Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Salex1 #168004 üzenetére
A kutya se nézi (szerintem) nyílván a kukásoknak kellene de ha nem kirívó probléma nem fogják. Ami fontos lehet a SÚLY, ha túl nehéz mondhatják, hogy nem viszik, de errő is kellhet valami papír (papírmunka) így ha elbírják akkor inkább beborítják, mint maguknak csináljanak plusz munkát. Esetleg ha felül.van a törmelék és látszik akkor is mondhatják, persze ehhez látszódnia kell.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Salex1 #167595 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Kutakodok a témában, ennyire jutottam:
Mobilgarázs alsó vízszigetelése. - YouTube
Mobilgarázs hőszigetelése.Salex1:
Ez a Nikecell az? -> Bachl Nikecell eps 30 1000x500x20mm expandált hőszigetelő lap
Mivel ragasztottad a plafonra?
Az a tubusos tetőcserépragasztó az olyan cucc, ami a betonhoz és a lemezhez is tapad? És ott is marad?Mármint az egyik cucc full sima, a másik porózus, emiatt kérdem.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Salex1 #167356 üzenetére
Először azt akartam írni, hogy 8-10 ezerig átveszem, de aztán megnéztem az árát, és még jó, hogy ültem
Arra jutottam, hogy ez még féláron sem az én pénztárcámnak való, illetve, hogy így az eredetileg gondolt ajánlatom merőben inkorrekt lenne.
Brutál, hogy 73 ezertől indul, de találtam bőven 100 ezer felett is.Szerintem hirdetsd meg itt a HA-n meg facebookon is, ha jól lövöd be az árat szerintem hamar elviszik.
-
Zola007
veterán
válasz
Salex1 #167105 üzenetére
hívd fel bármelyik tüzépet, a náluk rendszeresen vásárlók közül biztosan tudnak ajánlani szakembert a vitt áruk alapján aki vállal ilyet
Ha falnyílás kiváltás vagy szerkezeti megerősítés is kell, akkor a hobbistákat ne erőltesd, ott már számolni is kell nem csak érzésre. -
bul07
nagyúr
válasz
Salex1 #165949 üzenetére
BB fórumból [link]
Ma is Book24.hu napi akció van...
Az akció szabályai
Időtartam: 2024.12.06.
A kedvezmény mértéke: 35%Kuponkód: MIKULAS2024
A kuponkedvezmény a borító árból számolódik, készleten lévő gyerekkönyvekre érvényes. DVD-re, hangos könyvre, E-bookokra nem váltható be, más akcióval nem összevonható. ELŐRENDELHETŐ KÖNYVEKRE NEM ÉRVÉNYES.
-
bepken
veterán
válasz
Salex1 #165943 üzenetére
a terv 1 szoba/nap volna alapvetően (53 m²), valószínűleg összesen 3 réteg lesz, vetésforgóban.
hülye kérdés, de gondolom fűtést is tekerjem le így napközben
(telibe padlófűtés)
páramentesítő kapcsán én is épp ettől tartottam, hogy kis teljesítményűvel semmire sem megyek. vagy érdemes lehet keresni valami helyet, ahol bérelhető ipari kütyü?
-
bobace
addikt
válasz
Salex1 #165645 üzenetére
googliban ilyet találtam:
Abban az esetben, ha a párhuzamosan működtetett gépjármű értékesítésre kerül, akkor a bonus-malus besorolás áthozható a párhozamosan működtetett gépjárműre. Fontos, hogy a második gépjárműre megkötött felelősségbiztosításnál 90 napon belül igazolást kell kérni a párhuzamosan működtetett gépkocsi biztosítójától.Szerintem írj egy levelet a biztosítód email címére, a legtöbb cég elég hamar válaszol.
-
sirály69
őstag
válasz
Salex1 #163108 üzenetére
Fizető parkoló lesz és ki fognak jelölni Aldi engedélyes parkolókat. Nem lesz más megoldás...
Csak azt szeretném tudni ki adott engedélyt erre hogy itt ilyen üzlet legyen....
Jelenleg is van már 300 méteren belül min. 4 élelmiszerüzlet....
A lakók sem tudtak eddig parkolni, mert kevés a parkoló ennyi lakosra vetítve. -
Cs1csó
titán
-
-
mghltm
addikt
-
-
Zola007
veterán
válasz
Salex1 #162446 üzenetére
Amit novemberben 8-ért szerelt a srác telit felnire, azonos méretben arra aprilisban 12 ezret fizettem a nyári szettre.
Festő 700 forintos m2 árat emelte 1200-raTavaly 20e/ora 300/km áron jött ki a csatorna tisztíto, most beszéltem vele 30e/óra és 420/km
Brutál drágulás ment végbe a szolgáltatoiparban.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Salex1 #162446 üzenetére
"16-es ALU-n a csere centírozással 16eFt volt. "
Az igen...
még valamikor nagyon régen váltottam négyévszakos gumire (évi 3-4 ezer km-t megyek, városban), és akkor, asszem a gumi darabja került annyiba, és egy csere volt talán valami 4-5eFT/alkalom, de már azt is sokalltam. -
válasz
Salex1 #162234 üzenetére
Lehet készülni, időben kell indulni (6:40-nél nem később, de inkább 6:30), 3 évig buszoztam 2019-től és a legrosszabb esetben is 7:40-kor már Debrecenben volt (vagy csak mázlim volt, hogy akkor adta ide az asszony a kocsit, amikor ilyen volt). De úgy is az ár lesz a döntő, hová érdemes.
Amúgy van néha oka. pl amikor egymás után két nap is volt baleset a pályán, na az betesz, mert akkor nem csak Böszörményből, hanem kukutyinból is Józsán át jönnek. -
KROK640
nagyúr
válasz
Salex1 #162234 üzenetére
Hajdúszoboszló iránya (főleg a buszvég környékéről) akkor sokkal jobb.
A Széchényit és az István utat legutóbb akkor láttam bedugulva mikor '90 őszén a taxisblokád előtti este sorbanálltak az István út végi benzinkúthoz.
A buszvégtől a külső Szoboszlói útig (tehát a város széléig) 6-7 perc csúcsidőben, de éjszaka 3 alá is le tud menni. Persze most nyilván itt arra gondoltam mikor kijutott buszvégről az ember. Az pl teljesen nevetséges, hogy Ebesre papíron busszal 13 perc az idő (ami éjszaka 10 alá is tud menni) de péntek délután (14:00-17:00) pl azért 30 perc, mert ebből 15 perc az, hogy kijusson a busz magáról a buszvégről.De akkor ezután már nem panaszkodok, főleg, hogy nekem is volt már 60 perces utam Böszörményig, meg ugyanennyi Hadházig, amiből 30 perc a Főnix-buszvég táv volt.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Salex1 #161554 üzenetére
Nekem felhozta, de hogy lehet felhasználni jó kérdés. Még kapartam is egyet ott valami 30%-os Yves Rocher kedvezményt hozott fel.
De hogy most csak én használhatom fel a kódot vagy sem az jó kérdés.
Mondjuk a C&A-ra azt írja, aktiváljam a kupont és mutassam fel a vásárlásnál a boltban, tehát akár más is használhatja valószínűleg.
-
bepken
veterán
válasz
Salex1 #161030 üzenetére
köszönöm szépen a tippet, működött is a dolog!
MBH Bank fiókot kell keresni mostmár ugye, két ATM van, épületen belül (kényelmesebb és nyugodtabb volt így a pénzfelvétel)
annyi plusz infó, hogy a legtöbb ATM max 40 db bankjegyet tud kiadni, tehát 20ezres bankjeggyel számolva legfeljebb 800ezer forint vehető fel egy tranzakció során.
azonban a legtöbb bank ezt a lehetőséget tovább korlátozza, mégpedig jellemzően az ún. "idegen kártyás készpénzfelvétel" esetében (tehát amikor nem az adott bank által kibocsátott kártyával kívánnak pénzt felvenni), pl. max 150ezret vehetsz fel idegen kártyával, míg a bank ügyfelei 500ezret - az MBH telefonos ügyfélszolgálatának tájékoztatása alapján náluk viszont nincs ilyen korlátozás, tehát az ATM aktuális töltöttségének megfelelően akár ezt a 800ezret is fel tudja ott venni lényegében bárki.gondoltam leírom így egyben, hátha később másnak is hasznos lesz
-
elfelejtette
veterán
válasz
Salex1 #160937 üzenetére
Azt lesz@rják. Nekünk is mikor csőtörés volt a fürdőszobában, azt mondták, hogy kifizetik azt a 10cm széles sávot, ahol ki kell vésni a falat, a hibás cső miatt. Az nem érdekelte őket, hogy már a fürdőszobán kívül is elázott a fal, a fürdőszobában meg konkrétan a tégláig leázott minden, egy hónapig száradt a vizes fal, mire el tudták kezdeni újravakolni.
-
husztiimi
csendes tag
válasz
Salex1 #160782 üzenetére
Lehet, hogy nem is kell az neked. Egy "algoritmus":
1) ha ilyen a konnektor
2) és van egy ilyesmi műanyag pöcköd
3) akkor ezt csak be kell dugni felülre átmenetileg
4) ahhoz, hogy a töltőt a konnektorba bedughasd
De a laptopnak a nagy kör alakú bedugója ezzel a módszerrel sajnos nem bedugható! -
-
husztiimi
csendes tag
válasz
Salex1 #160733 üzenetére
Én rettenetesen sokat rerülök wizzair-el, de sajnos Ferihegyről, nem Debrecenből. (Ahová én járok, oda nem visz wizz Debiből.) Van egy kaloda (fotó róla itt), amibe időnként beleteszik a wizz alkalmazottai a táskát, és ha nem fér bele, akkor gebasz van. Én úgy szoktam "eljárni", hogy megpróbálok minél több cuccot magamra venni a táskából. (Persze ez nem mindig releváns, csak ruhákkal megoldható.) Illetve amiket lehet, azokat átpakolom a kabátom, vagy pulcsim zsebeibe.
Viszont ha már repülés. Decemberben volt szerencsém bejutni egy repülőgépszervizbe (SR Technics), ahová már réges-rég vágytam. Repcsi-szervizes videókat én még csak youtube-on láttam, élőben még soha voltam repcsi-szervizben. Atyaég. Olyan biztonsági protokollt még sehol sem láttam, mint ott. Megmondták a belépésnél, hogy bent nem lehet sem fotózni, sem videózni, sőt még hangfelvételt sem lehet készíteni. (Telefonokat belépés előtt elszedték, kimenetkor visszaadták. Hosszú papírt kellett aláírni, hogy mit nem szabad.) Egy fiatal srác megpróbált bevinni magával egy kisméretű "rejtett kamerát", ami az átvilágítás során sajnos kiderült. A srácot nemcsak hogy kitiltották, hanem biztonságiakkal elvitették. Remélem nem a rendőrségre. Ezen döbbenethez képest pedig már ki sem akadtam azon, amikor mutogatták, hogy egy 4mm vastag alumíniumlemez választja csak el a külső teret a belső tértől. Többet nem is merek írni, még mielőtt el nem megy a kedve az olvasóknak a repüléstől. Nekem elment.
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Salex1 #159950 üzenetére
Szia, HA igaz akkor az Auchanban átvehető: [link]
(Media Marktban nincs, Euronicsban nincs)TIPP: azt írja, hogy az online ára az az 52k HUF a boltban lehet drágább?Esetleg rendeld meg online és menj be érte, bár nem tudom átfut e a rendszeren így hétvégén nem e "ragad" be a rendelés. Próba szerencse. Ha közel vagy kezdd azzal ,hogy bemész megnézed.
Szerk.: ahogy nézem ez az "online" áron azt érti, hogy előfordulhat áruházonként eltérő ár szerintem ezzel nem lesz gond. Mivel sanszos, hogy a netes rendelés után problémás lehet az átvétel akkor menjetek inkább el személyesen és ha esetleg a fizikai boltban az ára jóval nagyobb mint online akkor kérdezzétek meg, hogy ha ONLINE ott helyben "megrendelitek" akkor ez mennyi idő alatt fut át a rendszeren tehát pikk-pakk már vihetitek is? -
mezis
félisten
válasz
Salex1 #158747 üzenetére
"Egyszer én is beálltam, de kizavartak."
Örülj neki! Amikor még nem volt sorompó, tiltás én is nézegettem, hogy közelebb is lett volna parkoló. Volt még ott két másik beidézett, akik kacagva mondták: "Ide soha nem szabad beparkolni, mert akkor lehet hogy már ott is marad az ótó!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest