- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
janes1976 #38488 üzenetére
Én is keresek jó minőségűt
PindurAnna: "A rendőrök ott önmagában a vasúti átjárót "tekintik" 30-asnak, mivel 30-cal lehet megközelíteni az átjárót..."
Na itt nekem valami nagyon sántít, mégpedig az, hogy vasúti átjárón nincs sebesség korlátozás, csak annyi, hogy min. 5 km/h, egyébként annyival lehet menni, amennyi egyébként is a sebességhatár lenne.
Szerk.: Közben már meg is előztek...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
janes1976 #36205 üzenetére
Pont valamelyik nap sétáltam el előtte. Olyan illatok jöttek ki, hogy még összefutott a nyál számban.
Egyébként ha már kajáldáknál járunk, a Plázában lévő CBA előtti "étteremben" is nagyon jó kaja van, 690 a menü, múlt pénteken 800 Ft-ból úgy jóllaktam pékné csülökkel, mint a kurva élet. Ha nem vezettem volna még egy sör tuti csúszott volna utána.
-
luckyboi82
tag
válasz
janes1976 #36205 üzenetére
Ez a hely eléggé rendben van, a rizottó kissé melaszos, de a többi adottsága messze az utcai kajáldák fölé helyezi azt. Nem aprózzák el a hozzávalók minőségét, mennyiségét! Az őz- vagy marhaburger brutális, de a kacsa is komoly! Levesek ízletesek, ami szintén nem kifőzde szint... 10/9
-
lappy
őstag
válasz
janes1976 #33936 üzenetére
valami ilyesmire gondoltál?
itt aztán minden van!! -
cekkk
veterán
-
giigz
veterán
-
dbius
veterán
válasz
janes1976 #28159 üzenetére
Megerősítem a többiek tapasztalatait, nekem is kellett micro sim, vodás vagyok, ezért bementem a helyi - H.bösz - voda képviselethez, elmondtam, hogy vettem másik telefont, de abba csak micro sim jó, ami nekem nincs, hogy tudnánk megoldani, hogy legyen? Mosollyal közölte az ifjú hölgy, hogy mindjárt ad egyet. Rákérdeztem, hogy mennyibe fog ez kerülni, mire mondta, hogy semmibe és utólag sem fognak kiszámlázni semmit a csere miatt, mivel nem én tehetek arról, hogy az új készülékbe nem jó a régi kártyám. Egy db. papírt nyomtatott ki, amit alá kellett írnom, 1 Ft-os tétel volt feltüntetve rajta. Megkaptam az új simet és "öröm és bódottá".
Mindez kb. 3 hete volt. Még annyi, hogy én előfizetéses ügyfél vagyok.
-
válasz
janes1976 #28157 üzenetére
egyszerűbb lenne bemennél valamelyik voda üzletbe (tescó, fórum, majompark) és szépen mosolyogva kérnéd a cserét. Nagyobb esély van rá, hogy ingyen cserélik, minthogy nem. Esetleg mondhatod, hogy eldobálja a hálózatot. Sima sim már nincs, mindenképp micro-ra cserélik
-
bobace
addikt
válasz
janes1976 #28150 üzenetére
A SIMed típusától függően lehet a vágás után sem lesz jó a telóba, nekem sem volt. Ilyenkor csak a csere segít. Én is Vodás vagyok, és ingyen volt. Bementem a Kossuth téri nagy Vodába, és elmondtam, hogy nem működik a régi SIM-mel az új teló, és ki is cserélték 2 perc alatt ingyen. Ha pénzt kérnek, vissza kell menni, állítólag ügyintézőtől is függ a dolog...
-
stranger28
addikt
válasz
janes1976 #19356 üzenetére
Hát figyelj, viccnek szánta szerintem, aztán volt 1-2 hülye, akinek így is kellett volna. Akkor meg miért ne?
Nekem is volt már ilyen, viccből rámondtam 10k-t valamire, ami töredékét érte, és meg akarta úgy is venni.
Aki egy ilyen nyilvánvaló tréfát bekajál, az meg is érdemli.
-
dudikpal
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz
janes1976 #18561 üzenetére
Szerintem nem sokra mész vele. Tavaly nyáron vettem egy dobozzal a MMT-ben, de egyszer használtam, mert nagyjából semmire nem volt jó. Ismerőseid között nincs valakinek nagyobb méretű kompresszora, amivel pl. autók gumiját lehet felfújni? Azzal szépen ki lehet takarítani mindenhonnan a port. Csak vigyázz, mert a túl kicsik gőzt fújnak és károsíthatják a hardvereket.
-
dbius
veterán
válasz
janes1976 #15207 üzenetére
Alapvetően ne az amerikai (.com), hanem az angol (.co.uk) oldalról érdemes itthonra rendelni, mivel EU-n belüli vásárlás és ezért se vám se áfa nem rakódik rá.
Ha az amerikai oldalról rendelsz, akkor terméktől és értéktől függően vámmal és áfával is számolni kell.
Ugyanúgy, mint ebayen, az eladótól függ, hogy szállít-e Magyarországra.
Ha pl. az amazon.co.uk az eladó, akkor az biztosan szállítja, a többi általában nem.
Azt, hogy ki az aktuális eladó, a készletjelentés alatti sorban találod meg:
pl.
"In stock.
Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available." -
perge666
veterán
válasz
janes1976 #14867 üzenetére
Én 16-ért vettem kb 6 éve,de még a bőr is éppen hogy picit van megkopva a seggem alatt
A gázzal semmi problémám,pedig szoktam állitgatni is.
Mostanában napi 3-4-5 órát,de régebben napi 8-10 órát ültem benne.
Ezzel csak arra akarok kilyukadni,hogy nem feltétlenül a drágább a jobb!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audacity - hangszerkesztés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest