Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz Drizzt #279 üzenetére

Minden ultrán, csak ezt a két dolgot kapcsoltam ki (CHS, AO), illetve a vsyncet.
    Ahogy látom a bentymárk nem ad valós képet a játékbeli teljesítményről.
    Játék közben jó 15-20%-al magasabb a framerate-em, mint a benchmarkban, konfigom lejjebb.
    Nagyon zsúfolt helyszíneken esik csak be 50 alá, de egyébként 60+ a jellemző szinte mindenhol 1080p-ben.
    Tehát annyira nem vészes a helyzet, bár a gépigénynek így sincs köze a látványhoz, ami nagyon felemás.
    Vannak iszonyatosan részletes textúrák, és vannak nagyon borostásak, elmosottak is. Valahogy nem egységes az egész.
    Ilyen papírfejű semmibe néző low-poly karakterből is van sok, míg a fontosabb karakterek sokszor annyi polygonból állnak, sokkal részletesebbek.
    Gyorsan átszaladtam a Dubajos pályán csak hogy meg tudjam nézni a várost.
    Van egy ilyen "ahol a papok táncolnak" beütése az egésznek. Pl. a lakásod, illetve a kisebb kiemelt helyszínek általában elég jól néznek ki, a kevésbé fontos helyszínek viszont aránytalanul szarul.
    Eddig egyszer crashelt a játék 2.5 óra alatt, más probléma nem volt. Holnap elkezdem elölről újra.
    Ezen a konfigon játszom:

i5-6500@4.3GHz BCLK oc-vel
    16GB ram
    MSI 390 Gaming 8GB alaposan meghúzva
    HDD-ről megy, SSD-re már nem fért fel, de gyorsan betölt.

Magáról a játékról: úgy látom hogy a shooter rész tényleg sokat fejlődött.
    Természetesen a legnehezebb elérhető fokozaton kezdtem, de így is elég könnyűnek érzem eddig a játékot.
    Az AI sajnos általában nincs a helyzet magaslatán, bár ez gyakorlatilag az összes hasonló játékban így van, úgyhogy nem is biztos hogy érdemes megemlíteni. Ez a terület fejlődik a leglassabban.
    Szerintem megvan a Deus Ex hangulat, és természetesen érezni hogy ez a HR direkt folytatása.
    A sztori Deus Exhez méltó módon már az elején elég összetett, aki nem játszott a Human Revolution-el annak a játék elején opcionálisan megnézhető, a HR eseményeit 12 percben összefoglaló videó sem fog sokat segíteni, gyakorlatilag phingod sem lesz hogy ki miért meg merre és mikor és hogyan.
    A kezelés rendben van, átlátható, logikus.
    Már az első pályán is sokféle helyre lehet bemászni, seggen csúszni, felfedezgetni dolgokat. Van olvasnivaló is bőven.
    Nekem eddig összességében eléggé bejön, szerintem jó játék lesz, bár nem sokat láttam még belőle.

Új hozzászólás Aktív témák