- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
andras888 #67169 üzenetére
Én azt mondanám, hogy nem kell mindenkinek évente.... Akit büntetnek, bármiért, annak kötelező legyen vizsgázni.
Más: A 8 és 16Mb-os cache HDD-k kötött lényeges a különbség sebességben? Megéri a 16-os? Nincs nagy árdifi köztük, csak azért kíváncsi vagyok, hogy van-e jelentősége.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Évet írtam
De itt nem az időintervallum a lényeg, csak ne egyszer a megszerzéskor legyen vizsga..na meg a 10éves felülvizsgálat...hmmm annyi idő alatt sok minden változik, mi is
(#67170) atike Most csinálsz egy jogsit kb 150ezerért, de ha évente pl. 5ezerért újra vizsga, sok mindenki meggondolná, hogy vezet-e majd. Pl a kis fiatalok, akik évekig gyűjtenek a jogsira, vagy kikönyörgik otthon és szökőévbe vezetnek, vagy az öregek akik egy évbe párszor kiállnak a garázsból..
De sok kis bevétel, sok lehet ám összességében
(#67172) izee Én sem bújok álarc mögé
De még akik alkotják azok sincsenek mindennel tisztába, nemhogy az aki nem követi az új szabályokat..
(#67169) andras888 Fehérneműről most jutott eszembe, hogy itt előttünk egyszer egy nőn nem volt bugyingó amikor elütötték
-
atike
nagyúr
válasz
...na meg mindig mindenkit újravizsgáztatni...? Minimális anyagi teherrel...? Ki fizetné? A vizsgázó...? Az állam...? Ahhoz nagyon komoly infrastruktúra kellene....
De az tény, hogy valami kellene. Katasztrófa ami közlekedés címszó alatt zajlik kint az utakon... Vicc...
-
Nazara
őstag
válasz
andras888 #67160 üzenetére
"Sőt mondok egy jobbat (de ez már csak a magamfajta perverzeknek jut eszébe) ha közelítek egy zebrához és látom, hogy jön 2-3 kocsi és utánnuk semmi akkor lépek 3 lassabat hogy ne állítsam meg a forgalmat és utánna már akkár Michael Jackson-t imitálva is átmehetek."
Nem vagy egyedül, mintha csak magamat látnám.
-
tahepa
senior tag
válasz
andras888 #67160 üzenetére
Engem anno az iskolában arra tanítottak a közlekedéssel kapcsolatban többek közt :
- a gyalogos átkelőhelyet fokozott figyelemmel közelítem meg ( nem csak mint autós)
- meggyőződöm hogy a közelítő gépjármű vezetője igenis lát engem és látja az átkelési szándékomat
- próbálok másokkal egyszerre ( csoportosan) átkelni a gyalogos átkelőhelyen
- az átkelést a lehető leggyorsabban hajtom végre a legrövidebb úton ( a gyalogos átkelő helyen)
és így tovább...
Ami a legfontosabb :
Elsőbbségem akkor van ha azt meg is adják !
A kerekek alól hiába bizonygatom hogy elsőbbségem volt.......és akkor még nem is írtam a kerékpározásról...nekem még az iskolában vizsgáznom kellett a kreszből mint kerékpáros.......
-
-
Zola007
veterán
válasz
andras888 #56861 üzenetére
hajnal 4-kor irtottam a dögöket, mindig megesznek az éjszaka közepére.
Komolyan, mintha intelligensebbek lennének. Régen kiültek a plafon közepére, aztán légycsapóval ment az irtás.
most már elbújik a sok ki gyökér, kereshetek egy fél óráig a szekrény mögött, ágy alatt, fekete TV káváján.... -
andras888
aktív tag
-
kungzi
veterán
-
gps76
őstag
válasz
andras888 #17741 üzenetére
Nem elég szellőztetni,hanem átmozgatni kell a levegőt,ez panelban ahol van tetőszellőző,könnyen megoldható.
Eladó egy HTC Magic,fehér,kártyafüggetlen androidos telefon.A hátlapján letörve két pöcök,ami tartja,de nem esik le,a kijelzője karcmentes,és minőségben hasonlít az IPS-re. - 7 k
-
Phili
tag
-
andras888
aktív tag
-
andras888
aktív tag
válasz
andras888 #13411 üzenetére
Hirdetéseim
Ezeken felül még van:
T-mobile 3g usb stick
Fekete tintapatron DE-ET0711/T0891
Nokia DKU-2 adatkábel
3g antenna cr-9 es csatival
Valamint keresek kölcsönbe vagy olcsón fogyasztás mérőt. -
andras888
aktív tag
válasz
andras888 #13321 üzenetére
Hirdetéseim Ezeken felül még vannak:
T-mobile 3g usb stick
Fekete tintapatron DE-ET0711/T0891
Nokia DKU-2 adatkábel
3g antenna cr-9 es csativalValamint keresek kölcsönbe vagy olcsón fogyasztás mérőt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest