Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
VGA javítással komoly szinten foglalkozik itt vki? Vagy ismertek céget ? Nem az ilyen "sütőbe beteszem" szakikra gondolok...
-
Ádám16
addikt
Tudom, off a téma, de
A párom keres labormunkára fehér papucsot, mely kényelmes, jó minőségű. Valaki tud nekem ajánlani? A városban hol érdemes ezek után nézni? -
hucsikoi
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
-
rabtibus
tag
válasz
dewil666
üzenetére
szia,
itt találsz szerintem belőle :
Foglalat: E14
• Teljesítmény: 2W
• Feszültség: 220-240V
• Világítási szög: 300°
• Fényerő: 180lm
• Színhőmérséklet: meleg fehér 2700K
• Méret: d=26 x H58 mm
• LED chip: COG
• IP védettség: IP20
• Élettartam: 20.000 óra
• Fényerőszabályzás: NEM
• Fényerő megfelel: 25W normál izzó
• Garancia: 2 év
• Megfelelőség: CE, RoHS -
varmi2
nagyúr
Vegyetek aluminium hűtőbordát.
Pcie sata bővítő kártyát.
Opticai, coaxális bemenettel rendelkező dac-et, számítógéphez, vagy tv-hez. -
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek cipész ismerőse aki cipő átalakítással / cipő készítéssel foglalkozik?
-
HANDO88
senior tag
AM3 foglalatú integrált video karis, ddr3-as lap valakinek?
-
törölt tag
-
diablo1984
veterán
válasz
lappy
üzenetére
....toner.... de amúgy tényleg ez a lényeg, mert ezekben a 20körülikben több mint a felébe kerül a toner mikor kikopik, és kikopik a gyárival szerelttel viszonylag hamar! nekem egy ezer éves HP laserem van, mikor 3 éve vettem, mondták, hogy a toner a végét járja, még 1-2 hónapig talán elmegy, erre még mindig azzal nyomtatok, pedig van még itthon 3 teljesen új(jó, már évek óta lejárt szavatosságú) tonerem....
-
dewil666
őstag
válasz
arpeen2
üzenetére
Nem azért kell led a hűtőbe hogy gazdaságos legyen a fogyasztás!
Sajnos jártam már úgy hogy az a kapcsoló amit az ajtó kapcsol nem kapcsolta le az égőt (mert az ajtó kicsit leszállt) és ami 25W égő benne volt az a felső polcot teljesen felmelegítette és ott meg is romlottak az ételek.
Nehéz ezt észre venni mert mikor kinyitod felkapcsolódik és sok mindenki nem figyeli hogy lekapcsol e.
1-2 nap telt csak el.
A lesesnek meg annyira kicsi a hőtermelése hogy nem okozna gondot egy ilyen helyzet. -
bul07
nagyúr
válasz
hucsikoi
üzenetére
Nehéz kérdés
Mert ha keveset használod a tintás beszáradhat, bár ehhez kell a hibás tervezés is , mert jó esetben a alkalmankénti öntisztítás miatt nem száradhatna be
Lézer nem szárad be viszont egy multi készülék sokkal többe kerül mint a tintás társaitintás
13-15e Ft-ért lehet venni multis készüléket, 1év garancia
Patronja elég kevés oldal bír a lézerhez képest, 100-150 oldal körül
Ilyen olcsó készüléknél ha nem megoldott a utántöltés és eredeti patront kell venni lehet nem éri meg hanem új eszközlézer
27-31e Ft-nál kezdődnek , nem szárad be még kihúzva se , 600-1000 oldalas kezdő toner
Ha keveset használod akkor érdemes rámenni a hosszú garanciára(Brother 3évet add ha jól nézem)Amúgy nekem is kellene venni csak húzom halasztom mert a jelenlegi kicsit homályosan nyomtat viszont a szkennere jó
Gondoltam arra is hogy veszek csak egy lézer nyomtatót 18e Ft és meghagyom szkennelni a régit , de akkor legyen két eszköz egymás mellet sok helyet foglalva -
hucsikoi
senior tag
Egy HP Deskjet 2050 többfunkciós nyomtatóm volt, ami a napokban döglött meg és helyette keresek többfunkciós gépet. Havonta 4-5 alkalommal használom a gépet, leginkább dokumentumok nyomtatására, szkennelésére. Tehát nem fontos, hogy színes legyen. Milyet érdemes venni helyette? 15 - 20 K lenne a keret. Személyes tapasztalatok sokat segítenének a vásárlásban.
-
dewil666
őstag
Köszi az ötletet megnézem mindkettőt.
-
HANDO88
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
A biztonság kedvéért azért nézd át a Hitmannel vagy akár mind a kettővel a gépet szerintem.

-
diablo1984
veterán
válasz
HANDO88
üzenetére
ez is maga szűk 30%-on futtatta a proci 4 magját+a vga-t terhelte! nem tudom, hogy hogy és miként kaptam el(lehetőség van bőven, akár egy crack személyében is), de legalább most nem ténykedik, nem tudom, hogy milyen vírus az amit egy egyszerű törléssel ki tudtam iktatni, de működik a dolog és a nap is felkelt!

-
dewil666
őstag
Sziasztok.
Debrecenbe hol lehet e14 led izzót venni (hűtőbe kellene) ahol 2-3év garanciát is adnak rá? Tescoba a külső soron nincs ilyen.
-
HANDO88
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
A jó múltkor én is csak néztem ki a fejemből hogy az eddig simán futó játékok szaggatnak,aztán rájöttem hogy a 7950 karim folyamatosan 80 %-on hasÍt. Úgy emlékszem én a Hitmannel kaptam el a kis szemétládát.
-
HANDO88
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Avast nem fogja be a kis bányászt.

Hitman pro vagy Malwarebytes esélyesebb -
-
copass
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
energia gazdálkodás miben van?
amúgy systemexplorer, procmon-al kiszűröd a terheléseket. -
copass
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz
mghltm
üzenetére
ebből úgy gondolom, hogy valami vírusom lehet, rákeresve a wecutil.exe-re(mert erre mutat a folyamat), ez valami ati-s könyvtárban van valami lehetetlen helyen, a windowsnak is van ilyen file-ja, csak az a system és syswow(vagy mi a tököm) mappában, szerintem a mailware csinált magának egy fertőzött exét.....
Tolom neki az avastot, mert az a sz@r minden indítás után ott van és csutkázza a procit és a vga-t(biztos powered by e-on
). Remélem a nyakára lép a vírusírtóm....ja az user név kicsit vicces(rasszista, de én röhögök)

-
mghltm
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
1. admin powershell ablak
2. Get-Process | Sort CPU -descending | Select -first 10 -Property ID,ProcessName,CPU | format-table
-autosize
3. Get-Process -id xxxxx| Select-Object name,fileversion,productversion,company,totalprocessortime,description,product,patha masodikkal keresd ki a sokat zabalo folyamat azonositojat ( ID ), majd masold be a harmadik xxxxx reszebe! a parancsokat masold ki notepad-ba ugy, hogy 1 sorban legyen minden es utana futtasd!
ilyesmit kapsz majd:
PS C:\Users\gyapotszedobernigger> Get-Process -id 9776| Select-Object name,fileversion,productversion,company,totalprocessortime,description,product,path
Name : firefox
FileVersion : 48.0.2
ProductVersion : 48.0.2
Company : Mozilla Corporation
TotalProcessorTime : 00:06:39.0505580
Description : Firefox
Product : Firefox
Path : C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe -
diablo1984
veterán
miért van az, hogy a win 10 valamiért elfelejti visszavenni üresjáratban a proci és vga órajelét, valami commandline utility dolgozik a háttérben 24% körüli prociterhelést generálva, azt bezárva nem történik szemre semmi, de az órajelek visszaállnak alacsonyra! Mi okozhatja ezt? Az előtt minden rendben működött, vga csere óta szórakozik a gép(55w helyett 110w-ot kajál ilyenkor....)
-
func93
senior tag
Eladó:
- Dell P2212H 22" - fHD monitor - 1év gari - hibátlan! - 22k.
-
xigris
őstag
Sziasztok! DDR4 4gb ramot keresek,akinek van kérem jelezze.Lehetőleg jó áron.

-
Morgal
aktív tag
Eladó dolgok:
Újszerű, alig használt bútorok és kiegészítők üzlethelyiség felszámolásából:
Antares Bistrot fém esernyőtartós állófogas - 10k
KIKA króm karfás kék tárgyalószék (6db) - 10k / db
Kör alakú kék fém kisszék (2db) - 500 Ft / db
JYSK Happy Green napozóágy (csak kibontott) - 5k
JYSK Bajlum összecsukható vendégágy - 10k
JYSK Antikolt ezüst keretes nagyméretű tükör - 20k
Bemutató vitrin, 10 üvegpolcos - 15k
Fehér műanyag kerti székek (2db) - 1k / dbEgyéb:
Flexibilis edzőrúd - 5k
Leg Magic edzőgép - 5kÉrdeklődni privátban!
-
Bjørgersson
félisten
-
stb123
tag
-
vricsi78
csendes tag
Eladó egy mini ITX konfig.
- 2x2 GB Ram
- 160 GB Sata, 2,5 " vinyó
- 235 W FSP táp
- alap billentyűzet, egér.
Az Aida képen van a többi adat.Sajnos csak ilyen házam van hozzá. Csendes kis fogyasztású gép.
Az előlapi kártyaolvasót nem használtam.
NAS-nak, HTPC-nek jó alap lehet.
Esetleg VGA-t beszámítok.Hivatalos oldal: www.asrock.com
Teszt: IponKépek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Ár: 30000 Ft
-
XmoD
senior tag
válasz
albert8
üzenetére
Debrecen első klubrendszerben működő luxus lakásétterme!
Klubtagjaink egyedülálló környezetben prémium minőségű különlegességeink közül választhatnak.
Te, mint klubtag :
- kapásból 10% kedvezményt kapsz
- igénybe veheted a hamarosan nyíló wellness részlegünket
- havonta egyszer kisorsolunk egy ingyenes tagságot
- különböző kultúrák ízvilágát elhozzuk neked
- meglepetés estekkel várunk benneteket hamisítatlan Tiki környezetbenNovember 1-ig alapító tagokat toborzunk korlátozott számban, azután csakis ajánlással lehetsz klubtag!
Alapító tagként alakítsd ki saját baráti körödet és tedd hozzá a személyiségedet.
Légy több, mint vendég, a további részletekért érdeklődj a tagoknál a helyszínen vagy a megadott telefonon!
Tuti h. valahogy be lehet jutni, ha van ismerősöd.

-
albert8
veterán
Helló!
Nem rég olvastam egy új helyről itt . Tiki bár a neve a szappanos utca 3-ban.
Na most én elmentem megnézni de ott semmit sem találtam. Az oldalukon pedig az van feltüntetve és kipróbálnám. Esetleg tud róla valaki valamit? Hogy hol van, hogy kié? hogy milyen? -
luckyboi82
tag
-
bobace
addikt
Speciális hardvert keresek:
- konyhai étkező asztalt keresek 50*70 körüli méretben. Ha van valakinek elfekvő, keressen. Köszi!
- Üres mélyládát 30 centis nyomónak. Minél kisebb, annál jobb. Az is jó, ha csinálsz ilyet
PÜ -
Zola007
veterán
Valakinek van vízkeménység tesztere?
esetleg hol kapok olyat, ami nem több 5-10 mérésre elég?
csapvizet akarok megmérni pár helyen, nem rendszeres akvarisztikáról lenne szó, így nem fektetnék bele 3-4e Ft-ot egy készletbe -
törölt tag
Corsair Twin2X4096-6400C5DHX (2x2 GiB 800 MHz CL5) eladó. 7k
-
mamusz11
tag
Vegyetek HTPC-t!

-
Salex1
őstag
válasz
zsolti1debre
üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy találnak-e embert...szerintem aki ilyen kvalitásokkal rendelkezik, nem megy el közalkalmazottnak (de lehet, hogy csak én gondolom így)
-
zsolti1debre
tag
Ha esetleg erdekel valakit informatikus egy allas: [link]
-
SOAD19
addikt
válasz
üzenetére
Most nagyon negatív, üldözési mániás leszek... Azért én a tescoban nem hagynám hosszabb ideig, főleg úgy, hogy itt kitárgyaltuk, hogy hosszabb napokig őrizetlenül ott fog állni egy autó. Nem tudhatjuk, hogy rajtunk, rendes fórumtagokon kívül, ki olvassa még a topikot...
-
lappy
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
A reptér területén nem lehet csak díjfizetés ellenében behajtani, parkolni.
Vagy bevállalod ezt az összeget vagy a környéken keresel vmi "biztonságosnak ítélt parkoló helyet. (a lakótelepen talán többen vannal, járnak mint a tesco parkolónál)
vagy marad a taxi mint kijutási lehetőség, vagy vkit megkérsz vigyen ki. -
Salex1
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Otthon! És máshogy kijutni..én max a reptéren hagynám a kocsit, de ott sem szívesen. (6000Ft/hét, ezer valamennyi egy nap)
-
DonThomasino
veterán
Tudom, hogy már kérdeztem de még nem sikerült dönteni.
Reptéri ingyenes parkolás érdekelne, merre a legjobb ? -
mghltm
addikt
-
Papaj x
senior tag
Valakinek esetleg Asztaliba ddr3 2x2gb nem lenne eladó?
5000HUF-ot tudok érte adni, holnapi átvétellel Debrecenben
30/ 576 3860

Ugyanitt eladó:
FUJITSU ASZTALI - I3 2.GEN 2120, 4GB DDR3, 250GB
Ház nyeklett..
Intel Core I3 2120 2/4x3.30 GHz processzor
4Gb DDR3memória
Intel HD vga
250 Gb sata merevlemez31.900 HUF
-
Zola007
veterán
keresek kölcsönbe vagy megvételre ringli beütő szerszámot 5-6 mm-es ringlihez
-
BeastMode
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Sziasztok!
Lenne pár cucc, ami feleslegesen porosodik a fiókban:
iPhone 6 Plus / 6S Plus tok, megegyezik a gyári bőr tokkal.
iPhone 6 Plus / 6S Plus képernyővédő fólia.
Samsung Galaxy Note 4 Xprotector üvegfólia.LG Nexus 5 Xtreme Guard Back Skin
Árakért és képekért várom a PM-eket
-
patex1983
őstag
válasz
erik365
üzenetére
Igen, egyre érdekesebbek az itteni mobilos tesztek... Vannak olyan telefontípusok, amiket az egekig magasztalnak, pedig valójában közel sem hozza azt a szintet a készülék... Régen mindig hittem az itteni teszteknek, de egy ideje már nem.
Ez vajon miért van? Plusz lóvé? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
erik365
üzenetére
32417Ft, céges vásárlóként.
Apáméknak kettőt is rendeltem már innen. Ok, nem hardcore felhasználók, de nekik tökéletes. -
erik365
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
38 ezer az új ára.
-
erik365
senior tag
Használ itt valaki Vernee Thor telefont?
-
Papaj x
senior tag
válasz
mghltm
üzenetére
Nem.
Jön, megy megáll, hiba jelenleg, h alapjáraton gyakran leáll, de motorfék használatával nem.

Nézegettem már, vezérlés cserés lassan, s sztem adagolón a jeladó hiba miatt van ez. (mikor meg volt matatva, 800-1000km-t ment hiba nélkül)
Olyan 30 ezret használtam, már akkor is ilyen volt, nem romlott, nem javult az állapota.
-
lamiki
senior tag
válasz
perge666
üzenetére
Nézd meg a Dr Chen féle Grapefruit cseppet, drogériákban, gyógyszertárakban kapható, az csak 1300-1400 Ft 30 ml (33 mg/1 ml a bioflavonoid tartalma, a legtöbbnek ettől jóval kevesebb. Kétféle változatban kapható, az egyik ginseng a másik echinacea (bíborkasvirág) kivonattal.
-
Kickass
őstag
Nyelvvizsgázott mostanság valaki Debrecenben angolból?
Milyen típusú vizsgát érdemes választani ami a kommunikációra és gyakorlati felhasználásra fekteti a hangsúlyt? (és nem a régi ITK-s hogyan sz*passuk a vizsgázót a nyelvtannal vizsga)
Kifejezetten csak a vizsga érdekel, tanfolyam nem.
-
Zola007
veterán
mai gyöngyszem:
én: "Jó napot kívánok, 4-es Tessauer anyát keresnék"
bolt: "van, de abból csak egyféle létezik"
én: "értem, hogy Önöknek csak egyféle van, de megnézné, hogy melyik?"
bolt: "há' de abból csak egyféle van!"
én: "rendben. Akkor tekintsünk el attól, hogy itt van előttem az asztalom belőle 3 különböző méret, lenne oly kedves, hogy megnézi, hogy Önöknek pontosan milyen méretű van? "
Lövése nincs szaküzlet létére, hogy miről van szó, de mégis megél belőle. Ez a legszebb a magyar kereskedelemben!
Ugyanez a beszélgetés egy másik csavarszaküzlettel:
én: "Jó napot kívánok, 4-es Tessauer anyát keresnék"
bolt: "pillanat megnézem"..."sajnálom, csak 5 és 8-asom van, rendelésre sem tudok kisebbet"
én: "Köszönöm, viszont hallásra"
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Gamer Egér RGB!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest