- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
válasz
ildi_ #126944 üzenetére
Köszönöm a választ, pénteken voltam, Szent Anna - Piac u. 1,5 óra. Igen, sajnos korábban csütörtökre kaptam Én időpontot az ügyfélkapun (2 héttel azelőtt), de rá nem sokkal pont aznap 08-12 óra közöttre jelentkeztek a DIGI-sek is gigás netet bekötni. Természetesen, az intervallum helyett kb. 13:00 körül érkeztek meg...na de mindegy.
-
Zola007
veterán
válasz
ildi_ #126949 üzenetére
Sajnos már időpont nélkül nem érdemes sehova menni
NAV alsó hangon 1 óra, okmányiroda 1-1.5 a kálvinon, kormányablak szintén 40-60p minimum, OEP talán a leggyorsabb, ott "csak" 20 percet ültemIdőponttal 10 percen belül bejutottam az utóbbi időben mindenhová.
Már időpont nélkül nem merek sehova menni, mert viszi a harmad/fél napot.Ha nincs lehetőség időpontra, akkor tényleg jobb városon kívül intézni ilyesmit, akinek van autója
-
törölt tag
válasz
ildi_ #110879 üzenetére
Hát az a helyzet,hogy ha munkába megyek akkor a cégnél telephelyen parkolok. Ha ügyet intézek hébe-hóba,akkor vagy a Bethlen utcán nem rég megnyitott fizetős parkolót használom,vagy a pláza parkolóját.
Hiszed vagy sem,nem foglalom el a belvárosban lakók elől a helyet.
Viszont véleményem van,volt,leszÉs nem én mondtam azt,hogy ha nekem sz@r,másnak is az legyen
-
dobolan
senior tag
válasz
ildi_ #110860 üzenetére
Jogos az érved, de szerintem a problémát úgy lehet megoldani, ha van elég mélygarázs vagy parkolóház a belvárosban, ahol 200 Ft/óra-ban húznám meg a maximális díjat, ami nem lépheti túl az 1000Ft/napot. Nem úgy, hogy kijelölök még parkolózónákat és megemelem a parkolási díjat 440-ről 480-ra. Olcsón kell adni a parkolóhelyet, akkor jóval kevesebben fogják keresni az ingyenes helyeket, ahonnan még 15 percet kell sétálni, ráadásul rá van kényszerülve az ember, mert történetesen mondjuk a belvárosban dolgozik. Neki semmilyen kedvezmény nem jár, mégis parkolnia kell valahol.
-
törölt tag
válasz
ildi_ #110860 üzenetére
Pedig ha nem is 100%-ban,de van igaza dobolan fórumtársnak. Mindegy,hogy mi volt korábban. Ez a városi élet egyik hátránya. Hogy több az autó,igen. Korábban téma volt,hogy pl Böszörmény felől mekkora kocsi sor van Józsától Debrecen tábláig. Most akkor kezdjek el hőbörögni azért,hogy reggel egyszerűen nem tudok balra kijönni a 35-ös útra,a benzinkúttal szembe? Kerülőt kell tenni vissza a tescóig,hogy a lámpánál legalább ki lehessen fordulni. Persze tudom,nem ugyan az a probléma. De megint csak azt mondom,városi élet,vidéki élet. Kiköltöztem,menekültem a betonéletből. Lehet változtatni másnak is. Ha vidéki lennél,akkor szinte biztos,hogy a parkolási díjjak miatt lennél felháborodva.És megint azt kérdezem,hogy a fizetős parkolással meg van oldva a saját parkolásod?!
-
dobolan
senior tag
válasz
ildi_ #110850 üzenetére
Bocs, de az én véleményem az, hogy aki a belvárosban lakik és nincs garázsa számoljon azzal, hogy nem tud megállni az utcájában. Ez egy hátránya a belvárosi életnek, mint ahogy külterületről tömegközlekedéssel bejutni is egy hátrány. Én is szeretném, ha nem kellene várni egy buszra 30 percet, hogy bejussak a belvárosba.
-
diablo1984
veterán
válasz
ildi_ #110249 üzenetére
És talál olyan hülyét aki látatlanban, kipróbálás nélkül elviszi tőle úgy hogy ha rossz, akkor így járt, bukta a lóvét? Akkor hirdesse rosszként, vagy sehogy! Mert én látatlanban hogy bízzak meg benne, hogy a sz@rja amit árul tényleg működik-e?! Ez két élű fegyver, ő elvárja tőlem a bizalmat, de én kapjam be! Semmi gond, megmaradt a cucca, nem nekem eladó....
-
Peti78
őstag
válasz
ildi_ #110249 üzenetére
Hacsak nem a baráti körén belül értékesíti, nem fogja ismerni a vevőt. A vevő miért adjon az ő szavára? Lehet, hogy működés közben köpi a vizet. Vagy nem megfelelő hőfokon dolgozik. Nagyon sok hiba nem jön elő azzal, hogy áram alá helyezik a gépet. Ez olyan, mintha úgy kellene autót venned, hogy az eladó nem engedi a próbakört, csak azt mutatja meg, hogy beindul az autó.
Megfordítom: nem veszek semmit, amire az eladó nem vállal garanciát. Tartsa meg -
Zola007
veterán
Nekem a szilveszter mindössze annyit jelent, hogy korábban zárnak a boltok és csak 4-ig van konditerem
Úgy látszik öregszem.
Ma 12 előtt voltam az Intersparban, de nem vettem semmit, mert világvége hangulat volt, 20 méteres sorok, minden kocsiban vagon pia, kaja, rágcsálnivaló, mellette fáradt, fásult pofák. A hányinger kerülgetett attól a "szilveszteri feeling"-től amit az emberek ilyenkor muszáj jelleggel megteremtenek és a cikk is szépen leírja -
törölt tag
Sokszor nem a munkadíj magas, hanem mondjuk egy 6-8k körüli kiszállási díj.
Egyébként milyen hűtő? Mert ha nem fagyasztós (folyamatos leolvasztású vagy hogy hívják az ilyeneket), akkor lehet csak annyi a probléma, hogy nincs vízszintben, és a cseppgyűjtő tálcából kifolyik a víz.
-
-
Zola007
veterán
A kis pöcköt nem kell a lefolyólyukban tartani. Az duguláselhárításra van.
Vedd ki, takarítsd le, valószínűleg nyálkás vagy jeges.
Utána önts be a lyukba egy fél deci langyos vizet, maradéktalanul le kell folynia hátul a párologtatótálkába.
Ha nem, akkor takarítsd ki azt is, óvatosan húzzátok el a faltól a hűtőt, de közben ne menjen a kompresszor! -
csapee
őstag
Az a kis lyukat kell kitakarítani (hurkapálca stb. jó), az a kondenzvizet engedi le. Minden ajtónyitáskor melegebb levegő kerül be a hűtőbe, amiből a lehűlése során víz csapódik ki. Általában a leghidegebb ponton ami a belső párologtató. Előfordulhat hogy jégdugó van ott de az csak a kis cső dugulása miatt van.
-
-
Zola007
veterán
A kérdés, hogy fog-e pofázni miatta valaki.
Mert felhívtam a közös képviselőt és nagy dirrel-durral előadta (nem mintha meghatna) hogy márpedig homlokzatra nem lehet kültéri egységet rakatni, mert tiltja az önkormányzat és le fogják szereltetni, mert rontja városképet, stb, stb
Ha van erkély, csak oda lehet, stb, stbEzzel van valakinek tapasztalata?
jim bcs: neked erről mi a véleményed?
-
patex1983
őstag
A felmérés ingyenes és igen, mi is újítgatunk, mikor mire van keret. Tavaly fürdőszobafelújitás volt, aztán laminált parkettát raktunk le, most jönnek a nyílászárók és a klíma. Előbb a nyílászárók legyenek meg, utána akarjuk a klímát rakatni, csak szépen sorban
Az itt korábban felsorolt alternatívákból fogok választani, még nincs konkrétum.
-
S.Feri
őstag
Nem inverteres volt még, de ilyen márka 2 évig használtam (utána eladtam a lakást, még mindig ezt a márkát használják!) csak ajánlani tudom.
-
-
-
Zola007
veterán
Tényleg nagyon sokan vannak, nyári időszakban útlevélre klasszikjusan nincs időpont.
Gondolj bele, hogy megyeszékhely és ezért máshonnan is járnak ide ahol nincs okmányiroda, tehát nem csak a 220.000 debreceni lakos tartozik ide.
Én is eredetileg borsodi vagyok, de 8. éve itt élek, ezért ide járok ügyet intézni, nem borsodba, ahol csak havonta egyszer fordulok meg hétvégente és egyébként sincs a falunak okmányirodája -
stranger28
addikt
-
mezis
félisten
Próbálj meg személyesen megjelenni, reggeli nyitásra. Én még sosem kaptam olyan üzenetet az ügyféliroda honlapjától, hogy pl. időpont foglalás nélkül intézhető az ügyem, miközben hónapokra előre nem találtam egyetlen szabad időpontot sem.
A lezajlott átszervezés meg tovább rontott az informatikai rendszer időpont foglalásán.
Vagy próbálkozz közeli kisvárosokban. Sok esetben percek alatt elintézhető az, amire itt esetleg heteket kell várnod.
-
cekkk
veterán
Na végül nem lett kaja, mert 40-70 perc közötti kiszállítást ígértek, amikor letelt 3szor is próbáltam hívni őket, de nem vették fel így úgy döntöttünk eszünk valami hideget olyan 20 perc késéssel jött volna meg a futár mondtam neki, hogy köszi nem kell. Spóroltak nekünk 2 ezret
(#27904) stranger28
Biztos mintát is vettek belőle és kielemezték 5 perc alatt
-
copass
veterán
a magánrendeléssel vigyázni kell, de rendesen. úgy átbaxxxák az embert hogy csak pislogsz.
gyerekkel voltunk így: pár hónapos korától makacs ekcéma, úgy voltunk vele, hogy ártani nem árt ha megnézi egy "naggyon jó bőrgyógyász a szentannán".felírt egy rakat "drága" xart, meg se akarta mondani hogy mi írt fel amikor rákérdeztem hogy szteroidos krém-e!.írt még fürdető olajat, megvettük, mert hát ugye amikor kétségbe vagy esve akkor mindent megteszel, annyi adalékanyag volt volt benne, hogy még én is vakarózni kezdtem tőle. a vége az lett hogy tojtunk az összes bőrgyógyászra.
ismerősökre hallgattunk akik jártak hasonló cipőben. teszkós extraszűz oliva olajjal bekenve, fürcsi után + mosdókenőcs a száraz,gyulladt foltokra, 2 naponta fürdés,nyáron gyors zuhi. és nézd már elmúlt pár hónap alatt, csak néha jön elő, de nem gyulladt be.
az egész magánrendelősdi arról szól hogy minél többször mennyéoda (fizetsz), kipróbál pár dolgot ami annyira nem árthat vagy ha árt is ,picit fog csak ártani, de arra majd ad egy másikat amit sokáig kell szedni és kell menni sokszor kontrollra (fizetsz) és csak az lesz jó amit ő ír fel, mert attól a gyártótól ő kap jutalékot és megy nyaralni hawaiira félévente. kihasználnak bennünket. -
stranger28
addikt
nem túl kedves az asszisztens hölgy
Milyen finoman fogalmazol.
Az a vicc, hogy mire elregéltem a problémám már mosolygott mindenki meg teljesen segítőkész lett. Szóval ez csak ilyen természetes szelekció részükről.
Ha annyira súlyos, mentőt kell hívni. Bár egy kiütés nem hiszem, hogy megeszi az embert 1-2 órán belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest