- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz
TeeJay #70474 üzenetére
Nem érintőkijelzős az a Latitude véletlenül?
Ha igen, akkor az az anyag a kijelő és az érintőréteget tartalmazó üveg közötti LOCA (folyékony optikailag tiszta ragasztó angol rövidítése), ami elkezd egy bizonyos kor után szépen kémiailag lebomlani. Sok ilyet látni itt a hirdetések között.
Az anyag nem kifejezetten mérgező, ha nem fogyasztja el, vagy fürdik benne, de szépen ráfolyik a laptop belső burkolatára és ott minimum esztétikailag is problémás.
Izopropil alkohol lehozza a nagy részét, de teljesen csak a laptop egész felsőrészének teljes cseréjével oldható meg.
-
soldi3r
veterán
válasz
TeeJay #58182 üzenetére
Helyesen irja, hogy nem ismeri a HP-t, mivel nem Dell. A pakliban benne van, hogy a toltoazonosito az alaplapon halt meg, bar az esetek nagy reszeben a toltokabel a hibas, en azt is cserelnem, ha nincs keznel masik DELL tolto. Ha mar darabokban van, akkor valami hasonlo alkatresz forrasztasara is nezz ra. Aliexpresszen talalsz 65 es 90W-oshoz is kabelt, DC jack neven.
-
TeeJay
félisten
válasz
TeeJay #58100 üzenetére
sőt megvan a Dell töltő is mert 65wattosat 2500-ért tudok venni használtan
és ilyen átalakítóval 7.4x5.0mm --> 4.5x3.0mm center pinre tudom alakítani szóval kb. a töltő is megvan 3000-bőlez a csatlakozó átalakító így rendben van ugye? tehát a DELL laptop csak azt fogja nézni center pin-en hogy az adapter 65wattos és lehet neki tolni maxon
-
válasz
TeeJay #58093 üzenetére
Irigylem a nyugalmad és a bátorságod. Én sem sz@aroznék ennyit, és ahogy a kolléga írta, ne adja az ég, hogy valami balul sűljön el, mert Te leszel a hibás. Már jártam így, buktam egy tízest, soha többet. Én beküldeném bevizsgálni, mondanak rá egy árat, vagy megér annyit a tulajnak, vagy fészbúkozik tovább a telefonján. Ha munkára kell, akkor meg jó kis gépek vannak akár már 40-50 ezerért is. Az 500 megahertz egyébként simán lehet a töltő miatt, láttam már olyat én is, hogy nullás akku mellett egy ősrégi Dell töltővel sírt a gép inbdulásnál, és ha jól emlékszem, az órajelet az is visszavette.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
TeeJay #24538 üzenetére
Látom nagyon büszke vagy a gariidőre az acernél.
Elárulom, nekem nem NBD garom van, tehát nekem kell mászkálnom vele a szervízbe, mégis max 1 órát kell várnom egy jó szerviz ponton és vihetem is haza..
Hozzáteszem, hogy a mostani alaplapcserénél kemény 33 percet vártam a humansoftos srácokra.. Te meg várd csak az aceredet Brno-ból. Csak tudod az a baj az acer supportjával, hogy a nagy átlagban tényleg olyan időkkel dolgoznak, mint amit premete írt, neked csak mázlid volt..
-
wanted5
őstag
válasz
TeeJay #24538 üzenetére
rendben van, látszik hogy "acer fanboy" vagy, nincs ezzel semmi gond, kinek mi jön be
csak szerintem hanyagold hogy így acer úgy acer, egy Dell fórumon úgyis azt fogják mondani, hogy az a jó (mellesleg az acer sztem se jó)
kérdezd meg nyugodtan amire kíváncsi vagy, és készamúgy azt is nézd meg, hogy amit nyertél az a Dell-nek a legolcsóbb teljesen belépő gépe, 100k kb, a te acer géped nem tudom milyen, de biztos, hogy többe került és ahogy írtad többet is tud, de vedd figyelembe a kategóriai elhelyezkedését is a két gépnek és azután hasonlítgasd (attól hogy notebook - notebook még nem ugyanaz a kettő, olyan mintha a tied mellé tennék egy alienware-t, hiszen notebook mindkettő)
-
premete
veterán
válasz
TeeJay #24530 üzenetére
Brno: ez a négy nap nagyon durva, a haver vett a fiának egy Acert karácsonyra, másnap elromlott, január 2.-án jött érte a futár, és február végén kapta vissza; ez mondjuk nagyon hosszú volt, a következő 4 javításnál 2 hét alatt megjött már, ami az Acer igazgatója szerint is normális.
Persze, azért a Dellnél, az akkum gyengélkedett, telefonáltam, és másnap délután hozott a futár egy új akkut, és a régit sem kérték vissza. -
zlotty
tag
válasz
TeeJay #24517 üzenetére
Nem kell neked beregisztrálnod.
Ha bármi gondod lesz vele betelefonálsz a Dell honlapján található telefonszámon. Elmondod, hogy mi baj, és ők a következő munkanapon küldik ki hozzád az egyik munkatársukat egy szervizes autóval, és ott helyszínen megjavítja a gépet/megoldja a problémát.
Nem kell hozzá semmi, számla se. -
kiskaktusz
addikt
válasz
TeeJay #24512 üzenetére
Hajlamos vagy elfelejteni, hogy a legalja kategória aka inspiron van a tulajdonodban, nem pedig egy üzleti, előretelepített cucc.
Inkább örüljél, hogy nyertél egy gépet, ami mögött patent support van. Ha szoftver nélkül pl nem menne a kijelző kikapcsolása, akkor mi van? Már rögtön fos? Le is lehet ám hajtani a fedelet, akkor sem megy feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest