- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
válasz
mexicanraven #165099 üzenetére
pl.: Vármegye24 jobban megéri. (999Ft/24 óra) [link]
-
dbius
veterán
válasz
Augusztus eleje óta kizárólag a MÁV appban tudsz helyközi jegyet venni elektronikusan, azt is csak konkrét járatra, nem úgy mint korábban a mobiljegy appban, az nagyon flottul működött és akkor használtad fel amikor akartad. Ezt is sikerült elb@szni...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Debreceni helyit weboldalon (dkvjegy.hu), megyei bérletet MÁV mobil alkalmazásában.
-
bul07
nagyúr
válasz
mexicanraven #154591 üzenetére
Lidl oldalán ilyen van
Ünnepi nyitvatartás
December 31-én szombaton 16:00-ig
Január 1-én zárva tartunk
Január 2-án változatlan nyitvatartással várjuk Önöket! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
mexicanraven #154591 üzenetére
Amíg be nem zár.
-
Cs1csó
titán
válasz
mexicanraven #154296 üzenetére
Ez lenne: [link] ? Esetleg villamossági boltban. (Mixvill stb.)
-
mexicanraven
senior tag
válasz
mexicanraven #154125 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
mexicanraven #154008 üzenetére
Van egy ismerősöm aki szokott javítani műszaki cikkeket, kíméri a rossz kondikat cseréli, hibás forrasztasokat javítja stb.
-
Cs1csó
titán
válasz
mexicanraven #154001 üzenetére
Ha nem az analóg kar probléma akkor javithato
-
válasz
mexicanraven #153647 üzenetére
Minden megfelel. Egyszerű poén volt. Sajnos tényleg nem ér annyit sem ezért nem jelentkeznek érte lassan 1 hete. Én kidobtam volna régen. Sajnálom, ha a poén része nem ment át.
Sorry még 1x.
-
válasz
mexicanraven #153647 üzenetére
Azt akarta mondani, hogy ne állj addig fél lábon, míg jelentkezik valaki a cserére.
-
válasz
mexicanraven #153642 üzenetére
Ha veszem a csokit, hamarabb megeszem, mint hogy érte menjek. 😀 -
htc07
addikt
válasz
mexicanraven #80461 üzenetére
Én is inkább azt mondtam volna hogy ha autóra van pénz miért nem él külön inkább, de rohadtul nem az én dolgom.
-
Zola007
veterán
válasz
mexicanraven #75697 üzenetére
korrekt áron dolgozik
ilyen tételnél (~1200-1500 nyomáspróbával együtt) egy kapualjban lévő kókler is csak max 300 ft-al olcsóbb -
Zola007
veterán
válasz
mexicanraven #75695 üzenetére
Papp József a Batthyányn.
Mechanikus órát a városban senki máshoz nem viszek -
törölt tag
válasz
mexicanraven #75458 üzenetére
Ám legyen.
-
Zola007
veterán
válasz
mexicanraven #73391 üzenetére
egyik barátom nemrég tanult dízelen, utána vett is saját autót
jól megtanították vezetni, nyugodtan ülök mellette, pedig ezt kevés autósról merem elmondani, főleg frissjogsisról
megkérdem ki oktatta -
törölt tag
válasz
mexicanraven #73386 üzenetére
Én Czupriknál csináltam a "C" kategóriát. Korrekt!
-
Salex1
őstag
válasz
Keresés.....
Keresés eredménye: 0
-
Bloksma
aktív tag
válasz
Én az Összkeréknél csináltam a jogsit. Kozma Mátyás fiatal, de egész jól tanít, laza, jófej. Akiknek várhatóan nehezebben megy, azokat az apjához küldik. Azóta van náluk pár új oktató is, de őket nem ismerem.
-
bobace
addikt
válasz
nem!
gondolom lehet amúgy találni. troll off.
-
rayoliviero
veterán
válasz
mexicanraven #71356 üzenetére
23:30-ig .
Zola007: Nem veszik fel.
Szerk: Értem, akkor inkább lefekszek éhesen.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
mexicanraven #70007 üzenetére
A csökkentett zsírtartalmú tej is tej. Minden megvan benne, ami a "normál tehéntejben", csak alacsonyabb a zsírtartalma. A beérkezett "nyers tejet" a laborvizsgálatok után pasztőrözik, fölözik, majd "teljes" tejjel beállítják a kívánt zsírszázalékot, esetenként homogénezik, majd csomagolják.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
mexicanraven #70003 üzenetére
Egész véletlenül azt nem akarod halkan megsúgni, hogy tej helyett mit töltöttünk a zacskóba, vagy a dobozba? Jártál már egyáltalán tejüzemben?
-
schulc99
aktív tag
válasz
mexicanraven #67739 üzenetére
Rákerestem és valóban többet ér a pohár. Találtam 5 $ / db áron is.
Sajnos a magyar vásárló nem fizet ennyit egy pohárért, így örülhetek ha egyáltalán találok vevőt.
Azért köszi hogy szóltál. -
zolikaDB
veterán
válasz
mexicanraven #66705 üzenetére
Pára?? Ez valami zárlatszerűségnek nez ki?!
-
ati012
őstag
válasz
mexicanraven #66702 üzenetére
Lehet egy kicsit meg lett itatva a bill?
-
mexicanraven
senior tag
válasz
mexicanraven #66699 üzenetére
A gép beindult, de nem jól érzékeli a billentyűzetet...G-t nem üti le, Q helyett caps lock, és társai...
-
mexicanraven
senior tag
válasz
mexicanraven #66692 üzenetére
már látható a videó, bocsi!
-
diablo1984
veterán
válasz
mexicanraven #66692 üzenetére
privát videó....
milyen chipset/proci?
-
törölt tag
válasz
mexicanraven #65191 üzenetére
Azt hiszem nem a legolcsóbbak, de oktaméteres oktatás van. Nem csalják el az órákat, nem érdekük buktatni tudomásom szerint. Az elméleti oktatásuk is jó, régebben volt pár oktató/vizsgabiztos ismerősöm, rosszat nem hallottam a suliról.
-
törölt tag
válasz
mexicanraven #65186 üzenetére
Volt kolléga testvére ott dolgozik évek óta. Mi a kérdés? Hátha tudom én is, hallottam ezt-azt...
-
Zola007
veterán
válasz
mexicanraven #64223 üzenetére
én is házikoszt párti vagyok, de amikor arra nincs időd hogy magadat etesd, akkor rákényszerülsz a tápra.
Másrészt egy nagyobb kutya annyit eszik, akire külön főzni nem egyszerű. Pl. anyámék kaukázusija
Persze Hutch táskakutyáját heti 1x főzéssel le lehet tudni, aztán kirakni 7 napra fagyóba -
gergom91
tag
válasz
mexicanraven #63079 üzenetére
Ez nem pontosan az a játék, amit én keresek az viszonylag új, The Age of Discovery az alcíme. Ebayen én is találtam, de nagyon drága + a szállítás + vám, és elvileg magyar változat is van, szóval nem kellene határon túl keresni, de mégsincs sehol. Lehet a sok AoE kocka mind megvette
-
7Sony7
addikt
válasz
mexicanraven #62215 üzenetére
Bocsi, lemaradtam. Mi van?
-
JC
tag
válasz
mexicanraven #50668 üzenetére
Csak helyközi busszal tudsz kijutni. A Hosszúpályi busszal kell a Katihíd nevű megállóig menni.
-
lappy
őstag
válasz
mexicanraven #50659 üzenetére
Szia!
Max Bánkig jutsz el, de onnan még gyalogolni kell egy pár kilométert. -
mong08
tag
válasz
mexicanraven #46047 üzenetére
Pm
-
mong08
tag
válasz
mexicanraven #45956 üzenetére
Szia !
Mennyi lenne az az ár amennyiért megszabadulnál tőle ?
-
br.rak
őstag
válasz
mexicanraven #42292 üzenetére
Ha van ideje várni és olcsó WP8-as telót szeretne, akkor Lumia 525 (gyakorlatilag egy 520-as, de 1Gb rammal és arra tuti lesz 8.1, fél gigával szerelt wp8-as telót szerintem már nem éri meg venni)
Nem tudom árban meddig mennél el, de most volt 3 teszt androidós telókról ( LG F6, Motorola Moto G, ZTE Blade Q mini) ezek drágábbak az 520-nál, de a leírtak alapján jónak tűnnek.
Mondjuk jó lenne tudni mik a fő szempontok. (ár, android vagy más OS is belefér, kell-e navi, SD/FM rádió, stb stb)
-
mghltm
addikt
válasz
mexicanraven #41663 üzenetére
motoros boltokban 1000 korul adjak oket, pld
-
Zola007
veterán
válasz
mexicanraven #40850 üzenetére
melyik üzletükben dolgozik?
-
copass
veterán
válasz
mexicanraven #40850 üzenetére
paraszt eladó mindenhol van. de ez egy üzlet több eladóval.általánosságban korrekt a hozzáállásuk.
de pl.: edigitalban pont lexarják mit veszel, faarc, plusz a gariztatás is egy rémálom. -
sNORh
addikt
válasz
mexicanraven #37208 üzenetére
Simán mehet az 1000-es C, alap, max annyit szoktak hogy 2x500 mert ugye hamar felszívódó. De egyáltalán nem sok.
-
vricsi78
csendes tag
válasz
mexicanraven #37198 üzenetére
Szia.
A Víztorony u.-i patikában vettem én is pár napja, 100g-ot, kb 1000 Ft volt. Ha ott adnak, akkor adnak máshol is.
Üdv. -
Zola007
veterán
válasz
mexicanraven #37206 üzenetére
akkor Csapó utca, Bodybuilding bolt, biztos van a csajszinak kristályos 400g-ban vagy tud hozni hamar.
abból vegyél ki úgy 50g-nyit külön tiszta dobozba (patikában ~40 ft egy jól záródó tégely), mert egyébként vizet vesz fel a szoba levegőjéből (no meg könnyű kiborítani és akkor bhatod)Én azt szoktam mondani, hogy egy borsószemnyi az ~500mg. Vagy egy bő késhegyni (jó, nem disznóölő késre gondolok)
Feloldod egy fél literes flakonban vízben (nem másban) és 2 étkezéshez meg van a c-vitamin oldatod.
két ilyen fél literes flakonnal elleszel egy nap, több nem kell, egyszerre sem és nem is savanyú -
giigz
veterán
válasz
mexicanraven #37208 üzenetére
Mondjuk én nem értek hozzá, csak így minden napra elsőnek soknak hangzott az 1000, de nyilván ha szükség van rá, akkor szükség van rá...
-
giigz
veterán
válasz
mexicanraven #37206 üzenetére
Minden nap 1000 mg C-vitamint akarsz bevenni? Miért jó az?
-
Zola007
veterán
válasz
mexicanraven #37198 üzenetére
mennyi C-vitamin kellene neked egyébként?
-
Zola007
veterán
válasz
mexicanraven #37190 üzenetére
gyógyszerkönyvi minőségű C-vitamin január 1-től alapanyagnak minősül, ezért receptköteles
egyébiránt gyurmás boltokban kapsz 100-400g-os kiszerelésben 1500-4000 ft körül. -
cekkk
veterán
válasz
mexicanraven #37190 üzenetére
Kb 100 grammot adnak ki, de ha több kell, bemész állatgyógyszertárba és ott veszel kb 1 kilót annyiért amennyiért a boltba 100 grammot adnak
-
törölt tag
válasz
mexicanraven #37188 üzenetére
Tartanak. Legalábbis a Víztorony utcaiban volt múltkor.
-
perge666
veterán
válasz
mexicanraven #30498 üzenetére
Mi szombaton voltunk kint a Vekerin,elvileg előtte való este 8 pontyot fogott egy kisebb társaság,de mi csak egy vedér törpeharcsát,3db 10-20 dekás dévér keszeget,és 1db 30-40 dekás kárászt.
Acsádhoz közel van a Hármas határhegyi tó,az nem jó?
Tisztavízbe mi is voltunk már sokszor,mert az van a legközelebb,meg ott 2 tó is van,de tényleg nem az igazi. -
kungzi
veterán
válasz
mexicanraven #27734 üzenetére
-
ildi_
tag
válasz
mexicanraven #27084 üzenetére
+1
-
stranger28
addikt
válasz
mexicanraven #27084 üzenetére
Kóbor állatról beszélünk, egy szál gazda sincs.
Ha begyűjtik, szerinted mi lesz a sorsa?
-
zolikaDB
veterán
válasz
mexicanraven #26672 üzenetére
Ha van monitor, akkor 50-60k-ból jó kis gép építhető netre/filmre. Ha elavul, akkor meg proci ki, új be, vagy meg lehet venni a kifutó széria erősebb modelljeit féláron, amik még bőven megütik egy új, de belépőszint teljesítményét.
-
perge666
veterán
válasz
mexicanraven #26566 üzenetére
Jaaa,szerintem ezt beszéltük is,a jó múltkorában.
-
perge666
veterán
válasz
mexicanraven #26563 üzenetére
Csak nem nyíradonyi vagy te is??
-
aldebaran
addikt
válasz
mexicanraven #25914 üzenetére
Nem a hitről beszéltem, csak a könyvről, a Bibliáról.
Ha már hit: a debreceni darabolós gyilkos, aki megölte két szomszédját bemegy a templomba és meggyónja bűnét és feloldozásért könyörög, kapni fog feloldozást?
-
Laraxior
titán
válasz
mexicanraven #25311 üzenetére
Miért? Az is 007? Én nem használni akarom.... csak a polcra tenni
Mint ahogy a másik 007-est is
-
sto1911
veterán
válasz
mexicanraven #25108 üzenetére
"megy Angliába, ugyanis ott aranyárban mérik a hajvágást" - azert nem kell kivandorolni, az en hajamat, amit geppel, egy meretben kellett volna levagni, 1500-ert akarta lenyirni egy "fodrasz", egy sima kis utcai lyukban, semmi puccos hely meg flanc... Vettem 2k-ert gepet inkabb :-)
-
Zola007
veterán
válasz
mexicanraven #25100 üzenetére
Akkor már jó hosszú lehet a hajad
, mert Balázs már úgy egy éve nem dolgozik ott. Helyette egy csaj volt és nála jártam egyébként. Szépen is dolgozott, nem sajnálta rá az időt, de sajnos miután rátaláltam, 1 hónappal később elköltözött Bp-re.
Szóval továbbra is keresek megbízható és 'occó fodrászt. -
zolikaDB
veterán
válasz
mexicanraven #24617 üzenetére
Van a fórummal szemben kínai, ott nincs???
Amúgy Piac u, kínai, a T-től visszább. -
zolikaDB
veterán
válasz
mexicanraven #24270 üzenetére
Meg kell venni, ki kell próbálni!
-
zolikaDB
veterán
válasz
mexicanraven #24264 üzenetére
DSUB -> DVI átalakító van olcsóért, nekem is van egy marékkal. DVI-HDMI kábel meg van szintén a bótba'.
(HD hang minden téren bukta, úh jó ez így) DSUB-HDMI kábel emberi áron nem tudom, van-e? -
werszomjas
addikt
válasz
mexicanraven #23931 üzenetére
Törékenyek a csomagok, szóval ez a módszer kizárva, csak a személyes, közúti szállítás jó
Ha nem találok senkit, akkor viszont április 22-én Northamtpon - Debrecen fuvar van kilátásban (útvonal kb ahogy a maps kidobja), 1 személynek van hely + kisebb csomagok még beférnek.
Ha esetleg valakit érdekelne
-
Borosz
őstag
válasz
mexicanraven #18472 üzenetére
WoT..?
4000+ ki tudja hajtani? Ehhh...de az a 64 bit az nagyon nem jó.
-
rayoliviero
veterán
válasz
mexicanraven #17837 üzenetére
Én sem bírom azt a gyereket.
-
stranger28
addikt
válasz
mexicanraven #16824 üzenetére
Rádió 1 Debrecen
Postacím: 4026 Debrecen, Kálvin tér 4/c.
Telefonszámok:
Központi telefonszám: +36 52 520 620
Stúdió: +36 52 430 530
Faxszám: +36 52 520 627
E-mail cím: debrecen@radio1.huEgy próbát megér az e-mail mondjuk.
-
stranger28
addikt
válasz
mexicanraven #16821 üzenetére
Próbáltad hívni őket?
(#16823) patex1983:
-
diablo1984
veterán
válasz
mexicanraven #15397 üzenetére
ez az, drága! mire mindent összerakok sokba kerül!
-
csapee
őstag
válasz
mexicanraven #15397 üzenetére
Pont annyi, mintha FM1-ből rakta volna össze.
Szerk:: Jah az sem egy hátrány hogy az IGP tud-e videót lejátszani vagy csak Facebook-ra jó.Kicsit odébb megy a szánkó, már törhették volna a jeget a síroknak.
-
aldebaran
addikt
válasz
mexicanraven #14131 üzenetére
Igen, egy NAS-ba lenne beleszuszakolva 1 vagy 2. még nem döntöttem el. DNS-320L
Szóval seagate v wd
Eddig csak Samsungom volt/van, nincs is velük gondom.Adattárolás/filmlejátszás.
-
ati012
őstag
válasz
mexicanraven #12958 üzenetére
+1.
Anna: a Vallás sok jó és rossz dolog okozója. Hitet, bizakodást ad az embernek. De sajnos sok konfliktus okozója is. Valahol mindenki testvér, nem tudom miért kell háborúzni, gyűlölködni. Ja, mert az olaj, a pénz, a terület, a bánya. Ilyen az ember, többet akar mint amije van. Felsőbbrendűnek mondja magát az állatnál, sokszor embertársainál. Pedig a majmok nem küldenek atomrakétát a másikra, ha nem fekszik nekik az üzlet. Üzlet sincs. Miért? Mert egymást segítik, a "közösség" minden tagjának megvan a maga feladata és lám, működik.
Felteszem a kérdést: szeretet, össze tartás vagy a pénz, hatalom ami miatt többet ér egy faj?
A tudás felelősség, az ember nem jól használja.
Lehet jobb lenne annyi tudással rendelkeznünk, ami arra elég hogy megtermeljük a magunk szükségét, giccs és luxus cuccok és pénz nélkül.Vitát ebből nem akarok. Csak leírtam.
-
zolikaDB
veterán
válasz
mexicanraven #8438 üzenetére
Visszakettő?
Max kiesik a moci
-
zolikaDB
veterán
válasz
mexicanraven #8436 üzenetére
És utólag kiderült?
-
laccczka
tag
válasz
mexicanraven #7443 üzenetére
Köszönöm.
-
tildy
nagyúr
válasz
mexicanraven #7423 üzenetére
Felesleges es joval dragabb is. Mint kiderult van transzfer jarat.
-
GIJoe
addikt
válasz
mexicanraven #7217 üzenetére
törvényi előírás itthon is alkalmazni sérülteket, vagy kifizeted a hozzájárulást vagy alkalmazod.
Nálunk már 2 éve vannak sérültek, de a többi helyen is, csak itt a multik inkább kifizetik a hozzájárulást, mert a teljes értékű embert jobban ki lehet használni... (én így tudom)Sok sikert kinn... (én is tervezem)
-
RexpecT
addikt
válasz
Ezekkel nem is szokott baj lenni. Elektronikai cikkek meg még olcsóbbak is, mint itthon. Szállás, szolgáltatás az ami jóval többe kerül mint idehaza.
-
arpeen2
senior tag
válasz
"Erdekesseg, a helyi marketekben testi fogyatekos szemelyeket is alkalmaznak, es hasznosak es ezaltal nem szorulnak ra segelyre. Ez egy piszok jo dolog, kivancsi lennek mikor lesz ilyen mo-n."
Itthon egyelőre az egészséges emberek százezrei sem kapnak munkát.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Egy jó kis külföldi állás nekem is jó lenne, ebből a magyar államból kezdek kiábrándulni...
-
giigz
veterán
válasz
mexicanraven #6583 üzenetére
Jéger nekem is kedvenc.
-
pohár
félisten
válasz
1-2-3 felesig még oké, de utána nem bírom lenyelni ezeket a gyógynövényes keverékeket
maradok a Mai Tai - Miami Ice Tea - vodka & Red Bull háromszögben -
ati012
őstag
válasz
Ízlések és pofonok, nekem a Jager és a többi gyógynövényes nem adja.
Vasárnap vállalok fuvart Berettyóújfalu-Debrecen-Budapest-Debrecen-Berettyóújfalu között.
5.000 Ft az útiköltségem, ha össze gyűlik az ember rá akkor megyek. Ha nem, akkor nem.Utazhatnékom van, de nem minden áron
-
vjpeti
tag
válasz
mexicanraven #6526 üzenetére
Ja csak ne kéne mindegyikben légtömegmérőt cserélni egy kisebb autó áráért...
Nem mellesleg most én is ilyen motorral nézek autót (csak inkább octavia-t). Csak a 110 lovas jöhet szóba, abban van difizár, meg hátul is tárcsafékes.
Bár szokatlan lesz hogy nem nagyon gyorsul, a 235 Nm is elég virsli, de legalább a benzinkútnál kevesebbet kell állni. -
Calogero
addikt
válasz
mexicanraven #6521 üzenetére
Én most egy új Volvo V40-re gyűjtök.
-
14adam
addikt
válasz
mexicanraven #6521 üzenetére
az a 4-es nem rossz. egy ismerősöm vett kb 1 hete. Vezettem is. Nagyon jó úttartás és jól is megy. (ugyanez a blokk)
-
giigz
veterán
válasz
mexicanraven #6508 üzenetére
Ha összeszednék annyi pénzt, akkor 640d-t vennék, egyébként meg 645 körül gondolkoznék, pl. egy lottónyereményt követően.
Egyébként meg a legújabb 3-as BMW, ha csak 10-15 millióig gondolkozunk.
Manapság pont azon gondolkoztam, hogy ha lenne pénzem autóra, nem tudnék dönteni, hogy milyet vegyek...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
mexicanraven #6508 üzenetére
Én meg egy Skoda Octaviát, annál "flancosabb" autó nem kell nekem.
Bár lehet jobban járnék, ha előbb a jogsit csinálnám meg hozzá.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
mexicanraven #5877 üzenetére
Miért hibáztatnám olyan helyzetben a gyalogost, ahol nem ő a hibás?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
mexicanraven #5875 üzenetére
Természetesen arra gondoltam, ahol a gyalogos a hibás. Még mielőtt kikelsz magadból..
-
törölt tag
válasz
mexicanraven #5589 üzenetére
Ha jár ismerősöd Peruban vagy a környékén, akkor ott tud venni koka "teát". Abból nem kell 10-20 filter, hogy ne aludj akár két napig. Elég belőle egy is.
-
Laraxior
titán
válasz
mexicanraven #5577 üzenetére
Csak a rehab
A többi nem nagyon adja
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
mexicanraven #4365 üzenetére
Nem is hallottam még ilyen cipőről
Vérszomjas ez nem az amit tőled vettünk
Az az ablak alatt van
-
qfm
őstag
válasz
mexicanraven #3639 üzenetére
Nekem az nagyon nem jött be. A plázás meggyes sokkal finomabb volt. De lehet csak én voltam rosszkor.
-
laszlo168
senior tag
válasz
mexicanraven #3380 üzenetére
Nyiradonyban épp most rombolták porig, az okmány iroda épületét, épűl az új.
-
Salex1
őstag
válasz
mexicanraven #3380 üzenetére
Az a baj, hogy Lakcímkartyat csak a lakhelyén lehet. Nekem is ez volt az első ötletem.
-
mexicanraven
senior tag
válasz
mexicanraven #2816 üzenetére
Akinek kell a telefonszamat meg tudom adni privatban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest