Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
-
dewil666
őstag
válasz
Kryczek #50238 üzenetére
Szia!
itt nézelődj. Garancia is van rá és megbízhatóak jó árban vannak
-
diablo1984
veterán
válasz
Kryczek #49354 üzenetére
kb annyit amennyit a fórumtárs mond, kicsit olcsóbban megúszhatod egy 2500+-os bartonnal, ami lock mentes így 400ra rántva az fsb-t máris 3200+ lesz! csak arra vigyázz, hogy ezek a procik még könnyen lesarkazódtak illetve melegedtek rendesen, mára már kevés a tökéletes példány, mert régi és mivel nem kupakos így könnyen törik a sarka, ha meg már le van sarkazva és műxik, lehet nem sokáig már.....
egykoron jó cuccok voltak, a prescott p4-esekkel hellyel közel pariban voltak, de az már nagyon rég volt!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Kryczek #48111 üzenetére
Az pont elválasztás nélküli gyalog- és kerékpárútnak van nyilvánítva, azaz gyalogos forgalom megengedett rajta. Futás alatt ez esetben nem cikk-cakkos yoyo futást, illetve sprintet kell érteni, leinkább a normál sétánál némileg gyorsabb kocogást (10 KM/h sebesség).
MOD: a kivilágítatlan biciklisek mellékesen a szabályosan közlekedő bicikliseket is ugyan úgy veszélyeztetik, hiába vannak ők kivilágítva, kvázi láthatja a szabálytalanul közlekedő, ha a szabályos közlekedő mondjuk irányt váltana, de csak akkor látja meg a szemben közlekedőt, amikor már féktávon belül van. -
törölt tag
válasz
Kryczek #48106 üzenetére
Igazából semmivel sem egyszerűbb az autókra vonatkozó szabályozás, sőt. Csak ott ugye ha megveszel egy autót, akkor abba beépítve ott van minden. Egy biciklinél ez nagyon nem így van.
Az alapvető eltérés, hogy eddig a biciklisekkel ilyen szinten nem igazán foglalkoztak a törvényalkotók. Most kezdik igazán szabályozni az egészet.
-
mezis
félisten
válasz
Kryczek #47493 üzenetére
Ismerősöm hívta fel a figyelmemet egy legénykedő láncfűrészelőre, aki már csak úgy egy kézzel nyomta a fának az egyébként teljesen szabályos, igen erős, gyári láncfűrészt, másik kezével cigizve: aztán valamiben akad a lánc, felcsapódik az egész működő szerkezet, lánccal pontosan a fejének....
Persze már láttam olyat, hogy benzinmotoros működő láncfűrésszel zsonglőrködött - dobálta, elkapta és nem is egyet !
Hiába, ha gyenge az adrenalin termelés, majd teszünk róla !
-
PLaci58
addikt
válasz
Kryczek #46728 üzenetére
téligumi használat ...
4 évről én még soha nem hallottam.Tudtommal 5-6 év alatt kikeményednek az autógumik, tehát annál öregebbet használni nem ildomos.
Nekem most 8 évesek ( nyári -téli) A nyári már nyáron is csúszik, pedig még nem kopott!
A téli még elfogadható, de most úgy döntöttem véget vetek a cserélgetésnek. Csak télit fogok használni, még nyáron is.
A másik autón téli van állandóan. Városi használat, napi kb. 20 Km. 5 évet simán kibírnak a Barumok. -
Blabcsi
senior tag
válasz
Kryczek #46461 üzenetére
Üdv.
Akad valakinek a polc mélyén, elfekvőben USB-s Wifi adaptere/vevője?
A lényeg, hogy ubuntuval rá tudjon kapcsolódni a routeremre a gyerek a másik szobából ( kb 2 m és panel fal )
Sör / csoki / gravir áron, vagy amit fel tudok érte ajánlani: tv kártya ( teszteletlen, elvileg jó ).
Nem sos, ráér.Még meg van a fotó masina és a képek.
Ha valaki tetkót szeretne nála lehet jelentkezni.
Felújított, kiváló állapotú hajdú centrifuga eladó. 8K az ára. Érd.: Édesanyámnál.
Többit privátban.
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Kryczek #41272 üzenetére
Mi is nézünk sorozatokak a htpc-n, igaz ubuntuval firefoxal, de nincs ilyen gond, pedig van neki adblock plusz.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Ha valaki üvegezni akarna.....
Ajánlatok priviben.
-
stranger28
addikt
válasz
Kryczek #35770 üzenetére
Azért ahhoz elég hiányosnak kell lenni szerintem, hogy besátrazz a városba egy telefonért. Most mindegy, hogy mi az ok, csak maga a telefon, vagy, hogy "vicces és buli", meg talán még YOLO és SWAG is.
650-nel nincs baj tényleg, csak felette, meg ugye a hazai +100k díjszabás.
De egyébként igazad van. Mondjuk még inkább megyek csődbe akkor, mint sorban álljak ilyenekkel.
-
stranger28
addikt
válasz
Kryczek #35767 üzenetére
Persze, infantilis emberek minden "térfélen" vannak, de azért az epöl szerintem toronymagasan vezet a debil vásárlók arányát illetően. Lásd: az összes videó, ahol sátraznak egy szaros telefonért, hogy egy vagyonért megvehessék. Különösen ez a magyar,
ahol beszélgetnek is velük.Jeez. -
stranger28
addikt
válasz
Kryczek #35764 üzenetére
Ez a lehúzás mekkája. De 150 kiló ott is a 16-os. Viszont ne ezt nézd, hanem például, hogy 650 a 16 gigás és 750 a 32-es. Abból pedig, hogy a 64-es is csak 100-zal drágább, mint a 32-es, arra következtethetünk, hogy elvileg 32 giga memória kerül 100 dodóba. Node akkor a 32-es miért nem 48-as?
Viccet félretéve: nyíltan lehúznának epölék is, nem szeretem. Plusz ugye a fanok, grr.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kryczek #35445 üzenetére
Nekem volt 1magos 1Ghz-es táblagépem. Néhányszor majdnem ki...tam az ablakon, mert használhatatlanul hulladék volt, pedig csak néhány weboldalt akartam vele megnézni.
Tulajdonképpen nem tudtam használni semmire, mert az asztali gépem hamarabb bebootolt (pedig az sem volt egy izomgép), bejött, megnéztem, kikapcsoltam, míg azon a szutyok táblagépen még mindíg csak várok-várok...
A mostani, 4mag, 1.6Gzh, 2G Ram azért már igencsak más. Ez már használható. Ez sem egy i7, de néhány perc alatt végigszaladok rajta reggel a híreken, fórumokon. Összehasonlításként, a korábbival mindíg az volt, hogy b***ameg már fél nyóc, indulni kell, pedig még alig pár híroldalt sikerült végignézni. -
törölt tag
válasz
Kryczek #33854 üzenetére
A változás, ami azóta történt: fejlesztik még mindig a Flash Playert, így egyre hulladékabb lesz. Azon kevés sw közé tartozik, amely a fejlesztés során úghy optimalizálódik, hogy a legegyszerűbb dolgok is 4-5x annyi erőforrást igényelnek számára. Ergo ha jön egy újabb degeneráció belőle, akkor ezerszer meg kell gondolni, hogy felrakja-e az ember.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Kryczek #33707 üzenetére
A zöld Bosch az háztartási. A kék az ipari. Na olyat nem tudtam megölni 2 év alatt se, pedig 22-es furatra rátettem az 1x45 fokot. 3 akksival volt vagy 50k. De ha otthonra kell, akkor 4k-ért olyan mindegy, h ugyanabban a kínai üzemben éppen melyik márkát feliratozó betét van ugyanabban a fröccsszerszámban.
-
werszomjas
addikt
válasz
Kryczek #32590 üzenetére
asszem amint az életbe lép, nem sűrűn fogok erre járni .
rendben, hello.....
nem értem miért kell folyamatosan sírni, van akinek ebben az új "béta verziós foskaliba" nagyon sok munkája van, amit te majd ingyen használsz, senki sem tart fegyvert a fejedhez, hogy használd, egyébként már több hete fut a béta, külön topic van a bug-ok jelzésére, gondolom sokat fáradoztál és sok hasznos tanácsot adtál, azon kívül, hogy szarfos az egész.
ati012> nem vesznek el a pirospontjaid
giigz> ott vannak az új HA-n is, a topicok, amikhez eddig hozzászóltál, kedvencek, minden, jobb oldalon
-
copass
veterán
válasz
Kryczek #32271 üzenetére
az összes mobilos bolt így működik. nincs kivétel. volt olyan esetem, hogy haver megkérdezte, hogy nem ismerek-e egy jó szerelőt.mondom de. mobilosboltból vett teló volt, elvitte, egyszercsak hív a szerelő hogy figyi már ez lopott, vigye oda ahol vette.
haver visszamegy a boltba és mondta hogy rossz, szervizeljék és lőn csoda megszervizelték ingyen. kíváncsiságból elvittük a szerelőhöz, azt mondta hogy ez is lopott.
a plaza gsm-be olyan figurák megfordulnak rendszeresen hogy...
amúgy meg hírtv...ha a szoboszlói strandra ki lenne írva rovásírással is minden, egyből 100 pontot kapna. -
lorcsi
veterán
válasz
Kryczek #32271 üzenetére
tipikus zug gsm bolt..és még csodálkoznak, hogy normális ember nem megy hozzájuk vásárolni
megbízhatatlan g...i bandaamúgy a folytatása sem egyszerű, a szoboszlói aqua tesztelése
lehúzza rendesen...szerintem is nagyon vacak..
tipikus keleti lehúzás..gyorsan akarnak sokat keresni..és ehhez sok szopást csatolnak
a szívás már hamar..már a parkolással kezdődik..
botrányos.. -
pohár
félisten
válasz
Kryczek #26760 üzenetére
hát 2 vagy 3, de egy semmiképp, hogy ne legyen egyedül
de sógoréknál lesz pár matska, majd onnan jönnekebben meg hátha tud valaki segíteni:
Zamárdiban/Siófokon szállást keresek 2-3 főre a Balaton Sound idejére (július 11-14.)!!!!
SZÉP kártya elfogadásának tudnánk örülni, de nagyon nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest