- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
lizakattila #167016 üzenetére
Most mondanám, hogy "kettőt kérek" vagy ami pont ide nem jó: "pirosban nincs?" (mert ugye van)
-
válasz
lizakattila #167016 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
lizakattila #166715 üzenetére
Annával személyesen úgy emlékszem nem találkoztam, Gáborral szerintem igen egy topiktalálkozón (nem tudom mikor volt, csak azt, hogy jó rég
, de a 4-es főút mellett egy hétvégi háznál volt, Bocskaikert és Debrecen közötti szakaszon)
Üdv nekik (is), visszavárjuk őket (is)
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
lizakattila #163768 üzenetére
Én is ajánlom hüsééket a bethlen utcán.
Bár mostanság járok regináékhoz is kicsit pucparádés a bolt de amúgy rendesek az ügyfélel...... -
mrbego
aktív tag
válasz
lizakattila #163768 üzenetére
Szia
Én a Hüsénél próbálkoznék. Elég nagy boltjuk van, sok minden van polcon.
[link] -
micsiri
tag
válasz
lizakattila #158235 üzenetére
Én az Árpád térre vittem, rendes a srác aki ott van. Nekem is azt csinálta hogy mindent csinált szépen és nem jött le csak egy kevés víz. Az egyik szelepben volt vízkő, 15-20 ezerért megcsinálják.
-
válasz
lizakattila #158243 üzenetére
Felújító gumi szett megvan pár ezerből, én a Jura gépünket magam szoktam karbantartani. Kb másfél óra alatt megvagyok mindennel, de ugye én amúgy nem értek hozzá és vagy egy évig nem kell hozzányulni, addigra mindig elfelejtem mit hova kell tenni ezért lassabb.
Ami nagyon fontos ezeknél a gépeknél, hogy soha de soha ne szabad vízkő mentesíteni csak automatához való szerekkel, mert széteszi a spéci tömítéseket a vízkő oldó és az ecet is. Mégis naponta hallom hogy félhülyék ezen spórolnak egy 200k-s gépnél. -
S-eye
senior tag
válasz
Majd kiváncsi leszek, hogy mi lett a megoldás. Az enyém egy DeLonghi Magnifica S (asszem). Januárban nekem is azt kezdte el csinálni, hogy nem öblít amikor be/kikapcsol.
Én egy józsai szerelőhöz akartam vinni (Róna utca 16), de nem volt kedvem 2 hetet várni arra, hogy elkészül, így szétszedtem egyedül.
A dugattyús része volt nálam igazán koszos, szerintem ott volt eldugulva. Egy csavart eltörtem, nem baj tettem másikat
Félévig működött is a javításom. Most megint nem akar öblíteni rendesen, csak ha trükközünk vele. Hiába szedtem szét ismét, a probléma ismét visszajön. Egyelőre még küzdök vele.Ha megjavul a tiéd, kiváncsi vagyok mi volt a megoldás.
-
sto1911
veterán
válasz
Csillag utca 23. alatt is van kávégép szervíz.
-
Shokkolo
addikt
válasz
-
válasz
lizakattila #140669 üzenetére
A franciákat inkább hagyjuk. Igénytelen, rendetlen népség. De a sajtjaikat imádom. 😋
-
Cs1csó
titán
válasz
A "franciákat" nem említett, ők egy más állatfaj, gondolom olaszok is hasonlóak. Az északi fegyelmezettebb népség.
Most látom hdanesz írta is, hogy az olaszok dettó (mikor az elős bezezdést írtam még nem láttam)
-
válasz
Ugyanez a helyzet Olaszországban. Megy mindenki amerre és amikor akar. Ugyanígy csodálkoztam rajtam a helyiek.
Autóval és gyalogosan egyaránt kis túlzással. A sávok is csak úgy mutatóba vannak.Ami pedig még megdöbbentőbb, hogy a rendőrök szeme előtt is nagyon sok mindent megengednek maguknak amiért itthon tuti járna a csekk. Én főképp Milánó és környékét 'ismerem', munka miatt jártam arra többször. Eleinte még figyeltem rá hogy azért lehetőleg kövessem a helyi közlekedési szabályokat, aztán ilyen közegben hamar elengedtem a dolgot. Ráadásul ott a harcolsz vagy meghalsz elv érvényesül....
-
hentes555
senior tag
válasz
lizakattila #139790 üzenetére
Akkor már megérte berakni.
-
Cs1csó
titán
válasz
lizakattila #139704 üzenetére
Ne is reménykedj, valódi készlettel csak nagyon kevés bolt bír: Media Markt, Euronics, Expert stb. pár ilyen nagyobbat érdemes esetleg telefonon felkeresni. -
Cs1csó
titán
válasz
lizakattila #139701 üzenetére
Ezen a lapon: [link] rámész arra hogy "raktáron" (zöld pipa van mellette a kép alatt)és legörgeted a Debreceni boltra ha ott átvehető akkor bemész és meg tudod venni. Bár ajánlom, hogy ha nincs még profilod csinálj egyet és vásárold weben keresztül személyes átvételt választva a Debreceni boltban, 1 órán belül jön az üzenet, hogy már át is veheted. Ez azért jó mert ha mégsem válik be akkor el tudsz állni a vásárlástól.
-
válasz
lizakattila #137688 üzenetére
Mennyiért adod a jegyet?
-
tm5
tag
válasz
lizakattila #137688 üzenetére
Ját ja. Pár hónapig sehol nem volt semmi értesítés, hogy mit lehet csinálni, aztán meg annyi, hogy megláttam az új dátumot szeptemberre.
-
bhonti
aktív tag
válasz
lizakattila #137663 üzenetére
Én egy hasonló Sony fejhallgatót használok, zenehallgatásra, a hangja nekem tökéletes. Igaz ez vezetékes, és nincs rajta mikrofon...
-
szotyika77
aktív tag
válasz
-
sto1911
veterán
válasz
Nekem valami céges Jabra szar van, teljesen jó telefonálni vele. Annyi, hogy adapteres is és BT-s is, de BT-sokkal rosszabb a hangminőség és átvitel gondok is előfordultak. Adapterrel tökéletes.
-
ViragL
tag
válasz
Mobil + JBL Live 650 BTNC + Zoom toltam végig a home office időszakot, előtte nem volt BT fejhallgatóm. Ég és föld a kábel és a BT, szerintem nem fogod megbánni. A linkelt tipust nem ismerem, de arukeresőn sokan panaszkodik a mikrofonra, olyanok is akik egyébként elégedett a termékkel. [link]
Mod: Az én fülesem kincstári, magamnak nem adnék érte ennyit, bármennyire is szuper.
-
válasz
lizakattila #136866 üzenetére
Felétek nincs Telekom?
Csak mert itt 2 éve optikáztak (Vásárosnamény) és az elsők között kötöttem be a gigás netet, és a 2 év alatt 1x volt sebességbeli probléma amikor a twitch-es gixxer is volt.
Amúgy a sebesség is megvan szinte mindig. -
Sanki
addikt
válasz
lizakattila #136866 üzenetére
-
drogery
tag
válasz
lizakattila #136294 üzenetére
köszi, megnézem őket.
-
Ádám16
addikt
válasz
lizakattila #135945 üzenetére
Mazda MX5 NB
-
Zola007
veterán
válasz
lizakattila #135323 üzenetére
Szia
Köszi, egy terméket kellett volna szervizbe leadni hétfőn, de dolgozom nyitvatartási időben.
Azonban úgy néz ki holnap sikerül megoldani. Ha mégsem, akkor írok.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬
akinek van OneDrive előfizetése, szintén tapasztal mostanság szinkronizációs problémákat?
nem tölti fel a fájlokat vagy az egyik gépről feltöltöttet nem szinkronizálja le napokig a másikra. -
Sanki
addikt
válasz
lizakattila #135323 üzenetére
+1, mi az Epreskert utcán vagyunk.
-
válasz
lizakattila #134810 üzenetére
Köszi! Megkédezem őket. És a gumival elégedett vagy?
-
Wajk
addikt
válasz
lizakattila #133602 üzenetére
köszi a tippeket! szétnézek
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
lizakattila #133602 üzenetére
Az is pálinkás csak továbbfejlesztett ágyas típus
-
lizakattila
senior tag
válasz
lizakattila #131001 üzenetére
Elkelt.
-
lizakattila
senior tag
válasz
lizakattila #130990 üzenetére
Sziasztok!
Levittem az árat: Xiaomi MI A1 eladó
Topiklakóknak: 24.000Ft -
zolikaDB
veterán
válasz
lizakattila #129106 üzenetére
Ezt hol csinálták és mennyiért?
Az ilyen jellegű sérülést csak csiszolják, gittelik és fújják? -
SOAD19
addikt
válasz
lizakattila #128707 üzenetére
l Talált?!
-
válasz
lizakattila #128701 üzenetére
pü.
-
lizakattila
senior tag
válasz
lizakattila #128620 üzenetére
Az alaplap és a proci elkelt, de van helyette VGA eladó: Radeon RX 560.
-
válasz
lizakattila #121966 üzenetére
Ha egy kicsit komolyabbat keresne :
(vagy bárki!)
-
John_Deere
tag
válasz
lizakattila #121966 üzenetére
Rendben van, köszönöm!
-
Sanki
addikt
válasz
lizakattila #120454 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor rendelj Kínából, én már párszor vettem onnan.
Lehet van valami maradék is itthon, majd megnézem, de valószínű kisebb, mint amit írtál. -
bul07
nagyúr
válasz
lizakattila #119762 üzenetére
Az enyémbe Akai CAT-7780[link] van
Rendben működik
Egy gyenge pontja van rádió érzékenysége nem a legjobb, hamar elveszíti az adókat, és néha két hang jön be ha túl közel van egymáshoz
Többi funkciója rendben van, bár csak kipróbálva voltak a funkciókEngem nem zavar a rádió részének a hiányosságai, nem szoktam rádiót hallgatni
(#119764) Salex1
Ha hasonlít az enyémre akkor saját mikrofonja van
Bekötés kérdése és eszköz kérdése hogy kormány vezérlőket lehet e használni. Hajlandó vagy e darabolni a vezetékeket és fosztással bekötni -
Salex1
őstag
válasz
lizakattila #119762 üzenetére
Ez engem is érdekelne, ilyet néztem ki a mondeóba. További kérdés, hogy a kormány vezérlőről lehet irányítani? Gyári kihangosítót kezeli, vagy a saját mikrofonján megy?
-
nagyfejü
őstag
válasz
lizakattila #116171 üzenetére
-
dewil666
őstag
válasz
lizakattila #115861 üzenetére
Nahh fogalmam sincs hogy az enyém milyen verzió
Azt látom hogy 10 mag 2,11GHz 3Gb ram 32Gb háttér tár és patika állapot üvegfóliával. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
lizakattila #115863 üzenetére
Akkor inkább 3/32-es 40000-ért.
(Céges vevőként 33000)
Délig leadott rendelés másnap kézbesítve. -
rayoliviero
veterán
válasz
lizakattila #115861 üzenetére
A 16-os Redmi 5 csak 35500 Ft: [link]
Használtan is majdnem új áron adják őket.
-
dewil666
őstag
válasz
lizakattila #115857 üzenetére
Szia!
Az attól függ mennyi az összeg amit felkínálnak érte -
Fagyi
aktív tag
válasz
lizakattila #115215 üzenetére
Molnár Zoli kassai eleje pikolo oldalában városból kifele a pikolótól 100 m-re.
-
bul07
nagyúr
válasz
lizakattila #115217 üzenetére
Én a helyedbe kocsi típus és méret alapján tanácsot kérnék a gumis fórumba(kocsi típus csak azért mert rendőr is beleköthet és baleset esetén a biztosító is ha nem gyári méret, vagy váltó méret), könnyebb úgy menni hogy van fogalma az embernek hogy mit kell keresni és mit kell elkerülni, még egy gyártón belül is
Ezt a videót nemrég linkelték
Havas emelkedős teszt (1 nyári, 2 négyévszakos, 1 téli). -
atike
nagyúr
válasz
lizakattila #115217 üzenetére
Bhp gumit nézted már? Ingyen szállítanak ki, és van választék bőven. Ja, árban is normális. erre
-
customer114
őstag
válasz
lizakattila #115215 üzenetére
Számít mennyibe kerül?
-
mezis
félisten
válasz
lizakattila #113353 üzenetére
Piac utca felől menj és a lámpa előtt kapu aljba hajts be, A túlsó végén az udvari parkoló.
(Vagy a lámpánál jobbra és aztán be az udvarba,) -
customer114
őstag
válasz
A helyedben én a parasztelosztónál befordulnék az Arany Jánosra és megállnék az első szabad parkolóhelyen. (ezek fizetősek)
-
dew28
aktív tag
válasz
a szivarvany melletti kapun be tudsz allni az udvarba, ha ott vasarolsz
-
bobace
addikt
válasz
A Szivárványba mész? Annak van parkolója, az új építésű utca felől lehet bemenni a sarkon az első kapubejáró.
-
válasz
lizakattila #112566 üzenetére
Magasítóm nincs, de van egy használaton kívüli kisebb gyerekülésem, ha gondolod, próbáld ki. Az enyém 23 kilóval még bele tudott ülni, bár a kabát némileg ront az esélyeken.
-
válasz
lizakattila #112558 üzenetére
Mennyi idős/hány kiló/hány centi a gyerek?
-
törölt tag
válasz
lizakattila #108400 üzenetére
Ha jól emlékszem van egy 160GB-os (100/100). Csak el kell jönni érte. Ha érdekel privátban többit.
-
bul07
nagyúr
válasz
lizakattila #107366 üzenetére
Hát ez nem az én világom, meg nem is igazán találtam nekem tetsző ételt a kínálatukban(mintha nem lenne sertés étel)
Ezt a hármat néztem ki
Butykos Kisvendéglő - Szépasszony - völgy
Nótafa Kisvendéglő - Szépasszony - völgy
Peppino PizzeriaHa Mentek Budapestre a négyes úton a Rétes csárdánál meg ne álljatok (Térkép Monornál)
Tavaly nyáron voltunk bent, meleg volt szomjasak voltunk, és az étel mellé lehető legnagyobb kiszerelésű üdítőt kértük, volt is 1.5l-es amiből kértünk hármat(én egy félliterest egy húzóra megiszok ha szomjas vagyok)
Pincér el majd kis idő múlva visszajön hogy a főnökasszony nem engedi kihozni mert az csak elvitelre van, elvitelre
Végül hozott 3x3db félliteres üdítőtRáadásul a az étel is íztelen valami volt, se íze se bűze ahogy mondani szokták
Sertésborda hentes módra, vegyes körettel ettem, de a rizsa egyszerűen vízbe főzve semmi íze, és sertésborda se látott csak minimális fűszert -
Sanki
addikt
válasz
lizakattila #102878 üzenetére
Igen, köszönöm itt is.
-
Sanki
addikt
válasz
lizakattila #102866 üzenetére
Mármint az irodába elég bemenni?
-
tibbike01
őstag
válasz
lizakattila #102513 üzenetére
Ez király kis router! Ennyiért jó vétel
-
aldebaran
addikt
válasz
lizakattila #99756 üzenetére
Igen-igen, köszi, csak arra nagyon ritkán járok. Volt olyan, hogy 3 hónapig nem mentem a Pláza felé, több, mint egy éve nem voltam a régióban.
-
philipe
tag
válasz
lizakattila #99347 üzenetére
Köszi
-
lappy
őstag
válasz
lizakattila #97580 üzenetére
itt rendelhetsz újat én is várom hogy megérekezzen ~ 7000 Ft
-
törölt tag
válasz
lizakattila #96751 üzenetére
Köszi. Lehet holnap rá is nézek.
-
rayoliviero
veterán
válasz
lizakattila #95078 üzenetére
És a TV adás is jó minőségű? Mert van aki arra panaszkodott, hogy abban jobb a UPC.
-
mghltm
addikt
válasz
lizakattila #94981 üzenetére
-
Atomantiii
addikt
válasz
lizakattila #94849 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, így már csak meglesz.
-
zolikaDB
veterán
válasz
lizakattila #93355 üzenetére
Ez tkp duplája a török bazárosnak, aminek kb 3 nap múlva a melegtől leesnek a szárai
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
-
Zola007
veterán
válasz
ez egy kamu webshop
van ugyanilyen adidasra, nikera, stb.
egyébként 20 ezernél többet napszemüveg ne adj, mert a legjobb technológiával sem kerül többe egy napszemüveg gyártása és forgalomba hozása 15e Ft-nál, a 20-ban már a köztesek haszna is benne van -
tahepa
senior tag
válasz
lizakattila #93260 üzenetére
Én a héten ebben a szervízben voltam klímát ellenőríztetni.
Azonnal műszerre tették , a hiányzó gázt pótolták , tanácsot adtak a karbantartásra-tisztításra.
Fizettem ( nem horror) és az egész kb. 25 perc volt.
http://klimatoltes.oldalam.hu/ -
zolikaDB
veterán
válasz
lizakattila #93260 üzenetére
Ahol az autokereskedes vagy mi van, a Kontosgatsoron. A Decathlon feloli vegen.
Ha bemegy, balra esik.
De engem ilyen spontan alkalommal meginvitaltak 1 hettel kesobbre h majd hagyjam ott es megvizsgaljak.
Pedig elotte 1 nappal felhivtam, es azt mondta, h oke, megnezzuk. Ora-perc pontosan ottvoltam, Posta ur nem, a melosok meg ugy neztek a kocsira, mint a sz.rra, h mit keres ez itt?? Ok a fonok nelkul semmit!
Nekem ennyi a kalandom vele... -
Marci79
senior tag
válasz
lizakattila #92283 üzenetére
Kár, hogy nem android-os.
-
törölt tag
válasz
lizakattila #88990 üzenetére
Mióta kamera van a villamoson azóta az ilyenért ki is vághatják az ellenőrt.
Két ilyen korty is kerülhet valaki állásába. Ha meg végzi a dolgát akkor bunkó paraszt...
Baromi nehéz jól dönteni ilyen helyzetben. Aki nem tapasztalta meg a bőrén az nem látja át.
-
XmoD
senior tag
válasz
lizakattila #82994 üzenetére
640 LTE nálam is. A legujabb insider W10-el 2 nap akku idő alaphangon, fagyás nulla. Perpill most akarom én is cserélni egy 640 DS-re vagy egy 640 XL DS-re
-
NSiS
tag
válasz
lizakattila #82994 üzenetére
A Lumia 730 is dual sim-es telefon. Ilyet használok, nagyon meg vagyok vele elégedve, gyors, stabil, a 640 DS-el viszont nincs tapasztalatom, de az adatai alapján nekem is úgy tűnik, hogy főleg az előlapi kamerában van eltérés a kettő között.
-
dewil666
őstag
válasz
lizakattila #82992 üzenetére
Szia!
Sima L 640 LTE amit használok. Nekem nagyon bejön és megbízható viszonylag jó akku idő. Szép fényképeket készít. Nyáron vettem. Szerintem tökéletes telefon!
-
Atomantiii
addikt
válasz
lizakattila #82236 üzenetére
Nekem van 2 X 4 GB feleslegbe bár drágábban, mint amit rászánnál.
-
tahepa
senior tag
válasz
lizakattila #82236 üzenetére
-
lizakattila
senior tag
válasz
lizakattila #80266 üzenetére
Sziasztok!
Eladók az alábbi alkatrészek:
-ATI 9200SE AGP8X 128MB
-2X512MB DDR 400MHz-es ram (Good ram & pqi)
-Samsung 80Gb-os IDE winchesterMindegyik alkatrész teszteletlen! 1500Ft/db bármelyik alkatrész.
Szükséged van rá -> elviszed -> kipróbálod:
a.) működik -> kifizeted
b.) nem működik -> kidobodEz így szerintem elég korrekt, és bizalomra épülő adásvétel. Csak a saját becsületén múlik a vevőnek, hogy miért fizet és miért nem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
lizakattila #78619 üzenetére
Köszi a válaszokat!
-
Shokkolo
addikt
válasz
lizakattila #76184 üzenetére
A benzines nem olyan érzékeny, ahogy local1 írja, abba pl jó az eneos.
Az egy jó minőségű japán olaj.Vagy gyári, vagy eneos, esetleg castrol (castrollal vigyázni, sajnos iszonyatosan hamisítják)
-
Shokkolo
addikt
válasz
lizakattila #76182 üzenetére
Egy dologra figyelj, a Fordok, főleg a dieselek CSAK a GYÁRI FORD OLAJ -at szeretik!
Nem igazán értem, de több embertől hallottam.
Érzékeny rá a ford, cserébe természetesen drágább is...(nem, nem vagyok olajkereskedő, ez csak jó tanács. ismerettségi körben több fordos is van...)
-
Zola007
veterán
válasz
lizakattila #72713 üzenetére
Múltkor sima hátizsákot nekem sem kellett lerakni, de akkor egy másik őr volt, aki kifelé át akarta vizsgálni.
Mondtam neki, hogy belenyúlni semmi joga, de belenézhet, hogy üres. Ő elnézést is kért, normális volt, mondtam is neki, hogy semmi gond, nincs rejtegetnivalóm, magát meg ezért fizetik.
Most a stílus volt főlwg bántó, no meg otthagyni biztos nem fogom. És ha más kifelé a sajátja helyett az én hátizsákom veszi fel?
Mi a garancia arra, hogy tudja az őr hogy melyik volt az övé?Egyébként
mintha hátizsák nélkül nem lehetne ellopni egy pólót vagy dartkészletet, stb.
Szerintem a profi tolvajok nem is hátizsákkal járnak -
Chesterfield
őstag
válasz
lizakattila #70314 üzenetére
1043ND-ből a korábbi verziókkal van valami gond, hogy 2.x-et ajánlottál?
-
Chesterfield
őstag
válasz
lizakattila #70314 üzenetére
A sima 50/30-hoz (ezt nemrég emelték meg, ha jól tudom) kellene wifis.
-
válasz
lizakattila #69147 üzenetére
Adj rendszergazdai jogosultságot a letöltések mappának.
-
perge666
veterán
válasz
lizakattila #68582 üzenetére
Szerintem már max 30-ért is kapsz ilyen VGA-kat garral.
Én néhány hónapja adtam el a 2GB-os 7850-et 27-ért amiről előtte járt le a gar 1-2-3 hónappal. -
tahepa
senior tag
válasz
lizakattila #66932 üzenetére
Gondolom erre célozgatsz..
-
tahepa
senior tag
válasz
lizakattila #66929 üzenetére
Ez is jó alap az induláshoz a targoncás úton...
-
ati012
őstag
válasz
lizakattila #66920 üzenetére
Tudtommal ha vezetőüléses targoncára van jogsit, akkor azzal vezethetsz bármekkora tonnás; bármilyen üzemű targit. Régen volt megkötve.
Zola: én is ezért csináltam. De annyi sok szép szakma van a világon. Nagyon fontos hogy olyan szakmát válassz, amiben ki tudsz teljesedni. Pl.
Mezőgarázdálkodni nincs kedved? Elég szép pénzeket osztogatnak. Ha van egy barátodnak / szülődnek földje, akkor a pályázati pénzből meg tudod venni "okosba".
-
Zola007
veterán
válasz
Köszi neked is
Csak most úgy alakult, hogy nem biztos hogy el tudok helyezkedni rövid távon a végzettségemmel és be akarok gyűjteni 1-2 papírt vész esetére
Egyébként pedig bombázhattok állásajánlatokkal:
-
HANDO88
senior tag
válasz
"Akik ezt még a régi rendszerben csinálták, és "csak" jogosítványuk van, azok most hozzá sem nyúlhatnak a gépekhez"
Ez tévedés.Ez év December 31-ig még vezethetünk vele.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
lizakattila #64770 üzenetére
Majdnem meg van mind hol van..ez a file neve, de lusta voltam még odaírni
-
hucsikoi
senior tag
válasz
lizakattila #64180 üzenetére
Szia!
Sipos Robitól kérdezted már bent a cégnél?
-
mezis
félisten
válasz
lizakattila #64180 üzenetére
Malomparki piacon illetve józsai piacon szokott lenni mézárus. De ezek már valószínű hazamentek.
-
törölt tag
válasz
lizakattila #63510 üzenetére
Én meg a Dózsa Gy másik oldala az iskolával szemben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest