésznek. Pl. a lakásod, illetve a kisebb kiemelt helyszínek általában elég jól néznek ki, a kevésbé fontos helyszínek viszont aránytalanul szarul.
Eddig egyszer crashelt a játék 2.5 óra alatt, más probléma nem volt. Holnap elkezdem elölről újra.
Ezen a konfigon játszom:i5-6500@4.3GHz BCLK oc-vel
16GB ram
MSI 390 Gaming 8GB alaposan meghúzva
HDD-ről megy, SSD-re már nem fért fel, de gyorsan betölt.Magáról a játékról: úgy látom hogy a shooter rész tényleg sokat fejlődött.
Természetesen a legnehezebb elérhető fokozaton kezdtem, de így is elég könnyűnek érzem eddig a játékot.
Az AI sajnos általában nincs a helyzet magaslatán, bár ez gyakorlatilag az összes hasonló játékban így van, úgyhogy nem is biztos hogy érdemes megemlíteni. Ez a terület fejlődik a leglassabban.
Szerintem megvan a Deus Ex hangulat, és természetesen érezni hogy ez a HR direkt folytatása.
A sztori Deus Exhez méltó módon már az elején elég összetett, aki nem játszott a Human Revolution-el annak a játék elején opcionálisan megnézhető, a HR eseményeit 12 percben összefoglaló videó sem fog sokat segíteni, gyakorlatilag phingod sem lesz hogy ki miért meg merre és mikor és hogyan.
A kezelés rendben van, átlátható, logikus.
Már az első pályán is sokféle helyre lehet bemászni, seggen csúszni, felfedezgetni dolgokat. Van olvasnivaló is bőven.
Nekem eddig összességében eléggé bejön, szerintem jó játék lesz, bár nem sokat láttam még belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest