- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
-
mindenes24
junior tag
Ja, hogy mugyujtoi kategoria.
Persze, olyanok jo dragan vannak, eleve kis mennyisegben adtak el oket es van olyan vevokor, aki odavan erte. Nemreg lattam kb. 600 EUR-ert jatekra laptopot, szivarvanyfeny jott a billentyuzete alol es sztereo hangja volt, ket napon belul elvittek ugy, hogy meg harcoltak is erte, hogy ki volt erte elobb.
Masik kategoria, amikor valami nagyon jot gyartottak, de muszaki okokbol nem lehet boviteni - nekem is van egy Dell laptopom, forrasztott RAM miatt nem lehet XP-nel jobbra hasznalni, de hihetetlenul eros es meg mindig birja 1,5 oraval az akkuja.
(oncenzura), aki forrasztott RAM-mal tervezte es gyartotta, win7 csont nelkul mehetett volna rajta hosszu evek ota.
-
Tamás9x
őstag
Tuti nem szedett össze valami port? 90 fokig garanciálisak a forrasztások és maga a GPU is. (amiről persze sokan nem tudnak) Bacsis mostani 9800gt-sli rendszerét kb 1 évig majdnem minden nap 2-3 órát nyúztuk majd meglett a 9800gtx-sli rendszer amit ennyin hajtunk (650/930/1625) a mai napig, semmi baja nincs. Szigorúan hűtőpaddal, 80 fok feletti értéket még sosem mértem, pad nélkül elkandikált 103 fokig, ott le is kapcsolta a bios.
Egy hibás forrasztás magában nem hiba, ha társul mellé egy mindennapi hőtágulás ami nagyobb mint 40 fok akkor van baj. 20-60
(Ez ROHS és nem ólmozott így ridegebb) az évek sajna ezt igazolják.
-
Tamás9x
őstag
Nekem nem volt semmi bajom velük pedig ha 50db noti nem fordult meg a kezemben akkor 1 sem, sőt mind túl volt húzva, a hűtés alul van méretezve ez tény, mindenkinek hűtőpaddal adtuk a szériát azóta is üzemelnek hibátlanul legfőképp cad-ra vásárolták. 9800gtx-nél az s-videó hiánya zavaró inkább
Moste egy Clevo x7200-ast nyúzok GTX460M-sli-vel alapon lassabb mint egy 9800MGTX sli oc változat
-
TheProb
veterán
8850
(#34584) cellpeti: Csak annyi a különbség a kettő közt (legalábbis a 190-200ezres verziók között), hogy az 5537-nek igényesebb/szebb a külseje (részben alu), valamint a 3537-ben i7 van.
Továbbá jelentem sikerült!
Felraktam a legújabb intel vga drivert az intel oldaláról és szerintem ez oldotta meg, mert habár most a 13.9-es mobility van fent, ezt már próbálta és halál volt... Tehát ahogy csináltam:1. mind2 vga driver leszed
2. restart
3. letörölni az összes amd/ati mappát a gépről (c, program files (mind2),program data, app data-ból és roamingból)
4. törölni a registry-ből szintén az amd/ati dolgokat
5. restart (elvileg nem kell de 5 sec egy restart belefér)
6. intel driver (B)először(/B)
7. restart
8. 13.9-es mobility felrakHa valakinek lesz hozzá idegzete kipróbálhatná azzal az ati driverral ami a dell oldalán van fennt rá és küldhetne rá 1 3dmark-ot, szerintem mást is érdekelne.
nekem most ilyen eredményem lett:
A 13.11 v9.2-es bétával (igaz a régi intel driverral) pedig:
Végezetül a TK-s teszt, benne szintén 3dmark eredményekkel, látni, hogy már majdnem megegyezzik. Lévén, hogy én SSD-t használok azért jobbnak kéne lennie, de még így is kicsivel alatt van :/
-
SzaboZE
addikt
Érdekes hangjelzés, igazából 3-2-1-et nem tárgyal a diag list, csak 3-2-2 (interrupt vector code). A villogás systemboard error-hoz áll legközelebb. Maga a hibajelenség videokártya-kijelző környékét jelez szerintem, de szét kéne borítani ahhoz hogy ebből legyen valami konkrét.
-
No, alaplap lett a vége. A gány forrasztás(ok) megölte az ellenállásokat, amiket felraktak a nyákra. Remek mi? Ezek nem álltak ellent, így behalt a tápfesz rész az alaplapon, totál zárlat. Valszeg javítható, majd meglátjuk mi lesz vele.
Ennek ellenére vettem egy másikat, írtam a tagnak, van 4 napja, aztán meglátogatom a kollégákat a kapitányságon, iszunk egy kávét, vidáman elcseverészünk, közben pedig a papírmunka elkészül.
no, ez lett a vége.
köszi a segítséget -
tragiQss
tag
Az lehet, de nagyon remélem, hogy nem elemi magnézium, hanem valami ötvözet.
Részben azért (szóljatok, ha hiányosak az ismereteim!) mert tudtommal a magnézium egy nagyon puha fém, ami nem biztos, hogy jobb, mintha tiszta műanyag lenne.
Másrészt ha a magnézium egyszer meggyullad... -
tragiQss
tag
Merő kíváncsiságból: ezt biztosan az előző tulaj művelte vele?
Nálam kétszer is elrepedt a palmrestnek nevezett alkatrész ugyanúgy, ugyanazon a helyen, anélkül, hogy bármi külső behatás érte volna. A szerelő srác észrevett valamit a gép vázán, ami ezt okozhatta, kicserélték. Ez az alkatrész magábafoglalja a belső vázat, amire az alaplap van szerelve és a külső műanyagkeretet, ami ezüst színűre van festve.
A cseredarab egy selejtes hulladék volt, az ezüst festés felkerülését megelőzően fizikailag sérült példányt kaptam. Persze végül kicserélték, de ez is sokat elmondott a Dell hozzáállásáról. (érdekes, azóta a palmrest sem repedt meg, pedig ugyanúgy használom, mint a cserék előtt)
A szervizt max. annyiban tudnám hibáztatni, hogy észrevehették volna azelőtt, hogy reklamálnom kellett. De egyébként szó nélkül rendelték a cserét.
Ha érdekel(valakit), mailben el tudom küldeni a problémás alkatrészről készült képet. -
vilmaboy
őstag
nincs más kapcsolat a dell-hez mint a 80/016157 ... napok óta veszexem én is velük support miatt. Hiányzik egy driver vagy szoftver ami kezeli a gyorsgombokat 3350-en. nameg nem jeleznek vissza az FN gombok kijelzőn. Ami szerintük normális. Szerintem viszont ők nem normálisak..
ATM automata kollega volt olyan rendes és a saját gépének screenshotjait elküldte, miszerint nekem van igazam. Dellék viszon néznek hülyén... Én odáig jutottam, hogy megpróbállok beszéllni hazai disztribútor szerviz - supportosával. Hátha nem olyan süket mint a telefonos ügyintézőjük.
-
fkenny
senior tag
A feljelentés jó ötlet, ha esetleg tudod hol lakik az illető érdemes el menned pár testesebb barátoddal aki ha kell befeszíti izmait egy kis megfélemlítés érdekében. A töltőd szerintem működik. Az alaplapod az ami valószínűleg meghalt és mikor rádugod a töltőt ezért kapcsol ki mert zárlat van ( A sok összevissza szilózott rész alu meg egyéb lemezek miatt is gondolom) Ha a csávó nem venné vissza érdemes lenne írnod mailt a DELL-nek, hogy hátha méltányosságból megjavítanák e a géped. Barátnőm gépét megjavították (törött kijelző) mert leejtette, egy napi levelezés után vihette a gépet gari időn kívül és megjavították ingyen és bérmentve.
Más: Mennyire gáz ha a Latitude E6410 notimnak a kijelzője holtjátéka egyre nagyobb? most kb 1,5 2 centi.
-
mghltm
addikt
a gep aljan szoktak feltuntetni. ha ott nem talalod, akkor az akku alatt. ha ott sincs, akkor marad a bios ( amit most nem ersz el )
a problemadra: mivel tapellatasi hibad van, a helyedben nem kiserleteznek tovabb, nehogy nagyobb karosodas erje a laptopot. SzaboZE kollegat tudom ajanlani, ha bevizsgalasra vagy profi es gyors javitasra lesz szukseged
-
vilmaboy
őstag
hát igen hülyén hangzana, de lehetséges, hogy ippen elromlott a gépedben valami hardver? Azt nem vágom, ha rádugod a töltőt, akkor miért alszik el rajta a led?
elvileg semmi köze a trafó lednek a géphez. ha 220ban van, akkor világít... aszt pacsi... egy dolog lehet még. ha megtörik pl a töltőkábel, vagy zárlatos stb... iylenkor ha gépre dugod, akkor automatán megvédheti magát a trafó úgy, hogy lekapcsol... erre tudnék gondolni. Nekem a gépnél lévő csatlakozó nyakában volt megtörve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest