- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz
petiwr #51071 üzenetére
Van ilyenem fehérben, vagy esetleg ez.
-
dudikpal
senior tag
-
Laza...
addikt
válasz
petiwr #42395 üzenetére
Eladó vinyók, mind 100/100 HD sentinel szerint
P-ATA
Western Digital WD2500 250GB 5k
Samsung SP1213N 120GB 3,8kS-ATA
Samsung HD160JJ 160GB 3,8k
Western Digital WD2500KS 2db 250GB 5,5k/db
Maxtor (Manufactured by Seagate) DiamondMax 20 80GB 2,5k
SAMSUNG HD754JJ 750GB 9kSSD
KingFast SSD 64GB 2,5 év garancia SATA II 10,5k -
laszlo168
senior tag
válasz
petiwr #35862 üzenetére
Azt én is szeretném megtudni, hogy milyen költsége lenne, egy ilyen rendelésnek, vagyis a szállitás mennyibe lenne?
erről lenne szó -
rayoliviero
veterán
válasz
petiwr #27527 üzenetére
Jaja.
És még Te is próbáltad az alaplapot, neked sem működött.
Ezt tök mindegy, hogy milyen körülmények között és hány ember és szerviz próbálja, ez egyértelműen rossz. A fogyasztóvédelem el fogja hinni, hogy rossz, ha két független szerviz véleményét megkapják erről. De ha kell, megcsináltatom egy általuk kijelölt szervizzel is. Ezt daa-raa-nak írom.cekk: 05.06 van bejelentés időpontjának mindkét munklapon. Először a vásárlás dátumát néztem, az 03.14, bocs. De a lényegen nem változtat. Új dátumot kellett volna ráírniuk a 2. munkalapra.
-
-
stranger28
addikt
válasz
petiwr #26043 üzenetére
Az a baj, hogy pár idióta annyira összesírta a párnáját, hogy de kegyetlenek az autósok, hogy most, amikor már ők vannak felül, eljátsszák ugyanazt. Én is, ahányszor így megyek bicikli út mellett, mindig látok ilyen taplókat belemenni tömegbe, mertazbicikliút. Ja, csak nincs máshol helyük, aranyapám.
Balkán ez, balkán.
Nekem nem szoktak pampogni a buszsofőrök, viszont szeretik előttem bezárni az ajtót. Nagy jármű, kis kultúra, hogy mást ne mondjak.
[ Módosította: #65675776 ]
-
dudikpal
senior tag
-
pohár
félisten
-
zolikaDB
veterán
Ki az?
cekkk: Orbánt nem nagyon ajánlanám. Ingyenes a KRESZ oktatás, de azt visszahozzák a rutinon, tapasztalat, nem csak nálam, itt már volt erről szó.
csapee: van link a kocsiról? Nem vagyok Fordos, de előnye, h innen már nem akkora az értékvesztése, mint mondjuk 4 évesen. -
ati012
őstag
Ha nem sürgősen kell a táp akkor igen.
Vagy ha kihozod újfaluba akkor azonnal is.De szerintem találsz Debrecenben is sok olyan embert, aki hobbi szinten forraszt.
Destructo-ról biztosan tudom, hogy foglalkozik vele.Privátban írtam a ventiket is, majd jelezz vissza hogy kell-e.
-
ati012
őstag
Túrom a netet, de nem találtam semmi okosat. Akkor valóban csak a forrasztás marad.
mitulabattyi: tea +1
Van egy díszdobozos Casio AW-81 karórám, szinte új. Csatnál kiesett egy kis bizbasz amit pótolni kell. Egyébként hibátlan, talán 2-3 alkalommal volt rajtam.
3.000 Ft-ért eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest