- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atimester
aktív tag
válasz
SzaboZE #26158 üzenetére
Ezt sajnos már egy másik akkuval is eljátszotta.
Az akkun van egy gomb, és mellette 5 db LED. A gombot benyomva jeleznie kéne a töltöttségi szintet. De ha benyomom, akkor minden második LED villog egy párszor, aztán elalszik.Bele lett rakva egy másik új aksi, és néhány hónap után ugyanaz a probléma az új akkumulátorral is. Még egy aksit nem akarok venni. Szerintem valami más probléma lehet.
-
premete
veterán
-
-
subidu
tag
válasz
SzaboZE #25450 üzenetére
2 éve is a Computer Praxisban kellett leadnom a gépet, és hivatalos dell szervíz javította, talán a chs. Akkor a CP-ban nem javították , mert garanciális volt, elküldték Bp.-re.
Mindjárt előkeresem a papirokat mert eltettem mindet.
A lényeg, hogy nem kellett másik gépet vennem
ThinkPad lett volna.
-
negyedes
addikt
-
userxy
őstag
válasz
SzaboZE #25422 üzenetére
Az már az ő dolguk megoldani. Nem az enyém én jeleztem feléjük 3 napon belül a hibát ők azt mondták, hogy törvény írja elő a három napon belüli hibára a készülék cserét.
3 napon belül nem javítják garanciálisan hanem csere van. Ez a törvény. Nem én találtam ki ők írták. Nekem meg megfelel. -
VS461
tag
válasz
SzaboZE #25398 üzenetére
Ezzel vissza is kanyarodtunk a W8 problémájához, mert, bár mért adatom jelenleg nincsen, és amúgy nem is szoktam Coretempet mindig futtatni, egyszer csak megnéztem a hőmérséklet-adatokat a vásárlás után, és a 40 fok alatti tartományban volt a processzor alapon, a néma ventivel. Örültem is, mint majom a farkának, hogy végre, bika laptop, hosszú akkuidővel, csendes működéssel. Ezért is lettem
a W8 telepítése után, mikor meghallottam és megláttam az eredményt. Amúgy update-képpen: az akkuidő is lement max 2-3 órára a 9 cellás akksival (addig a többszörösét, használattól függően).
Reménykedem, hogy a végleges W8 és a hozzávaló driverek orvosolják ezt a dolgot - no, és nem hardverhibám van 2 hónap után.
-
oncsi
őstag
válasz
SzaboZE #25388 üzenetére
És bocsi, de még annyit megjegyeznék, hogy egy ilyen gép (proci) által indított leállításnál a Win már nem indult újra. 1 hét, és 15e Ft ba került egy adatmentés. És itt nem az a gond, hogy a Wincsi kondiciója leesett mert átviteli hibát írt be, hanem, hogy akkor éppen piszokul kellet volna az az adat ami végül is szerencsére meglett. De a szerencse, meg a megbizható (350eFt-os) üzleti kat. gép valahogy nem kéne, hogy együtt szerepeljenek.
-
nkmedve
őstag
válasz
SzaboZE #25388 üzenetére
Az a gond hogy ez igy ebben a formában nem megnyugtató (legfeljebb a gyártónak), a proci nem fog tönkremenni a pillanatnyi 90-100 fokoktól, de hogy egy ilyen gép nem lesz működőképes 2-3 év mulva az majdnem biztos (rossz esetben pont a garancia lejárta után fognak elengedni a cinezések). A proci csak saját magát védi túlmelegedés esetén, minden más felfőhet körülötte, és ezzel van a baj (a szilicium birja a magasabb hőmérsékletet és az ingadozásokat, a nyomtatott áramkör kevésbé).
A másik dolog, hogy egy gép ne kapcsoljon már le normális használat mellett. Elhiszem hogy ha az ember 40 fokban takarón vagy ölben használja akkor lekapcsolhat, de mondjuk 25-30 fokban asztalon használva szerintem semmilyen gépnél nem elfogadható a lekapcsolás egy kis terhelés mellett.Ez ellen csak úgy lehet védekezni ha valaki utánanéz az adott tipusnak melegedés szempotjából és ha nem jók a vélemények akkor egyszerűen nem veszi meg (pl. Inspiront i3-i5 proci fölött és/vagy dedikált GPU-val senkinek nem tudnék ajánlani, esetleg egy eszkimónak).
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
SzaboZE #25388 üzenetére
(80 fokos a procim, normális?, meleg a gép, normális? stb) az a válasz, hogy igen. Tönkremenni nem fog, mert védi magát a hardver.
Nekem még mindig kiakasztó, hogy a consumer szegmensben a 80 fok normális, de tény, hogy az.
1-3 év élettartam, csókolom, utána elenged a forrasztás a lapon. -
VS461
tag
válasz
SzaboZE #25388 üzenetére
Attól nem féltem, hogy túlmelegedne a proci, mindössze furcsának találtam, hogy izomból pörög a hűtés, miközben a feszütség és az órajel is a béka feneke alatt van, és alig dolgozik a CPU (ezt meg nem hasraütéssel gondoltam megállapítani, hanem mérőprogramból).
Mindenesetre már csak párat kell aludni, és itt lesz a végleges.
-
törölt tag
válasz
SzaboZE #25353 üzenetére
Azt állítják magukról..
"hivatalos Dell márkabolt - Dell Certified Partner"
http://www.laptopszalon.hu/dell_certified_partnerMennyire normális ezen érték?
Jelenleg netezek, semmi játék, zene, film, 58-66 fok, és megy a venti.Pécsi vagyok, így ezért választottam ezt a megoldást.
Annak utána lehet nézni service tag alapján, hogy tényleg volt-e alkatrész csere a két javításnál?Mert az adatátviteli probléma továbbra is fennáll...
-
ro_bert17
őstag
válasz
SzaboZE #25295 üzenetére
Nagyon alap dolgokra lehet kevésbé költség hatékony (bár mindeképp fokozza a felhasználói élményt) egy ssd. Komolyabb felhasználás esetén szerintem már inkább jól jön, mint cpu csere. Ráadásul ez utóbbi opciónál szerintem érdemes figyelembe venni az igényt, mert amit a jelenlegi cpu nem szolgál ki, azt egy valamennyivel erősebb hogy fogja, és milyen áron?
(#25301) oncsi: EC slot van a gépben nem?
-
oncsi
őstag
válasz
SzaboZE #25291 üzenetére
Már novi új alaplap van benne (megszívtam az NVidia kártyával én is) Útólsó BIOS. Most normális a melegedése. Régi lappal néha a Video elérte a 95C-t is. Aztán persze be is halt. Ez a mostani már állítólag nem lesz halott e miatt. Ténylegesen 15-20C-vel hűvösebb. Azt hiszem kisebb feszen jár, mert teljesítményben kb ugyan az maradt, miközben hűvösebb. Nem tudom igazán mit hozna sebességben a T9xxx de nem találom a D630 utódját (elérhető áron persze) ezért poróbálom kissé húzni a cserét.
A 800MHz DC memoryra nincs ötleted? -
kiskaktusz
addikt
válasz
SzaboZE #25213 üzenetére
az szép. Azt hittem nem olyan radikális a belső elrendezés, de mostmár megnézem tiborandras által linkelt videót, meg a usermanual-t is..
cadeyrn Azért annyira nem vészes a helyzet.. Nem annyira szerelhető, mint egy üzleti noteszgép, de azért nem is 2-3 órás művelet..
Szedtél szét előtte valamilyen notebookot?
-
-
tragiQss
tag
válasz
SzaboZE #24928 üzenetére
Ja igen: fényerő változás visszajelzése nem mindig megy. Eddig rajtam kívül minimum egy embernek. Ennek természetesen az az oka, hogy hülye vagyok hozzá, még véletlenül sem az, hogy a dell valami szemetet rakott a driverek közé.
És sorolhatnám...
Ha elintézed, hogy visszakapjam a pénzem, többé nem foglalkozom Dellel. Momentán nincs keret másikra, hogy ezt a megérdemelt helyére továbbítsam, a legközelebbi kukába. -
tragiQss
tag
válasz
SzaboZE #24928 üzenetére
Emlékeim szerint, mindeddig kulturáltan beszéltem veled.
Hogy beálltál a sorba az agyatlanul flémelők közé, arról nem én tehetek.
(én is kikérhetnék magamnak pár dolgot, de már megszoktam, hogy viszonylag kevés helyről várhatok segítséget, ha dellről van szó.)
ui: megnézted a képet, amit a múltkor felraktam, hogy milyen hulladékot szereltek be alkatrészként?
Akksival kapcsolatos gondjaimra hányszor is kaptam itt bármilyen választ?
Melegedésre tudott valaki érdemben válaszolni? (_érdemben_) -
tragiQss
tag
válasz
SzaboZE #24877 üzenetére
Nem általános szoftveres problémák supportjáról beszélek, hanem a dell álltal kiadott, általuk "supportált" bughalmazokkal kapcsolatos hibakezelésről.
Gondolok itt pl. a minimum fél éven át próbálgatott automatikus driver frissítésre, ami valamelyik driverből következetesen egy régi darabot akart a gépemre erőszakolni, minden alkalommal sikertelenül. (kb. fél év után azt hiszem, végre kegyeskedtek javítani)
Vagy amikor feltelepítem a legfrissebb, kizárólag a Delltől elérhető tapipad drivert, aminek a telepítése után megkergül a toucpad, akkor legyen ember, aki képben van és meg tudja mondani, hogy mit kell tenni, hogy normálisan működjön legalább alapbeállításokkal, illetve hajlandó továbbítani a szoftver íróinak a hibajelzéseket és van valaki, aki ezeket a hibákat javítani is tudja.Hangsúlyozom: csupa olyan szoftverről van szó, amit a dell házon belül állít elő, máshonnan nem elérhetőek!
És légy oly kedves, (sokadik alkalommal kérlek) ne nézz mindenkit hülyének, akinél nem működnek ezek a szoftveres állatorvosi lovak! Csak húsz évig éltem IT-sként, azért egy windows-t fel tudok hiba nélkül telepíteni. Ahogy a doksikat is megértem és tudom (illetve tudnám) leírás szerint telepíteni a drivereket (ha a leírás követné pl. a support.dell.com változásait - ugyanis, ha jól sejtem, a mostani telepítési útmutató alapján a Latitude szoftverek nagy részét meg sem lehet találni, mert pl. más néven, más csoportba kerültek a legutóbbi átalakítás során)A gép mellé adott diag szoftver szart sem ér, mert a hardver elemek felét sem teszteli.
Pl. a döglött smartcard readerről semmit sem tud. Ha jól emlékszem, a BT/Wifi stb. eszközök tesztelésére sem képes.
(mert ha nem tudnád: a Latitude E6x20-as szériához nincs külön telepíthető diagnosztika, csak az van, amit a BIOS mellé tettek, ahogy még jónéhány egyéb szoftvert is kivettek az új széria készletéből)
Na, inkább nem növelem tovább a vérnyomásomat...
(tájékoztatásul: lehet, hogy merő szívességből, de az IBM-es srácok ki tudtak segíten, mind az egy alkalommal, amikor szükségem volt rájuk három év alatt)
Hogy miért vettem mégis Dell-t? Mert nem tudhattam előre, hogy ennyire ócska amit a Dell ránk sóz, mint hardver, mind szoftver, mind támogatás terén.
Elhiszem, hogy a 6510-zel bezárólag maga volt a csoda, de amit én tapasztaltam itt az elmúlt kb. tíz hónap alatt... minden kritikán aluli. (melyik cég engedi meg, hogy a gyártósorról leeső selejtet küldje ki csere alkatrészként, ahogy azt a korábban linkelt képen láthattad, ha megnézted?) -
-
tragiQss
tag
válasz
SzaboZE #24873 üzenetére
Attól függ. Ha a gari idő alatt egyetlen alkalommal van szükség javításra, de mellé _support_ is jár (és support alatt korrekt, szakértő támogatást értek, nem egy kötekedő, kizárólag hardverhibák rögzítésére alkalmas/hajlandó helpdesket), akkor valószínűleg inkább a két hétre szavaznék.
Kötekedésként értékelem pl. amit asszem vilmaboy említett, hogy NBD garis géphez nem küldenek embert, mert nem tudják, mi lehet a baj...
Vagy amikor mondom a supportosnak, hogy nincs mire felírnom az e-mail címét, bediktálom a sajátomat, küldjön oda egy üres levelet, amire válaszolhatok, erre közli velem, hogy inkább hívjam őket a jövőhéten.Az külön kiakaszt, hogy ha német vagy amcsi vásárló lennék, akkor lenne online support. Mivel magyar vagyok és itt vettem a gépet... Nekünk nem jár.
(igaz, ahogy észrevettem, az amcsikat is elhajtják, ha pl. bugot találnak valamelyik delles driverben és emiatt próbálnak segítséget kérni)
-
tragiQss
tag
válasz
SzaboZE #24839 üzenetére
Ha jól láttam, a gépemben a hűtőborda kb. az alaplap felületének a felét foglalja el.
55 foknál még el sem indul a ventilátor.Friss érdekesség: rászántam magam, hogy a support.dell.com-on lévő diagnosztikát futtassam. Kiakad a videotesztnél. Pontosabban a "surface teszt"-nél feketére vált a képernyő, homokórázik az egérkurzor és amíg ki nem lövöm, így marad.
:-(Most kikapcsoltam a tűzfal szoftvert, megpróbálom így is, hátha... de nem bízom benne.
-
tragiQss
tag
válasz
SzaboZE #24830 üzenetére
Hát a fene tudja. A T61 is tiszta műanyag kívül, de azt is kibírta, hogy kb hetven centit zuhant a kisasztalról a padlóig.
Ennek a felső borítása műanyag, mégis átforrósodik és nem tudom, miért.
(mondjuk gyanús, hogy valaki említette tegnap: neki 6420-a van és az nem csinál ilyet) -
tragiQss
tag
válasz
SzaboZE #24826 üzenetére
Nekem egy logitech "hűtőm" van (csak egy műanyag lap, némi hővédelemmel alul), ami tőbb szellőzést enged a gépnek asztalnál, mivel a gép négy, a lábainál magasabb gumibakon áll.
Az alsó 40-41 fok egyébként nem is zavar egészen addig, míg felül nem kezdi égetni a csuklómat. Viszont pár napja már kimondottan zavaró a belőle áradó meleg.
És folyton oda lyukadok ki, hogy a régebbi gépeimen soha sem tapasztaltam ilyesmit. Az utolsó, ami már saját volt, az alul ugyanilyen forró tudott lenni, mint ez, de felül sohasem lehetett ilyen durván érezni. -
tragiQss
tag
válasz
SzaboZE #24823 üzenetére
E6520-as és nincs egy hete, hogy ellenőriztem: tiszta a hűtőborda.
Közben eszembe jutott egy zseniális ötlet: van egy digi lázmérőm. Aszerint 40.7C a gép alja.
A tetején csak hőemelkedést mért: 37 fokot. :-)Csak azt nem értem és erre mind a mai napig nem tudott senki választ adni, hogy korábban miért nem forrósodott ennyire (palmrest+az a korábban emlegetett belső váz volt utoljára cserélve).
Persze nem kizárt, hogy a környezeti hőmérséklet lépett át egy bizonyos értéket, ami miatt ennyire leromlott a hűtés hatásfoka.
Sajnos ezzel egyidőben BIOS-t is frissítettem, így még az is lehet, hogy az kavart be.
Amit viszont nagyon nem tudok megérteni: amikor a proci környéke épp csak langyos, miért marad meleg a memória chipek feletti rész? (a gép alja egyformán meleg, de ez valószínűleg abból van, hogy mégis tiszta fém és jól vezeti a hőt)----
Múlt héten be akartam vinni hozzátok személyesen, de már nem fog menni. :-(
Marad, hogy hívom a supportot és reménykedek, hogy szakember kezébe kerül... -
tragiQss
tag
válasz
SzaboZE #24781 üzenetére
Eredetileg én is úgy képzeltem, hogy az alsó borítása magnézium, mivel arra volt ráírva, de amikor felaprították a gépem és kicserélték a belső fém szerkezetet, akkor a szerelő srác arra mutogatott, hogy az a magnézium. Jó, elhittem, bár engem inkább emlékeztetett valami acél v. alumínium lemezre, amit műanyagba foglaltak. A te verziód hihetőbb, de ettől nem lesz strapabíróbb. Régen szokásom volt egy kis fiókszerűségben tárolni a gépet és onnan egy kézzel megfogva kihúzni. Na ez a régi géppel ment, a Latitude elég hangos recsegéssel jelezte nemtetszését, úgyhogy leszoktam róla.
Hogy ez az ezüstös rész is fém lenne?
Végül nagy nehezen sikerült a painttel úgy összepréselni, hogy beleférjen az egy megás limitbe. Ilyen sérülést te el tudsz képzelni fém alkatrészen?
(komolyan kérdezem, mert nekem akkor vált gyanússá, hogy ez a keret is műanyag, mikor a csere után felfedeztem ezt a bekarikázott gyönyörűséget - élőben sokkal durvább volt a látvány)
(Itt hogy működik a kép csatolás? Mintha lenyelte volna, amit feltöltöttem)
-
tragiQss
tag
válasz
SzaboZE #24771 üzenetére
A 6520-ban hol a magnézium (leírásokat leszámítva
)? Mert én csak műanyagot fogdosok rajta, talán a felső borítás kivételével. Vagy ez a műanyagra emlékeztető keret lenne a magnézium?
Az kritikám meg a 6520-nak szólt, ami a Dell szerint a felső közép kategória. Csak a Precision(?) van feljebb az üzleti gépek között.
Ja! És még valami: ha az 5xxx az alsó, akkor mi a Vostro? Mert amikor gépet vettem, nekem azt mondták, hogy a Vostro az üzleti alsó kategória, a Latitude a közép - ennek az alja talán az 5xxx sorozat és felettük az épp nem kapható/ahol mégis, ott megfizethetetlenül drága Precision. -
vilmaboy
őstag
válasz
SzaboZE #24747 üzenetére
Az a gond, hogy N-es gépet vettem, mert gondoltam, hamár egy szerver konfigurállással elbírok, akkor ez is menni fog
A support oldalon szerviz kód alapján nincs csak egy mobil broadband application. Ugyanígy nincs fent a digital persona sem, ami az ujlenyomatolvasóhoz kellene. viszont van fent pl 3g modemhez cuccos, ami nincs is a gépben. Esetleg ha elküldöm a szervizkódomat priviben, akkor ránéznél? Van rá időd?
meglepetés ként ért, hogy csak egy freedos install cd-t kaptam hozzá. Nem rosszból, de egy 200+os laptophoz legalább egy driver cd belefért volna. Nem lehet leszedni egyben valahol egyet? Alapból sem wifi, sem lan nem ment... Bosszantó. Megveszel egy ilyen kategóriájú gépet és nem tudod használni ha nincs odahaza egy másik, amit levadászod valamely lan drivert.
-
válasz
SzaboZE #24731 üzenetére
Kerestem a tagot, de nem találtam. Biosban van, az tuti, csak a házon nincs. Vagy csak szimplán nem tudom, hogy melyik az. Tudok róla feltenni egy képet, jobb ötletem nincs.
Szóval akkor a táp jó (valszeg). Csak nem tudom elképzelni, hogy mitől lett/lehet zárlatos. Mert oké, szétszedtük, kipucoltuk, kapott pasztát, elindult, ment, leállt, hazahoztam, töltőn maradt, majd reggel indít, bios, raid, win install, és ekkor pusztult meg.
Holnap ráérek, kap másik tápot, ha nem jó, akkor szétszedjük atomjaira, teljes pucolás, megnézzük mi a fax lehet, egyesével összerak, aztán kiderül...Eddig 2:0 az alaplaphibára. Remélem nincs baja, mert anno sikerült rövidre zárnom az IS-7emet, 15 perc múlva elindult, és azóta is megy.
Remélem ezzel sem lesz másképpmod: gari nincs már... szerintem.
-
válasz
SzaboZE #24726 üzenetére
No, az akku fel van töltve (nem merült le), így az nem lehetett a lekapcsolás oka.
Nem kapcsol be a gép sehogyan.Két esetet tudok elképzelni.
1: meghalt a trafó, ez beégette az alaplapot... ez holnap kiderül, cimbinek ugyanilyen gépe van, elég egyszerű lesz letesztelni a trafót.
2: elszállt az alaplap(on valami).Iszonyat kókány van ebben a gépben, fél köbméter sziloplasztot vakartam már ki... sőt... ilyet még nem láttam. Két réteg powertape közé nyomott szilo, majd úgy beszilózva a gépbe, a videókari fölé, gondolom hőszigetelésnek. nooormális?
A videókari hűtéséről... rézlapok össze-vissza görbítve, egyik venti ilyen, a másik olyan... billentyűzet háttérvilágításának a fele megy, a másik nem, ezt a diag is mutatja. Illetve mutatta, amíg ment a gép.
Valaki tett valami szürke lapot a chipsetre is, gondolom hűtés gyanánt. Persze szilóval. Ebből jutott arra a kis fekete izéra is, ami mellett két kondi van, ennek tuti van valami köze a táphoz.Nem tudom ki az a barom aki ilyesmit csinál egy géppel (pláne ilyennel), de fejbeba..hatná valaki egy csákánnyal... párszor.
Azt sem tudom, hogy az előző tulajnak volt-e erről tudomása, de azért ez elég meredek.
Ha nem tudok vele dűlőre jutni, akkor el fogok gondolkodni egy feljelentésen. Aztán lesz ami lesz, mondjuk pont ez hiányzik a legkevésbé most, de 130ezer, az 130ezer. -
válasz
SzaboZE #24676 üzenetére
Teszteltem, ment a hangszóró diaggal. Viszont hiába installáltam újra a hangdrivert, nem változott semmi. De ez még nem is annyira baj, ritkán használom a hangszórókat. A többi hibával van bajom úgy összességében.
Veszprémből mi lehet a leggyorsabb ha gariztatni akarom a gépet?
(#24675) kiskaktusz: köszi!
-
Ubul86
őstag
válasz
SzaboZE #24608 üzenetére
értem,köszi,sajna addigra már elpasszolta,szóval várok a következő rendelés beérkezésig
, esetleg abban tudsz -e segíteni, hogy gap pad-et honnét tudom megnézni,hogy a d430 hűtőjéhez hány milis vastagságú való? Mert ok,hogy lemérem,de kicsit szétb***tam már a legutolsó eset után,mikor ajánlották,hogy próbáljam bekenni pasztával,és nézzem meg hogy zár e normálisan,ha nincs gap pad rajta
-
ATM_automata
őstag
válasz
SzaboZE #24603 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy nincs dokkoló aljzata. Jellemzően pl. az asus gépeknek sincs és azokhoz is van "gyári" usb dokkoló, ami valszeg valami máshol gyártatott univerzális cucc. Gondoltam, hátha a Dellnek is van ilyen, de ahogy nézem nem igazán...láttam egy usb 3.0-ás targus univerzális dokkolót, de kapni sehol nem lehet...vagy legalábbis én nem láttam.
-
TeeJay
félisten
válasz
SzaboZE #24526 üzenetére
egyrészt Intel HD2000 van benne másrészt a Radeon 5470 dedikált RAM-os és mindenbe besegít a procinak míg ez az Intel egy nagy nulla sajnos...
és volt már Brno-ba 1-2 Acer noti amit vettek a környezetemben de max 4nap alatt mind visszajött szépen...mivel még csak 2napja van nálam jó áron meg tudok válni tőle
jövőre meg veszek úgyis jobb már 17"-os notit majd akkori teljesítménnyel
addig bőven jó az ami eddig is volt csak felbővítem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest