- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
á, nem az, valami ezeréves Gericom, vagy mi a csoda, egy magos proci, ilyenek...Az eladó is így vette korábban, neki sem mondtak jelszót, csak ő nem is foglalkozott vele...
Szerk.: (#29499) ngabor2: Igen, erre mi is gondoltunk, viszont a félelem tárgy az, hogy mi van, ha mégsem megy ki a jelszó, csak minden visszaáll alapra? Akkor meg használhatatlan lesz a gépecske...
-
cekkk
veterán
-10K -10K-10K Boldog vagy?
Csak azért írom le ezeket, mert sok esetben ezekben a boltokban a garancia nem teljesen érvényesíthető.
Aztán meg mivel apum műszaki kereskedéssel foglalkozik mér vagy 20 éve (nem itt Debrecenben
), így azért látom, hogy ami tud az tönkre tud menni, az, hogy valakinél valami nem hibásodott meg, az nem jelenti azt, hogy másnál ugyan az a termék nem fog 2 hónap alatt tönkre menni.
-
cekkk
veterán
Én most rákerestem pár hűtőre ott 10K volt a differencia, ami szerintem nem ér annyit, hogy ne legyen rá normális garancia és akkor már ne egy épp terméket kapjak.
Mosógépnél meg ugye itthon nem is biztos, hogy lesz alkatrész meg ki viszi el, ha baja van, mert a szervizek nem foglalkoznak vele.
Szóval én meg inkább érezzem magam biztonságban mint spóroljak 10 ezret.
-
cekkk
veterán
Hirtelen ránéztem pár hűtőre ott a korrektnél. Kb 10 ezerrel olcsóbb mint egy új boltból hozott gyári garanciális hűtő. Szerintem nem éri meg itt megvenni mert annyival nem olcsóbb, és sok esetben ezekre nme vonatkozik a gyártói garancia, hanem a bolt adja, az meg olyan amilyen, és persze lehet sérült is a termék nem csak a doboza
Mosógépeket meg olyanokat árulnak amik itthon nem is voltak bolti forgalomban, hanem ilyen német osztrákból behozottak. Ez nem korrekt, hanem unkorrekt
-
atike
nagyúr
Nem mondtam.
Csak van egy csapda.
A Class10-es besorolás megadja, hogy milyen sebességgel működik a kártya optimális esetben (HD videózás, ilyesmi).
Class6-ig viszont az érték a garantált minimum. Azaz a Class6-os kártya minimum azzal a sebességgel működni is fog.
És telefonban történő használatnál azért elég durván fragmentálódik a kártya. Class6-nál ezzel nincs gond, de a Class10-es belassul....
-
(Bundás)
addikt
6 hónap alatt nem szárad ki a paszta, átlagosan 1-2 év után kikeményedik, de még mindig teszi a dolgát. (gyártó és hardver függő is). Gap-pad csere főleg felesleges 6 hónap után, azt max a 2-3 év utáni pasztázás, vagy hűtő leszedés esetén érdemes cserélni.
A gép élettartamának legnagyobb ellensége (a manapság divatos nem megfelelő anyaghasználat, túlhardverezés, hűtés alul méretezés mellett*) a por. Azt évente legalább egyszer takaríttatni kellene a gépet.*emberi tényezőn túl
Rizikóztatni azért se érdemes a garanciavesztést, mert egyre kevesebb gép éli túl az 1-2-3 év garanciaidőt probléma mentesen.
-
törölt tag
-
törölt tag
A hadiipart úgy felpörgeti, hogy az amerikai védelmi kiadásokat most csökkentik 15%-kal. Nem pörget ez fel semmit.
"Ha tényleg ártani akarnának a netről olyan dolgokat össze lehet eszkábálni, hogy sokszorosát lehet sebezni..."
Pont emiatt értelmetlen az egész terrorizmus. És pont ez bizonyítja, hogy semmi valós célja nincs, csak és kizárólag a zavarkeltés. És már ezerszer kiderült, hogy kontraproduktív.
Az SR-71 (pontosabban az A-12) tervezésekor nem volt elsődleges szempont az észlelhetőség csökkentése. Ráadásul egy mai 4+ generációs gép sem nagyobb radarkeresztmetszetű. Egyébként a teljes családból épült összesen 50db, amiből keméyn 3db volt felfegyverezhető, azok is vadászgépek, és soha nem kerültek rendszeresítésre. Az orosz radarok egyébként bármikor be tudták mérni. Az F-105 már keményebb dió volt, pedig annál semmilyen szinten sem foglalkoztak a radarkeresztmetszettel.
fenergie84: Afganisztánban és Irakban az utóbbi pár évtizedben gyakorlatilag nem voltak szabadságjogok. Most vannak. Érdekes módon pont ezzel nem tudnak sokan mit kezdeni, mert nem szoktak hozzá, hogy önállóan gondolkodjanak. Majd megmondja a vallási vezető, majd megmondja a diktátor, majd megmondja valaki. Majdhogynem igénylik arrafelé a diktatúrát.
-
Irmscher 353
aktív tag
igen ez már nekem is megfordult a fejemben...
De inkább vegyetek valamit:
- Netezős félkonfig - Intel P4 (alaplap, proci, RDRAM, HDD, táp, ház, ODD, floppy)
- Vodafone 736-os mobil. (Huawei 736)
- ATX es táp (FSP 250W és Astec 145W)
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- pci-os 4 portos USB (usb 1-es)
Mindenféle ajánlatot meghallgatok, nálam csak a helyet foglalja! -
cekkk
veterán
Ha telefonon teszem meg a bejelentést, akkor általában egyből intézkednek.
#23851) mukibuci
Kapcsolódva: 1d 5h 13m 0sNekem ennyi, de sokszor elérhetetlenek az oldalak is. Nem csak a PH
Szóval most vagy a Wifi kavarbe(elég szennyezett a környék), vagy tényleg a digi a rossz mostanában.
-
mghltm
addikt
en a raiffeisen-nel vagyok DíjNullázó Számlaval, viszont itt erezni a tranzakcios ado terhet
-
Irmscher 353
aktív tag
Magvas, korpás, meg a teljes kiőrlésű cuccokat érdemes kerülni...
Az emberiség nem véletlenül nem ette a korpás ételeket évszázadokon át, hanem adta inkább oda az állatoknak.
Egyetemi tanárom mesélte, hogy a korpától a vemhes malac elvetél.
(ugyanis a korpa, vagy maghéj védi a magot a gombatoxinoktól)De a reklámok azért csak azt sulykolják, hogy ez az egészséges, egyétek csak...
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ezt már linkeltem..ott legalább tudják mit kell csinálni..
-
törölt tag
Komolyan nem képesek egy közvetlen linket adni a telepítőre? Mi a túró mostanában ez a "letölthetsz egy letöltőprogramot, ami letölti a filet" mánia?
Egyébként csak wmv-knél tapasztalom a jelenséget. Más formátumoknál nem. A jelek szerint a VLC wmv támogatás ilyen szempontból is el van baltázva (az állandó kép és hanghibák mellett).
-
inkubator
aktív tag
Lecsúsztam a szerkesztésről... Eladni szerintem lehet, mert az ÁSZF III.10.16. szerint ez a topik szerintem LOKÁL kategória, ezért listáztam én is ki a cuccaimat. Bár érdekes mert a rövid verzióban azt írja hogy "A http://hardverapro.hu oldalon szabad hirdetni, a fórumban nem!" ezt mintha a rendes ÁSZF III.10.16. pedig felülírná: "Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni." Mivel belül vagyunk a LOKÁL-on, amit meg nem tilos azt szabad, így mindenki hirdethet ITT kedvére szvsz.
Szóval Einhorn az Finkle! Finkle az Einhorn! Einhorn...férfi! Úristen! Einhorn férfi!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Pont írtam, hogy nem teljesen kell elzárni. Meg amíg az ablak nyitva, addig a pár percig észre sem veszi főleg ha rádobsz egy törölközőt ami visszafogja a hőt.
(#18199) diablo1984 9-en lakom, négy szobás lakásom van. 10-en nem tudom mennyire jön be a meleg, de ha a tető szigetelve van akkor az is véd valamennyire. Csapón az én biciklim a szemétledobóban volt, amint zár felül lakat az ajtón és benn a tárolóban a bicaj a radiátorhoz volt kilakatolva, még így is ellopták
Persze biztosító nem fizet, mert ha más közös helység, amihez több lakónak van kulcsa, az nem tartozik a lakáshoz
(#18201) mezis Igen ez így van. Nekem is reluxa volt két ablak között, most redőny van, ami sokkal több meleget felfogott.
Tényleg a reluxa itt van majd az összes a 4 szobás lakásból, pár csokiért megválnék tőle
-
Hali.
Régebbi beépített antennás USB-s Wlan adapterrel nem fogod tudni leváltani az Atheros beépített Wlan kártyát. Esetleg ha erre az adapterre vásárolsz egy nagyobb antennát (7-9 dbi), akkor talán neki lenne esélye: TL-WN722NC
Ha kínai vevőkben gondolkodsz, akkor a Wifly-city-t vagy az Alfa-t tudom ajánlani. Ezek külső antennás USB-s adapterek. Nekem az egyik legkisebb van meg (8G), de egy 17 dbi-s panel antennával a határ a csillagos ég
Meg kell hagyni, ezeket az USB-s adaptereket nem kifejezetten laptopokhoz találták ki. A 8G 1000mW-al játszadozik, így az USB-k nagyon meg lennének terhelve.
Néhány típus: katt <-ezek az adapterek már combosak...
Ha biztosra szeretnél menni, akkor 802.11 B/G/N szabványt támogató, lehetőleg kétsávos, 150 -200 vagy inkább 300 Mbps adatátviteli sebességgel dolgozó Wlan adaptert vásárolj. Esetleg külső antennást, de laptopnál már kicsit érdekesen néz ki egy 7-9 dbi-s antenna. Illetve a kimeneti teljesítményt is vedd figyelembe. 100mw alatt nem érdemes megvenni egy ilyen adaptert mert a szomszéd szobába se ér át a jel...
150mw fölött keresgélj, azok már biztosan jók lesznek.
Esetleg őt: PH-n biztos árulnak ilyent olcsóért...
Remélem tudtam segíteni!
-
ati012
őstag
Van egy eladó routerem, azt szeretném valahogy USB-síteni (vagy csak utána járni lehet-e).
Könnyebb lenne úgy eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest