- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acsifun
aktív tag
válasz
premete #46761 üzenetére
Nem nagyon volt ilyen, legacyban sikerült csak felrakni a win 7-et visszatérek erre ez nem frissít magátol, egyel régebbi geforce drivert teszek fel a withcer utánit és így remélhetőleg jó lesz.
Eddig minden príma annyi a gondom csak, hogy bedugom az ethernet csatiba az UTP kábelt es nem látja a gép, dell oldalról leszedegettem a drivereket de nem látja még mindig valamint ott csak win8 kompatibilis driverek vannak, tudnátok ajánlani valami ingyenes driver kereső programot ami végig nézi a gépet és megmondja mi kell nekem addig próbálkozom szépen egyesével de lehet hogy segítene, eddig csak bugyuta licensz köteles appokat találtam.
Köszi a segítéeget! -
Acsifun
aktív tag
válasz
premete #46757 üzenetére
Megcsináltam rufussal ígysem látja...burning studioval csinaltam egy dvd-t (win10) azt látta uefi-be de reklamalt h nem tudom egyik particiora sem telepiteni a win-t a particios tábla miatt...
szoval uefibe csak lemezt olvas akkor csinaltam meg egyet usb/dvd toollal azzal meg elkezdi tekerni a lemezt de végül kiírja, hogy nincs miről bootolni ismét.. kezdek tanácstalanná válni
-
Primary92
senior tag
-
t72killer
titán
válasz
premete #46580 üzenetére
Nálam mondjuk úgy alakult, hogy a gyári 8gigás modult 2db szintén 8 gigás Kingston modul váltotta. A konnektoros mérésben érdekes módon a dupla RAM-os konfinál még kevesebbet is mértem 1 picit, fura.
Amúgy igen, a dual channel segít, de nem mindíg. Pl az Aida photoworxx pontszám ugrott nagyot tőle, ergo photoshop-os feladatoknál tippelek komoly javulást.
-
-
MeghaL0L
addikt
válasz
premete #46397 üzenetére
Dell Inspiron 3537-ről beszélünk. 200 ezer magyar forintot közel nem neveznék tesco gazdaságosnak. Nekem elég fontos volt a hardver minden téren és tudtam kompromisszumokat kötni. Ilyen kompromisszum pl a botrányos ház. De nem is érdekel , ne menjünk ebbe bele mivel vannak emlékeim azt hiszem pont veled erről a "mindenrossztescos" kivéve a latitude, de most közel sem erre vagyok kíváncsi.
Mellesleg már majdnem két éve megvan a gép. Napi szinten hurcolom mindenhová. Vonaton, kocsiba, gyalog, mindenhogy a vállamon! Azt kell hogy mondjam semmi probléma nincs vele.
Ettől függetlenül tényleg elég rossz ez a műanyag ház, no de valamit valamiért. Mindketten jól tudjuk, hogy abból a kategóriából (Latitude és társai) ilyen teljesítményű gépet nem veszel ennyiért. És akkor megint jön, hogy tescos
De még mindig nem kevés 200 ezer forint... Bár ki hogy van vele.
-
-
-
t72killer
titán
válasz
premete #46084 üzenetére
Ne zavarjon, hogy másik topicban beszéltünk az u-s procikról, és az sem, hogy egy szóval se mondtam, hogy az i5 lényegesen gyengébb lenne az i7-nél - ha mégis légyszi linkeld már be. Az i3-ról kérdezett egy kolléga - na az a turbó hiánya miatt teljesen más tészta.
Azt meg sajnálom, hogy nagyobb az e-P-m, dVGA-s E7450-et csak ezzel a procival adtak
.
-
t72killer
titán
-
allein
addikt
válasz
premete #45958 üzenetére
Nem az én gépem
Eladó leírta milyen típusú a wifi kártya és dual band, tehát tudja az 5 GHZ-et, megerősítést szerettem volna, ennyi az egész. Szemezem egy ilyen típussal, gondoltam megkérdezem a "DELL" tópikban
Nekem nem mindegy, hog sata II vagy III
Lehet nem fogom érezni a különbséget, viszont a sata III ssd-met szeretném most már egy olyan gépben használni ami sata III kompatibilis
-
oszi666
őstag
válasz
premete #45937 üzenetére
A válasz, hogy vannak még olyan öreg kollegák, akik régi szoftvereket használnak, mert csak. ISOról nem hallottak, én betanítani nem fogom őket, a ctrl+f kombóra teljesen lefagyott az egyik főnök, hogy ez mekkora találmány.
Plusz az egyetemek szeretnek mindent egy darab , tetves rohadt DVD-n őrizgetni, és lehetőleg olyan feladatot adni, amit csak azzal a FIZETŐS programmal lehet megoldani, és persze egy darab DVD van 90 diákra, torrenten meg nem találtam meg, olyan ősöreg. Aztán amikor meg csúszik mindenki a feladattal, mert valamelyik fogyatékos idióta magával vitte vidékre a hétvégére meg morcognak, hogy pfejj, hát bezzeg, hát az ő idejükben, hát akkor ilyen elő nem fordulhatott, meg hát a tisztelet, a kor, pedig ez a rohanó világ, meg a mai fiatalok(akik az 50 év felettiek szerint mind utolsó alkoholista drogfüggő semmirekellő fajtalankodó qrvapecérek)
Képtelen vagyok elszakadni a rohadt DVD-től. -
Core2duo6600
veterán
válasz
premete #45922 üzenetére
Azon nincs rajta a kioldó retesz
Nem véletlen van kifejezetten a latitude ezen szeriájához tervezett.
Nincs a gép alján csavar, így nem tudod rögzíteni.
Tehát olyan kell bele, amin rajta van a kiadó mechanika is.Én Ebay ről rendeltem.
mindennel együtt is olcsóbb volt, mint amit itthon lehet kapni.És akkor már egy kérdés is tőlem.
Hol lehet szerezni mbay akkut ?
-
Giovanny
őstag
válasz
premete #43482 üzenetére
A 4-es széria miatt váltottam Dell-re,azt tényleg elcsesztek...már csak a neve maradt,minőség eltűnt sajnos.Nekem eddigi TP gépeimmel nem volt ilyen gondom,driver,ez az nem megy,bill..Az utolsó még TP minőségben T430s volt,előtte is inkább s-szériásakat kedveltem.Valahol megbántam hogy Dell-t vettem,de az említett 4-es széria miatt,és az IPS kijelző miatt lett Dell-em.Összességeben nem rossz az e7440,de ezek az apró,de nagyon bosszantó problémák miatt vagyok kicsit csalódott.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
premete #43431 üzenetére
Igen ! Nem tudom elolvasni a választ arra a kérdésre, amire nem érkezett válasz .
Eddig még nem érkezett válasz arra, hogy mi a MAIN csatlakozó ?
Eddig még nem érkezett válasz arra, hogy mi az AUX csatlakozó ?
Eddig még nem érkezett válasz arra, hogyha lenne GPS csatlakozó akkor oda mi csatlakozna ?
"a DW 5570-esen 2 antenna csatlakozó van" ez nem volt kérdés, szemmel láthatóan így van, senki sem állított mást .
"az veszi a gps jeleket is" mára ez is kiderült . Igen veszi .
"nincs harmadik csatlakozó rajta" Senki sem állította, hogy van harmadik, csak a helye, ami mellett GPS felirat van .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
premete #43420 üzenetére
Jelen esetben a MAIN, és az AUX csatlakozóra van kábel csatlakoztatva .
Mi az egyik, és mi a másik ?
Ha lenne GPS csatlakozó, akkor oda mit lehetne csatlakoztatni ?
Ha szerinted a GPS működik a MAIN, és az AUX csatlakozó használatával, akkor a GPS csatlakozóra külső GPS antennát lehetne csatlakoztatni ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
premete #43416 üzenetére
Nem megyek fejjel a falnak, mert csak !
Nem kábelt kellene ráforrasztani, hanem egy csatlakozó aljzatot, ha biztosan tudnám, hogy az ott lévő kihasználatlan vezeték, egy beépített GPS antenna vezetéke .
Meg ha valaki olyan tapasztalatot jelezne, hogy ilyen módon életre kelthető a modem GPS része .
Van valakinek DELL notebookon GPS vevővel kapcsolatos tapasztalata ?
Üdv.
Astra
-
Avicularia
veterán
válasz
premete #43138 üzenetére
Tudom, hogy a proci gyengébb, meg úgy minden, de igazából a 6230-at is inkább ágyban használom filmnézés, youtube, mikor milyen kedvem van. Néha tableten megy ugyanez, néha meg htpc-ről 42-es hálószobai tévéről. Tetszik ebben a 7350-ben hogy fullhd és levehető tabletnak, ugyanakkor ott a 3 év nbd gari.
Azt hittem 7999 koronáért megy akcióban ,ami 264K-de ez nettó ár sajna. -
somasz
addikt
válasz
premete #43053 üzenetére
Szerintem nem köt olyan nagy kompromisszumot, hasonló pénzből sokkal jobb új(/újszerű), sok garis, minőségi gépet nehezen talál. Ha csak kedvtelésből vágja a videót, néha szerkeszt egy képet, arra akár elég is lehet.
Használtból persze kétszer körbe lehetne röhögni egy E6530-cal pl. Nem egyszer volt már fent i7Q procival, FHD-val, ilyesmi áron.
TurpiUrfi2: most milyen gépet nyúzol, hasonló feladatkörben?
-
TurpiUrfi2
tag
válasz
premete #43051 üzenetére
Aha. De minek a rövidítése a POS és mekkora a teljes lista, amin ha jól értem 132ik és 166ik helyen helyezkednek el... Tehát más nézőpontból pontosan mekkora a különbség a két proci között teljesítményben? Meg tudnád ez úgy világítani hogy laikusként is értsem?
Köszönet
-
TurpiUrfi2
tag
válasz
premete #43045 üzenetére
Konkrétan (mint korábban is írtam) ő lenne kinézve.Minden OK is vele csak ez a proci nem tűnik túl acélosnak...NYugtassatok meg, hogy 8 giga memóriával, SSD-vel (na meg külső monitor persze) azért alap videószerkesztésre, Photoshopra jó lesz a kcisike.. nem főfoglalkozású grafikusi meló!
http://www.laptopsystem.hu/adatlap/14157354982052
Most akkor proci 2.6 GHZ-ig vagy 1.6 GHZ-ig húzható?
Mert itt 1.6:
http://www.klickcomp.hu/TechInfo/2014-06-16-Notebook-processzorok-osszehasonlitasa-2014.htm
-
premete
veterán
-
szabonagyur
félisten
válasz
premete #42834 üzenetére
Látom a szavakon lovagol mindenki, alap esetben a kolléga nem hiszem, hogy ilyen EU garira gondolt (már csak abból kiindulva, hogy nem sok mindent tud) aminél honosítani kell, hanem ha EU-n belül viszi a gépet akkor ott javítják bármikor, bármi nélkül.
A gari dologra: elsősorban Magyarországról volt szó, tehát azt jól írtam, hogy már vagy ST vagy gari papír alapján nézik a garancia idejét.
-
premete
veterán
válasz
premete #42834 üzenetére
Közben megkaptam a választ a Dell Supporttól, kb. másfél hete megszűnt a türelmi idő, csak a Dell rendszerében (a honlapon) szereplő időt tudják figyelembe venni, a számla dátumát is csak abban az országban, ahol kiállították. Tehát ha mondjuk ma veszek az UK-ban egy cuccot 3 év garival, de augusztus 2.-i a service tag, akkor UK-ban a garancia 2017. 11.29. Magyarországon 2017.08.03.
-
83tamas
csendes tag
válasz
premete #42803 üzenetére
Sziassztok
Nem felejtettem el megirni, hogy UKban elek, de nem tartottam fontosnak, mert azt kerdeztem milyen laptopot vegyek, nem azt, hogy hol! az adatlapomon nem is tudtam, hogy Bp. van irva javitom!
elnezest ha ezzel valakit megbantottam, v. barmi rosszat tettem!
Nem gondoltam, hogy angliaban vennek gepet, de azt se hogy otthon!
ahol kedvezobbek a feltetelek ott veszem meg!
Garancia Eus ha jol tudom tehat mindeggy!de ugy nez ki talaltam eggyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest