- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
Na nálam meg azzal szórakozik a 9550 XPS, hogy azt hiszi, okosabb nálam és ha akkuról megy, hiába van mindenhol beállitva, hogy aludjon, inkább kikapcsol. Mert az neki jobb. Mert csak és kész, törődjek bele
BIOS legfrissebb, az ilyen viselkedésre okot adó beálltásokat benne megnéztem (pl C-state) és tényleg a windows alatt a power management-ben sincs hibernálás vagy valami. Szó szerint kikapcsol, Dell logótól indul a történet; alkalmazásokat ujra kell indtani.
Valakinek megoldás erre? Rendkvül zavar
-
-
-
Dhampir
félisten
Kérdezd meg, hátha.
-
kromatika
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat,sajnos a kábel miatt nem kompatibilis már próbáltam. somasz köszönöm .esetleg nem tudnál segiteni milyen tipusú kábel kellene a 6540 be,és hol lehetne szerezni?Elgondolkodtam én is a cserén.A 6540 jobban tetszik,és szerintem a teljesítménye is nagyobb.
-
zolnagy
őstag
Szia!
Nekem ilyen gépem van tavaly szeptember óta. Nagyon meg vagyok vele elégedve, nem bántam meg, hogy ezt választottam.
Pontosabban az enyémben 1,6 MP proci van, 80 GB vinyó, meg fele ekkora akksi (2000 mAh), de ez nem volt szempont, mert alig használom akksiról.
Én az asztali gépemet cseréltem le erre. Egy dolog hiányzik csak: azért ennek a kijelzője nincs olyan jó minőségű, mint egy asztali TFT, de ez bármelyik notiról elmondható.
XP Home-t kaptam hozzá (OEM), ami fent van, de általában Ubuntu linuxot használok. Mindkettő ''szépen fut'' rajta. Mondjuk ez nem lehet gond egy ilyen gépnek, inkább az a lényeg, hogy milyen feladatot csináltatsz vele (videokódolás, szövegszerkesztés...),
Ja és még valami: a linkelt oldalon a súly el van írva, valójában nincs egészen 3kg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest