- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Shifty01 #38334 üzenetére
Én csak az alapján maradtam ennél, hogy a gép normálisan ébredt alvó módból, nem fagy le ha a Caralystba belépnék stb (pl a hivatalos 14.2 lefagy ha a CCC-t megnyitom). Mivel végigpróbáltam minden lehetőséget amit talátam, és a hiba azoknál jeletkezett így egyedüli alternatíva csak ez a "tákolt" driver maradt. Nem érdekelnek az ilyen signózási ellenőrzések, ha elb@szom legfeljebb újrahúzom a gépet azt annyi, a windowsért sem a boltba mentem
Mellesleg a guru3d fórum nem rosszabb ilyen téren mint mondjuk az xda. Teljesítmény beli problémám nincs, FarCry, Grid 2, Crysis 3 mennek rendesen. Van benne egy kis rizikó faktor, de saját felelősségr mindenki azt vállal be amit akar, mivel nem találtam benne kivetni valót, merem ajánlani nektek is. Azt konkrétan nem tudtam meg hogy milyen hibákat javítgatott a készítő, valszeg előbbi topicocban beszéltek róluk, ennyire nem érdekelt, mert akkor már a 4. win újratelepítés után voltam
(#38336) Atish19: -nekem speciel az Inteles nem kellett, pontosabb azt a dell oldaláról szedtem le, de mindenképpen kell egy Inteles driver a normális működéshez
és először az intelest aztán az amd-s drivert telepítsd, mert fontos a sorrend!
-
kezdő
senior tag
válasz
Shifty01 #38306 üzenetére
Hi!
Az a baj, hogy relatíve régen vettem már a gépet.
Tudom, hogy réges régen kiestem a 14 nap elállásból, de ez most akkor is felcseszett.
Ez így egyértelműen a fogyasztók megtévesztése.
Én laikus vagyok, annyit tudtam, hogy az IPS jobb, ez lett volna az első ilyennel szerelt gépem, áldoztam is rá rendesen.
Az meg ne legyen alap elvárás az userrel szemben, hogy AIDA-t futtasson és lesse a monitor paramétereit.Tény, hogy ez a kijelző is teljesen jó, akkor egy szavam se lenne, ha csak én hittem volna azt a szóbeszédek alapján, hogy IPS. De direkt megnéztem, a visszaigazoló mailben is nagy betűkkel ott virít. Nem IPS szerű, hanem IPS.
Innentől engem ez már elvi szinten is felb.........
A panaszt megírtam, várom a reagálásukat.
Amúgy érdekes cég. Azóta ismerős rendelt tőlük (laptopszalon), több üzletükben is raktáron lévő dolgot.
Rendelés leadva szombat este. Hétfőn délelőtt telefonos visszaigazolás, csomagot állítólag aznap feladják. (pickpack)
Az kimaradt a történetből, hogy nem a pesti üzletükből küldik, így hosszabb az átfutási ideje, de hát sebaj, ezért lett hétvégén rendelve, tuti megérkezzen péntekre legrosszabb esetben szombatra. (pickpack akkor is szállít)Hitegetés ezerrel, gép legkésőbb csütörtökre ott lesz.
Pickpack nyomonkövetésből aztán szép lassan kiderült, hogy szerda este bírták leadni egy Tescoban, tehát csak csütörtökön indulhatott be a picpack gépezete, a gép meg keddre érkezett meg.
Na már most ez is elég nagy no comment, mit hazudnak az ember szemébe, hogy feladják? -
Handball94
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest