Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ubul86
üzenetére
Nem tudom, hogy milyen notid van, de azért 4 kiló az elég durva szerintem! Én ahogy nézegettem, 3 kilónál nem találtam nehezebbet.
Nyilván, előny a kisebb helyfoglalás/súly, de próbáltam egy 12"-es notit, és sajnos nem tudtam összebarátkozni vele (főleg a 2 nagy bumszli kezem).(#24707) premete:Rendben, akkor majd azt még nézegetem, alfa kínálatát szoktam figyelni

Egyelőre még a HP EliteBook 6930p tűnik a befutónak, de egyszer rászánom magam, és megnézek valahol egy TP T400-asat, egy 6930p-t, meg egy Latitude E4300-at, aztán amelyik jobban bejön, olyat keresek majd az aprón.
Köszönöm a segítséget! -
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz
Ubul86
üzenetére
nem támogatja a videókártya a HD videó kódolást, így szoftveresen meg csigalassú a Radeon 5470-hez képest és mivel én legtöbbször filmet nézek meg olyan dolgokra használom ahol jó a videókártya segítsége így felejtős számomra
kár pedig tetszik de hát ez van.mivel még 2napja sincs hogy megkaptam így nagyon jó áron tudom még eladni
abból meg veszek több RAM-ot az Acer-be meg egy Samsung 830 64GB-os SSD-t
azt hiszem jóval gyorsabb lesz úgy...már csak meg kell tudnom ezt a garancia kérdést és akkor meg is tudom hirdetni hogy 3év garancia van rá friss ropogós még
-
fkenny
senior tag
válasz
Ubul86
üzenetére
Nézd át a tápkábeleket. Lehet azon van megsérülve a szigetelés és azért rázhat picit. Ha a lábadon végighúzod a kábelt észre is veheted a hibt mert látom olyan szűrös mint az enyém
G-pad-et Ha akartál ne is keress Mezőtúron , mert az ottani boltok nem árulnak. A hűtéshez, mint mondták ha bátor van kis részlapokat felpolírozva szépen pasztázva, jobb hűtési eredményt érhetsz el mint G-pad-al 
-
nkmedve
őstag
válasz
Ubul86
üzenetére
Nem, nem lehet pasztával helyettesiteni, azért "gap pad" a neve mert a chip és a hűtő közötti rést hivatott kitölteni. A paszta nem képes ekkora rést áthidalni, jobb ha nem kisérletezel vele.
Vagy hasonló gap pad kell a régi helyére, vagy valami más hővezető közeg (barkácsolni-vágyók szoktak polirozott fémpénzeket vagy más lemezeket rakni oda, de elég macerás)
Szerk: Esetleg meg lehet próbálni a hűtő felfogásán változtatni ha lehet (alátétekkel pl.), hogy a rés eltűnjön és ezáltal lehessen pasztát használni, de az se könnyű művelet, és veszélyes mert letörhet a chipek sarka ha nem elég preciz a megmunkálás
-
Ubul86
őstag
válasz
Ubul86
üzenetére
bocsi a dupláért,csak gondoltam megosztom még ezt,szóval azt ajánlották hogy vagy gap pad-ezzem be én is,mert nem véletlen ha a dell így csinálta,vagy ha jól szorul a hűtő meg a cpu úgy,hogy nincs gap pad,de bevan pasztázva,akkor használjam azt...gondoltam leveszem akkor azt a gap padet megnézem hogy jól szorul -e (nekem nincs olyan,csak paszta :S), ha nem lesz jó,gondolom nem azonnal füstöl el a gép xD
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Ubul86
üzenetére
2GB RAM elég a win7nek, én is annyival használtam egy ideig, csak a kurva sok tabos böngészést nem fogja szeretni.. Addig vegyél RAMot, amíg "szaréhugyé" dobálják utánad..
Bármelyik számtech boltban ~500-2000Ft-ig
Ha nekivágsz, azért nézd meg a support.dell.com-on is a stepbystep leírást, utána elég egy betöltött videó a yt-ról is

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

kár pedig tetszik de hát ez van.