- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
Pyttawrx #169145 üzenetére
Fórum elég sokáig 2 óráig ingyenes volt, most is 1 óra ingyenes. Pláza is ingyenes ha csinálsz is benne valamit.
Interspar meg a Praktiker simán el fogja bírni a fizető parkolót, nyilván a vezetőség is ettől reméli az ingyenpénzt. De az emeleten pl van kínai (?) ahova gondolom eddig napközben beugrottak a melósok ebédelni, +500Ft-ért naponta már nem hiszem hogy fognak. Van fénymásolós, az ugyanez, fénymásolok 200Ft-ért meg fizetek a parkolásért 500-at
Van női fodrász az simán 2 óra/alkalom akkor az plusz 1000 Ft minimum.
És akkor ott van még a piac, ami erősen kereslet/kínálat alapon megy, ha sokan inkább átmennek a nagypiacra és a fórumban parkolnak egy óráig akkor az eladók egy része se fog ott maradni mert nem lesz annyi forgalom hogy megérje.
Euronics kérdéses, nem tudom mennyi forgalmat bonyolíthat, én ha nagyon kell mindig a media marktba megyek.
-
bobace
addikt
válasz
Pyttawrx #169145 üzenetére
De ha azt mondják, hogy 1 óra ingyenes, akkor nem lenne ez a népharag, mert annyi idő alatt a többség végez, és P+R-nek sem használnák.
Vagy legrosszabb esetben legyen úgy mint a Plazaban, hogy bizonyos üzletekben lehet érvényesíteni a jegyet, és akkor ingyenes lesz X óra.
De így?!
Sokan azért jártak az ottani piacra, mert ott meg lehetett állni a belvárosival ellentétben. Vagy van néhány speciális kis üzlet, nekik tuti kampó, mert nem fognak több száz forintot otthagyni az emberek pluszban, keresnek alternatívát, ha tudnak persze.
Én is volt hogy beszaladtam az intersparba pár dologért, de ezután biztos nem, mert úgy már mondjuk 2-300 Ft parkolással ugyanott vagyok, mintha megállnék bárhol máshol. Ha valaki elkölt több tízezret a Praktikerben, akkor mindegy, szerintem azokat nem fogja ez érinteni, meg szerintem ott amúgy is a hétvége erős forgalomban. Euronics szintén hétvégi szerintem. -
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #168858 üzenetére
Önfejű öreggekkel nem tudok mit csinálni, hogy parancsoljak nekik. Eddig szoltam hogy hátul is kötelezző ha nem kötik be ők fizzetnek, vagy bekötötték vagy nem.
Na mostmár tudom mondani hogy én senki helyet nem fizzetek és kössék be.Pl olyan öreg hogy a kuruc infó a szent hírforrás, és hogy a zsolidók irányítanak mindent, meg nagy magyarorrrszág és egyébb ilyenek. Öv nem véd.
Iskolabuszokat ne nézzétek meg gyereküléssel kapcsolatba, mert ritka lesz hogy lesz. Még magassító se.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Pyttawrx #168858 üzenetére
Nekem már megmentette egyszer talán az életemet, hogy be voltam kötve. Vagyis ha nem vagyok bekötve sokkal nagyobb baj is történhetett volna mikor egyszer megcsúsztunk egy vízátfolyáson kisebb hóolvadásban a 4-esen és egy 1,5 szeres szaltót csináltunk a kocsival, a tetejével átpördülve az árokba, de végül 4 kerékre érkeztünk.
Én csak utas voltam, de aki vezetett az sem ma kezdte pedig és nem is mentünk gyorsan sem és ráadásul terepjáróval voltunk, de azért nem ismételném meg még egyszer. Én előtte is, meg azóta is mindig bekötöm magam.
-
-
Atomantiii
addikt
válasz
Pyttawrx #168218 üzenetére
Régi Samsung TV... Csíkos a kép függőlegesen. Pesten ajánlottak rá szakit de lehet nem ér annyit, bár szép kéne lenne. Azt nem tudom, hogy lehetne-e szerezni másik chipet hozzá vagy sem.
Ha megütögetem bekapcsolás után az alaplap szélénél akkor általában hibátlanul megy aznap, de másnap valószínűleg újra kezdi a hibajelenséget. De van mikor elmegy 1-2 napot is hibátlanul.
-
schulc99
aktív tag
válasz
Pyttawrx #168202 üzenetére
Igen volt már egymáshoz szerencsénk és ezért furcsállom, hogy most így belém álltál!
Nem ilyennek ismertelek meg!De továbbra se értem mi szükség volt erre a hosszú eszmecserére.
El akarok adni egy félgépet és szeretném ezt gond nélkül megtenni.
Megadok minden lehetőséget a vevőnek arra, hogy teljesen kipróbálja és tesztelje a gépet. Az, hogy neki kell kiszerelni a gépből a cuccot, ezzel tudom, hogy otthon össze is tudja rakni és nem bassza el és jön vissza problémázni. Ezért adom a 3 napot szemrebbenés nélkül, ami sztem természetes.Ha nem tudja kiszedni, akkor már félve teszem meg a garancia megadását, de ezért írtam bele a "szereld magad" dolgot.
Abból indulok ki, hogy akinek gép kell de nem ért hozzá, az komplett gépet vesz aki meg ért hozzá az nem problémázik a kiszerelés miatt.
Ez az én álláspontom és Te ezt nem akartad elfogadni ezidáig.
Számtalan gépet adtam vettem, szedtem szét és építettem, postáztam alkatrészeket, de már nem foglalkozom ilyesmivel ezért nem is akarok egy sima eladásból bármilyen problémát.
A gép hibátlan keveset futott és nem is volt agyonhajtva, minőségi táppal használva. Tehát tudom mit adok el.
Jelen pillanatba nincs kapacitásom egy hozzá nem értővel kísérletezni, ezért próbálom így intézni az eladást. -
schulc99
aktív tag
válasz
Pyttawrx #168200 üzenetére
Számodra nem kielégítő a válasz?
"azt mondom a vevő maga szedje szét a gépet ezzel valahol szemléltetve, hogy otthon össze is tudja rakni sérülésmentesen majd és nem jön vissza hogy szar a gép."
Ezen kívül a garanciát pl. Te hoztad fől, amire válaszolnom kellett.
Védekeznék?
Csupán kiállok magamért és a véleményemért!
De azt sugallod hogy nem vagyok korrekt, mert nem akarod elfogadni a válaszom és megy az oda vissza irkálás egy egyszerű kérdés válasz után is.Föltettél egy kérdést amire kaptál egy választ de nem volt kielégítő a számodra és nem is tudod elfogadni az álláspontom, sőt megyünk bele hogy garancia sincs stb.
Megkérdezted a garanciát?
Nem!
Csupán feltételezted, hogy (szerinted) nincs!Szóval miért ne gondolhatnám, hogy a korrektségemet akarod kétségbe vonni?
-
schulc99
aktív tag
válasz
Pyttawrx #168198 üzenetére
Nézd mikor én tagja lettem a Hardverapró közösségének, akkor szó nélkül kapta és adta mindenki a 3 nap garanciát (legalábbis én ilyen tagokkal találkoztam) és én ezt azóta is tartom. Az volt a furcsa ha valaki kijelentette, hogy nincs garancia.
De mint előzőleg is írtam:
"Minden eladott cuccra garanciát vállaltam és a lakásomon köttettet meg az üzlet nem az utcán, tehát tudta a vevő hol lakom."Amúgy csak elvétve szoktam magánhírdetéseknél találkozni a garancia megjelöléssel, és ezek javarészt még bolti garanciás dolgoknál van.
Nem is hirdetek számítástechnikai dolgokat sehol máshol csak a hardverapron, mert itt számomra egyértelmű, hogy van pár nap garancia akár veszek akár eladok.Tehát ha jól értem Neked az a problémád velem, hogy nincs külön feltüntetve a pár nap garancia , ami mint írtam nálam még mindig 3 nap a csatlakozásom óta és emiatt csak a "kapugarancia" megadását feltételezed rólam.
Illetve, hogy azt mondom a vevő maga szedje szét a gépet ezzel valahol szemléltetve, hogy otthon össze is tudja rakni sérülésmentesen majd és nem jön vissza hogy szar a gép.És mi van akkor ha én totál hülye vagyok a gépekhez, viszont mégis el akarom adni a gépem bizonyos alkatrészeit és ezért kérem a vevőtől, hogy Ö szedje ki magának.
Látod ezt meg sem kérdezted, csak feltételezted, hogy értek a gépek össze/szétszedéséhez és esetleg nem emiatt írtam a hirdetést úgy meg ahogy.Ha a vevő azt mondja, hogy nem ért hozzá és segítsek, akkor megteszem neki, ez természetes, de látom, hogy nem ért hozzá és megkérdezem ki fogja összerakni stb.
Illetve azt sem írtam sehol hogy lenne bármilyen kikötésem a tesztet és próbát illetően, így amit írsz "szedd ki indítsuk el újra kiszedett állapotban" dolog ugyan úgy adott a vevőnek ha ezt szeretné.
Továbbra is úgy érzem, hogy a korrektségemet és becsületességemet próbálod kétségbe vonni, azzal hogy azt vélelmezed, hogy nem adok garanciát és nem megadni minden lehetőséget a vevőnek a tesztre és próbára.
Mindezt csak azért mert azt írtam, hogy a vevő szerelje szét a gépet és ezzel valahol magamat is védem sztem.Eléggé azt sugallod, hogy valami szart akarok eladni és átverni az embert ezért van úgy megfogalmazva a hirdetés ahogyan.
-
schulc99
aktív tag
válasz
Pyttawrx #168190 üzenetére
Sztem kicsit elbeszélünk egymás mellett!
Adott egy összerakott gép amit lehet tesztelni.
A rammokat felcserélheted, tesztet futtathatsz rajtuk.
Kipróbálhatod a sata csatlakozókat, az usb-ket és minden csatlakozót ami csak a gépen van.
Nem érdekel meddig nyúzza a gépet, idő van rá!Nem egy bekapcs-kikapcs próba és viszlát!!!
Ezen kívül ha ki tudja szerelni a gépből, akkor feltételezem be is tudja rakni a saját gépébe úgy hogy nem okoz hibát.
Te nem veszel meg szívesebben egy kipróbálható, tesztelhető alkatrészt ahelyett amit simán a kezedbe nyomnak és viszlát?
Amúgy nem látok negatív értékelést a profilomban!
Mindig törekedtem a korrekt üzletekre és ha netán azt szeretnéd sugallni, hogy valami hátsó szándékom lenne azt gyorsan felejtsd el!Minden eladott cuccra garanciát vállaltam és a lakásomon köttettet meg az üzlet nem az utcán, tehát tudta a vevő hol lakom.
Azonban a jó szándékommal való visszaélés és az anyagi veszteségem óvatossá tett.
Őszintén szólva nem is értem, hogy miért állsz belém mikor sztem korrekt a hozzáállásom.
Egy alapos teszt után a vevő fizet és onnantól az övé és jól tudja, hogy mit vesz.De ha gondolod, akkor változtatok a szövegezésen és "kipróbálható" mellé odaírom, hogy alapos teszt után vásárolható meg.
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #168184 üzenetére
Nálam volt olyan hogy december 29-én gépemet kivettem a helyéről, kivittem kifújtam a port
Vissza a helyére és nem indult el a táp meghalt.Az öreg tápnak elég volt annyi mozgatás rezgés és megadta magát
De jól szolgált mert 9évig ment CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W
Szilveszter miatt legalább volt pár napom megkeresni az utódotNa de jó most tudatosult hogy már a tápomra sincs garancia mert azóta eltelt már 5év
-
schulc99
aktív tag
válasz
Pyttawrx #168184 üzenetére
Szerintem egyértelmű!
A gép kipróbálható, tehát össze van rakva egy gépházban használatra készen.
Az esetleges vevő így tesztelheti és nem zsákbamacskát vesz!
Ha megfelel neki, akkor megveszi, és maga bontja meg a gépet.
Így kizárható egy véletlen elkövetett hiba az eladó részéről amikor szétszereli a gépet és ezzel egy vita is megelőzhető.Volt egy rossz tapasztalatom vevőként ilyen téren és anyagilag az fájt!
Ezen kívül én úgy tapasztalom (bár ez egyéni vélemény) hogy kissé felhígult az oldalt használók közössége és a régi bizalom már a múlté.A megjegyzés csupán egy rossz tapasztalat és a megkopott bizalom következménye.
Az én becsületem ennél többet ér!Sokkal többet!
Ferrari, budai villa, magánrepülő, adriai nyaraló és havi pár száz millió
Na így már elgondolkodnék! -
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Pyttawrx #168126 üzenetére
Én még nem, tudom pontosan az ő órabérét, de a hallottak alapján (bátyám meg pár ismerős oda jár) olcsóbb. Ha tudok árat majd megírom. Annyit tudok még, hogy Bosch certified a szerelő, szóval azért nem Pista bácsi suftni garázsa bár nekem az is megfelelne...
Annyit tudok, hogy egyik ismerős BP-n 1.6m ajánlatokat kapott, ide elvitte, valami 6-700-ból megcsinálta alkatrész+munkadíj benne. Ahogy Zola írja, ez is kicsit több, mint kerekítési hiba.
Golf IV az autóm, 23 éves... Én azt is megértem, hogy az idő pénz és szerelhetne minden szerelő Audi, Porsche stb nagy márkákat és akkor nem ilyen kis szarokra pazarolják az idejüket, mint az enyém, na de hogy szinte mindenhol ezt a nagymellényes hozzáállást tapasztalom... Eskü ha megtollasodom nyitok egy autószerelő műhelyt és veszek fel alkalmazottakat mert ez gyors útnak tűnik a meggazdagodáshoz. Kell 1 garázs meg 1-2 csápos emelő, pár szerszám aztán jónapot. Fefelősségvállalás 0, lehet sorra át****ni az ügyfeleket, annyi pénzt elkérni amennyit nem szégyell az ember. Én nagyon kivagyok a témán mert pár dolgot én is megcsináltam, megcsinálok az autón és nem egy rakétatudomány azért az autószerelés. -
Zola007
veterán
válasz
Pyttawrx #168126 üzenetére
Kisújszálláson pl. 8000 Ft /óra, de alkatrészt nem vihetsz, max alkudoztok az árán hogy mindenkinek megérje. Ért hozzá, de a stílusa szintén bicskanyitogató.
Miskolcon itudok 10 - 22 ezer között sok variációt, van ahol 16/óra ha ők adják és 22 ha viszed az alkatrészt.
Opel márkaszerviz mondott egy munkára 330 ezret, vidéken megcsinálták 160-ból.
Az már azért nem "kerekítési hiba". -
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #168110 üzenetére
#168112 erik365
Azért mondta hogy nézessük meg mással is mert tudja hogy minden forint számít, és az a 70-90e Ft is sok édesapámnak, és megnyugtatásként hogy más is úgy látta hogy cserére érett
Nem hordja az olajat 10e Km alatt nem kellet utána tölteni, most volt egy éve hogy édesapámnál van most volt a második olajcsereNa igen, de csak egy nem tényleges szerelő szavára cserélni(nem is tudom mi a szakmája, de szerelni az tud akár motor cserét is megcsinál), a kotyogást én magam is láttam
........
Amúgy az is durva hogy
Berettyóújfalu Dacia dokker van, sok éves régi széria
Egy sima házi műhely több beállóval, kérdi öcsém mennyi egy vezérlés csere ha hozza az alkatrészt, 120e Ft-ot, mondtak neki, Tehát 120+70eFt-ba lett volna, számla nélkül
Neki Dacia Duster van, itteni Érdi fórumtárs szerelő aki ismert itt 130e Ft-ot mondott vezérlés cserére alkatrésszel együtt. Még lesz ajánlat kérve egy két helyről de megeshet hogy Érdre (oda vissza 500Km) lesz véve a kocsija vezérlés cserére.(Lehet még akkor is Érdre lesz véve ha üzemanyaggal együtt egálra jönne ki egy helyi ajánlattal)
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #168107 üzenetére
Na ez az
Legutolsó olajcserénél meg lett mozgatva a közepe és kicsit lötyögött, de még nem érte el a falát
Akkor merült fel hogy cserélni kellene az esetleges nagyobb kár ellőttDe felesleget cserét megelőzve rá kellene nézni hogy ténylegesen cserére érett e, vagy elmegy még gond okozás nélkül
A turbót a helyi szerelő barát is ki tudja cserélni(majdnem ingyen), főleg ennél a motornál, elől van hűtő mögött van fent, pár csavar meg cső bontás
Sokat kell fizetni a ránézésért, sokat kell menni miatta akkor már nem éri meg ránézetni csere előtt -
lorcsi
veterán
válasz
Pyttawrx #167202 üzenetére
Igen
az a kategoria lett eleg drága ameddig kb el lehet latni/ ossze lehet gyujteni
csak 5-8 eve 1,5-2M kozott voltak rendesen 10 ev alattiak , jo allapotuak
most ennyiert mar csak 10-15 evesek
ami azert meredek
en a varosi kisautotol eggyel nagyobbat keresek ( egyterut vagy kisebb kombit benzinest) tok meredek a kinalat -
hentes555
senior tag
válasz
Pyttawrx #167154 üzenetére
Nekem is volt ilyen, az pedig az iPhone 11-nél. A hirdetés címében és a leírásában is benne van, hogy Vodafone függő meg hogy hibás és leírtam részletesen, mi a hibája és hogy ez a gyakorlatban hogy jelenik meg.
Erre rámír: "Ez még meg van? Mi a baja?"
Mondom le van írva a hirdetésben, olvasd el, ha én leírtam részletesen, akkor annyit tegyél meg légyszíves, hogy elolvasod.
2 perc múlva ír: ok, elolvasta. 30-as telekom kártyával működik-e? -
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #167138 üzenetére
Hát akkor ezt benéztem, nem vettem észre hogy alul kidobott volna valamit, pedig még pénzt is vettem onnan ki, de lehet megzavart hogy be kell et írni a rendszámot, még sose írtam be. Tuti ha nem az automata előtt parkolok még a kocsim rendszáma se jutott volna eszembe
De nem járt arra ellenőr, benne ültünk a kocsiba, és akit vittem kb 10perc alatt végzet is a OTP-be -
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #167135 üzenetére
Már nincs is papír kiadó rajta, vagyis én nem leáttam, meg nem is dolgozott a nyomtatáson.
Nem gondoltam hogy nem nyomtatt, így azt nem figyeltem hogy a bedobott pénz percre pontossan meddig tart ki.
Már ha nem felejted ell leállítani. Öcsém már járt így hogy elfelejtette.Akkor ezek szerint nincs egy alkalmazásuk amibe ha beütném a rendszámot látnám hogy meddig tart a bedobott pénz.
-
-
-
válasz
Pyttawrx #166247 üzenetére
Sütőbe való? Ami bírja a hőt?
Én csak olyat találtam ami : Alkalmazási területek: világítás olvasáshoz, munkahelyi világítás.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Pyttawrx #165859 üzenetére
Ez részigazság.
Amit Dewil666 is ír, a modern diesel motorok hővesztesége igencsak kevés, így baromi lassan melegszenek.
7 évig használtam most egy 2.0 CR-TDi -t.
A mikepércsi útról indulva a vezér utca végéig menve sem érte el az üzem ihőfokot.
Pedig a reggeli csúcsban gyakorlatilag átmentem a városon.
Előtte mivel kint állt, járattam egy kicsit, legalább amíg jégtelenítettem, lement a pára, és utána rajt.
Tehát van az az élethelyzet a városban, amikor morbid módon jó lehet a "retro" módszer. -
dewil666
őstag
válasz
Pyttawrx #165859 üzenetére
De nem is neked kell hanem nekem.
1.6 cr motorok igen is sokára melegednek fel!
Beindítom jar 2-4 percet majd kb kell neki 9km mire eléri az üzemmeleg 90 fokot. És ugye addig nem nagyon ajánlatos magasabb fordulaton hasznalni így addig max ~70km/h közlekedek (persze lakott területen kívül). -
Cs1csó
titán
válasz
Pyttawrx #165409 üzenetére
Szia, úgy értelmeztem a kérdést, hogy ezen paramétereknek kell megfelelni:
HELYBEN (kvázi azonnal átvehető legyen, akár holnap) 2,5"-os SSD, 1TB-os, "olcsó" (adattárolásnál kevésbé lényeges a gyorsaság, tehát nem gond, ha nem a "legjobb" urambocsá "gagyi" az SSD, bár 3-5 év garival ha adnak rá ennyit nincs gond)
3 felületet ismerek ahol keresni lehet és gyakorlatilag semmi. Plusz egy helyi boltot ismerek aminek van kereshető adatbázisa és listázza az mit lehet átvenni a helyi boltjukban nyitvatartási időben, az sem túl acélos. Persze vannak ott jobbak is de már 40-50k HUF körüli áron ami kicsit nonszensz
(webboltból 2-3 napos szállítással persze "kinyílik" a világ és nagy a választék de ugye a megkötések miatt nehezebb volt ajánlani)
-
iscsu
tag
válasz
Pyttawrx #164979 üzenetére
De ez várakozási övezet határát jelzi, nem kijelölt parkolóhelyet...
Ugyanez a Csapó u. eleje pl. -
RandomName
senior tag
válasz
Pyttawrx #164521 üzenetére
Ok, de pl medical ruhára is van külön bolt már, konyhait is hallottam, hogy fog nyílni, mindenkiinek más a munkaruha...
-
RandomName
senior tag
válasz
Pyttawrx #164515 üzenetére
És neked mi a munkaruha? Milyen szakágban kell?
Konyha, kertészet, medical, műhely, terep, erdészet, építés, office, stb?Vágóhíd, és Pásti egy cég. Kb mindegy hová mész, mindenhol más az olcsóbb, és sosem tudod, hogy éppen, hol, mi.
Főnököm pl rájuk esküszik: [link]
Meg a Szabó Kálmánon Milhálykövi féle SKF-re: [link]
Nekem személy szerint Hamza a favorit, de a Vendég utca sarkán is vettem már jó áron cuccot. Viszont ma már inkább csak cégnek van alku, régebben meg pont fordítva volt. -
-
válasz
Pyttawrx #163877 üzenetére
Nekem pechem volt, 16-án, nem tudtak segíteni, csak hajtották, hogy az mvm appban hozzá tudom adni az áram előfizut, naná, hogy nem ment.
Végül új email címmel regisztrálva sikerült megoldani, hogy áram fiókom legyen és fizethessek. Most két mvm felhasználói van
A gáz fiók alatt, nem próbáltam ki, nem játszottam végig, hogy az órát, felhasználási helyet átadjam magamnak, mert egyrészt körülményes, másrészt nonszensz. -
válasz
Pyttawrx #163660 üzenetére
Hogy utálták már a pofámat az Elektro-sok mikor állandóan nyakukra jártam a garanciába beküldött MP3 lejátszó miatt
(én is hasonló érzésekkel voltam már irántuk
)
Még talán a ElectroWord-ből vettem és nem bírta a kapcsolója, és ezeknek kellett bevinni, akik tovább passzolták Székesfehérvárra. -
KROK640
nagyúr
válasz
Pyttawrx #162933 üzenetére
Ma reggel 8 és 9 között 3× próbáltam, igaz minden esetben csak 2-3 percet vártam, de eléggé aljas dolognak tartom, hogy az automata egyből felveszi aztán a pénzemen zenélnek. Két nap alatt 1500ft-ot zenéltek el nekem.
Még egyszer hívtam őket az előbb, szintén nem vették fel, amiből arra következtettem, hogy valószínűleg már nem szükséges időpont, különben felvennék a telefont.
Ma mindenképp elkellett volna már intéznem, de már látom, hogy semmi nem lesz belőleA Jerikó utcairól ellentétes dolgokat olvasok, van ahol azt írják, hogy már évekkel ezelőtt bezárt, a google maps meg most is hozza, nyitvatartási idővel.
-
válasz
Pyttawrx #162908 üzenetére
Amiatt ilyen rövid, hogy a kikanyarodó autók ne álljanak a végtelenségig a kereszteződésben, és ezzel önmagában nincs probléma. Mert ugye olyan a gyalogos, hogy a már villogó zöldön is elindul, aztán ott tényleg nem érne át a széles úton, ha hosszabb lenne a zöld, így viszont az is átér, aki a villogó zöldön lép le, mert addig nem kap zöldet a keresztirányú forgalom. Legalábbis egy átlag sebességgel mozgó gyalogos.
-
sto1911
veterán
válasz
Pyttawrx #162763 üzenetére
Igen, de én nem próbálgatni járok mosóba, hanem mosatni
(Mondjuk ez se igaz, mert magam megoldom). Így viszont a fordítottja is igaz, attól, hogy másnak jó lett, nekem nem biztos az lesz. Meg az én esetemben nem is az történt, hogy véletlenül kimaradt egy ülés; kérdeztem, megnézte, mondott valamit, ami mint kiderült egy kevés többlettel megoldható lett volna, de nem is érdekelte.
-
Cs1csó
titán
válasz
Pyttawrx #162708 üzenetére
pedig ez az igazság, a lakosság fele nem jár nyaralni, és egy jelentős azonnali kiadás pl. új mosógép vásárlása is nagy érvágás.
És igen, a másik fele elég jól él ahhoz, hogy megtöltsék a parkolót, meg a hoaszúhétvégén a wellness szállodákat mert azok is vannak vagy 4-5 milliónyian. -
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #162582 üzenetére
(#162583) Atomantiii
1986és 1988között valamikkor volt alumínium vezetékek behúzva, én nem emlékszek pontosan mert akkor én 6-8éves voltam
Ki tudja ki csinálta, átkosban falun még máshogy mentek a dolgok, lehet ismerős ismerőse, vagy szomszéd nem tudomHa a wago-ra gondolsz akkor azt már én csináltam
A régi megéget csavart kötést levágtam(kép ezt) és ahogy a wago leírta pasztával telenyomva rátoltam a vezetéket, ezt nem lehet elrontaniAmúgy én sejtem mi lehet
Ebben a dobozban ágazik le az a szál a ami a fürdőszobába megy ahol ott a mosógép, egy 2200W-os fűtőszállal
És lehet tévedek de én úgy néztem hogy csak 1.5-ös az alu vezeték és ez nagyon a határon terheli
1db 10A kismegszakító van ami ugye elméletileg 2300W tud, így igen a határon van(#162482) Zola007
Csak kifizettem és ide is ért
Lesz mit szétszedni
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest