- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
fkenny #25203 üzenetére
Nézem én a manúállt :-)
De abban fehér, fekete, szürke, fehér-szürke, és fekete-szürke van. (mint a többi eddig általam látott Dell-ben) Ebben meg nem. Pedig tuti gyári.
Pasztából pedig véletlenül tényleg Arctic lett, mert az maradt meg a PC hütőjéhez vett cuccból.
Viszont ilyen hővezető lapokat nem tudom hol lehetne venni. Most egy régebbi, de még nem használtat tettem be. Nem biztos, hogy jó választás. -
voyi
aktív tag
válasz
fkenny #25103 üzenetére
Nem is találtam a neten olyan intel gm45ös chipsetes notebook alaplapot ahol csak max 667 mhz lenne az fsb. Mitöbb a laptopom specifikációjában is 800mhz ram van. Vagy ha nem erről van szó, akkor viszont fogalmam sincs, hogy mire értetted azt a "Profit".
Mitöbb, a procim(intel core 2 duo t6570) fsb-je is 800mhz,szóval az se lehet gond. -
kiskaktusz
addikt
válasz
fkenny #24910 üzenetére
Ha a helyszínen menne gond nélkül kivéve ugye a hűtést, akkor szerintem bárki megkajálta volna..
@Tüzi Én pont ezek miatt nem veszek használt cuccot pl. Inkább kifizetek 1-2-3 esztergomi látképpel többet, de legyen új a cucc egy biztos cégkönyvezett boltból és a gari is az elejétől megy..
Persze majd ha autóban gondolkodnék (aminek egyre kevesebb az esélye, mert a benzin ár ugyebár sosem fog már csökkenni), akkor én is használtban gondolkodnék..
-
gilfoyle
őstag
válasz
fkenny #24765 üzenetére
Megpróbáltam a mobilközpontot is, de a fényerő fixen ugyanaz maradt. Tegnap a legújabb nvidia drivert is feltettem, azzal sem változott.
Lehet az a gond, hogy az eredeti nvidia van fent, nem pedig a delles módosított? A dell driverrel az volt a bajom, hogy a HDMI hang nem működött, azért kellett az eredeti...sheratan: lehet érdemesebb lenne várnod a 30-as szériára... Mondom ezt 6420 tulajként... A palmrest lötyög kicsit és emiatt kattog, a billentyűzet kicsit hepehupás, a gép alja elég gyengének tűnő műanyag... Ezenkívül más bajom nincs vele, nem melegszik, nem hangos (főleg mióta SSD van benne), az akksija jól bírja.
-
SzaboZE
addikt
válasz
fkenny #24734 üzenetére
Más: Mennyire gáz ha a Latitude E6410 notimnak a kijelzője holtjátéka egyre nagyobb? most kb 1,5 2 centi.
Meg kell húzni a csavarokat a zsanérnál. Az LCD előlap lepattintható, alatta van oldalanként kettő + a gép alsó részén 1-1 hátul, 1-1 alul a műanyag takarólemezek alatt.
-
válasz
fkenny #24738 üzenetére
ennyire nem vagyok egybites
nincs ilyen matrica.
serialban van egy 5 számos rész, azt elfogadta a Dell oldal.
Hova írtál mailt asszony notijával kapcsolatban? Mert találtam egy 80as számot, de mailcímet nem.mod: hm, ez sem az. Asztali konfigot ad be. Végül is, nézőpont kérdése, ha asztalra rakom, akkor asztali konfig
sok lett a bor.
elteszem magam holnapra, jóccak népek. -
Ubul86
őstag
válasz
fkenny #24496 üzenetére
@SzaboZE: igen,használtan vettem,szóval 100% hogy már elég régi
@fkenny: most megint belőttem egy filmet rajta,gondoltam hadd menjen,az elsődleges gépemen meg tanulok tovább...hát 75% környékén leugrott 60%-ra,és most 53% az elhasználódás mértéke :/ lassan már tényleg nem merem meríteni
na,ok,ebayen 6600 környékén van már hozzá akksi,de hát az ember azt hinné,hogy alapból bírt 3 órát,akkor fogja továbbra is,és nem 1 hét alatt megy tönkre
(bár elvileg az illető kicseréli majd péntek/szombat környékén,remélem azzal már jobban járok
)
köszönöm a válaszokat
-
Ubul86
őstag
válasz
fkenny #24462 üzenetére
bátorságom odáig fajult hogy szét mertem szedni egy működő laptopot
idáig alaplaphibásokat szedtem szét,mert azt nem kellett össze szerelni XD de kis utánajárással lehet hogy kipróbálom,köszi a tanácsot
csináltam Aidával stressztesztet: kép1
kép287 fokra ment fel a proci 10. perc környékén,átlag 85 volt 5. perctől fogva. Vinyó jól teljesített szvsz,40 foknál tovább nem is ment,Aceremben eléri az 52 fokot is néha ha nagyon stresszelem
. Dimm ami aggasztó számomra,73 fok nem sok egy kicsit a memóriának? Mondjuk átlag 58-63 fok között szokott lenni,procival egy szinten. 10 percnél tovább nem mertem hagyni
nem tudom meddig kell
de ahogy néztem 95 fok lehet a max,legalábbis magyar tesztoldalakon ezt írták
-
SzaboZE
addikt
válasz
fkenny #24316 üzenetére
Nekem precision M4500-ban volt 820QM (az is 45W), de elég sok meleg távozott a gépből. Hozzá kell tenni, hogy a precision-nek brutál méretű hűtője van az E6410-é mellett. (az M4500-ban dupla csöves rendszer, míg az E6410-ben egy fingilingi pipe szállítja el a meleget) Az E6410-ben a 820QM nem indult el. Most 920XM (55W) van az M4500-ban, ezt is jól lehűti, de ha megdolgoztatom lehet fűteni a távozó levegővel
. Szóval továbbra is mondom, hogy a melegedés lehet gond. Én a helyedben a hűtőt havonta kifújnám, negyedévente pasztáznám ha 720QM megy bele. A fent említett link valami refurbised gép lehet, mert a specifikációban csak 35W TDP procikat említenek.
-
mghltm
addikt
válasz
fkenny #24310 üzenetére
gyarlag is szerelik ilyen procival a gepet, szerintem nem lesz gond a mukodessel/garral
-
weiss
addikt
válasz
fkenny #23556 üzenetére
Az volt az első, de nem az csinálja. Olyan 10 Hz-cel villog, de azt sem mindig. Amúgy nézegettem, hogy ebben elvileg LED háttérvilágítás van, szóval inverter hiba kizárva. Mindegy, a garancia már honosítás alatt áll. Meglátom mi lesz az eredmény, és annak függvényében garitaztom.
-
mghltm
addikt
-
mghltm
addikt
válasz
fkenny #22392 üzenetére
a garhoz eleg a service tag a gep aljarol, tolem mast meg soha nem kertek. ezen az oldalon tudod ellenorizni milyen tipusu garod van es meddig ervenyes.
akku kerdest passzolom, ha jol remlik arra eleve csak 1 evet adnak, mert fogyoeszkoz.
lan-t nem a bios-ban tiltottad le? akkor szokott teljesen nyomtalanul eltunni meg az eszkozkezelobol is. ha csak az illesztoprogijat szeded le, szerepelnie kell az ismeretlen eszkozok kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Tesla topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyéni arckép OFF
- Napelem
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest