- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Real Ghoost #4985 üzenetére
Thx, szélet én sem nagyon eszek.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Real Ghoost #4982 üzenetére
Milyen pizzát ettetek?
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
devil-k #4977 üzenetére
Mi a mangalica fesztiválon ettünk az Enni Jó-ban egy 200gr-os mangalica pogácsás hambit és a burger bárhol-ban egy cheese and spice-ot. Előbbi szuper lett volna kevesebb szósszal, utóbbi túl erősen volt fűszerezve, és kicsit száraz volt. Mangalicájuk már nem maradt, így 100 Ft felárért adták az angust.
-
Williamgrant
nagyúr
Hűtőbe nem fért, ugyanez lett volna a sorsa később is. A hajléktalan dolgot pedig hagyjuk, reggel megyek dolgozni, még a lámpás kéregető sem volt ott. De tudod mit? Annak sem adok csak friss kaját (a ditiből) vagy pénzt.
Kár hogy arra a kérdésre ami a pizzériákra vonatkozott, nem értetek rá válaszolni...
-
Williamgrant
nagyúr
Uno: rendelés után 40 percre megérkezett a pizza. A tészta finom volt, a szélén egy helyen pici égés, de a többi része ropogós. Nem tocsogott, de száraz sem volt. Talán sajtból kicsit több elfért volna rajta. A feltétek jó ízű és minőségűnek tűntek. Összességében teljesen vállalható jó pizza volt.
Vespa: rendelés után másfél óra múlva jött meg a futár. Pontosabban 93 percre rá. A tészta széle gumis puha lett (ki tudja frissen milyen lehetett), a feltétek viszont finomak voltak. Egy szeletet ettünk belőle, majd kukáztam. Utálom a melegített, megmeredt, nyúlós szélű pizzát. Ha nem ígérem meg hogy megosztom a tapasztalatom, valszeg át sem veszem.
Az én esetemben a vespa
így kidobott pénz lett, az Uno
viszont elfogadható időben, finom ételt hozott nekünk. Kellemesen csalódtam, a név váltás mellett ezek szerint a belbecs is változott.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
#33253120 #4924 üzenetére
altin feketelistán: nem ízlett a tésztája, nem sokáig tartotta meg a gyomrom.
vespát régen rendeltem nagyon, de oltári vastag volt a széle és össze volt égetve.
A király maradt volna mentsvárnak, újabb tesztnek. Azzal meg annyi bajom van, hogy túlságosan szeretem őket Egerben és elég kellemetlen tapasztalni, hogy a debreceni íze és minősége a közelébe sem ér. Ha Egerben jártok, ugorjatok be hozzájuk, és teszteljétek. Az itteni csirkeszárny, bundázott csirkecsíkok Jack Daddy szósszal, Las Vegas pizza eddig tesztelve, mindegyik csalódás volt. Nem azért mert rossz lett volna, hanem azért mert tudom mennyivel jobb az Franchise anyacégnél. Ráadásul minden héten megyek arra, szóval még csak elhalványulni sem tud az érzés hogy mennyire nem sikerült hozni a színvonalat. Amúgy a király új helye (volt Honfi) legalább a városban van, és tűrhető a kávéjuk is. A lányok kedvesek, rendesek, majdnem minden adott a frankó cuccokhoz, csak a pontos recept követés, minőségi alapanyag használat és a nem elspúrkodott adagok kellenének hozzá... Ez meg elmarad.Ennek örömére most rendelek egy-egy pizzát a Vespából és az Altin-Unóból. Majd megírom mik a tapasztalatok. Próbálom ugyanazt rendelni.
-
Williamgrant
nagyúr
Holnap érdemes most Debrecenben pizzát rendelni? Jó tészta, finom feltétek. Ár nem számít, évente egyszer rendelek itt és mindig hulladékot sikerült... Hátha most! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest