- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
dbius #167232 üzenetére
Működik, most elővettem és kipróbáltam. Meg is lepődtem
Apropó, ha már megint ide tévedtem: Érdekel valakit egy Acer 5735z laptop alkatrésznek, vagy bárminek? Csak maga a gép, töltő, akku nélkül, kijelzőhibásan. Ad képet, de egyrészt nincs háttérvilágítása, másrészt meg van folyva a bal felső sarok és ott meg van repedve az üveg. 2 giga RAM van benne (1 slot még üres), magyar billentyűzettel. Most túrtam elő azt is a fiókból, valamikor évekkel korábban használtam külső kijelzővel, de jelenleg ez sok mindenre már nem alkalmas.
Kb. ma délig ha valaki jelentkezik, elviheti egy tábla csokiért, utána viszem leadni elektronikai hulladéknak.
-
dbius
veterán
válasz
dbius #166350 üzenetére
Csalásokkal (azok elkerülésével) kapcsolatban további hasznos oldal: A kulcs Te vagy
-
dbius
veterán
válasz
dbius #166028 üzenetére
Az alábbiak még eladóak lennének:
TUYA okosotthon rendszerbe illeszthető dugaljak:
- 2 db Teckin SP21 dugalj (amazon.de beszerzés, de már nem forgalmazzák) Ez nem mér fogyasztást [link] - 1000 Ft/db.
- 2 db Blitzwolf BW-SHP6PRO dugalj. Ezek mérnek fogyasztást. [link] - 3000 Ft/db.
- 2 db. MOES dugalj, RGB világítással. Ezek is mérnek fogyasztást. Ezekről elfelejtettem saját képet készíteni. [link] (szerk: Alis linken a DE-16A LED verzió) - 3000 Ft/db.
TUYA okosotthon rendszerbe illeszthető hő és páratartalom szenzorok:- 3 db, amik AAA elemmel működnek (3db), egy szett elemmel nálam 8-12 hónapig működtek. [link] - 2000 Ft/db.
- 1 db, ami mikro USB kábellel hálózati feszültségről működik [kép] [kép] [link] - 3000 Ft.
A fenti eszközök mindegyike TUYA (és társai) alkalmazásokkal működnek együtt (Google Home és Amazon Alexa is kezeli őket), Home Assistantba is integrálhatóak. Minden eszköz használatban volt hosszabb vagy rövidebb ideig, de leváltottam őket Tasmota, ill. Zigbee alapú eszközökre.
-
KROK640
nagyúr
válasz
dbius #166350 üzenetére
Tényleg az. Bár nekem ez nem újdonság azért nekiálltam végigolvasni.
Egy szemet szúrt azért :
"Ha beszélgetés közben a hívó fél felajánlja, hogy pénzünk védelmében „átkapcsol egy másik bankhoz”, vagy a „bank biztonsági szolgálatához” továbbítaná a hívást „további biztonsági lépések” miatt, azonnal szakítsuk meg a hívást! Ilyet valós banki ügyintéző sosem tesz." -- másik bankot nem továbbít, de másik osztályra már továbbítottak így úgy, hogy én hívtam a bankot. -
-
dbius
veterán
válasz
dbius #165631 üzenetére
Eladóak az alábbi termékek:
Billentyűzetek:
- Lenovo Preferred Pro - Magyar ISO HU kiosztásal
- GMMK (Glorious) V1 Full size ISO billentyűzet MX RED SILENT kapcsolókkal
- 2 db Teckin SP21 dugalj (amazon.de beszerzés, de már nem forgalmazzák) Ez nem mér fogyasztást [link] - 1000 Ft/db.
- 2 db Blitzwolf BW-SHP6PRO dugalj. Ezek mérnek fogyasztást. [link] - 3000 Ft/db.
- 2 db. MOES dugalj, RGB világítással. Ezek is mérnek fogyasztást. Ezekről elfelejtettem saját képet készíteni. [link] (szerk: Alis linken a DE-16A LED verzió) - 3000 Ft/db.
TUYA okosotthon rendszerbe illeszthető hő és páratartalom szenzorok:- 3 db, amik AAA elemmel működnek (3db), egy szett elemmel nálam 8-12 hónapig működtek. [link] - 2000 Ft/db.
- 1 db, ami mikro USB kábellel hálózati feszültségről működik [kép] [kép] [link] - 3000 Ft.
A fenti eszközök mindegyike TUYA (és társai) alkalmazásokkal működnek együtt (azon keresztül pedig Google Home és Amazon Alexa is kezeli őket), Minden eszköz használatban volt hosszabb vagy rövidebb ideig, de leváltottam őket Tasmota, ill. Zigbee alapú eszközökre.
-
dbius
veterán
válasz
dbius #165594 üzenetére
Eladóak az alábbi termékek:
Billentyűzetek:
- Lenovo Preferred Pro - Magyar ISO HU kiosztásal
- Logitech K750 MAGYAR ISO HU kiosztással
A fenti eszközök mindegyike TUYA (és társai) alkalmazásokkal működnek együtt (azon keresztül pedig Google Home és Amazon Alexa is kezeli őket), Minden eszköz használatban volt hosszabb vagy rövidebb ideig, de leváltottam őket Tasmota, ill. Zigbee alapú eszközökre.
-
dbius
veterán
válasz
dbius #165592 üzenetére
Összeszedtem még pár eladó dolgot fiókból.
- 4 db Blitzwolf BW-SHP6PRO dugalj. Ezek mérnek fogyasztást. [link] - 3000 Ft/db.
- 2 db. MOES dugalj, RGB világítással. Ezek is mérnek fogyasztást. Ezekről elfelejtettem saját képet készíteni. [link] (szerk: Alis linken a DE-16A RGB verzió) - 3000 Ft/db.TUYA okosotthon rendszerbe illeszthető hő és páratartalom szenzorok:
- 3 db, amik AAA elemmel működnek (3db), egy szett elemmel nálam 8-12 hónapig működtek. [link] - 2000 Ft/db.
A fentiek közül egyik sem frissíthető Tasmotára a dugaljak közül. A Blitzwolfok talán, de ahhoz szét kéne vágni őket, mivel csak úgy nem lehet szétszedni, ezért azokkal nem próbálkoztam. Volt jó pár más tuya dugaljam, amiket sikerült tasmotásítani, azok szépen működnek is immár felhőmentesen.
-
dbius
veterán
válasz
dbius #165373 üzenetére
Eladó billentyűzetek: (Desktop Wave Pro elkelt)
1. Logitech K750 solar HU - MAGYAR kiosztású, már nem kapható csak külföldi layouttal. Napelemes, vezetéknélküli SLIM billentyűzet. Unifying vevővel, dobozával együtt. A műanyag fényes felületén - bár a képen nem látszik de a napelemes résznél - vannak használat során keletkezett karcok. [kép] 10k
2. Lenovo USB Keyboard with UltraNav Hun - MAGYAR kiosztású, már nem kapható. Beépített trackpoint és touchpad! Eredeti dobozában. Megkímélt darab ez is, egy Lenovo X200-as subnotihoz volt használva dokkolón keresztül, viszont évek óta dobozában pihen. [kép] 7k
-
dbius
veterán
válasz
dbius #164307 üzenetére
Az alábbi telefon és tok, valamint kijelzővédők maradtak, a többit már elvitték:
- Huawei P30
- Honor 200 Pro telefonhoz néhány tok és kijelzővédő üveg: [link]Keresnék olyan kollégát, aki helyben, azaz Debrecenben vagy Hajdúböszörményben tudna nekem segíteni egér mikrokapcsoló cseréjében. Egy Logitech G502SE egérről lenne szó. Mikrokapcsolóm van, ki kellene forrasztani a régit és beforrasztani az újat. Az egeret már szétszedtem, itt a nyák, amire a műtét várna.
-
dbius
veterán
válasz
dbius #163451 üzenetére
A félkonfig még eladó: [link]
Az 5700XT vga elkelt, maradtak az alábbi dolgok:
- Intel 6700K proci - 20.000 Ft.
- Dark Rock Pro 3 hűtő - 5.000 Ft.
- Asus Maximus VIII Hero alaplap dobozával - 25.000 Ft.
- 2*8GB G.SKILL F4-3200C16D-16GVK RAM - DDR4-3200 CL16-16-16-36 1.35V - 9000 Ft.
- 2*8GB G.SKILL F4-3200C16D-16GVKB RAM - DDR4-3200 CL16-18-18-38 1.35V - 9000 Ft.Ezek egyben eladóak, 65k.
Igény esetén tudok adni még hozzá (vga külön is eladó, a ház és a táp csak a félkonfiggal):
- Gigabyte Radeon R9 380X 4GB G1 Gaming videókártyát dobozával - 10.000 Ft.
- Fractal Define R5 házat - 10.000 Ft.
- XFX TS650 650W tápegységet - 15.000 Ft.Házzal, táppal egyben 85.000 Ft.
Ha valaki egyben elviszi a fenti konfigot (házzal, táppal, vga-val 95.000 Ft.), akkor adok hozzá ajándékba egy Logitech G933 Artemis Spektrum (fehér) vezetéknélküli fülest! (Nem 100%-os, mert a fülpárnákat cserélni kell, ill. egyik oldala ragasztott, de teljesen működőképes, jelenleg is használom) -
dbius
veterán
válasz
dbius #163393 üzenetére
A félkonfig továbbra is eladó. [link]
A videókártyák külön is vihetőek. A Fuji fényképező és az Intel hűtő foglalva.
Ha valaki egyben elviszi a félkonfigot a házzal, táppal és az 5700xt-vel egyben, akkor 140k az ára, a már említett Logitech G933 Artemis Spektrum (fehér) fülest is adom hozzá.
-
dbius
veterán
válasz
dbius #161108 üzenetére
Visszajelzés: tegnap megkaptam a csomagot - őszintén meg is lepődtem, mert már lemondtam róla -. Ahogy az aliexpress topikban a topikösszefoglalóban is írják, a Posta nyomkövetője nem látja a küldeményazonosítót, a parcelsappon lehetett követni egészen addig, amíg elvileg a Posta megkapta (Arrived at local delivery center)
-
-
dbius
veterán
-
dbius
veterán
válasz
dbius #160725 üzenetére
Eladóak, hirdetéshez képest az alábbi kedvezménnyel.
- Asrock z87 alaplap + intel 4770k proci +hűtő +16GB DDR3-2133 RAM félgépként, 45k
- 2*8gb DDR4-3200 CL14 RAM, 25k
- Gigabyte Radeon R9 380X 4GB G1 Gaming videókártya, 13k
- illetve TP-LINK TL-PA8033P - AV1300 3-Port Gigabit Powerline Kit 20k
[link] -
dbius
veterán
válasz
dbius #160715 üzenetére
Eladóak:
- Asrock z87 alaplap + intel 4770k proci +hűtő +16GB DDR3-2133 RAM félgépként,
- 2*8gb DDR4-3200 CL14 RAM,- Msi Geforce GTX1070 Gaming X 8G videókártya,elkelt
- Gigabyte Radeon R9 380X 4GB G1 Gaming videókártya,
- illetve TP-LINK TL-PA8033P - AV1300 3-Port Gigabit Powerline Kit
[link] -
dbius
veterán
válasz
dbius #160654 üzenetére
Eladóak:
- Asrock z87 alaplap + intel 4770k proci +16GB ddr3 RAM +hűtővel félgépként,
- 2*8gb DDR4-3200 CL14 MHZ RAM,
- Msi Geforce GTX1070 Gaming X 8G videókártya,
- illetve TP-LINK TL-PA8033P - AV1300 3-Port Gigabit Powerline Kit
[link] -
dbius
veterán
válasz
dbius #160622 üzenetére
HD5670 és 270x videókártya elkelt, többi cucc még vihető:
- Asrock z87 alaplap + intel 4770k proci +16GB ddr3 RAM +hűtővel félgépként,
- 2*8gb DDR4-3200 MHZ RAM,
- Msi Geforce GTX1070 Gaming X 8G videókártya,
- illetve TP-LINK TL-PA8033P - AV1300 3-Port Gigabit Powerline Kit -
dbius
veterán
válasz
dbius #155790 üzenetére
Mindenkinek ajánlom egyszer elolvasni: Figyelmeztet a rendőrség: egyre alattomosabb trükkökkel csalják ki a pénzt az emberektől a bűnözők
-
-
-
válasz
dbius #134883 üzenetére
Én annak idején augusztusban voltam, már reggel 30 fok volt.
Az is lehet,hogy a mosóban ajánlották hogy legalább délutánig álljon ott a kocsi száradni. Nem emlékszem. Maga a mosás idejére értettem, hogy 2-3 óra elég lehet.
Azt pedig elmondják, hogy motormosást csak saját felelősségre...mert a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is beázhat valamelyik elektronika.
-
dbius
veterán
válasz
dbius #133775 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből, mert még a régi rendszer szerinti formázás volt elmentve.
Szóval árakat nem írok, korábban is írtam már ezekről, volt, amikor írtam kb. árat is. Aki üzletelt már velem az tudhatja, hogy azért nem írok árat legtöbbször, mert ha valaki komoly szándékkal megkeres és olyan ajánlatot ad, ami számomra is elfogadható, akkor mehet az üzlet.
Most jut eszembe, hogy van egy Bosch GSR 12-2 csavarozógépem kofferrel, töltővel, két akkuval. Az akkuk ni-cd akkuk, memóriaeffektus miatt nem igazán bírják a terhelést, cserére szorulnának. Vagy átalakításra li-ion technológiára, viszont ennek én nem állok neki, nem értek hozzá, ezért leváltottam. ha valakit érdekel kevés pénzért, az is írhat
-
dbius
veterán
válasz
dbius #127296 üzenetére
Lomtalanítás, egyelőre ezek maradtak, a többit elvitték vagy foglalva vannak:
- Samsung SM-T230NU tablet. 1,5 GB RAM, 8GB háttértár, micro sd kártyával bővíthető. Android 4.4, kijelzővédő üveggel, karcmentes mindenütt, kihajtható bőrtokban - 15k [link]
- Moulinex Home Bread XXL Baguette (OW500331) kenyérsütőgép - 8k
- Moulinex JU650 Juice Extractor XXL - 8k
- Philips HD9160 ételpároló - 10k- Fekete színű Coolermaster Stacker ház dobozával, tartozékaival - 8k
- Aten CS1774 KVME Switch dobozával, kábeleivel - 10k
- Targus Atmosphere Notebook táska - 5k
- Asus Strix Glide Speed egérpad - 2k
- Thinkpad notebook táska - 5k
- Creative Tactic3d Sigma fülhallgató (xbox 360 verzió). A mikfrofonja viseltes, de működik, ill. egyik oldalon a párna rögzítő fül kitört ezért néha kijön a helyéről. - 4kEzen utóbbiakról képek ömlesztve itt: [link]
-
válasz
dbius #111357 üzenetére
Én a legtöbb helyen idegtépő jobbra kisívben kanyarodókkal egyszerre lámpát kapó gyalogátkelőket okolom az egész kialakult helyzetért, nagyon jó példa a japán megoldás, amit saját szememmel is láttam, és tényleg nagyon jól működő dolog.
A szembe buszsávok nagyon jó helyen vannak, különben pl a színháznál megölték volna a belváros tömegközlekedését.
A Szoboszlói útról balra, a Külsővásártér irányába eddig katasztrófa volt a kanyarodás, most két sáv lett, de az élményt teljesen megöli, hogy rögtön megállít a buszvégnél a lámpa, ami ráadásul a város második leghosszabb piros lámpája ( a leghosszabb a Dab székháznál a Bólyai utcán van). -
Fredo78
aktív tag
válasz
dbius #111357 üzenetére
Akkor a gyors konklúzió: Jobb volt, mint lett!
Azt magyarázza meg nekem valaki (lehet, hogy nincs igazam), hogy az miért jobb, hogy volt 4 sáv (2-2) most pedig lett 1 buszsáv + 2 sáv + 1 busz szembesáv. Az autók szempontjából durván számolva ez mínusz két sáv.
A kossuthon sok busz jár , de a Szent Annán én még nem láttam buszt (jár valami arra egyáltalán?)
A Szent Anna - Pláza 1km-es táv délután 10-20perc között van ami gyalog is menne simán... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest