Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
Ha veszek online shopból Dell Latitude gépet és ezzel jár 3 év helyszíni garancia, akkor ha első bekapcsolásnál esetleg pixelhibás lesz az új gép, ezt is cseréli a Dell?
-
SeatLeon08
tag
Az én kérdésemre valaki tud válaszolni? Ha fogyasztásra nem is tudtok válaszolni, de a kijelzője mennyivel jobb? 14' HD kijelző vs. 14' HD+?
-
SeatLeon08
tag
Néztem Mysoft.hu-n két gépet. A Dell Latitude E5430-asról van szó, mindkét esetben.
Az egyik HD-s kijelzővel van szerelve, a másik HD+-os kijelzővel. Melyik a jobb? 14' esetében nem lesz olvashatatlan a szöveg? Melyik kijelző eszik többet? -
SeatLeon08
tag
Nézegettem a gépeket és azon gondolkodom, hogy megérné-e Core i3-as gépet venni SSD-vel, vagy inkább Core i5-ös HDD-vel?
Melyik a gyorsabb? Dell Latitude gépet vennék, a sorozatszám még kérdéses.
-
SeatLeon08
tag
válasz
kistewe #38671 üzenetére
Értem.
Mikor szükségem lenne a szervizre, akkor csak felkeresem a Dell-t, bediktálom a ServiceTag-et? Gondolom ebből kiderül, hogy nem garis a Dell adatbázisa szerint. De én megemlítem, hogy a vásárlást igazoló számla más dátumú. Ebben az esetben gond nélkül cserélik a hibás egységet, ha jól értelmezem, vagy mi az ügymenet ilyenkor?
-
SeatLeon08
tag
Dell Latitude E5430 gép esetében mitől számítják a garanciát?
2013 augusztusában lett megvásárolva a gép, akkor augusztustól kellene számítani a garanciát. Nem?
De, a Dell oldalán ez szerepel:
Akkor hol van az a 7 hónap, ameddig nem volt nálam a gép?
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok!
Egy Dell Latitude E5430-as laptopja van a testvéremnek, és nem tudja, hogy hogyan kell az ujjlenyomat olvasót használni. Driver fel lett telepítve, de hogyan lehet például a Win indításakor jelszó begépelés helyett ujjlenyomat leolvasással belépni? Egyáltalán erre van lehetőség?
Köszi
-
SeatLeon08
tag
A Latitude 5440 mikori széria? Mostanában jött ki, vagy már 1 éves is van?
Várható új Latitude széria a közeljövőben pl. nyár végéig?
-
SeatLeon08
tag
Dell Latitude E5440-ről van valakinek tapasztalata?
Egyáltalán Mo-n forgalmazzák még, vagy még nagyon új? Sehol se találok róla tesztet. -
SeatLeon08
tag
Sziasztok!
Dell Latitude notebookot szeretnék vásárolni. Ezek integrált grafikus kártyákkal vannak szerelve.
Kérdésem a következő: A későbbiekben lehet videokártyával bővíteni? Illetve RAM-mal? Lehet majd procit cserélni benne jobbra?
Ha igen, hol nézegethetek ezen alkatrészek után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest