- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Shifty01 #38334 üzenetére
Én csak az alapján maradtam ennél, hogy a gép normálisan ébredt alvó módból, nem fagy le ha a Caralystba belépnék stb (pl a hivatalos 14.2 lefagy ha a CCC-t megnyitom). Mivel végigpróbáltam minden lehetőséget amit talátam, és a hiba azoknál jeletkezett így egyedüli alternatíva csak ez a "tákolt" driver maradt. Nem érdekelnek az ilyen signózási ellenőrzések, ha elb@szom legfeljebb újrahúzom a gépet azt annyi, a windowsért sem a boltba mentem
Mellesleg a guru3d fórum nem rosszabb ilyen téren mint mondjuk az xda. Teljesítmény beli problémám nincs, FarCry, Grid 2, Crysis 3 mennek rendesen. Van benne egy kis rizikó faktor, de saját felelősségr mindenki azt vállal be amit akar, mivel nem találtam benne kivetni valót, merem ajánlani nektek is. Azt konkrétan nem tudtam meg hogy milyen hibákat javítgatott a készítő, valszeg előbbi topicocban beszéltek róluk, ennyire nem érdekelt, mert akkor már a 4. win újratelepítés után voltam
(#38336) Atish19: -nekem speciel az Inteles nem kellett, pontosabb azt a dell oldaláról szedtem le, de mindenképpen kell egy Inteles driver a normális működéshez
és először az intelest aztán az amd-s drivert telepítsd, mert fontos a sorrend!
-
kezdő
senior tag
válasz
Shifty01 #38306 üzenetére
Hi!
Az a baj, hogy relatíve régen vettem már a gépet.
Tudom, hogy réges régen kiestem a 14 nap elállásból, de ez most akkor is felcseszett.
Ez így egyértelműen a fogyasztók megtévesztése.
Én laikus vagyok, annyit tudtam, hogy az IPS jobb, ez lett volna az első ilyennel szerelt gépem, áldoztam is rá rendesen.
Az meg ne legyen alap elvárás az userrel szemben, hogy AIDA-t futtasson és lesse a monitor paramétereit.Tény, hogy ez a kijelző is teljesen jó, akkor egy szavam se lenne, ha csak én hittem volna azt a szóbeszédek alapján, hogy IPS. De direkt megnéztem, a visszaigazoló mailben is nagy betűkkel ott virít. Nem IPS szerű, hanem IPS.
Innentől engem ez már elvi szinten is felb.........
A panaszt megírtam, várom a reagálásukat.
Amúgy érdekes cég. Azóta ismerős rendelt tőlük (laptopszalon), több üzletükben is raktáron lévő dolgot.
Rendelés leadva szombat este. Hétfőn délelőtt telefonos visszaigazolás, csomagot állítólag aznap feladják. (pickpack)
Az kimaradt a történetből, hogy nem a pesti üzletükből küldik, így hosszabb az átfutási ideje, de hát sebaj, ezért lett hétvégén rendelve, tuti megérkezzen péntekre legrosszabb esetben szombatra. (pickpack akkor is szállít)Hitegetés ezerrel, gép legkésőbb csütörtökre ott lesz.
Pickpack nyomonkövetésből aztán szép lassan kiderült, hogy szerda este bírták leadni egy Tescoban, tehát csak csütörtökön indulhatott be a picpack gépezete, a gép meg keddre érkezett meg.
Na már most ez is elég nagy no comment, mit hazudnak az ember szemébe, hogy feladják? -
Handball94
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged