- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thermaltake
tag
válasz
inkubator #162542 üzenetére
Szia!
Hozzám is került egy hasonló állapotú...illetve rosszabb... legalább 14 helyen volt szanaszét hajlítgatva sok láb... egy láb tört le...végül tökéletesen működött a CPU vele:
( sima varrótűvel és nagyítóval csináltam) ..érdekes, és élvezetes meló volt... meg izzasztó is na... -
válasz
inkubator #162513 üzenetére
Szia.
Nagyítóval, csipesszel/fogpiszkálóval óvatosan meg lehet próbálni az ilyet, ha mégsem sikerül, akkor csere. Vagy most hirtelen nem látom a képen, hogy mindegyik “láb” megvan-e. Ha már vmelyik letört akkor csere. Hirtelen passz hogy ilyet ki csinál itt. Talán a gázvezetéken laptoprendelő.
Mi a lap típusa? -
John_Deere
tag
válasz
inkubator #106373 üzenetére
Sehol. Abba kötnek majd bele a leghamarabb.
Paragi az elvileg műbizonylatos, de azt se feltétlen fogadják el...
...NKH-nál ma átalakítást leginkább csak úgy fogadnak el, ha az a forgalmiba be van jegyezve. Ahhoz viszont műszaki szemle kell átalakítási engedéllyel, amit meg meg kell terveztetni, hivatalos helyen beépíttetni, onnan igazolni, hogy szakszerű beépítés történt, stb.stb... -
bul07
nagyúr
-
csapee
őstag
válasz
inkubator #105817 üzenetére
Szerintem ha kifogsz egy hülyét, akkor még a gumi/ felni párosban is beleköt. A vaskalapos szerint ami az oszlopon van a matricán méret csak azzal lehet használni.
Amúgy nem tartozik szorosan a témához, de a vonóhorogról beugrott:
Ha leakasztok valahonnan elég zsét, a Ferrari-ra az első dolog lenne vonóhorogot rakatni. -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
inkubator #105752 üzenetére
Igen, erről az új főosztályvezetőről én is hallottam.
Olyan heppje van a delikvensnek, hogy a vizsgabázisokon készített fotókat nézegeti, s amelyik nem tetszik neki, azokat a járműveket behívatja újra. És ha valóban nem volt valami rendben, akkor ugrik a műszaki. Illetve X hiba után a vizsgabázis is számolhat büntivel.Szóval ez E jel nélküli hátsó lámpát szép ívet leírva dobnám az első kukába.
A 4cm-es ültetésről pedig sürgősen próbálnék valamiféle műbizonylatot szerezni, mert ez mostanában így nemigen fog átmenni a műszakin.
Elég rendesen be vannak fenyítve a vizsgabázisok, s ő nekik sem éri meg játszani a kenyérkeresetükkel... -
bul07
nagyúr
válasz
inkubator #105755 üzenetére
Nekünk fólia gond volt , lehúztuk és annyi
Hát a pénz, már eleve érték csökkentve kellet volna megvenni, hivatkozva a szabálytalan átalakításokra, hogy kell majd a lóvé a visszaalakításra
Amúgy én minden nem legális átalakítás miatt pattintanám a rendszámot
Legritkább esetbe vannak az ilyen kocsik profin úgy átalakítva hogy ne lenne veszélyesebb, és így a közlekedés más részvevőire isUnokatestvérem is megvett egy ilyen tuningolt Cliot, beszélgetni nem lehetett a kocsiba olyan hangos volt a kipufogó, meg olyan kemény volt a rugózása hogy a vesekövet kirázta volna bárkiből
Hosszú útra nem is mentek vele mert kínzás volt
Jó nagy bukóval tudta majd eladni, hülyének is megérteAzt bírom amikkor ilyen csili vili tuningolt autóval beállnak a kútra és tankolnak egy ezresért hogy tudjanak körözni kicsit, de arra már nincs lóvé hogy akárhová elmenjenek a kocsival
-
lamiki
senior tag
válasz
inkubator #105755 üzenetére
Azt mondják valami új főnök került azokhoz akik a vizsga bázisokat felügyelik, ellenőrzik. És mindenért büntetik azóta őket, meg a vizsgáztatást felfüggesztik hetekre. Vizsgáztatásnál minden rozsda pöttyöt, eltérést, sérülést fotóznak, dokumentálnak, félnek, mert ha nem teszik büntetés, vizsga jog megvonás ha elmulasztják megtenni. Nálam is így tettek, mondták van két rozsda petty, lefotózták, tájékoztattak, hogy ezzel átmegy a vizsgán, de majd valamikor kezelni kell. Egyik vevőnket azért húzták meg vizsgán, mert nem volt benne ablakmosó folyadék a tartályban. Mondta van itt víz, a csapban, töltsünk bele. Nem engedték. Újra kellett vizsgáztatni a kocsit.
-
gps76
őstag
válasz
inkubator #92065 üzenetére
A Gree azt hiszem a Daikin-nek az olcsóbb márkája, minőségben szinte nincs is különbség. Mondjuk én a Daikin-t vettem, éjszaka a legkisebb fokozaton nem lehet hallani a beltéri ventillátorját, csak érezni hogy mozog a levegő.
Én direkt beledugtam egy fogyasztásmérőbe, amikor átmeneti időszakban fűtöttem vele kb. 5-600 W, múlt héten a melegben amikor 25° van beállítva 600 W körül mutatja a műszer a pillanatnyi fogyasztást.Eladó: Samsung S6 Edge+, kártyafüggetlen, 4 GB RAM, 32 GB, pici esztétikai hibával eladó. Iphone 5s-t tudok beszámolni vagy 6-ra cserélni. [link]
-
hucsikoi
senior tag
válasz
inkubator #86411 üzenetére
Mi december közepén Mátraszentimrén töltöttünk el egy kellemes hétvégét. Nagyokat túráztunk a környéken. A Mátraszive apartmanban szálltunk meg. Kellemes, csendes hely. Pihenésre tökéletes.
-
csapee
őstag
válasz
inkubator #68057 üzenetére
Szinte mind1 kihez mentek, nincs kirivoan "megbizhatatlan" orvos. Hiba mindenhol van, elofordulhat barkinel, de ez benne van.
Akit ajanlottak pluszba fentebb az se rossz de nekem a Klekner, Hutoczki mondtak (o kisorvos de jo). Titkos befuto a "Szabo tanar ur", o most jott vissza. Elotte osztalyvezeto orvos volt, most meg nincs olyan nagy forgalma igy tobb ideje van betegre. -
copass
veterán
válasz
inkubator #66404 üzenetére
én kényszerűségből mentem télen virslivel egy hétig, szerencsére nem slick, az baromság városban ilyen útakon meg pláne!
leesett a hó, majd lefagyott, olyan lapos gumival mentem hogy pici úthibánál odakoppant a felni!
jah és 5-10-el max, semmi száguldozás meg bedöntögetés!jó kis kardio az tény!
egy fixis előttem taknyolt egy akkorát a füredin, hogy ihaj az s kanyarnál, sima is volt az csak éppen alatt volt a lefagyott, lejárt jég. -
-
7Sony7
addikt
válasz
inkubator #65489 üzenetére
Már válaszoltak, csak lehet, hogy elsiklottál felette.
Gondolom, személygépkocsi? Teherrel biztos kell.
-
Laza...
addikt
válasz
inkubator #60634 üzenetére
Csapó utcai Posta is 17-ig vesz fel csomagot másnapi kézbesítésre. Ha nem iratták veled alá, hogy márpedig nem fogja az illető megkapni a csomagot másnap, akkor visszakapod a postai díjat. Én a mult hónapban így kicsivel több mint 5k-t kaptam vissza, kapsz egy ajánlott levelet a postától amiben van egy "utalvány" amit bármelyik postán kifizetnek. Igaz, néznek ki a fejükből, nem nagyon ismerik
De én ilyen reklamálós vagyok
Panaszhoz: 06-40-464646 - itt rögzítik a panaszod, átfutási idő 2-4 hét
Viszont egyszer teljesen eltűnt a rendszerükből az utánvétem díja, majdnem 5 hét volt mire megkaptam. Kamat 50ft (sic!) volt, meg valami akármi díj 510ft, így a postás hozott még pluszban 560ft-ot
-
-
Zola007
veterán
válasz
inkubator #60623 üzenetére
csomagküldemények központja a 2es posta
Egyébként attól függ mikor adtad fel. Ha zárás előtt kevesebb, mint egy órával, kkor lehet hogy aznap már nem vitték el tőlük
Könyvelt küldemények feladási ideje ki van írva, minden postán egyedi attól függően mikor megy a gyűjtőkocsi hozzájuk -
diablo1984
veterán
válasz
inkubator #55943 üzenetére
ezt mondom, az ilyen bicajosoktól ver ki a víz! azért húzódik bentébb, hogy a sok csatornalefolyón ne dobálja a teherautót, meg az út széle általában szarabb, de a fülke mellett bugizó bicajosokat nem lehet látni, úgy átmenne rajtad, hogy észre sem venne!
és persze nem ő lenne a hibás, honnan kellene látnia.....
-
rabtibus
tag
válasz
inkubator #43278 üzenetére
Szoboszlói úton, Curver termékeket - is - forgalmaznak a Seeman étterem melletti udvarban.
http://www.civisplast.hu/statik/dpt/kapcsolat -
copass
veterán
válasz
inkubator #36426 üzenetére
szobafestő attila (polifarbe)
elmagyaráz mindent mi merre. hogy köll fölcuppantani hogy ott is maradjon a glett! -
XtremLor
őstag
válasz
inkubator #36417 üzenetére
Jo minosegu festeket vegyel mindenfelkeppen, mi Herat vagy Polifarbe platinumot vettunk, az olcsok mint az Polifarbe eco, es tarsai nem fednek olyan jol. Az elore bekevert szinekkel egyszerubb dolgozni, nem konnyu a kivant szint otthon kikeverni, persze nem is lehetetlen.
-
Salex1
őstag
válasz
Nekem a saját színezésű festék (csoki-barna)rettentő ronda lett, hiába lett géppel nagyon alaposan elkeverve. A HERA előre színezett egy rétegben tökéletesen fedett (az előzőleg említett csoki-barnára festettem világoskékkel)
Viszont a boltban színre-kevert festék az teljesen jó volt, 2 rétegben kenve mindent elfedett. -
copass
veterán
válasz
mindenképpen fehérre kell festeni a szín előtt, mert ha nem akkor foltos lesz.
tökmindegy milyen azonnal fedő festéket veszel, mindegyik foltos lesz.
a polifrabe platinum asszem ami elég jó áron van és lehet kombinálni a színeket, ami alapból sok van neki.
a dulux az drágább és kevés szín, de jó az is. -
gtamate2
veterán
válasz
inkubator #36228 üzenetére
Ha ár/érték ott is akkor b-smart menü minitwissterrel+longer. Előtte a sparból pedig egy 0.33as kóla, fél literes víz 150ért. Vagy most ettem még egy jó menüt a burgerkingben a héten.Igazából utálom a helyet, de adtam még egy esélyt. Nuggets burger, kóla, sültkrumpli volt 500Ft, megérte
Azt viszont nem értem nyíregyházában miért nincsenek rendes boltok, üzletek. Úgy mint Debrecenben...
-
lorcsi
veterán
válasz
inkubator #35511 üzenetére
ez jól hangzik...érdekelne majd a tapasztalatod
Végül honnan rendelted és menyiért ?
minket ez a 3d dolog abszolute nem érdekel. ha van akkor éppen megnézném 1-2 fim erejéig, ha tényleg olyan minőségű..de ebben erősen kételkedem
a wifi és hogy mindent vigyen akár usb-ről akár wlanon..sokkal fontosabb -
gyuszaa
őstag
válasz
inkubator #35511 üzenetére
Ez a passzív 3d egyik hátránya, nem mindegy milyen szögből, magasságból és távolról nézed. Na meg, hogy lényegében felezi a felbontást, ami így már nem 1080p. De vannak akik nem bírják az aktív 3d-t, ki kell próbálni előtte.
Én is így vagyok vele, most lesz véve egy 40-es F6400 szintén.
Engem is meggyőzött.
PS4-nél biztos lesz jó pár 3d-s cím ráadásba.Várom a fejleményt, fogod kalibráltatni? Régebben valaki vállalta itt a topicban.
-
werszomjas
addikt
válasz
inkubator #32123 üzenetére
Mi pont kb két hete lomtalanítottunk.
Felhívod, vagy emailt írsz az AKSD-nek ők meg adnak egy időpontot, hogy mikor mennek, nekünk ha jól emlékszem kb 1 hét volt, akkor azon a napon reggel 8-ig ki kell tenni a cuccokat a ház elé, max 6 m3 a nap folyamán egyszer csak megérkeznek a kukás bácsik egy nagy autóval és elviszik amit kiteszel, nemeg jól át is nézik, ami tetszik nekik megy a zsebbe, majd a kocsi fülkébe
1 évben azt hiszem 1 alkalom ingyenes csak.
Ha nem akarod hogy az utcán portyázó cigók szétpakolják az egészet érdemes este kipakolni mikor már majdnem sötét van vagy kora reggel.
-
törölt tag
válasz
inkubator #32123 üzenetére
vlevi: Egy olyan program, ami állandóan a vinyót berregteti (melyik program lenne ez egyébként?) pont jó arra, hogy rövid távon kinyírjon egy SSD-t.
Azok a programok, amelyek érdemben fel is dolgozzák az általuk kezelt adatot nem fognak szinte semmit sem gyorsulni egy SSD-től, mert nem a lemezalrendszer a szűk keresztmetszet. Hiába indul el negyed annyi idő alatt a VDub, ha egyszer a tömörítés ugyan annyi ideig tart, mert a procin múlik a futási sebessége.
-
Chesterfield
őstag
-
SOAD19
addikt
válasz
inkubator #31679 üzenetére
Köszönöm Uraim, privátban megírnátok az elérhetőségüket?! Köszi!
Amúgy van más jogsim, csak anno nem vitte túlzásba az oktatóm a parkolás megtanítását. Főleg a párhuzamos parkolás hátramenetben érdekelne, ez kimaradt anno. De, inkább oktatóval szeretnék megpróbálkozni az elsajátításával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest