Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
Csak hogy megerositselek... es meg is cafoljalak:
Az OMV-s benzinbol az autom tenyleg masfel literrel kevesebbet evett, bár 10 literes fogyasztas felett tokmindegy volt
A motoromnal nem tapasztaltam kulonbseget.Ausztriaban, Linzben tankoltunk gázt, na az viszont nem olyan minőségű mint az itthoni, mert ahogy kijottunk a kutrol mar ki is villant a CheckEngine lampacska a műszerfalon. Utana tankoltunk hazafele Győr körül, még mindig vilagit, es amikor hazaertunk boszormenybe a MOLnal tankoltunk gázt, ahol szoktunk, na akkor elaludt a lampa.
Aztan a laptop megmondta h nem olyan minőségű volt a gaz mint amilyen itthon (h jobb vagy rosszabb azt nem tudom)Egyszer tankoltam a Lagunamba Nitro+-t. Úgy megette, h csak néztem, h ilyen keveset mentem vele... Utana soha nem tankoltam Shellnél.
Mondjuk engine függő h melyik benzint szereti. Valaki a Lukoilt isteniti
-
htc07
addikt
én pizzát rendeltem párszor altintól a nyáron, tényleg más mint a legtöbb debreceni pizza, azt nem mondom hogy jobb, mert ízlés kérdése, de abszolút nem rossz.
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 2X4gb ( 8GB ) Samsung DDR3 1600Mhz memória,hibátlan állapotban!
- AOC Monitor 34" 144hz
- TP-Link TX201 2.5 Gigabit PCIe Hálózati Kártya,hibátlan állapotban! Csomagküldés 1490ft-tól!
- 10 eves Gamer felkonfig
- Crucial BX500 2.5 120GB SATA3 ssd a képen látható állapotban,HD Sentinel! Csomagküldés 1490ft-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest