Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik365
senior tag
December 19.-én vásároltam ez Edigitálnál egy mérleget, a honlapjukon 14 naptári napot írnak az elállási jognál, gondolom azért karácsony meg a szilveszter csak nem számít ebbe bele.
Mi a véleményetek eltudok állni a vásárlástól?
A probléma az, hogy járólapra letéve 4 mérésből 3 eredmény születik.

-
bobace
addikt
válasz
INMOTEP
üzenetére
Gulyás tüzép. Bitang mennyiség van raktáron is, nem kell heteket várni. Szatmári a Szoboszlai úton még ami nagyobb, pár napos határidővel. De pl mi a Letai út végén lévő boltból is vettünk már. Van még csempe bolt a Galamb utcán is, de kis készlettel. Mikor mi hol akciós, érdemes körbe menni..
-
dewil666
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
1. osztályú csempéről van szó.
-
dewil666
őstag
Értem én!
De még a minta erőssége is más. Két külön fajta csempét vettünk (jobb minőségűt) a praktikerből és mindkettőnél voltak gondok.
Érdekes amit nem a praktikerből vettünk csempénél (két külön színű Zalakerámiás) hajszálpontosan egyformák voltak méretben és színárnyalat is 100% egyforma. Lehet ezeket nem égették hanem rajzolták
Egyformák voltak de ha egymás mellé teszed akkor azért látszik a különbség
(bocsi a minőségért telefonnal készítettem):
bal alsóban a mintázat sokkal lágyabb
-
törölt tag
válasz
dewil666
üzenetére
Az égetett szilikátok mind ilyenek. Mivel égetés előtt kell őket méretre vágni, mindenképpen eltérés lesz a kiégetett méretben, mert nem fog az összes ugyanolyan mértékben zsugorodni. Minél nagyobb az adott szilikátdarad, annál nagyobb lesz az eltérés. Nagyobb téglák esetén akár a 7-8 mm-t is eléri. Nem tudom létezik-e még, de egy időben tán a Wienerbergernek volt méretrecsiszolt téglája (természetesen jelentős felárral). Az erre a problémára volt megoldás. Alapból ugye a méreteltéréseket a vakolattal és a habarccsal egyenlítik ki. Viszont annak a változó vastagsága könnyen repedésekhez vezethet.
Az üveg azért egy kivétel a szilikátok között, mert azt a kemencéből kijövet a hűtés után vágják méretre.
-
-
diablo1984
veterán
válasz
INMOTEP
üzenetére
praktiker, a mikepércsin a laguna lux, meg a szatmári a monostorpályin(?). illetve van még egy a monostorpályi elején, annak nem tudom, hogy mi a neve, a híd felől fordulva majd bal kéz felől lesz.....
biztos van több is, ezek 2016ban működtek(főnökömnek hordtam az építkezésére csempéket innen)
-
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki ,Debrecenben hol található nagyobb Fürdőszoba / Csempebolt ? Ahol azért van választék bőven
-
saril
senior tag
-
Zola007
veterán
Keresek lakatos szakembert
-
zolko74
tag
A Gábor Napárnyékoló árul hőfüggönyt méterre is, én is ott szoktam venni.
-
PLaci58
addikt
Miskolcon vettem, de szerintem elektromos boltban kell lennie.
Debrecenben a Daniella-ban van 8-as. Az MM-ben 6-os.
PNV 05K/WH
Erre keress rá! -
PLaci58
addikt
Szinte mindet szerelni kell.
Ilyet vettem nemrég, csak 5-ös és nincs benne túlfeszültség védelem (sok ilyenben van).
Ezt is szerelni kellett, mert vannak fülek a végén (ezért vettem meg), de csak az egyik végén van lyuk a felakasztásához. Ki kellett furkálnom a csavarok helyét rajta. Az ilyen lengő elosztókat csak szegecselve gyárthatják már, mert csavar esetén simán fel lehetne fúrni a falra.A sima falra szerelhető 6-os elosztó, amihez még dugó és kábel is kellett volna, drágább volt

[link]Ezért szeretem a piacgazdaságunkat. Lehet kapni egyféle valamit és választhatsz, hogy kell vagy nem.
Ha kicsit jobb minőséget szeretnél az nincs, csak a legfelső árkategóriában, abból is csak a "győzikés" kivitel
-
Zola007
veterán
Rozsdamentes (daa-raanak "emelt korrózióállóságú"
) acél rúddal (5-8mm vastag) dolgozik valaki? -
mghltm
addikt
keresek / veszek:
- win 7/8/10 kompatibilis gigabites pci / pcie 1x halokartyat
- kulso slim dvd irot
-
bul07
nagyúr
Én ha tehetem magam szerelem össze mert az előre gyártottak sokszor igen silány minőségűek, és árulják őket villamos üzletekben is
-
atike
nagyúr
Most szembesülök vele, hogy mennyire nem egyszerű (emberi áron
) falra szerelhető 220V-os elosztót (hosszabbítót?) venni. Kellene egy 4 vagy több dugaljas 1,5 méteres példány - de amiket találtam 4-5-6 ezerbe kerülnek... Nincs valakinek tippje, hogy honnan lehetne venni? Komplett kell, nem összeszerelős... -
Zola007
veterán
volt valakinek az utóbbi években gerincműtéte?
írjon rám egy privit legyen szíves
-
copass
veterán
válasz
mghltm
üzenetére
sikerült úgy felrakniuk hogy pont a lényeg veszett oda: nincs átfedés!

ez már jobb -
mghltm
addikt
-
sto1911
veterán
Ureg- es alvazvedelemre melyik szervizt ajanlanatok?
-
bobace
addikt
válasz
Beerdrinker
üzenetére
Köszi nektek!
Meglátjuk, rákeresek, hátha nem kellene egy ökörre valót venni, és valahol van kis kiszerelésben is

-
Beerdrinker
tag
válasz
bobace
üzenetére
Ipari szalagfüggöny vagy PVC függöny. Lehet kimondottan kutyaházra valót is kapni. Hogy hol, az passz.
Nekünk is van, bár kutyafüggő mennyire jön be nekik. A kölyök szinte rögtön letépte, de az öreg boldog vele. Néha kidugja az orrát, megállapítja hogy hideg van , aztán ki sem bújik... 
-
Irmscher 353
aktív tag
-
bobace
addikt
Van valaki aki meg tudja mondani, hogy milyen néven és hol keressem a következő dolgot:
A Metro-ban a frisshús osztályra lehet bemenni ezeken a szalag szerű műanyag-átlátszó valamiken keresztül.Vagy ha valakinek van jó ötlete, mit lehet kutyaház bejárat elé tenni, ami átlátszó, talán nem szedi le a kutya 1 nap alatt és még annyira rugalmas is, hogy ki-be lehessen járni rajta. A szőnyeget letépi
Bár az nem átlátszó, hátha azt elviselné. -
sNORh
addikt
Sziasztok
Keresnék Bevált Német könyveket. Az ötleteket is megköszönöm, de át is veszem őket.
Kinek mi vált be a legjobban. Amit ajánlottak Dr. Babári, Maklári. Ezekbe belenéztem e formában, nem rosszak, de hátha van egy tutibb
-
aldebaran
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Igen-igen, köszi, csak arra nagyon ritkán járok. Volt olyan, hogy 3 hónapig nem mentem a Pláza felé, több, mint egy éve nem voltam a régióban.

-
Borosz
őstag
Keresek i3-as proccot, hozzá lapot és hűtőt. PÜ pls.
-
Ádám16
addikt
BÚÉK! először is

Masodszor: Debrecenben hol "éri meg" PS4 jatekokat vasarolni, akar hasznaltan is? -
zolikaDB
veterán
Van koztetek olyan, aki 1151-es lapon hasznal PCI (nem PCI-E) csatlakozasu bovitokartyat?
-
aldebaran
addikt
KERESEK rózsapatront játékpisztolyba. Ha van valakinek és el tudná hozni a tóciba, megvenném.

Ilyen 8-askellene. -
AndrewBR
senior tag
Valaki tervezi ma hogy autópálya matricát vásárol?
-
mezis
félisten
válasz
PindurAnna
üzenetére
Csak ebben a drága fadobozban árulják, papír zacskós nincs is

B.Ú.É.K. !
-
Csöves
őstag
B.U.É.K. evribodri!
-
Sanki
addikt
BUÉK mindenkinek!

-
gps76
őstag
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Egészségetekre az új esztendőre..mindenkinek lehetősége legyen ilyennel koccintani azt kívánom, meg egészséget

-
Zola007
veterán

-
Zola007
veterán
új kerékpáros zsebkészlet (kulcs, multiszerszám, ragasztó,12 folt)
új kerékpár kiegészítők, prizma, fényvisszaverős bokapánt csuklópánt, presta adapter
új kerékpáros minipumpa, tartóval, csavarokkal
huzalos bicilizár konzollal, 2db kulccsal
új szerű amerikai futball foci NFL gyerek mez M-es
új Crivit kompressziós sport technikai aláöltözet felső L méret
új kék Myprotein shaker 800ml
új pink Myprotein Smart Slim shaker 500ml
új Shimano Deore HB-T610 kerékpár első agy 36 küllős kerék
új Shimano Deore LX HB-T675 MTB disc első agy tárcsafékes 36 küllős -
atike
nagyúr
LG 107-es plazma + állvány... De hisz tudjátok...
50k.BÚÉK!
-
zolikaDB
veterán
Valaki nem volt ma veletlen a Media Marktban? Volt meg kirakva Iphone 5S?
-
Laraxior
titán
Tegnap este utaltak a számlámra, eddig nem érkezett meg, gondolom akkor ennek már lőttek, majd csak 2-án?
-
mghltm
addikt
-
saril
senior tag
-
erik365
senior tag
Mindjárt jön a pizzám
BÚÉK. -
saril
senior tag
ignorance is bliss avagy a tudatlanság boldogít

szerk.: én is betolnék most egy pizzát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[moderálva]
[ Módosította: Karma ]
-
Az egymás szapulását és az egész kiváltó témakört kérem fejezzétek be.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) acél rúddal (5-8mm vastag) dolgozik valaki?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)