- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Sanyabá #117594 üzenetére
Csakhogy az nem elég
Sokkal több tényező befolyásolja, még olyan is hogy erős szagnak se szabad kitenni, mondjuk garázs konyha, szagtalan a legjobb
Állandó páratartalom, hőmérséklet, fény ne érjeÉs ez nem csak az állagára van hatással hanem az ízére is, és azt ugye csak kibontás után derül ki
Így kétes helyről sokért nem igen vesz senki -
vlevi
nagyúr
válasz
Sanyabá #100362 üzenetére
Sebességre gondolhattak.
Arra, hogy van olyan gyors a kártya, hogy a 4k videók lejátszásakor sem fog beszaggatni.
Vagy pedig arra, hogy (ami még jobb), hogy az írási sebessége is van olyan gyors, hogy rögzíteni is lehet rá 4k videót. Nem ismerem a kártyát, így nem tudom, hogy mire gondolhattak. -
perge666
veterán
válasz
Sanyabá #99067 üzenetére
Szerintem jófogáson el fogják vinni 8-10 000ft-ért is.
Én péntek este 9-kor hirdettem meg, szombat délig 2-en hívtak, délutánra el is vitték, utána még hívtak ketten.
Ráadásul az enyém nem volt dobozos és volt 1-2 hibája.
A vevő látta hogy van még egy és arra is lecsapott, pedig azt nem akartam eladni, de végül csak meggyőzött mert még mindig van itthol egy, de azt már tényleg nem akarom eladni. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Sanyabá #99052 üzenetére
De igazabol hoszivattyus, kondenzacios 200e alatt nincs is, es amivel kevesebbet adsz erte, kb. 1 ev alatt a villanyszamlara kifizeted, raadasul a minosege (szarito hatas, program varialhatosag, ruha gyurottseg, stb.) is gyengebb.
Igazabol kompromisszumokat kell kotni ennel is, vagy megvenni tenyleg a MILE-t, es akkor kb. 15 evig nincs gond ra, max. dizajnban fognak ujulni a gepek. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Sanyabá #99042 üzenetére
Nekunk ilyen van, ezt vettuk kb. 3/4 eve.
Ez kondenzacios, hoszivattyus es pluszban 5 evre vettunk bovitett garanciat.(#99044) Peti78 !
Nekem az Avesta izlik legjobban az Egyetem srt-on. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Sanyabá #99027 üzenetére
Van tapasztalat.
Az AEG kondenzacios csucsgepet vettunk vegul meg a hosszabb garancia/olcsobb ar miatt.
Ismerosoknel Bosch van.
Utolag azt mondom, hogy rossz dontes volt.
Az AEG zajosabb, hosszabb a szaritasi ido, es a ruhak is gyurottebbek.
Szoval amit ismetelt vetelnel valasztanek, az a Bosch, de nyilvan ebbol is a csucsgepek kozul.
Sajnos igaz, az amit Zola007 irt, hogy ha viszonylag kompromisszum nelkuli gepet szeretne az ember (hasonloan a mosogephez) akkor 200e a minimum amit ra kell szanni, sot itt meg tobbet.
Viszont en pl. Mile-t nem vennek, mert hasonlo tudasu kb. 500e, ami mar azert boven a "tureshataron" tul van. -
Zola007
veterán
válasz
Sanyabá #98317 üzenetére
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Számlájuk van és proforma számlát / díjbekérőt mindenki tud csinálni
A többi meg csak rugalmasság / lustaság kérdése.Csak Mo-on úgy működik, hogy amint elér egy cég egy olyan tőkeszintet, hogy nem kell muszáj minden vevőt megfognia, onnantól kezdve nem a vásárló az első, hanem a kényelem.
Nagy átlagban 10-ből 1 céget ha tudok, ahol azt érzem, hogy megdolgoznak a pénzemért
A legtöbb helyen első alkalommal lejön, hogy szinte örüljek, hogy hajlandóak elvenni a pénzem.
Mert ki vagyok én, hogy igényeim vannak, mikor ők A CÉG és meg csak a senkiházi vevő. -
-
lamiki
senior tag
válasz
Sanyabá #80141 üzenetére
Ahhoz a típushoz tuti, hogy nem BNC kábel kell, ha elvágod akkor látni fogod, hogy 4 vékony szigetelt ér van benne, 2 db a képnek, 2 db a tápnak. Talán riasztó, vagy telefon kábellel is toldhatod, majd az okosok biztos megmondják
Ha a meglévő 20 m-hez +50 m kábelt teszel, valószínűleg már számolnod kell a feszültségeséssel is, nem biztos, hogy fog rendesen működni, lehet külön táp kell neki, és valószínű a képminőség is csökken. Ha benézel a Festék és Barkácsba a Hb. Külső-Hadházi 61. szám alá meg tudom mutatni, hogy néz ki.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Sanyabá #79849 üzenetére
Van legalább 5 db ilyen sharp fejem, talán valaki mást érdekelhet a dolog, de nézz körül bármely hirdetési portálon, gyakorlatilag szinte lehetetlen eladni, hogy neked is megérje.
Bármelyik webáruházban kicsivel többért újat kapsz mint amennyit kérhetne érte az ember.
A beltérihez hiába van távirányító, gyakorlatilag semmit nem tudsz vele kezdeni, hacsak nem olyan alkatrészt keres valaki valami más kütyühöz ami éppen benne van.
Talán a twin fej amit el tudsz passzolni értelmesebb áron.
-
Atomantiii
addikt
-
Zola007
veterán
válasz
Sanyabá #79532 üzenetére
30 évvel ezelőtt nem is meszelték volna le 230-al a volt fociedzőmet az M3-ason
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a jellemző Ladaval, Skoda-val 80-100 km/h-val jóval ritkább forgalomban (lásd kép) el lehetett közlekedni akármilyen gumival.
Autópályák sehol, autók közül kb. minden 10. tudott csak 130 fölött menni.
Azonban arányában sokkal több baleset is volt, hiába volt kevesebb autó, lassabb és ritkább forgalom. -
Fricu
tag
válasz
Sanyabá #79532 üzenetére
Hát nem azért, hogy ellentmondjak:
a 80-es években mentem NSZK-ba (igen, még oda) novemberben. Vadi új Pneumant (NDK) téli gumival, Skoda 120S
Leszakadt a hó valahol München előtt. Éjszaka. A külső sávban BMW, Merci, Porshe, VW (gondolom nyári gumikkal). A belső sávban, 60-70 km/órával a magyar gyerek vigyorog a Skodában.
Na jó, reggelre eltakarították, és mire én Stuttgart-ba értem, ő már aludt is egyet, de akkor is.. jól esett.
Szóval az én gumisom azt mondja (és én egyet értek): télen a legrosszabb új téli gumi is jobb, mint a legjobb nyári.
De mindenki maga dönt.. -
vjpeti
tag
válasz
Sanyabá #79532 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 30 évvel ezelőtti gumiknak a mintázata teljesen más volt mint egy mai nyáriguminak, azokat inkább tervezték 4 évszakosra, mint nyárira, sokkal több keresztirányú bordázat volt benne, merőlegesen a forgásirányra.
Én személy szerint a parkolóból nem tudtam kiállni amikor leesett március 15-én az a 8-10cm hó, pedig jó nyári gumi volt, difizár+kipörgésgátló is, de hiába
Kicsit hamar cseréltem át
-
mrkase
csendes tag
válasz
Sanyabá #74246 üzenetére
Pár hozzászólással visszább árultak itt kollégák:
-
XtremLor
őstag
válasz
Sanyabá #74241 üzenetére
Multheten rendeltunk egyet ismerosomnek pchez + ki a kertbe ha tartanak egy kis osszejovetelt oda tokeltes...szeretem a karakteret, jo par hangfalam volt mar pedig. Azt mondhatom hogy ez meg kompakt meret lehet hurcolaszni...nem talalni olcsobban olyat ami hasznalhato is, sot 20e-ig is 1-2db olyan 2.0 hangfalszett van amiben 4" mely van, es nem kerget ki a vilagbol!
Hasznaltan persze kilehet fogni, de arra varni kell!
emag-mall-edigital jo par helyen kaphato, attol fugg melyik szimpatikus! -
GIJoe
addikt
válasz
Sanyabá #72927 üzenetére
LED-es LCD Tv-t vásárolnék 50-60cm átmérőig!
Esetleg?
Samsung LT22D390EW LED televízió, 55 cm, Full HD 44E Ft (emag)
-
GIJoe
addikt
válasz
Sanyabá #67812 üzenetére
Pedig tudomásul kell venni már vételkor a technikán bukni fog, nem kicsit nagyot.
Én anno a Huawei Honor 2őt 300$ ért vettem, nem volt baja de szerettem volna továbblépni 26ért adtam el
Most Meizu MX4et szeretnék venni, de ugyanígy fogok járni 100%
Meg kérdés hogy megéri e kintről rendelni, lassan nem biztos. Huawei Honor 3C, minőségi telefon, itthon az edigitalból 2 év honi garanciával. -
Ricardo128
senior tag
válasz
Sanyabá #67240 üzenetére
kovy29: Ezt már megfigyeltem sokszor. Az emberek jobban harapnak arra, hogy 39ezer, mintha meglátnák a 40ezret. Nem tudom miért, ez ilyen "szigológiai" dolog.
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Sanyabá #66184 üzenetére
Jó kis cuccok, jó kis cuccok, csak kár, hogy teló nincs köztük. Jelenleg ezeket most nem tudom beszámítani
Egyébként független.
xigris: Naponta legfeljebb egyszer hirdesd ugyanazt, de két azonos hirdetésed között legalább 50 hozzászólásnak kell lenni. (Azaz egy nap ÉS 50 hsz kell, hogy elteljen két azonos hirdetés között.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest