- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ubul86 #24708 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen notid van, de azért 4 kiló az elég durva szerintem! Én ahogy nézegettem, 3 kilónál nem találtam nehezebbet.
Nyilván, előny a kisebb helyfoglalás/súly, de próbáltam egy 12"-es notit, és sajnos nem tudtam összebarátkozni vele (főleg a 2 nagy bumszli kezem).(#24707) premete:Rendben, akkor majd azt még nézegetem, alfa kínálatát szoktam figyelni
Egyelőre még a HP EliteBook 6930p tűnik a befutónak, de egyszer rászánom magam, és megnézek valahol egy TP T400-asat, egy 6930p-t, meg egy Latitude E4300-at, aztán amelyik jobban bejön, olyat keresek majd az aprón.
Köszönöm a segítséget! -
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz
Ubul86 #24518 üzenetére
nem támogatja a videókártya a HD videó kódolást, így szoftveresen meg csigalassú a Radeon 5470-hez képest és mivel én legtöbbször filmet nézek meg olyan dolgokra használom ahol jó a videókártya segítsége így felejtős számomra
kár pedig tetszik de hát ez van.
mivel még 2napja sincs hogy megkaptam így nagyon jó áron tudom még eladni
abból meg veszek több RAM-ot az Acer-be meg egy Samsung 830 64GB-os SSD-t
azt hiszem jóval gyorsabb lesz úgy...már csak meg kell tudnom ezt a garancia kérdést és akkor meg is tudom hirdetni hogy 3év garancia van rá friss ropogós még
-
fkenny
senior tag
válasz
Ubul86 #24461 üzenetére
Nézd át a tápkábeleket. Lehet azon van megsérülve a szigetelés és azért rázhat picit. Ha a lábadon végighúzod a kábelt észre is veheted a hibt mert látom olyan szűrös mint az enyém
G-pad-et Ha akartál ne is keress Mezőtúron , mert az ottani boltok nem árulnak. A hűtéshez, mint mondták ha bátor van kis részlapokat felpolírozva szépen pasztázva, jobb hűtési eredményt érhetsz el mint G-pad-al
-
nkmedve
őstag
válasz
Ubul86 #24455 üzenetére
Nem, nem lehet pasztával helyettesiteni, azért "gap pad" a neve mert a chip és a hűtő közötti rést hivatott kitölteni. A paszta nem képes ekkora rést áthidalni, jobb ha nem kisérletezel vele.
Vagy hasonló gap pad kell a régi helyére, vagy valami más hővezető közeg (barkácsolni-vágyók szoktak polirozott fémpénzeket vagy más lemezeket rakni oda, de elég macerás)
Szerk: Esetleg meg lehet próbálni a hűtő felfogásán változtatni ha lehet (alátétekkel pl.), hogy a rés eltűnjön és ezáltal lehessen pasztát használni, de az se könnyű művelet, és veszélyes mert letörhet a chipek sarka ha nem elég preciz a megmunkálás
-
Ubul86
őstag
válasz
Ubul86 #24455 üzenetére
bocsi a dupláért,csak gondoltam megosztom még ezt,szóval azt ajánlották hogy vagy gap pad-ezzem be én is,mert nem véletlen ha a dell így csinálta,vagy ha jól szorul a hűtő meg a cpu úgy,hogy nincs gap pad,de bevan pasztázva,akkor használjam azt...gondoltam leveszem akkor azt a gap padet megnézem hogy jól szorul -e (nekem nincs olyan,csak paszta :S), ha nem lesz jó,gondolom nem azonnal füstöl el a gép xD
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Ubul86 #24412 üzenetére
2GB RAM elég a win7nek, én is annyival használtam egy ideig, csak a kurva sok tabos böngészést nem fogja szeretni.. Addig vegyél RAMot, amíg "szaréhugyé" dobálják utánad..
Bármelyik számtech boltban ~500-2000Ft-ig
Ha nekivágsz, azért nézd meg a support.dell.com-on is a stepbystep leírást, utána elég egy betöltött videó a yt-ról is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest