- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
arpeen2 #35756 üzenetére
Én használok igen. Win 8.1 megy rajta, 7el ki sem próbáltam bevallom. Mi köze van a dellnek ahhoz hogy az amd nem ír rendes drivert a kártyához?
Mellesleg itt írjátok hogy az inspiron a belépők belépője. Volt már saját és általam huzamosabb ideig használt albacomp, packard bell, acer, asus, fuji és hp notebook. Egyik sem a 90K-s kategória mégis ez a fospempő 3537 eddig mindet veri. Az más kérdés hogy ezek közül az albacomp elpusztíthatatlan. Törött zsanér, törött ház, képernyő káva törött. Kapott az élettől már nem keveset 5 év alatt mégis megállíthatatlanul megy és teszi a dolgát.soldi3r: Magyarország egy olyan hely ahol pofátlan áron adnak Windows-t.
Annak van szerencéje aki MSDNAA-ról letöltheti a jogtisztát ingyen.
-
tvamos
nagyúr
válasz
arpeen2 #35767 üzenetére
Nekem tobb HP geppel volt gondom, (es a HP Probook word wide business szervizevel is ment a szivola, meg Asussal, meg Acerrel,) a Dell meg tette a dolgat.
Amugy nem hiszem, hogy a Dell kene egyaltalan Windows akarmi drivert adjon egy olyan gephez, amit NEM Windows-zal arul!
Amit irsz, az egyszeruen igazsagtalansag es hitelrontas! -
szabonagyur
félisten
válasz
arpeen2 #35767 üzenetére
Hello
Pár napig használtam a 3537-et Win7-el és az ég világon semmi baja nem volt, simán ment a Dell oldalról szedett driverekkel! MEg kell jegyezni, hogy minden gyári dell driver volt semmi frissítés más oldalról.
Rendben ment minden, GPU-Z is kiírta, hogy dolgozik stb.
-
enzahobi
aktív tag
-
Chaser
legenda
válasz
arpeen2 #35767 üzenetére
Nem feltételezek semmit. Több helyen fel van tüntetve, hogy ez a gép csak W8 ready. Talán írj a dellnek, mi a meglátásuk a témában. Vagy a zöld számon hívd fel őket.
szerk: NoOne1976 HD sentinel mit mond a vinyóra? Mielőtt cserében gondolkozunk legalább ezzel nem árt rálesni
De van dell diag is ehhez a géphez, bár felesleges ha sentinel szerint tele van bad sectorral akkor ott a gond.
-
eastsider
nagyúr
válasz
arpeen2 #35764 üzenetére
Jahh, meg hogy még itt tart a DELL 2014-ben, hogy kompatibilitási problémái vannak a laptopjaival ? Odab...sz
nézd úgy, hogy ott tart a DELL 2014-ben, hogy tud az ember venni 100k környékén (nemtom pontosan) egy notebookot, valahol meg kell kötni azt a kompromisszumot.. pár éve 140-150-160 volt ez a határ. ezt nem kell elfelejteni
-
Chaser
legenda
válasz
arpeen2 #35764 üzenetére
Láttál már 5010/5110-et? Na az már fospempő
de mondom, amd adja a vga drivert, és ha amd w8-hoz ad akkor oda ad. Ez így van ám minden egyes gyártónál. Maga a haswell valószínűleg nem zárja a w7-et, mert üzleti gépeknél elérhető. De elméletileg van már 7-es driver is ehhez a vga-hoz.
szerk: belépő régen sem azt jelentette hogy lassú, volt azokból erős hw, csak a kaszni hulladék, mai napig is van. Ebből a gépből is van 200k-s verzió..de ez belépő gép marad mindig is, mindegy mit pakolnak bele. Max hw-esen középkategória a felsőbb szegmens.
Ajánlom vegyél bármelyik gyártótól konzum gépet, ott se lesz jobb a helyzet. -
Damage401
senior tag
válasz
arpeen2 #32974 üzenetére
Egy lehetőség maradt. Egy Linux Live CD/Pendrivet indíts már el a gépen. Majd ott a Beállítások Webcamnál nézd meg hogy felismeri-e. Ubuntu 13 verzióval próbáld. Sokkal több natív driver van hozzá. Mint Windowson
Szerk.: Esetleg a funkció gomboknál nézd meg hogy van e Webcam esetleg ha ott kikapcsolva maradt akkor 100% nem ismeri fel.
-
Damage401
senior tag
-
-
mghltm
addikt
válasz
arpeen2 #24115 üzenetére
az eszkozkezeloben nem fogsz erre utalo jelet latni. ha van 3g/wwan elokeszites ( antennak/kabelek ) a laptopban, akkor a sim olvaso is mukodokepes. hasznalat elott be kell szerezned egy kompatibilis modemet ( en pld dell 5540-et vettem az e4300-amba ). ezek utan ismeretlen eszkozkent jelenik meg a modem az eszkozkezeloben. feltelepitve az illesztoprogramot es a mobilnet szoftveret, barhol tudsz majd netezni
-
wanted5
őstag
válasz
arpeen2 #24054 üzenetére
és mi lenne ha ezt a kommentedet irtod le elsőnek nem pedig a másikat?
ki lehet javítani a másikat, senki sem tévedhetetlen, de akkor is normálisan kell, nem pedig kb "lehülyézve" azt aki segíteni próbálezen kívől én továbbra sem javaslom sűrített levegővel fújkálni a gépet, az ilyen koszt úgyse fogja kihozni:
-
wanted5
őstag
válasz
arpeen2 #24048 üzenetére
köszi szépen imádom az ilyen embereket
próbáld ki akkor sűrített levegővel, nem egyszer hallottam már hogy emiatt romlott el a venti...
ha pedig már rendszeresen túlmelegedés miatt kikapcsolgat a gép akkor biztos nem fogok vele szarakodni, hanem gariba szépen megcsinálják (ezt pedig boltos mondta ahol még anno vettem a gépet!)
[moderálva]Te meg kicsit próbálj kevésbé személyeskedően, és kulturáltabban írni!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
hapcser
csendes tag
válasz
arpeen2 #23433 üzenetére
3d mark 06-ban 1280*768 sm2+hdr pont össz volt 6000. Ennyit is találtam neten kb. Amiben bajom van F1 2011(előtte tökéletesen futott) és CSS(itt 120fps körül fut, amikor visszaesik akkor 40-50, füstben meg kapásból 50, előtte tökéletesen futott) és a Silkroad online(itt integráltról fut tökéletesen,de dedikáltról szaggat). Feltettem vagy 6 különböző drivert, de mindig ezt csinálja, ha beviszem szervizbe attól tartok azt mondanák, hogy nem is kéne bírnia ezeket a játékokat(ami hülyeség)...
-
Mexildos
aktív tag
válasz
arpeen2 #23428 üzenetére
Az a baj, hogy még angolul sem nagyon volt erről szó. Igazából a proci teljesítménye kielégítő, de az akkori 4 magos procit 280 dollárért meg lehet venni ami gyakorlatilag majdnem hogy gyorsabbá tenné a gépet a mostani i5-ös gépeknél ami szerintem nem lenne utolsó. De egyelőre csak a gondolattal játszottam el. Vagyis csak a gép élettartamának kitolása jár bennem. Hiszen egy úgy Dell gép akár 300e is lehet és hát nem mindegy.. Igaz újat nem vennék de akkor is
-
Mexildos
aktív tag
válasz
arpeen2 #23420 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor nagyon úgy néz ki, hogy a T9900-ast is meg kell, hogy egye. Közben utánanéztem és láttam hogy létezik QX9300-as proci is ami 4 magos. Ha ez is belemenne, akkor tényleg jó vétel volt, mert valószínűleg a gép előbb megy majd tönkre mint, hogy kicsi legyen
Mindazonáltal a mai I5 és I7 processzorok miben jobbak mint elődeik? A fogyasztást leszámítva? Úgy érzem, hogy ezek a régebbi gépek is teljesen jól kielégítik a mobil feladatokat. Így nem értem mi az amiben az újabbak jobbak?
A fenti kérdésekre azért még várogatom a válaszokat
Amikre választ kaptam azt köszönöm.
-
Chaser
legenda
válasz
arpeen2 #23365 üzenetére
Én szeretem azt ha elfordítom a fejem vagy nem teljesen szemből vagyok a kijelzővel akkor is kényelmesen lássak mindent. Ezt kis felbontású TN panel nem tudja kivitelezni. Attól meg egyenesen hányok, ha 1 cm-t elmozdul a fejem már minden szín másképp néz ki. IPS-nél annyira nem gond a kis felbontás se, de azért ott is nagy felbontásnál van blade életérzés
Kinek mi fontos...
-
Chaser
legenda
válasz
arpeen2 #23361 üzenetére
Nincs túl jó szemem, de látom a pixeleket ilyen monitorokon. Lehet neked még rosszabb van. Folyamatos képnél annyira nem is tűnik ki, de statikus képeknél igen. + tegyem hozzá ha kommersz TN paneles kijelzőről van szó annál jobbak a betekintési szögek minél nagyobb a felbontás. Egy HD vs FHD 15.6-on ég és föld már csak emiatt is.
-
Csaszykj
aktív tag
válasz
arpeen2 #22756 üzenetére
Köszönöm, ezekkel tisztában vagyok, mivel 1 hónapos sincs a gép, így nem szeretném szétszedni.
Valami olyan alternatívát keresnék elsősorban, ami Win7-XP telepítő kivételével Pendrive-ról bootolva formázni esetleg.
2db ilyen dell gép van nálam, a másik gépet elsőre sikeresen leformáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gmail
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horizon Forbidden West
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest