Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
Csak hogy megerositselek... es meg is cafoljalak:
Az OMV-s benzinbol az autom tenyleg masfel literrel kevesebbet evett, bár 10 literes fogyasztas felett tokmindegy volt
A motoromnal nem tapasztaltam kulonbseget.Ausztriaban, Linzben tankoltunk gázt, na az viszont nem olyan minőségű mint az itthoni, mert ahogy kijottunk a kutrol mar ki is villant a CheckEngine lampacska a műszerfalon. Utana tankoltunk hazafele Győr körül, még mindig vilagit, es amikor hazaertunk boszormenybe a MOLnal tankoltunk gázt, ahol szoktunk, na akkor elaludt a lampa.
Aztan a laptop megmondta h nem olyan minőségű volt a gaz mint amilyen itthon (h jobb vagy rosszabb azt nem tudom)Egyszer tankoltam a Lagunamba Nitro+-t. Úgy megette, h csak néztem, h ilyen keveset mentem vele... Utana soha nem tankoltam Shellnél.
Mondjuk engine függő h melyik benzint szereti. Valaki a Lukoilt isteniti
-
htc07
addikt
én pizzát rendeltem párszor altintól a nyáron, tényleg más mint a legtöbb debreceni pizza, azt nem mondom hogy jobb, mert ízlés kérdése, de abszolút nem rossz.
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Path of Exile 2
- Zárt ajtók mögött vitáznak a britek az Apple eszközök hátsó kapujáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- LEGO klub
- Hálózatokról alaposan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- Eladó Ubiquiti Unifi Cloud Key (UC-CK) Gen1!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest