- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacs65
őstag
válasz
adam432 #119725 üzenetére
Mi lakásfelújítás alkalmával jártunk ugyanígy.
Még a könyvtárnak sem kellett ingyen sem.
Esetleg valami idősotthonnak való felajánlás jöhet még szóba.
A mienket egyben elvitte egy lomis, talán eladja a KGST-n.
Alkalmanként a jófogáson is keres valaki, de ők nagyon válogatnak.
Egyben nem sok esély van rá. -
adam432
tag
válasz
adam432 #89458 üzenetére
Samsung Galaxy S4 GT-I9505 eladó, fehér, kártyafüggetlen.
Működésileg rendben, jó általános állapot. A festék az oldalán néhol lepattogzott, kijelzőjén nagyobb karc nincs, néhány kisebb viszont gondos vizsgálattal észrevehető. Dobozával, 2 gyári akksival, 2 szilikon tokkal (átlátszó és kék) adom.
Ár. 27e Ft
-
Antimatrix
senior tag
válasz
adam432 #88858 üzenetére
Szia!
PARKOLÓk vagy Zónák - mélygarázsra lehet más
Szombaton 8-14:00ig kell fizetniVasárnap egész nap még díjmentes volt
hétfőn reggel 8:00-tól van számláló / bünti újra
Eltérő üzemidejű területek:
Nagyerdei körút – Egyetem tér – DEOEC közötti szakaszon strandszezon idején május 1- augusztus 31 között szabadnapokon 8-18 óráig, munkaszüneti napokon szintén 8-18 óráig,
MÁV állomás indulási oldal a hét valamennyi napján 5-21 óráig, kivétel ünnepnap, amikor nem fizető a terület,
Gyógyfürdő a hét minden napján 0-24 óráig,
Használtcikk Piac a hét minden napján 5.30-14 óráig.
-
adam432
tag
válasz
adam432 #81497 üzenetére
24 colos Acer LED LCD monitor eladó, 25e Ft ...
-
-
sirály69
őstag
válasz
adam432 #70347 üzenetére
Nekem van 1 Dlink DIR-655 routerem. +1 DWA-140 USB adapter.
-
GIJoe
addikt
válasz
adam432 #69521 üzenetére
Azért brókercégek meg a bank elvileg nem ugyanaz.
BudaCash után beszélgettem pár kollégával, hogy nem semmi ez, mondtam nekik én kivenném, ha lenne mit kivennikét hét múlva 2ő örült egy mérges volt. Mondjuk Questor egy 10 milliós alaptőkéjű cég "kihelyez" 150 milliárdot, azért az nem egy életbiztosítás volt, (szerintem) Bár bevallom nem értek hozzá, nem volt még oly szerencsém, hogy befektetésen kelljen agyalnom...
-
ati012
őstag
-
GIJoe
addikt
válasz
adam432 #68779 üzenetére
Csak annyit tudok, amit a sajtó ír, és azt továbbá h magánszemély elvileg 6 Mig biztosítva van, az e felettit bukta... Már a Budacash másnapján mondtam a kollékáknak akinek van vmije vegyen ki, a Questorból is, tudom nem az a cég de...
-
dew28
aktív tag
válasz
adam432 #64463 üzenetére
ez peldaul? az osszes kriteriumodnak megfelel
-
ngabor2
nagyúr
válasz
adam432 #63454 üzenetére
Nekünk egy Indesit most romlott el, igaz, csak egy 2200 Ft-os szivattyút kellett benne cserélni, de azért 2,5 év használatnál többet vár az ember. Most egy Samsung van, mert arra 5 év teljes körű garancia van (2+3 regisztrálva). Ha addig kibírja, akkor utána is jó lesz. Gondolkodtunk, hogy LG vagy Samsung legyen, az LG halkabb, de csak a legkevésbé elromló motorra van 10 év gar, amúgy csak 2 év.
-
copass
veterán
válasz
adam432 #63454 üzenetére
zanussi-n kívül nem vennék mást, 2007- óta van egy felültöltős, 4 éve gyakorlatilag folyamatosan megy naponta, akár többször. sose volt szervízelve. debiben asszem a precíz szervíz a márkaszervízük és venni is lehet náluk.
haverom dolgozott évekig háztartási gép szervízben, ő mondta hogy zanussit még nem látott ott.... -
diablo1984
veterán
-
copass
veterán
válasz
adam432 #57841 üzenetére
roy café tök nyugis és igényes, van egy felső termük ~20fős asszem.
a belga szerintem qrva drága és túlértékelt hely. -
válasz
adam432 #46011 üzenetére
GTX560 és GTX 280 kártyákat lehet találni 3.000 Ft-ért, hibásakat. Hibás kártyáknál össze vannak tódulva az árak, főleg a db szám a lényeg, nem a tipus. Szerintem hirdesd meg 4-5Kért, hát ha valaki rácsap. Talán érdemes a hűtőt külön eladni először, aztán a karit.
Remélem tudtam segiteni.
off: ha nehéz, sok helyet foglal, és szerinted jól nézne ki a polcomon, pár hibás lap, proci, vga hdd társaságában, akkor priviben keress meg.
-
-
belinho
senior tag
válasz
adam432 #16361 üzenetére
Már így is engedtem bőven az árából, az aprón is ennyi, vagy drágábban van!
30K körül mennek a sima Sapphire-ok, amikre 1 vagy 2 hó garancia van, erre meg van 18hó garancia, ráadásul nem széria 6850, hanem MSI Premium kategóriás kártya, szerintem ennyi a reális ára, márcsak az extra hűtés miatt is, 3 hónapja meg még 50K volt ugyanez a kari!
Ha nem kell senkinek, akkor legfeljebb veszek mellé egy másikat Crossfire-be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest