- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
lakisoft #168500 üzenetére
mindegyik gáztűzhely átalakítható vezetékes gázról palackos gázról történő üzemeltetésre, a "reduktor" vagy mifenét kell cserélni. (lehet rosszul tudom, mindegy amúgy is a gáz nem játék így a bekötést, átalakítást érdemes szakival végeztetni nálunk egy örökölt vezetékes gázról üzemelő tűzhelyet szerelt át pik-pakk. )
-
lakisoft
veterán
-
-
-
-
lakisoft
veterán
válasz
lakisoft #148055 üzenetére
Eladó a következő félkonfig:
2x L5638 +2x Noctua NH-U12DX I4 CPU hűtő + Intel® Workstation Board S5520SC + 32Gb (2x16Gb) DDR3 ECC - 190Gb-ig bővíthető. 12 memoria slotból 2 foglalt, Jelenleg használatban van, de ha megegyeztünk akkor szétbontom. -
Stylewars_kp
őstag
-
atike
nagyúr
válasz
lakisoft #130894 üzenetére
[link] Ezt annak mondják. Olcsó, az már tuti....
(mondjuk ez USB-s nem tudom az jó-e)
Ha TP-Link a jelenlegi wifid akkor az segíthet, ha resetelés után az elején amikor beállítod nem Magyarországot választod a felhasználási helynek, hanem USA-t... (a különböző engedélyek, megfelelőségek miatt itthon nem engednek akkor jelerősséget, mint kint... 10-15%-ot is jelenthet - lehet észre sem veszed, de lehet pont elég)...
[link] Ez nem olcsó, ellenben működik biztosan...
-
mezis
félisten
válasz
Az éteredet már körbeszimatoltad ?
-
gps76
őstag
válasz
Vegyél inkább egy routert ami tudja ezt a funkciót, többet érsz vele. Amúgy sokmindenre nem jók ezek, csak ha a router épp elér oda ahol a repeater van, mert ha közelebb van ugyanazt az SSID-t ismétli meghülyül a vevő eszköz, mert 1 néven van 2 hálózat, ráadásul ugyanazon a csatonán, ami gyengíti a router sugárzási "erejét". Ha meg más SSID-n ad a repeater, szintén szarakodás van, mert gyengíti a router sugárzását, a csatorna egyezőség miatt. Lehet ökörség amit irtam, de volt 3 is kinlódtam velük, mert lakásba akartam, ahol gyengébb volt már a router jele, de még fogható volt.
-
-
-
lakisoft
veterán
válasz
lakisoft #90764 üzenetére
Na megtaláltam a megfelelő embert: http://madaraszbt.hu/
-
mghltm
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz
lakisoft #55401 üzenetére
Kölcsön, vagy meg is szeretnéd venni? Az első esetben tudok segíteni.
Más: használ itt valaki OCR programot? Van egy 9-oldalas nyomtatott táblázatom, amit ki szeretnék egészíteni. Elektronikusan nincs meg, csak kinyomtatva, ezt kellene digitalizálni. Ha valaki tudja vállalni, kérem, keressen meg pü-ben. Köszi.
-
mghltm
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 4
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest