- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Calogero #90386 üzenetére
Én Debrecentől 65Km-re vagyok így még hűtőtáskával is messzi van az Aldi, a Békéscsabai is pont 65km
Nagyvárad az csak 25km
Ha már Nagyvárad, ha arra jártok és megéheztek akkor ezt a gyros-ost tudom ajánlani, 24órás nyitva tartás
Kiflibe 8lei (ha nagyon éhes vagyok max 2 tudok lenyomni)
gyros tál 12lei
hambi 5-6lei -
zolikaDB
veterán
válasz
Calogero #88555 üzenetére
Dóka Laci, Mikepércsi út.
Posta Janossal en "megszivtam". Megbeszeltuk a napot, orat, odamegyek, es egy szerelogyerek teblabol a muhely elott. A fonok nincs itt, neki meg nem szabad magaban hozzanyulni.
Jojjek egy het mulva, tegyem le a kocsit es majd megnezik... Aha... -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Calogero #88555 üzenetére
A Köntösgátsoron hátul az udvarban van egy cég, eddig még mindig nagyon korrektek voltak.
-
-
Chesterfield
őstag
válasz
Calogero #83535 üzenetére
Azért a havas lejtőn kapaszkodása is elég jónak tűnik
az abroncsok balról jobbra:
1. nyárigumi
2. CrossClimate
3. 4évszakos
4.fasza téligumia 3. autó (a 4 évszakos) látszik, hogy kitör balra-jobbra 22. mp-nél
A crossclimate meg nem sokkal rosszabb a prémium téliguminál. -
GIJoe
addikt
válasz
Calogero #78815 üzenetére
Jó poén ez, nekem már anno az sem tetszett mikor lemérték a valós fogyasztást a kocsiknak és persze az Ázsia kocsik 1-2 dl tévedtek, az európaik 1-2, esetenként 3 Lel is több volt a kocsi amit megevett a fedélzeti kijelzőnél kiírt adatnál.
Ültem pl anno Ford Galaxyban 7 személlyel megtömve,
6.-ban 1.8 tdci motorral, 4,2 L 130 km/l mellett nem igazán volt hihető, amit kiírt... -
mghltm
addikt
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Calogero #76811 üzenetére
(#76811) Calogero
A legjobb.(#76815) kungzi
70% darált marha + 30% darált disznó, petrezselyem apróra vágva, kevés olaj ám ha száraznak látod még önthetsz rá, 1-2 fokhagyma gerezd belenyomva, só/delikát-bors ízlés szerint, kevés Worcestershire-szósz, kevés Szójaszósz __ ezt alaposan összegyúrod és hagyod állni a hűtőben egy fél napot, majd mehet pogácsának akár lefagyasztva is -> saját recept és garantáltan finomabb a kész gyorsfagyasztottaknál -
válasz
Calogero #71460 üzenetére
Szerintem tökmindegy az átvétel módja, utána kéne járnod.
Mai napig hüledezek rajta, hogy a kereskedőnek valami komoly logikát kell erre alkalmaznia, hogy ezt "benyelhesse". De újabban a pozitív hozadékát jobban várom: kereskedői felháborodás okán a gyártók kevésbé/alig fognak a lerakatukban hígfos trágyaszart értékesíteni valódi termék helyett. Mert a vevő azt mondja majd a kereskedőnek, hogy 50%-ban jó a hűtőgéped/számítógépalkatrészed/munkaeszközöd/stb. Ez itt a bal karom kinyújtva a 100%, most jobb karommal a bal karomat könyöknél félbehajtom. Ennyit ér a te 50%-os terméked, ezért kérem a pénzvisszát. -
nakrisz
tag
válasz
Calogero #71460 üzenetére
Igen él, mivel a megrendelés módja és nem az átvétel módja számít, bármit is állítson a kereskedő. A lényeg vastaggal kiemelve:
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg.
(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát
a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
aa) a terméknek,
ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja. -
-
Zola007
veterán
válasz
Calogero #61138 üzenetére
Azt nem tudom, de a DEENK Társadalomtudományi Könyvtár 2. emeletén a közgazdaságtan szekcióban és a Agrártudományi Könyvtárban is van belőle 2-2db kölcsönözhető 2009-es kiadású példány.
Bemész, beiratkozol vagy megkérsz valakit az egyetemista ismerősök közül, hogy vegye ki neked
-
SOAD19
addikt
válasz
Calogero #58981 üzenetére
Múltkor jutott eszembe, hogy az új stadionban is úgy kellene csinálni, mint a parlementi közvetítéseknél, mikor valamilyen szakpolitikai témában üléseznek, az adott pártokból azok, akik kompetensek a témában. Ekkor ugyebár alig vannak az országházban, és ezért a felszólaló köré ültetik a többi képviselőt, hogy így próbálják elhitetni, hogy sokan vannak jelen az ülésen. Ezt kellene majd megcsinálni a stadionban is, egy csomóba szervezni a szurkolókat, és csak ez(eke)t a szektort mutatnák a tvben.
-
törölt tag
válasz
Calogero #57952 üzenetére
Mindenféle utánaolvasás/érdeklődés után azt gondoltam hogy egy létező csomagot nem variál egy szolgáltató sem.Nekem ez csak jó,mert a havidíjam ugyan az maradt!
Ha nem látom itt fórumon a változást,akkor lehet még hónapokig észre sem veszem, mert nem szoktam méricskélni a sávszélességet (nem volt rá szükség soha,digit korrektnek tartom az internetszolgáltatásban) (Így viszont állítok a "letöltési sebességemen"
)
-
dewil666
őstag
válasz
Calogero #54065 üzenetére
Ezt találtam ma:
szupergyors internet Magyarországon -
betyarr
veterán
válasz
Calogero #54065 üzenetére
nekem még a 100mbps is egy álom egyelőre,nemhogy 1000!
és közröhej,hogy a szolgáltató,akitől veszett jó áron tudnám megszerezni,lényegében "körbe lőtte" azt a tömböt,ahol lakunk.tehát tulképp ~50 méter kábel választ el tőle (meg a lakóközösség egy része).
azért abban bízom,hogy a diginél nyár végén csak a sávszélt fogják emelni és nem az árakat. -
copass
veterán
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Calogero #47384 üzenetére
Akkor is tudna olyat felmutatni amivel felismerhető az autója
Aki kekec az talál valamit..(#47386) XmoD Jó politikus lennél
Azok is mindent meg tudnak magyarázni..
(#47387) sto1911 Azért pár éve olvaslak, le lehet vágni ezt-azt
(#47388) Blabcsi Én szívfájdalom nélkül becsengetnék és megkérném segítsen elmenni babakocsival vagy tolókocsival
Ezt eljátszanám vagy kétszer ha nem megy akkor a hatóság..de nem így hanem normálisan amiből tudom biztosan nem lehet nekem semmi bajom.. De még mindig lehetnek olyan dolgok ami felmerülhet vagy te nem tudsz.. Lehet ott lakik a szülei akit hoz visz,mert rokkant vagy naponta odajár segíteni nekik..ezt ugye biciklivel mutasd meg hogy oldja meg. Ha ott lakik persze csak akkor 14000 Ft az éves parkolás..ha máshoz megy akkor már régen nem annyi.. Nem értem miért egyből csak a magunkét kell nézni mást nem, más dolgát figyelembe sem venni stb... Én bármit írtok akkor is szép szóval kezdeném..hisz a régi mondás is azt mondja erőszak erőszakot szül, a rosszmájúság meg viszont rosszmájúságot.. De mint írtam mindenki hibázik..s tudok gondolkodni, hisz van gyermekem..igaz sajnos már csak egy...........
A rangomnak meg semmi köze ehhez. De ironikusan írsz és nem veszed észre hogy valahol óvlak is..mert soha nem tudhatod ki annak a háznak meg autónak a tulaja, ki miben jó, milyen ismeretsége van itt ott amott. Nem tudhatod...inkább légy óvatos, mint "bátor"
(#47389) mezis Ahhoz agyafúrtnak kell lennie..de igazad van
-
pyxystyx
tag
válasz
Calogero #41051 üzenetére
Szia!
Az Ispotályon nem rémlik, de a Salétrom u. 5. alatt működik a Sellaton Zrt., és a KárpitMax bútorbolt is. -
-
mghltm
addikt
válasz
Calogero #38808 üzenetére
sajnos raptor-bol nincs dizel, csak a benzines 6,2-es v8-as, pedig pirosban nagyon tetszik
-
ati012
őstag
-
sto1911
veterán
válasz
Calogero #30680 üzenetére
"egyetlen egyszer sem a rendelethez készített jegyzőkönyvi formulát töltötték ki" honnan lehet ezt beszerezni?
Ha mar befizettem a kozos kepviselonek az elvileg szervezesert par ezret, akkor mi van?
Vagy nem ezt kell a szolgaltatonak allnia, hanem a javitas/csere koltseget?Vagy a javitas utani ujraellenorzest fizetik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest