- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
-
paolinho
őstag
válasz
kistewe #41187 üzenetére
Az a helyzet, hogy az unokaöcsém most kapta a húgoméktól a készüléket, mint ahogy az unokahúgom is kapott egyet. A gond az, hogy a másik készüléknek szebb a képe, és ezt szeretné valahogy ez a kis lökött is magáénak tudni. Ezért most azt találta ki, hogy visszaviszi a boltba, és kicseréli egy olyanra, ami a tesójának van. Bevallom, én semmi hibát nem láttam a készüléken, de nem az én véleményem a mérvadó. Viszont a telepítésben én segédkeztem (hülye fejjel), és most egy kicsit úgy érzem, hogy nekem kell ezt a problémát is megoldani. (De ez volt az utolsó. Ráment a fél napom, és ez a vége
)
-
_adaml21_
őstag
válasz
kistewe #41018 üzenetére
Hát ez most vicces lesz, de azért váltottam Win8.1-re, mert miután váltottam SSD-re (és az eredeti vinyót az ODD helyére raktam), használhatatlan lett a recovery partíció, és a géphez járó win7pro, pedig én is azt preferálom... azóta pedig a recovery partíció le is törlődött.
MSDNAA-s windowst leszedve nem sikerült a win7pro licencelése, aztán közben be is rendezkedtem win 8.1-re. Szóval, ha nincs valami egyszerű huszárvágás megoldás erre a win7 problémára, akkor inkább már nem váltanék vissza... Pedig nagyon szimpi volt az az előre feldriverezett win7, de SSD-re meg muszáj volt váltani.Somasz: Win 8.1-re nics Feature Enhancement Pack...
USB-s vinyó nem volt bedugva, de az ODD helyére van rakva az eredeti vinyó. Viszont úgy emlékszem, próbáltam azt is, hogy kivettem, és úgy is azt írta ki. -
BBéci
legenda
válasz
kistewe #40994 üzenetére
Munkára használom, ami nálam cikkek írását, vagyis szövegszerkesztést és a hozzájuk szükséges adatgyűjtést jelenti. Igazából egy 3xxx Inspiron is megfelelne. Mellette netezés, levelezés, filmek beszerzése, fényképek rendezgetése, szerkesztgetése (nem Photoshop) történik a laptopon. Semelyikhez nem kell feltétlenül Latitude.
Azokkal, amiket írtál, egyetértek, köszi!(#40993) soldi3r
Neked is köszi! -
-
kekigyu
aktív tag
válasz
kistewe #40947 üzenetére
XP volt rajta, most kíváncsiságból húztam rá egy Win7 Startert, nagyjából ugyanaz a sebesség, egész tűrhető. Csak gondoltam a ram bővítéssel még lehetne javítani rajta. Akksiról meg, igen, igy csak asztali lesz belőle, de pár ezret talán még megérne ha működne az akksija
-
brickm
őstag
válasz
kistewe #40906 üzenetére
Szia!
Igen, minden oké vele, eddig semmi kattogás, pedig ezt most direkt nyúzon kicsit.
És igazad van:A Multi Hardware kft, debreceni DELL partner volt a szerviz.
-
kutyuska
aktív tag
válasz
kistewe #40771 üzenetére
Ha már ilyen nagy örömet okoztam, akkor még egy kérdés:
Standard kialakítású az msata SSD a Dell-ben, vagy esetleg eltér pl a rögzítési pontok helyében?
Jártam már így az E4200 microsata SSD-vel. Ugyanaz a Samu SSD, csak Lenovo part numberrel és 2mm-rel eltértek a rögzítő csavarok furatai. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
kistewe #40685 üzenetére
+tvamos:
Köszi az infokat. Közben lebeszéltem magamat róla. Nem lenne drága a gép, de csak a szívás lenne, ha elreccsen a műanyag, vagy a zsanér beáll. És akkor mindjárt repkednek a 10k-s költségek. Megnézem az E6500-kat. Illetve csekkolok más márkákat is. Igazából az a terv, hogy használtan valami normális üzletit találni. -
-
pepe62
aktív tag
-
Lacces
őstag
válasz
kistewe #39396 üzenetére
Köszi. Mint nem vált be, nem kell mégegyszer
, vannak hiányoságai, ami miatt nekem nem jött be, hiába hogy Ubuntura épül
.
Azokat a fixeket ismerem, de... próbáltam őket alkalmazni és elkúrta az alap rendszert.
Felmegy a standart Ubuntu is, de ugye a VGA-t nem tudja kihasználni, fényerő állítás stb. (Amiket meg leírnak leírásokat azzal csak haza vágnám a rendszert... úgy, hogy így nem jó sajna.)
Laptop használtan lett véve alapból egy másik winyó volt benne a HDD helyett egy SSD. Szóval ennek is van előnye
.
De köszönöm a segítséget!
-
válasz
kistewe #39397 üzenetére
előre telepítve volt a notira a linkelt oldalról is letölthető ubuntu verzió, de nem frissítettem, hanem töröltem - a telepítőjét is, mivel láttam, hogy adott helyen hivatalosan elérhető -, és csak a biztonság kedvéért töltöttem le utólag, hogy szükség esetén rendelkezésre álljon, mert másmilyen oprendszer fut most a munkaállomáson.
-
.:ZS:.
senior tag
válasz
kistewe #39242 üzenetére
De a venti hibátlan, ha a kapcsain van fesz akkor forog. Kikábelezni az alaplapot már neccesebb mert nincs hozzá semmim itthon, de igazából nem is látom értelmét. Mivel a venti forog amikor van feszültség rajta, így azt a következtetést vonnám le, hogy nem jelenik meg a feszültség a csatlakozón amikor megkéne. Egyébként os független, a diagnosztikára bootolva se kapcsol be úgyanúgy és túlmelegszik. De ezek szerint nem egy gyakori hibajelenség ez
Szeretem az ilyen fantom hibákat
-
premete
veterán
válasz
kistewe #39245 üzenetére
Hozzá még a kábel tizenezer, plusz a beszerelés, ha valaki nem saját maga oldja meg.
Ennyiért pedig lehet kapni egy normális monitort, az mégsem valószínű, hogy valaki a piros hetesen, vagy a nyíregyi vonaton akar fotoshoppolni.
Persze ebben az esetben felesleges a böhöm e5530-as, elég egy e6230-as is, ami mégis minőségibb cucc, és hordozható ténylegesen, nemcsak a nevében. -
Krystal_s
addikt
válasz
kistewe #39237 üzenetére
Így már megértelek, ha céges gépről van szó.
Annak sorsát én sem viselném annyira a szívemen.
Mindig altatni szoktam itthon a gépet (amelyiket éjjel-nappal használom) és hetente 1x indítom csak újra. Erről még nem hallottam, hogy a készenléti állapot nem tesz jót neki. Van, akik szerint a ki- és bekapcsolás terheli meg jobban a gép egyes alkatrészeit. Kényelmi szempontból használom az altatást. -
Krystal_s
addikt
válasz
kistewe #39216 üzenetére
"nálam most E6430 van nem müxik rendesen a készenlét ha töltőn van , de nem érdekel , kihúzm lecsuk oszt kész"
Jó neked, hogy ilyen lazán fogod fel.Mi a titka ? Alapból tudsz ilyen "megértő" lenni, vagy esetleg van rá valami ital, vagy gyógyszer ? Engem érdekelne a recept. (ez most nem trollkodás, hanem tényleg komolyan érdekelne)
-
McLaca
őstag
válasz
kistewe #38878 üzenetére
Nem arról van szó, hogy a WOL éleszti fel a gépet (bedugott hálókábellel)? És akkuról azért nem, mert akkus üzemben kikapcsolja az energiagazdálkodási házirend a hálókártyát?
(Abból fakad az ötlet, hogy a melóhelyi gépet - igaz, az PC - én sem tudom altatni, pár mp-en belül magához tér, a hálózat miatt.)Üdv!
-
szabonagyur
félisten
válasz
kistewe #38826 üzenetére
De azért gép vásárlásnál lehet dönteni, hogy olyan gépet veszek amihez van 32 bites támogatás.... A kollégának annyi szerencséje lehet, hogy csak Intel HD videókártya van benne és nincs benne másik, így nem kell szenvednie az AMD enduroval ami 64 bit alatt sem egyszerű eset.
-
SeatLeon08
tag
válasz
kistewe #38671 üzenetére
Értem.
Mikor szükségem lenne a szervizre, akkor csak felkeresem a Dell-t, bediktálom a ServiceTag-et? Gondolom ebből kiderül, hogy nem garis a Dell adatbázisa szerint. De én megemlítem, hogy a vásárlást igazoló számla más dátumú. Ebben az esetben gond nélkül cserélik a hibás egységet, ha jól értelmezem, vagy mi az ügymenet ilyenkor?
-
Shifty01
aktív tag
válasz
kistewe #38323 üzenetére
False advertising
Igazábol azért nem érdekel, mert külső billentyűzettel használom(ami világít) és külső monitor + egér.
Nem a billentyűzet miatt vettem volna amugy se ezért nem érdekelt különösebben. Viszont tudom, hogy megszivták volna de nem akartam a herce hurcát biroság stb. Amig az ügy lenem megy addig persze én laptop nélkül maradok szoval ezért nem érdekel annyira.
Örültem h megjött mert régebbi laptopom akkor mondta be az unalmast és nem igazán lehetett már használni. Ezért lecseréltem.
Gép nélkül maradtam volna akkor elég nagy bajban lettem volna. Szoval fontosabb dolgom is volt mint azon problémázni h világit-e v sem. Az meg +1 ok volt h ugyis külsőként használom. Viszont az tény, hogy eladásnál adott volna hozzá értékben, de hát ez már csak ilyen.
Viszont szerintem 1 panellal átbaszni valaki még akkor is nagyobb pofátlanság, hogy ips-el reklámozzák és kap 1 "majdnem" olyat. HAHAHAHAAHA Jó vicc
Ez az értékéből levon nem keveset. Kifizettetik a felárat de odaadni azt amit igértek az már büdös nekik.
Azért valljuk be 1 IPS azért mégis csak 1 IPS ami hozzáad pár tizeret 10-et 20at biztosan. Kijelző mérettől és felbontástól függően. Ha valaki meghallja h IPS panel azonnal arra gondol h milyen szép lesz az és máris vonzóbb mint 1 más panellal szerelt.
Ez a csilli villi billentyűzet meg semmivel nem jobb csak este.
Bár én ikább annak a hive vagyok, hogy inkább folyjon ki a szemem mert olyan szép minthogy azzal foglalkozzak, hogy milyen billentyűt ütök le. (képletesen értem a szemes dolgot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged