- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoeneex
csendes tag
válasz
DIEGO15 #12235 üzenetére
"Stuff taken off the prior Studio 15 models (following features have been removed in the 1555)
* IR Receiver and remote control
* Wi-fi Catcher
* Touch Sensitive Media control buttons
* Fingerprint Reader
* Designs on the palmrest"Nem egészen értem, hogy miért olyan nagy újítás, hogy egy csomó funkciót kiszedtek a 1555-ben. Az érintőgombokkal sincs problémád? Egyébként milyen a kijelződ, LED-es vagy "sima"? Mert lehet többfélével is kapni. Ami még érdekelne, hogy a fényerő elegendő-e akkor, ha mondjuk nem egy árnyékos helyen ülsz, hanem ahol már kicsit tükröződik is. Illetve mennyire van gyenge pontja a notinak, mennyire sérülékeny (pl. a fedlapja)?
-
herrLeon
tag
válasz
DIEGO15 #12212 üzenetére
A Microsoft-tol letöltött eredeti verziókat használom csak és soha semmilyen problémám nem volt vele, nem tapasztaltam hibát, csak a fentebb emlitett Office XP jelszó felejtést. Tapasztalatból mondhatom, hogy tényleg jó. Meg szoktam nyuzni rendesen, most is megy 3 napja non-stop, eddig elég sok programot probáltam futattni alatta és sikerült. Tehát csak pozitivan tudok nyilatkozni. Nállam tuti megy Studio 1737-en.
-
herrLeon
tag
válasz
DIEGO15 #12198 üzenetére
A Win7 nállam is tökéletesen müködik, nem töröl semmit, nem fagy, nem akadozik, full extra optikai funkcióval semm lassul be. 1 bajom volt vele, office xp-t tettem fel mellé és a levelezö nem jegyezte meg a jelszavakat. De aztán az office 2007 megoldotta, vagyis megjegyezte. tapasztalatból én csak annyit mondthatok ez most tényleg egy kimondottan jó OP rendszer, miután kiprobáltam számos verziót, ugy Windows mit Linux-ot. Jöhet a MAC.
-
DIEGO15
őstag
válasz
DIEGO15 #12197 üzenetére
Már rájöttem a megoldásra. Hár azt kell mondjam megtaláltam az ideális OP rendszert, nem gondoltam volna, hogy találok az XP nél számomra jobbat de a Win7 jobb remélem a végleges is jó lesz és nem k**ják el úgy mint a pistát. Csak ajánlani tudom, gyorsabb jobb és kevesebbet fogyaszt a Win7, van magyarosítás is szal már most is használható. Egyetlen dolog mit nemtok mire vélni, indításkor automatikusan elindul a képernyő bill és nemtom h hol lehet kikapcsolni, de megoldható probléma és ha csak ennyi a hiba benne akkor ki lehet bírni...
-
vycman
tag
válasz
DIEGO15 #12187 üzenetére
Az enyémnek az akksija nem lötyög, viszont ez a monitor belső ezüst műanyag kerete jobb oldalon ahogy körülveszi a bekapcsoló gomb feletti részt nekem sem elég merev. Így ha megnyomom akkor érzem. De ez egyáltalán nem gond. Képernyőm nem vibrál. Ami nekem egyedül nem tetszik az a hangszórók minősége. Nálad is gagyi? Semmi basszus nincs rajta. Én nem ismerem annyira a laptopok hangszóróit, de ennél jobban szól a samsung omniám, mono-ban.
-
premete
veterán
válasz
DIEGO15 #12151 üzenetére
A Dell Mediacenter nem úgy működik, hogy letöltjük a programot és telepítjük, ennél jóval bonyolultabb:
1, Bootolunk a mediacenter cd-ről
2, Létrehozuk a Mediacenter és az op. rendszer particiót (Vigyázat, letörli és újraformázza a HDD-t!!!!)
3, Betesszük az op. rendszer médiát és telepítjük az op. rendszert
4, Betesszük a mediacenter cd-t és telepítjük.
5, Ezután a bekapcsoló gombbal az op. rendszerünk, a mediacenter gombbal a mediacenter indul. -
vycman
tag
válasz
DIEGO15 #12151 üzenetére
Áh, annyira nem érdekel, úgyis csak játszani megyek át meg max photoshop miatt + ha kell office. De ezeket is lehetne emulálni linux alatt, csak lusta vagyok feltenni hozzá a progit. X-n egyszerűbb.
Viszont eddig Vistán a NFS Most Wanted ment widescreen-en, most meg csak 4:3-ban és oldalt fekete csík van... A legújabb Ati driver meg nem megy fel, hiába xp-s a telepítője.
-
vycman
tag
válasz
DIEGO15 #12121 üzenetére
Feltettem SP3-as xp-t. Ha bekapcsolom oldalt a bluetooth-t akkor hardver telepítés indul, de egérnek látja.
3-szor kell klikkelni mire lezárja. Leállításnál ill. újraindításnál meg valami programot nem tud bezárni. Szóval nem 100%. Lehet újrateszem az egészet, és kézzel telepítem a drivereket, mert először auto installt csináltam.
Mondjuk annyira nem lényeg, mert bt-t úgysem fogom ott használni, mivel Ubuntu az első nálam. XP csak akkor kell, ha valami nem megy linuxon, vagy , ha játszom.
-
herrLeon
tag
válasz
DIEGO15 #12098 üzenetére
Driver scanner programot probáld ki. Mondjuk én Dell-nél még nem próbáltam, de másik notikon bevált. valami olyasmire is emlékszem a leírásából hogy a média center gombol elsőre vagy 2 másodpercig kell nyomni mire aktiválja magát. Scanner progihoz ha kérsz reg kódot szólj.
Vistát nem ajánlanám, szenvedtem vele egy darabig, minden "extra" funkcio ment, aztán auto update és már nem is volt hajlandó elindulni. Csak csökentett módba, aztán reboot és már ment is, hiába, Vista az Vista.
-
herrLeon
tag
válasz
DIEGO15 #12095 üzenetére
A Média center gombra normális ha bekapcsol a gép, win alatt ha nem jön be rá semmi, akkor elő az eredeti driveres lemezt és fel hozzá a programot, vagyis a Dell média center. Megjegyezném, hogy Ubuntu alatt ezt sem kellett beállítani, alapból működött.
Wifi keresőgombbal ugyanez a helyzet, az nekem nem megy Ubuntu alatt, Vista alatt sem ment az eredeti progi nélkül. Ubuntu alatt max nekem ami nem tetszik, de nem rónám fel hibának, hogy nem erőlteti túl a hangkártyát, vagyis enyhén halk. De ugye nem is kell házibulit rendezni noti hangszóróval.
-
herrLeon
tag
válasz
DIEGO15 #12090 üzenetére
A legutóbbi Ubuntu verziót próbáld ki ha akarod, ebben már elég könnyű mindent beállítani. A két noti között elég sok különbség is lehet. [link] Nekem ez van, plusz másik dizájn stb. Ezen az oldalon olyan notit raksz össze amilyet akarsz, megjegyzem a Magyar Dell noti forgalmazóktól is kértem árajánlatot erre a notira amin éppen dolgozom, egyszerűen az volt a válasz, hogy a Dell nem forgalmazza ilyen konfigurációval.
Ezek szerint én vagyok az örült, hogy mégis van nekem ilyen.
-
herrLeon
tag
válasz
DIEGO15 #12088 üzenetére
Most éppen az Ubuntut használom, nekem nincs bajom vele. Néha el is csodálkozom rajta miért nem ezt használtam már eddig is. Végül is sokkal többet tud bármelyik Windows verziónál. Az lehetséges, hogy 1-2 dolog komplikáltabb benne de a stabilsága és a teljessége kárpótol. És akármilyen "mellék" programot használsz (CD-író, commander, csomagkezelő, stb.), nem kell innen-onnan összevarázsolni. Mindent tud alapból vagy bővítményeként feltehető. Vagyis, szokni kell a jót.
-
herrLeon
tag
válasz
DIEGO15 #12086 üzenetére
1737 -hez nem adják az összes XP drivert, de eddig ennyi bajom volt csak a notival. Kb. egy hete jött meg a gép, azóta non-stop megy, még bírja.
Touchpad-dal semmi bajom, mondjuk max. 10 percig használtam, kapott egy egeret.
táskához adták ajándékba.
Árával is meg vagyok elégedve, pláne ha azt nézem Magyarországon mennyiért adják. negatívumnak max.. azt írnám le, hogy észrevétlen, már hang ügyben.
-
Csepy
őstag
válasz
DIEGO15 #12064 üzenetére
Minenképp a Dell-re voksolok mert, az egy MÁRKA, megbízható, jobb mint a Lenovo...
Ez ugye valami vicc? A lenovo nem márka? Az a gyártó, aki a világ lgjobb notijainak már 1000x kikiáltott ThinkPad-eket gyártja. Elmondom neked, hogy annak a Lenovo 3000 N500-asnak a billentyűzete kategóriákkal veri annak a DELL Studio-nak (vagy, ha már itt tartunk, egy Latitude D-nek, vagy E-nek) a billentyűzetét. A DELL-ek hol jobban, hol kevésbé, de sajnos manapság egyre jobban... hullámoznak, nincs merev alátámasztáuk. Az a lenovo meg sem moccan... a DELL-nél sajnos manapság egyre hanyagabb munkát vézenke. 6 cserém volt a jelenlegi XPS-emből, mire egy olyat hoztak ki, ami nem esik szét, viszont ez meg serceg. Nem a core2Duo-s sercegésről beszélek, hanem a hangkivezetések (jack-ek) környékén vagy 10 kondi alapból hibás. Erre azt mondta a dell, hogy elismerik, ez is hibás, de szarnak rá.
Regards: Csepy
-
herrLeon
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest