- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #54217 üzenetére
Írj be a fejes topikba, hátha jelentkezik valaki.
Hát igen, Magyarországon nem kapkodják el a szervizelést. Még fejesnél, még túl is lehet élni, de mikor alaplapot kell visszaküldeni...
Most őrlődök, hogy merjek-e bevállalni bolti garanciával, viszonylag megbízható webshoptól fehér színben telefont, vagy maradjak a gyártói garanciásnál fekete verziónál. Nem kis árkülönbségről van szó. Bár, ahogy hallom a Nokia szervizelése nem valami fenomenális mostanában, a Jabilban is folyik a Nokia telefonok szervizelése, és itt a fórumon is írtak páran, hogy még rosszabb állapotban kapták vissza a telefont, mint ahogy elküldték, úgyhogy nem biztos, hogy annyira ragaszkodni kellene a gyártói garanciához.Jól rémlik rémlik, hogy 15 napra emelték fel a netes vásárlásoknál a "nemtetszikvisszaküldöm" időtartamát?!14 napra módosult az elállás: [link]
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #54215 üzenetére
A fejes topikban nagyon lehúzzák, hogy nagyon mély túlsúlyos. Nem hallottad még, fejes talikon eddig kimaradt akkor?
A 940-es visszajött a szervizből?Más:
"31 elgondolkodtató-rajz arról, hogy milyen romlott világban élünk"
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #54212 üzenetére
Azt ne mond, hogy a 940-est M50-esre cserélnéd, elméletileg jóval gyengébb.
-
copass
veterán
válasz
stranger28 #44022 üzenetére
indexen van numizmatikus, bélyeggyűjtős topik nekem is ott segítettek.
becsüshöz nem vinném mert tuti lenyúlna. -
cekkk
veterán
válasz
stranger28 #44026 üzenetére
Zálogház van a csapo utca elején talán BÁV, vagy google és oda beírod,hogy ingóságok értékbecslése debrecen. Azért nem linkeltem mert telefonról írok.
-
cekkk
veterán
válasz
stranger28 #44024 üzenetére
Régiség kereskedő, esetleg zálogházban.
-
pockhome
senior tag
válasz
stranger28 #44022 üzenetére
jaja. szerintem olyan ezeröccá' de jobb ha egy szakértőt kérdezel meg ő is ennyit mond majd
-
br.rak
őstag
válasz
stranger28 #38179 üzenetére
A Luther-t próbáljátok be , egész kellemes kis sorozat, ráadásul nem is hosszú.
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #38119 üzenetére
Látom, nem vagytok túlzottan babonások!
-
dbius
veterán
válasz
stranger28 #38103 üzenetére
Ahelyett, hogy a kajáról beszélnénk és közben összeütnénk belőlük egy kis pörit, meg egy lábtörlőt
-
Bjørgersson
félisten
válasz
stranger28 #37658 üzenetére
Szerencsére hülyékkel meg nyugdíjasokkal ritkán szoktam találkozni.
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #37407 üzenetére
Látod-látod, mindenre van megoldás!
Itt a pontos leírás, hátha valaki nem ismeri: [link] -
cekkk
veterán
válasz
stranger28 #37235 üzenetére
És erről tehetnek a drogos nyusziék
Mert amit terjesztenek többségben gyökérség, és ahogy viselkednek az isA vicces, hogy amíg koxolt addig mindenhol félmeztelenül mászkált azóta össze van szakadva és szidja azokat akik sima gyúrással nem néznek ki úgy mint a koxolt hülyék
-
Zola007
veterán
válasz
stranger28 #37220 üzenetére
na azér '
(#37221) Gercsa: nekem már gyorsan megy, csak kis rutin kell hozzá. Annyi hogy furán néznek a népek - amit nem csodálok -, mikor kaja után egy idióta egy fél literes üvegbe fehér kapszulából enged bele egy kis fehér port, majd ezzel a lötyivel még lekísér 1-1db színes multi és d-vitamint :-)
(#37222) sNORh : 300mg-nál nincs értelme többet egyszerre, ez ~3-5 óráig tartja az ideális koncentrációt a vérben, a többit kipisiled.
-
gtamate2
veterán
válasz
stranger28 #37178 üzenetére
Hát akkor még jól is járna, de ha megtalálják a tolvajkergetőkből verbuválódott csapat, akkor kíváncsi vagyok mi maradna a gyerekből
-
gtamate2
veterán
válasz
stranger28 #37143 üzenetére
Ha pl egy ikont akarok kitenni kb 1 kattintás, nem kell szenvedni vele mint win8-on. A start menüben sokkal gyorsabban lehet programokat keresni mint az átláthatatlan metro felületben. Jelenleg minden játék kompatibilis vele, win8on volt amiben kevesebb fpsem volt/ nem indult. A programokat nem kell fentről ledobni (érintőképernyőnél biztos jó lehet, de egerem van ugyebár..) hanem ott a megszokott gomb rá. Ha meg akarom nézni hogy mennyi az idő nem akarok vacakolni hogy jobb alulra viszem szépen és megnyílik, vagy nem. Az egész rendszernek annyira idegesítő a designja, mintha egy wp8-at használnék a gépen, nem pedig egy oprendszert. Folytathatnám, biztos van akinek megfelel, és nincs szüksége az állandó start menüre, szereti a teljes képernyőt, a metrot annak tetszik, az ismerőseim körében viszont úgy tapasztaltam hogy senkinek nem jött be, teljesen megértem őket
dbius: Atit kérdezd meg, én most vettem tőle a második kingmaxomat, tökéletes mindkettő
-
gtamate2
veterán
válasz
stranger28 #37137 üzenetére
Persze hogy jó, ha tabletja van az embernek/casual user és nem szokott a netezésen néha officeon kívül mást csinálni, amúgy a w7 magasan veri. Egyedül a bootidőt sajnálom, meg a task manager tetszett benne. 2 hét után bírtam vele, de szvsz borzalom a rendszer.
-
cekkk
veterán
válasz
stranger28 #37106 üzenetére
Mik?
Comming out-olsz?Na jó, ezt nem bírtam kihagyni
-
Zola007
veterán
válasz
stranger28 #37052 üzenetére
nagyon beteg egy agyad van hallod
-
mackosajt
addikt
válasz
stranger28 #36942 üzenetére
Nekem azok szoktak tetszeni, akik az úttest közepén sétáltatják a kb. 3 gombelemmel üzemelő kutyát, közben persze marha lassan sétálnak, és a környék összes kutyája ugat (ha egy autós meg el akar menni, még csúnyán is néznek rá).
Ők meg csodálkoznak, hogy miért küldjük el őket a búsba.
Eljönnek a bérházaktól a kis vakarékkal sétálni a kertes házak közé, mikor már maga a távolság is elegendő lenne a kis vakarcsoknak, míg a Mikepércsi út egyik oldaláról a másikra átjönnek velük. -
Csöves
őstag
válasz
stranger28 #36942 üzenetére
Én kiengedném a kutyát
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
stranger28 #36798 üzenetére
Jó lesz nekem a jól megfelelt is..kicsit leadtam a maximalista hozzáállásomból
#36799) daa-raa Köszi, most burkoltan leöregeztél
-
mghltm
addikt
válasz
stranger28 #36667 üzenetére
illet megtanulnia, mert Pici ott folytatta a vizsgat, ahol 1 evvel korabban abbahagytak, pedig tobb szaz hallgatoja volt mindig
-
Mofly
csendes tag
válasz
stranger28 #36658 üzenetére
Ismertétek volna tíz évvel ezelőtt őket.
Vérteréz nagyon tudott aratni. Előttem is, utánam is nyolc ment dalolva a halálba.Egyébként megérteni fontosabb, mint tudni. ( A logika logikus.
)
-
cekkk
veterán
válasz
stranger28 #36658 üzenetére
Hagyjad már magad
Majd Magdikánál ha megírod a két 70% ZH-t és utána még Vizsgán is a 70%kot akkor mondjad
Jah és ha nála egy elírás akkor buktad az a feladatot
Szóval hiába érted, ha hibázol baszhatod :S
Ez is rákényszerít a magolásra a defek pontos leírására :S
Mondjuk nekem Kalk nem volt logikus, lehet mert nem jártam előadásra
A gyakok nem voltak végül is nehezek
-
cekkk
veterán
válasz
stranger28 #36642 üzenetére
Majd ha Várterész anyánknál csináltad meg akkor mond ezt
-
patex1983
őstag
válasz
stranger28 #36632 üzenetére
Tudtam én, hogy baromságot kérdeztem
-
törölt tag
válasz
stranger28 #36572 üzenetére
A másik okosság a gázterv. Azaz, hogy az előre megtervezett sablonok közül melyiket alkalmazzák a lakásban. Nos ennek a megállapítása nem kevesebb, mint 25k-ba kerül.
Komolyan mondom, legközelebb össze kell rakni egy gépet valakinek, tervezési díjként én is felszámolok vagy 10k-t. Ez az üzlet, nem a cigicsempészés!
kovy29: Az bizony előfordulhat.
-
mghltm
addikt
válasz
stranger28 #36504 üzenetére
kabelen jonak tunik nalam is, de mi a matematikai eselye annak, hogy a upc doglodese kozben meghalt a 1043-asom wifi resze?
-
pockhome
senior tag
válasz
stranger28 #36467 üzenetére
mérleg?!
-
ati012
őstag
válasz
stranger28 #36464 üzenetére
Küldj egy képet magadról, én ingyen megmondom hogy kövér vagy dagadt vagy
-
belinho
senior tag
válasz
stranger28 #36410 üzenetére
Az OCC-t én is néztem, kár hogy vége lett. Frissíteni kell a temékpalettát, ezért a sok új műsor!
Meg ezeket nem nekünk magyaroknak, hanem főleg az amerikai piacra gyártják, ott most ez a menő, utánna itt is leadják persze.
Nekem pl tetszenek ezek a auto felújítós műsorok a Discovery-n, meg az édesvizi szörnyek Jeremy Wade-el. A National Geographic-on vannak még jó műsorok, de ott is az ilyen dokumentumfilmek a világháborús, Titanic, 9/11 stb.
Amitől frászt kapok, amikor öcsém a Dynamo-t nézi, fizikailag lehetetlen dolgok, aztán meg mindenki csak néz, közbe meg egy nagy átverés az egész. Jár a vizen, meg átmegy az üvegen, persze közbe jól eltakarják. -
vlevi
nagyúr
válasz
stranger28 #36406 üzenetére
"megveszünk-egy-raktárat"
Akkor ajánlom a HistoryHD adását. A nevéből azt hinné az ember, hogy ott majd valami történelmi izé műsorok lesznek, hát egy nagy ...-t. 90%-ban raktárháború (van már texasi, meg mittudoménmilyen, mint a CSI-ból ), és ha nem raktárháborúznak, akkor jönnek az ősi UFO idegenekSok-sok évvel ezelőtt (tizensok éve) a Discovery még teljesen másról szólt, olyanokról, ami érdekelt. Elég sokat is néztem, de aztán valami megváltozott, elkezdtek egyre inkább betörni a műsorkínálatba a győzikeshow klónok (valóságshownak álcázott, alig valamiről szóló műsorok), és ezekből 1-2 elviselhető van csak. De az se jó, csak elviselhető.
Nekem is csak azért van már TV előfizetésem, mert a család nézi, illetve havonta 2-3 F1, WTCC, SBK futam (Digi nincs, így MotoGP sem).
De, hogy pozitívat is mondjak, Discovery HD-n ment egy néhány részes sorozat Alpok madártávlatból címmel. 102 centis tévén FullHD-ban k***ajól nézett ki. De az sem olyan adás, hogy egész órát bírnál nézni belőle.
-
vlevi
nagyúr
válasz
stranger28 #36386 üzenetére
Mar a natgeo, discovery is egy fos. Amikor egesz nap favagos, meg raktaros valosagshow megy, attol a ....m kivan. Es mas musor mar alig van rajtuk, tobbnyire tobbeves ismetlesek :-(
-
mghltm
addikt
válasz
szinten zenesz: discovery + comedy, illetve a debrecen teven a helyi hirek, hogy tudjam merre nem lehet kozlekedni a varosban
-
GIJoe
addikt
válasz
csak a szabadon foghatóak vannak, azért is mert ez az Alcor box mindent lejátszik (7Kért) az USB-jén, MKV,m2ts,avi,xvid...
-
törölt tag
válasz
stranger28 #36049 üzenetére
Azért szégyellje össze magát az a fém*/üveg felület, ami nem bír ki annyit, mint egy szerencsétlen PET fólia.
* - higany, cézium, francium, gallium, rubídium nem ér. OK, hogy ezek szobahőmérsékleten vagy kicsivel felette folyékonyak. Bár erre meg mondhatnám azt, hogy az üveg is folyadék, aztán mégis eléggé ellenálló.
-
Chesterfield
őstag
válasz
stranger28 #35794 üzenetére
Persze hogy nem rossz, azért tud 5k-nál többet összehozni.
-
Zola007
veterán
válasz
stranger28 #35768 üzenetére
stranger28 vazze , feldobtad a napomat
, pedig az eső miatt sz.rul indult
asszongya:
"
riporter: - mennyiért adnád el nekünk rögtön azután hogy hozzájutottál?
HP: olyan, amennyiért vettem + 50.000 ft
riporter: - akkor 50.000 ft-ot érne meg neked ez a 10 órai sorbanállás
HP: ja, hát.. öe.. most hogy így utánaszámolok, igazad vaaan, nem túl jó órabér.....azt hittem kiesek a szememen
ő, izé, ááá, hát no comment
pont az ilyen sznob újgazdag hülye pics.'k (HP) miatt nem lesz nekem a büdös életbe Apple cuccom, nem az ára miatt
ui: na látod fenergie, megint előkerült a HP -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
stranger28 #35786 üzenetére
Szerkesztés után ..így már könnyű értelmezni
(#35787) wwhy Csak egyenlőre nem lesz netkártya benne, csak az S3-ban lévő mobilnetet osztanám meg vele. Nem tudom.. az vajon hogy bírná
-
dwelablack
tag
válasz
stranger28 #35777 üzenetére
Az öngyilkosságot nem tudom, de az biztos, hogy 2 hete vette a motort.
Sokáig nem élvezte sajnos
-
cekkk
veterán
válasz
De rühellem az ilyen embert!
Menjen el valahova és csendben ölje meg magát, de ne törjön már össze egy másik embert is lelkileg és akár testileg is egy egész életre.(#35778) PindurAnna
Ő a webshopot üzemelteti és nem lett öngyilkos
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Micsoda?????? Mikor?
utolsó feltűnés
2013-09-11 03:13
?? -
Kryczek
aktív tag
válasz
stranger28 #35768 üzenetére
Tudod az a helyzet, hogy más országokban sokkal többen vannak akik ezt megtehetik. mert vicces, mert buli, (mármint egy hétig NY belvárosában sátorozni) mert közben megismersz másokat, akiknek mondjuk hasonló az érdeklődésük, vagy ahogy mondtad hasonlóan debilek, vagy mert 650 dollár nem egy havi kereset. Nálunk meg van jó pár dilis rongyrázó, és ezt látjuk, miközben MI többiek arra koncentrálunk, hogy merről
dögöljünkéhen, vagy menjünk csődbe. Ezt innen soha, de soha nem fogjuk se megérteni, se átérezni, se átélni. EZ sajnos ilyen. És ezt hívhatjuk "epölnek, szamszungnak mercédesznek, hiltonnak", bárminek. -
Kryczek
aktív tag
válasz
stranger28 #35766 üzenetére
fanok mindenhol vannak és egy htc vagy egy samsung csúcsmobil se éppen 70 ezer ft
De mindegy is mert ez nem az én pályám, én dolgozó ember vagyok, aki ugyebár semmit nem engedhet meg magának, kivéve a gázcsapot, de azt is csak a fene nagy rezsicsökkentés óta -
Kryczek
aktív tag
válasz
stranger28 #35763 üzenetére
sajnos nálunk lehúzóág van. Nézd meg az ottani árakat.
ááá ez nem jó képkeretnek. azért van iPad, hát ennyit sem tudsz?
-
Kryczek
aktív tag
válasz
stranger28 #35760 üzenetére
Háháh
nem vitatéma. nekem tetszik. jó lett.
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #35628 üzenetére
Köszi, rég röhögtem már ennyit!
-
adam432
tag
válasz
stranger28 #35628 üzenetére
Bazzz, én is utálom a soccer-t, de ez óriási
-
ati012
őstag
válasz
stranger28 #33655 üzenetére
+ kisfogyasztású processzor
+ légkondi a házbav. tedd át a szomszéd szobába és nem hallod.
-
janes1976
őstag
válasz
stranger28 #32982 üzenetére
Szted hányan mérik meg? Lehet senki, csak mi.
Annak azért örülhetnek hogy nem a fogyasztóvédelem csinált próbavásárlást.
Mert ezt csalásnak hívják.
A hozzáállásuk ilyen marad, akkor akár be is zárhatnak.
+ 30 perc, a "kicsit" meg elvitték.
De el ám, a másikat meg hozták. Semmi elnézést se telefonba, se élőbe, mintha természetes lenne ez. Fura.
-
diablo1984
veterán
válasz
stranger28 #32226 üzenetére
asusokon gyári a dsub kábel, úgyhogy ott a minőség adott!
-
Bobby G.
senior tag
válasz
stranger28 #32076 üzenetére
Kettő gyerek van, de abból egy középiskolás, ahová a most kitalált előrefizetős tankönyv mellett mást is be kell fizetni. Ráadásul a régi mobilja is tönkrement nyáron, így azt is kénytelen vagyok venni neki. Arról meg nem is beszélve, hogy zenesuliba jár, trombita szakra. Szóval nem is folytatom, hogy ez a pénz még kevés is..
Patex1983: Bocsi, kicsit félreérthetően írtam. Az LG tökéletesen megbízható (már amennyire egy ilyen telefon megbízható lehet), soha nem fagyott és az aksi is jól bírja a gyűrődést. Nem attól keresek megbízhatóbb telefont, hanem egy olyat ami olcsóbb de a megbízható"bb" kategóriába tartozik.
-
mackosajt
addikt
válasz
stranger28 #32076 üzenetére
Mi van akkor, ha a saját maga az aki tanul?
-
patex1983
őstag
válasz
stranger28 #32078 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek.
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #32027 üzenetére
Menjen el valami magas sziklához külföldre, és bázisugrást végrehajtva vessen véget életének. Legalább egy élménnyel gazdagabban távozik az élők sorából.
Vagy egy mókusruhás ugrás még talán jobb is: [link]
-
patex1983
őstag
válasz
stranger28 #31941 üzenetére
"...az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett" azamegfogalmazás
-
bobace
addikt
válasz
stranger28 #31925 üzenetére
Éreztem, hogy valaki el fogja sütni
-
Laraxior
titán
válasz
stranger28 #31861 üzenetére
Lehet, de az órajel mindenképpen megtolja, mivel a nagy mapokon eléggé használja, főleg, hogy BF4ben elképzelhető a 64nél több playeres map...
-
ProdyG
őstag
válasz
stranger28 #31837 üzenetére
köszi a linket, fel is hívtam őket
-
válasz
stranger28 #31751 üzenetére
Vasárnapig vagy Hétfőig rendelhető gépeim listája. Utána kb. 2 hétig nem leszek Debrecenben elérhető.
IBM/Lenovo Thinkpad T61
Core 2 duo T7100 1,8GHz/ 2GB/80GB/ 14.1"/COMBO/ WIFI
Állapottól függően 43.000 - 47.000.- Ft közöttDell Latitude E4300
64.900.- Ft - kicsit karcos, hianyzik az L betu a Dell logobol
72.900.- ft - normál állapotbanIBM ThinkPad T42
32.000.- FtIBM/Lenovo ThinkPad T60 (2007-VWU)
Core duo T2400 1,8GHz/ 2GB/120GB/ 14.1"/ ATI Radeon X1300/COMBO/ WIFI/ XPP (US)
54.000.- FtIBM/Lenovo ThinkPad T60 (2007-VWU)
Core duo T2400 1,8GHz/ 2GB/250GB/ 14.1"/ ATI Radeon X1300 COMBO/ WIFI/ BT/ XPP (US)
56.500.- FtIBM/Lenovo ThinkPad T60
Core duo T2400 1,83GHz/ 1GB/60GB/ 14.1"/COMBO/ WIFI
45.000.- FtDell Latitude E5500
Core 2 Duo P8400 2,26GHz 4GB 160GB 15,4" 1280x800, DVD±RW WLAN
63.000.- FtDell Latitude E5500
Core 2 Duo P8600 2,4GHz 4GB 160GB 15,4" 1280x800, DVD±RW
65.000.- FtLenovo ThinkPad T400 (6475-VA4)
C2D 2.53/2GB/160GB/ DVD-RW/ WIFI/ WWAN/ 14"/ Win Vista (US)
65.000.- FtIBM Thinkpad T400
Intel Core 2 Duo P8400 2,4GHz / 3GB DDR3 / 160GB / DVD író / Wi-Fi / szép állapot / jó akkumulátor / 6 hó garancia Pesti boltba
72.600.- FtHP Pavilion G6 (Bordó)
AMD Dual Core E2-1800 1,7GHz/6GB/750GB/ DVD-RW/ WIFI/ WWAN/ 15,6"/ATI Radeon HD 7340 Discrete-Class/HD webcam/ Win 8 (UK)
88.888.- Ft -
ati012
őstag
válasz
2 db 30-as mért olcsóbb mint egy ötvenes? Súlyra hogy vannak?
Fogászatot megjártam, Dr Liska Orsolyának riszpekt.
Recsegett, fájt, vígem volt mint a botnak. De rosszabbra számítottam. -
Chesterfield
őstag
válasz
Óóó bakker, én meg azt hittem ez a pizzéria neve
köszi -
rolkaDb
aktív tag
válasz
stranger28 #31534 üzenetére
Persze tudom h bodibuilderesek nem szazasok. Sokat olvasgattam ott
Annyira nincs nagy diferencia a ketto kozott. A halolajasat mem tudtam, ugyhogy koszi a tanacsot. Amit ajalottal a dragabb. Abban eleg mennyisegu halolaj van vagy ahhoz ajanlott venni kulon meg?n -
Zola007
veterán
válasz
stranger28 #31534 üzenetére
annyi a tudományos alapja azoknak az étrendeknek, mintha én állnék neki felhőkarcolót tervezni.
bár legalább és tudom hogy magasnak kell lennie, meg egyenesnek -
rolkaDb
aktív tag
válasz
stranger28 #31531 üzenetére
Valojaban az elso jobb! De nem kezdo kent cagyok most jelen. Mar tobb mint 3eve csinalom. Csak porc miatt abba kellett hagynom egy bo fel evre. :/ modt egy honapja kezdtem de a vitaminokat semmikeppen sem szeretnen kihagyni, mert megint szetmegy mindenem..
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
stranger28 #31527 üzenetére
Koszi mindkettotoknek! Te melyiket szoktad venni? Akkor lehet inkabb azt fogom megvenni, bar ahogy neztem azokban tobb minden van de kisebb dozisban. De arban azok 10k korul lennenek ez meg ha 6k boven jo lennee!
Szerk: kreatin-feherje lenne igazan fasza meg ezek melle csak magadvernyomas es az orvos akihez jarok eltiltott az alkalmzasotol. En pedig nem vagyok hulye h a sajat karomra szedjem oket. Bar joval hamarabb vissza hoznam azt a 10kilot ketseg kivul
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
stranger28 #31524 üzenetére
Akkor lehet marad a netes vasarlas!
vitaminokat szeretnek, kiprbalni h mennyivel jobb, mint mondjuk a gyogyszertari. (Gondolok itt a kalcium, magnezium, C-vitamin, cink...)
-
CYPRIAN
tag
válasz
stranger28 #31483 üzenetére
Köszi a segítséget stranger28, T_chris, tikshow!
-
törölt tag
válasz
stranger28 #31489 üzenetére
Bizony, mert a felső négyszög. Nem háromszög. Bármennyire is kicsi az eltérés az egyenestől, de az pont ennyit ad.
-
kungzi
veterán
válasz
stranger28 #31404 üzenetére
nem
Bud mikor felmászik a tankra zöld pólóban van, mikor bemászik a tankba, akkor már fehérbe
-
giigz
veterán
válasz
stranger28 #31275 üzenetére
Megnéztem, 28.990 Ft volt, de természetesen a mostani értéke ettől messze van. Ha tetszik, és meg akarod venni, akkor biztos meg tudunk egyezni
Persze majd úgy is fel kellene próbálnod, de azért lefotóztam, a mérete 44 2/3-os, nekem nagy, ezért már vagy 1 éve rajtam sem volt. 4-5x futottam, meg párszor sétáltam benne, tehát használt, de az állapota még tökéletes, szerintem nagyon jól lehet használni még sokáig.
Itt a kép, mint látszik is, nagyon jó állapotban van, csak egy kicsit koszos
-
giigz
veterán
válasz
stranger28 #31270 üzenetére
És érdekel ez a használt cipő, vagy csak újat akarsz venni? Ez mondjuk egy igen jó minőségű, és "nagy tudású" cipő, amikor vettem, még 30-40.000 volt egy ilyen...
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #31270 üzenetére
Pedig, jó lenne valami jó kis technikai felső is, ami gyorsabban vezeti el az izzadságot, ill. hűsítő érzetet is ad.
Mondjuk, ha nem akarsz rá költeni, akkor fuss félmeztelen, és meg van oldva a dolog.Tényleg, van egy hosszú ujjú Kiptsa aláöltözék felsőm S-es méretben, hátha most, hogy feljött a téma lesz rá érdeklődő.
-
giigz
veterán
válasz
stranger28 #31251 üzenetére
Hány cm a lábad hosszúsága?
Nekem van egy nagyon keveset használt Adidas Supernova futócipőm, ha esetleg érdekelne.
-
cekkk
veterán
válasz
stranger28 #31260 üzenetére
Én le se írom akkor inkább mennyiért vettem cipőt, mert szívrohamot kapsz
De az a legfontosabb, a többi cuccom az mind a legolcsóbb össze vadászott ruhák, cipőre szerintem ne sajnáld a pénzt.
-
válasz
stranger28 #31266 üzenetére
itt sztem tudnak segíteni, van 1-2 profi futó
-
válasz
stranger28 #31264 üzenetére
ha valami márkásat akarsz, akkor szerintem is 20 a minimum, de ez attól is függ, hogy mennyit akarod használni
-
XmoD
senior tag
válasz
Nekem NIKE Dart 9 Men van. 13-ert vettem anno. Szerintem strapabiro kis cipo es aranylag kenyelmes. De rendszeres nyuzast nem tudom h. birna.
Szerk: Pedig van [link]
-
válasz
players room kártyád van? azzal viszonylag olcsón tudnál venni cipőt náluk. egyébként egy alap nike és társai, vagy valami saját márkás cipellő fér ebbe bele
-
mghltm
addikt
válasz
ha ezt kitoltod, kapsz par ajanlatot, ami megfelelhet neked. ha komolyan gondolod a futast, ne sajnald ra a penzt, mert rossz cipo miatt kesobb a tobbszoroset koltheted gyogyszerre/orvosra.
-
mackosajt
addikt
válasz
stranger28 #31254 üzenetére
Valamelyik kínai áruház, de a "lapostalpú" tornacsuka szétcseszi a lábad.
én már csak tudom, mert május elején kezdtem futni a 100+ kilómmal, először ótvar cipőben, fájt is a lábam, aztán jobb utcai cipőben, de csak fájt, majd vettem egy futó pipellőt, aszfaltra, azóta még szeretk is futni, egyre jobban.
Igaz, 10 Ft híján 20k-ba került. És ez még az alja! -
mackosajt
addikt
válasz
stranger28 #31251 üzenetére
Hát, ha a keret nincs egy legalább 20.000, akkor sehová.
Amúgy a volt Mountex (Hegymászó bolt, vagy mifene a belvárosban), vagy a Sportsdirect, vagy a Decathlon
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #31197 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
stranger28 #31083 üzenetére
En se tartom megbizhatonak, mindig felhozom, ha ez a tema elojon, hogy anfroidon attol fuggott mennyit mutat, hogy milyen reszketesre allitottad a !grafikajat! Wtf?!
-
rob72
tag
válasz
stranger28 #31031 üzenetére
ááá nem, közvetlenül router nélkül is ennyi
kb 3-napja
-
mackosajt
addikt
válasz
stranger28 #30874 üzenetére
sose lehet tudni
-
mackosajt
addikt
válasz
stranger28 #30867 üzenetére
Úgy tűnik, Debrecenben divat csak ez a 190 Ft...
most mondjam, vagy mutassam?
Ha megnézitek a többi hepihótpizza oldalát, ott nincs ilyen 190 Ft-os marhaság...
-
GIJoe
addikt
válasz
stranger28 #30852 üzenetére
Bizonyos szempontból olyan mint a katonaság, csak nem közlegény hanem közleány lesz
Azt hiszem, 2 választása van az új húsnak csicska v köcsög, nem tudom melyik a jobb
Mondjuk mi van ha ő erre játszik hogy etessék az adódból és srácok között legyen? -
GIJoe
addikt
válasz
stranger28 #30848 üzenetére
Lehet hogy csak kalandot keres, na most majd megtalálja.
Van ez a remek 3 csapás törvény, tudod 3 ügy és jó sokáig keresheti bent a kalandot a kóterben
Elég csak egy bolti lopás és már 1 sansszal kevesebb...
Ha benne van az adatbázisban akkor azért szívás, ha nincs akkor meg pláne.
Az ilyenek mindig vérszemet kapnak, hiába a kis összegek... -
sto1911
veterán
válasz
stranger28 #30846 üzenetére
Ha tobb embert is tizesevel karosit meg, akkor az osszeadodik.
-
GIJoe
addikt
válasz
stranger28 #30846 üzenetére
Figyelj, most ha valakit átver egy nagyobb összeggel bárhol, akkor már megéri feljelenti az olyan embert aki ebből akar megélni. Ez nem blöff én komolyan feljelentem, nekem x2 ennyit is megér hogy legalább megráncigálják kicsit és benne legyen a bűnügyi adatbázisban. Arról nem beszélve, hogy számomra költség vonzata nincs. Tudom ostobaságnak hangzik, de ez egyfajta jótétemény a köz felé. Adni is kell néha nem csak kapni mindig.
Én pedig azt nem bírom megérteni, hogy Pesten olyan kocka állások vannak, olyan pénzekért, hogy aki ilyenre áldoz időt,(mármint a csalásra) az totál idióta, hisz igen jól kereshetne legálisan. -
_seth_
veterán
válasz
stranger28 #30820 üzenetére
500 forintért tudok adni egyet.
Eladó:
-H7-es xenon szett, 1 pár 4300K és 1 pár 6000K, 5e/pár
-H3-as xenon szett 4300K, 5e
-Canon EW-60C II "virág" napellenző 2db, mindkettő új, 500ft/db
-Canon Objektív tubus hátsó védősapka, új 500ft
-Canon EF-S 55-250 IS objektív dobozában, első és hátsó sapkájával hibátlan állapotban, 45e
-Kerékpáros ruházat, M-L méretűeknek használt és új darabok vegyesen, sisakok
-Kerékpáros alkatrészek (Tiagra hajtás, nyeregcső, nyereg, kulacsok)
-Intel T2410 noti proci, 2e
-DVDRW notiba, 2e
-Azurewave mini pcie wlan b/g kártya notiba, 1e -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
stranger28 #30825 üzenetére
Na az meg amit most láttam (miniszoknyába anyuka tolja az úttesten a babakocsiba a gyermeket, de olyan részeg, hogy csak kapaszkodásra van neki a babakocsi )
Huu ez nekem most sokkkkkkkkkk volt
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
stranger28 #30822 üzenetére
Nyomogattam a távirányítót..és itt felakadt a szemem
A végén kikiáltják a legbutábbnak őket?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
stranger28 #30667 üzenetére
Remélem egyesével beírja majd mindenki.
-
XtremLor
őstag
válasz
stranger28 #30608 üzenetére
Felesegul nem venned annyi a lenyeg
-
törölt tag
válasz
stranger28 #30582 üzenetére
És ránézésre pontos géntérképet tudsz generálni bárkiről, hogy csak így kijelentesz dolgokat?
-
diablo1984
veterán
válasz
stranger28 #30545 üzenetére
herma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest